Ellevte hus i astrologi: Vennskapets hus

Hva betyr det 11. huset?

Ellevte hus i astrologi - Vennskapets hus

Ellevte hus - Alt om det 11. huset i astrologi

InnholdTolv astrologiske hus spille en viktig rolle i astrologi . Hvert hus symboliserer ett aspekt av menneskelivet, enten tenkt at hver person har eller handlinger som alle må gjøre i løpet av livet. Disse husene, inkludert ellevte hus , påvirke 12 stjernetegn på samme måte, selv om enkelte mennesker sannsynligvis vil reagere annerledes.

Planetene som går gjennom husene vil sannsynligvis også påvirke en persons horoskop , med fokus på et av husets elementer.

Betydningen av det ellevte hus

De ellevte hus fokuserer på en person i samfunnet og effekten de har på det og hvordan samfunnet deres påvirker dem til gjengjeld. Dette kan også håndtere andre store grupper i tillegg til lokalsamfunn som grupper av klassekamerater, store kolleger vennegrupper , religiøse organisasjoner og andre store grupper av mennesker som jobber sammen på en eller annen måte.

Basert på ellevte husbetydning , vil en persons funksjon i en gruppe sannsynligvis bli viktig for dem når deres tegn er i dette huset; uansett hva de har for gruppen sin, vil de være deres fokus.

Ethvert håp om at de måtte ha til å forbedre gruppen, for å forbedre sin rolle i gruppen, eller for å forbedre seg selv, er en av de viktigste tingene som dette tegnet er involvert i.

Planetene i det ellevte hus

Sol

De sol i ellevte hus oppfordrer folk til å fokusere på sine mål. Dette kan være personlige mål for å forbedre seg selv eller større mål som kan forbedre en gruppe de er i. Enten personlige mål eller gruppemål er i fokus, er det sannsynlig at en person vil dele sine mål med andre.

De leter kanskje ikke etter hjelp til målene sine, men de vil akseptere den hvis den blir tilbudt. Det er sannsynlig at folk mister oversikten over seg selv hvis intensjonen er gruppeorientert, men det er ikke forventet at det å miste oversikten over en gruppe vil skje hvis målene deres er personlige.

Måne

De måne i 11. hus får skiltene til å føle seg bedre når de er sammen med vennene sine. Av denne grunn vil en person sannsynligvis være lykkeligere når de deltar i gruppeaktiviteter sammenlignet med når de ikke er det.

De ellevte husbetydning viser at jo mer moro en person har i en gruppe, jo mer sannsynlig er det at de får venner. Folk ønsker ikke å forårsake alvorlig eller dype forbindelser i løpet av denne tiden. De vil være mye lykkeligere med å ha enkle vennskap. Å være rundt opprørte mennesker vil bare gjøre et tegn ulykkelig.

Kvikksølv

Ifølge ellevte hushoroskop , Kvikksølv i dette huset får en person til å ønske å forbedre seg på en eller annen måte, og noen ganger kan denne forbedringen komme gjennom å jobbe mer med gruppen sin. En person vil elske å lære nye ting i løpet av denne tiden, og be dem om å bli med i en ny gruppe.

Hvis en person ikke finner noe nytt de ønsker å lære, kan de i stedet bestemme seg for å bli med i en gruppe for å fungere som lærer. Jo mer mentalt stimulert en person er i løpet av denne tiden, jo lykkeligere de vil bli.

Venus

I de ellevte huset i astrologi, Venus fokuserer på kjærlighet og hvordan den kan deles med venner eller innen grupper. En person vil sannsynligvis føle seg ekstra vennlig i løpet av denne tiden, og ber dem om å gjøre det de kan for å få andre til å føle seg elsket.

Ifølge ellevte husspådommer , den mer sosialt en person er i løpet av denne tiden, jo bedre vil de sannsynligvis føle seg. Imidlertid, hvis en person sosialiserer for mye med en person som ofte er uenig med dem eller som bare er i dårlig humør, vil deres samtaler med dem være mer sannsynlig å sette dem i dårlig humør i stedet for et godt.

mars

Når mars er i den 11. hus i astrologi , vil en person finne det mye lettere å uttrykke sine følelser om en gruppe de er i. De kan imidlertid være mer aggressive over måten de uttrykker sine følelser på.

Dette kan bidra til å gjøre gruppen mer imøtekommende for å passe deres behov eller skape et fiendtlig miljø i gruppen. Uansett kan en persons handlinger endre hele ideen om at en gruppe jobber, i det minste i en liten periode.

Jupiter

De ellevte husets betydning viser at Jupiter i dette huset vil sannsynligvis oppmuntre en person til å fokusere på noe åndelig eller religiøs grupper som de allerede er en del av. Hvis en person ikke er en del av en av disse gruppene, kan de føle seg tilbøyelige til å bli med i en, eller de kan i stedet se mot en venn å snakke med om følelser de måtte ha som er relatert til emnet.

16 mai stjernetegn

Selv om en person ikke føler seg særlig åndelig, vil de likevel sannsynligvis gjøre det de kan for å hjelpe andre i nød. Denne planeten bringer frem den hjelpende og snille naturen til mennesker i ellevte hus .

Saturn

Når Saturn er i den ellevte hus , til personen vil sannsynligvis fokusere på vennene og andre forhold de kan ha fått i en gruppe. En person kan enten verdsette vennene sine mer på grunn av gruppen eller verdsette gruppen mer på grunn av vennene de har fått.

Dette kan komplisere følelsene deres for gruppen eller vennene deres litt, avhengig av hvor mye tanke en person legger ned i det. Samlet sett, jo bedre de kommer overens med menneskene i gruppen deres, jo lykkeligere blir de.

Uranus

Uranus i ellevte huset i astrologi sannsynligvis vil føre til forandring i en persons liv. En person vil ønske å imponere sine venner og gruppemedlemmer på en eller annen måte. Noen mennesker vil sannsynligvis prøve å bruke gruppen sin til å fullføre noen av deres livsmål, eller de kan endre noen av målene sine for å matche med gruppens formål.

Jo flere mennesker som hjelper til med en persons mål, jo mer vellykket en person vil føle seg i 11. hus . Å få hjelp til målet deres vil også gjøre det lettere for dem å fullføre målet sitt tidligere enn de ville hatt på egenhånd.

Neptun

Neptun i 11. hus gjør en person mer følsom for forholdet deres. Det er sannsynlig at en person baserer mange av målene sine på tingene som deres gruppe eller venner er enige om for å holde båndet mellom seg sterkt. Jo mer inkludert en person føler seg i en gruppe eller i vennekretsen, jo lykkeligere er de.

Imidlertid vil en person måtte sette full innsats i en gruppe hvis de ønsker å få noe meningsfylt ut av det. Basert på ellevte husfakta , jo mer en person legger inn i gruppen, desto mer sannsynlig er det at de får noe ut av det.

Pluto

Ifølge ellevte husfakta, Pluto i dette huset medfører endringer i vennskap eller grupper. Disse endringene kan være gode eller dårlige, men sannheten er at endringene kan gjøres bedre eller verre, avhengig av hvordan en personen reagerer på endringen .

Hvordan en person reagerer på endringen, vil sannsynligvis endre hvordan deres venner eller gruppemedlemmer reagerer på dem. Alle disse endringene vil sannsynligvis påvirke en person på en kraftig måte. De nåværende endringene vil sannsynligvis endre fremtiden på en eller annen måte.

Konklusjon: 11. husastrologi

Det ellevte huset i astrologi bringer om mange endringer i en persons sosiale liv, men hvordan en person reagerer på disse endringene, gjør hele forskjellen.

En person kan endre sine mål for å passe en gruppe eller endre grupper for å oppfylle sine mål. Uansett vil det ellevte huset helt sikkert endre en persons liv. Det er opp til personen om disse endringene vil påvirke dem på godt og vondt.

Les også:

Første hus - Selvhuset

Second House - House of Possessions

flerkulturelle bøker for 3. klasse

Tredje hus - Kommunikasjonshuset

Fjerde hus - Huset til familie og hjem

Femte hus - The Pleasure House

Sjette hus - Huset for arbeid og helse

Syvende hus - Partnerskapets hus

Åttende hus - Sexets hus

Niende hus - Filosofiens hus

Tiende hus - The House of Social Status

Det ellevte hus - Vennskapshuset

Tolvte hus - Underbevissthetens hus

Del Med Vennene Dine: