Tyren Stjernetegn: Egenskaper, egenskaper, kompatibilitet og horoskop

Hva er Taurus Personality?

Tyren Stjernetegn

Tyren Stjernetegn: Alt om Tyrenes astrologi

InnholdTyren Zodiac Skilt symboliserte Okse, som er det andre tegnet på astrologikartet. Det er en Fast skilt , noe som betyr at den faller midt i sesongen; i dette tilfellet, vår . Fikset tegn har en tendens til å gjennomføres planene initiert av iver etter kardinaltegnene . Det regnes som en stabil Jordelement , og det styres av Venus , kjærlighetens planet (og gudinne).

Tyren Symbol:
Betydning:Oksen
Datointervall:20. april til 20. mai
Element: Jord
Kvalitet: Fikset
Herskende planet:Venus
Beste kompatibilitet: Jomfruen og Steinbukken
God kompatibilitet: Fisk og kreft

Tyren Zodiac trekk og egenskaper

Tyren dyrekretsen det er komplisert. På den ene siden er de kjent for stabilitet, intelligens og hengivenhet , mens det derimot er kjent at de er sta og forutsigbare for en feil, med mindre noen har provosert temperamentet. De har en kreativ side som de elsker å utforske, for eksempel musikk, fotografering, kunst, gourmetmatlaging eller mer unike uttrykksformer.

Tyren Zodiac Positive trekk

Mens Tyren stjernetegn er kjent for stædighet, det er ikke alltid en dårlig ting. Når den besluttsomheten er kanalisert i riktig retning, er de noen av de mest produktive menneskene i enhver karriere. Det kan de ikke være store innovatører , men de vil alltid se prosjektet til slutt. De er også gode arrangører. Du kunne ikke be om en mye bedre venn siden deres stabile natur betyr at de alltid vil være der for deg.

Se også etter en Tyren stjernetegn å være fornuftens stemme hvis du trenger råd. De pleier å være konservative, men de vil se på alle sider av et spørsmål før de snakker. Deres kjærlighet til skjønnhet og vakre ting er ikke begrenset til bare takknemlighet; mange Taurus er talentfulle artister og musikere. Eksperter vil si at dette er på grunn av deres regjerende planet, Venus.

Taurus Zodiac Negative trekk

Stædigheten som kan føre til Tyren stjernetegn å være så produktiv kan også være ødeleggende hvis den ikke blir merket av. De kan også ha en tendens til å bli sittende fast i et spor, lett ansett som lat, og altfor forsiktig . Deres kjærlighet til fine ting kan føre dem til være materialistisk til en feil, og deres evne til å tjene penger kan øke problemet. Hvis det kommer ut av kontroll, kan de begynne å verdsette ting over mennesker. Det er derfor noen eksperter sier at en av feilene deres er forfengelighet. De starter ikke på den måten; det er en prosess.

Taurus Man Egenskaper

Kjent først og fremst for sin stædighet, Tyren mann er en veldig hard arbeider, men det er et poeng med det arbeidet. Han har et sluttmål i tankene. Tyren er arbeidsvillig for det, men han vil ha den store økonomiske belønningen på slutten. Han vil ha de mer delikate tingene i livet, og han vil ha dem i overkant.

I motsetning til noen andre tegn på dyrekretsen, er Tyren hann er ikke utsatt for skryt. Han lar prestasjonene gjøre det for seg. Hvis han ikke lar seg rive med av materielle mål, kan han også være veldig godhjertet, mild og tålmodig (til et punkt). Det tar ganske mye å komme under huden på en Taurus, men hvis du gjør det, vær forberedt på fyrverkeriet! Han har potensialet for et stygt temperament. [ Les hele artikkelen ]

Taurus Woman Karakteristikker

De Taurus kvinne har et mykt eksteriør og utstråler stabilitet og sjarm , men under det ligger et forferdelig temperament, akkurat som Taurus menn. Så lenge de ikke blir provosert, kan Taurus-kvinner være et av de mest pleie tegnene på dyrekretsen. Dette skyldes deres iherdige tilnærming til alt i livet, enten det er utdannelse, arbeid eller relasjoner. De vil presse seg selv (noen ganger for langt), og de vil ikke stoppe før de når sine mål. Som Taurus menn, Taurus hunner elsker vakre ting og er veldig taktile. Det er vanskelig for henne å omfavne forandring med mindre hun føler seg truet. Hvis dette er tilfelle, lærer hun raskt fra utfordringer til sin følelse av sikkerhet. [ Les hele artikkelen ]

Taurus Zodiac Sign in Love

Taurus in Love

Tillit er det viktigste for en Tyren stjernetegn når det gjelder forhold. De skynder seg ikke inn i noe, spesielt ikke kjærlighet. Tyren vil ta sine tid til å bli kjent med deg ganske godt, for å sikre deg kompatibiliteten din før du tar steget. Hvis du har gått forbi dette punktet med en Taurus i kjærlighet , vær forberedt på å motta kjærlighet i overflod, både fysisk og materiell. Taurus elsker å gi gaver, ettersom de elsker vakre ting. De liker å samle dem også. [ Les hele artikkelen ]

Taurus Man in Love

Stabil til kjernen, en gang a Tyremannen har blitt forelsket , den eneste utroskapen vil bryte båndet. Siden han er veldig taktil, vil han vise sin kjærlighet på sensuell vis. Dette betyr på soverommet og gjennom gaver. Samtidig er Taurus-mannen veldig satt på sine måter; han liker ting slik de er.

Forandring er opprivende for ham, og det vil ofte ikke gå bra hvis du prøver å tvinge ham til å tilpasse seg nye ting. Lurer under sin beskjedne overflate er en voldsomt temperament . Akkurat som tegnets symbol, Bull, er det to sider ved dette Taurus forelsket mann . Mesteparten av tiden er han stabil, søt og riktig leverandør. En gang i en god stund ser han imidlertid rødt.

Taurus Woman in Love

Stabilitet er hva Taurus kvinner se etter i forhold over alt annet. Når de har gjort en omfattende analyse, vil de slippe deg inn. Hun er spenstig, standhaftig og konvensjonell på noen måter. Hun har en tendens til å være ganske feminin, men ikke feil det som svakhet. Hvis du krysser Taurus forelsket kvinne , lyver for henne eller jukser henne, hun vil vite det, og du vil møte hennes vrede. Hun elsker ting eller handlinger som stimulerer sansene. Ta deg tid til å lære hva hennes spesifikke liker. En ting liker hun ikke overraskelser.

bøker for tre- og fireåringer

Dating a Taurus: Love Compatibility

Ikke overraskende, siden Tyren er en jord de to andre jordtegnene, Jomfruen og Steinbukken , er en god idé. De deler mange av Taurus 'jordiske trekk; kjærlighet til stabilitet og materielle ting. Av de to alternativene gjør imidlertid Steinbukken den mest fornuftig , ettersom både Taurus og Steinbukken deler et ønske om verdslig suksess i form av penger og de tingene pengene kan kjøpe. Andre muligheter faller inn under vann tegn, for eksempel fisk eller Kreft . Vanntegnene hjelper Tyren med å utvikle sin følsomme side.

Du kan spørre hva som skjer når en Tyr sol tegn prøver å koble til en annen Tyren . Som alle andre tegn, det er gode og dårlige ting ved det. På plussiden vil dere forstå hverandre ganske godt; hva som får den andre til å krysse av, hva de liker og ikke liker osv. På baksiden liker ingen å bli konfrontert med sine svakheter, og dette er som å se inn i et speil.

Den verste mulige match-up for Taurus er med Vannmannen fordi de nesten ikke deler noe til felles. Tyren er konservativ og konstant, mens Vannmannen er progressiv og opprørsk av natur. [ Les hele artikkelen ]

Dating en Taurus Man

TIL Tyren mann er ikke en som blir forelsket ved første blikk, og han vil sannsynligvis ikke gjøre det første trekket. Hvis du vil at ting skal utvikle seg, kan det være opp til deg å starte en samtale. Det skal imidlertid ikke handle om overfladiske ting. I stedet stimulere hans intellekt og snakk om internasjonale forhold eller en favorittartist. Noe som Taurus menn ikke bryr seg om er en dato som er altfor sminket siden de foretrekker naturlig skjønnhet. Det betyr ikke at du skal være noe du ikke bare er for å behage dem, men vurder dette.

Konvensjonelle datoer, for eksempel middag og en film (så lenge det ikke er en lavfilmsfilm), fungerer helt fint mens dating en Taurus mann . Hvis du leter etter en hyggelig fyr, er han mannen din. Det eneste som er bekymringsfullt er temperamentet hans. Han er veldig sta om noen ting, og hvis du presser ham før han er klar, vil hans sinne vise seg. Bare vær forberedt på å ta forholdet sakte.

De Tyren mann vil ikke haste med noe, enn si en romantisk tilknytning, uten en grundig etterforskning, og han vil ikke risikere å avsløre sin følelser til deg til han stoler på deg. Det betyr ikke at han ikke har dyptliggende følelser; han gjør. Han vil være en veldig trofast partner når han bestemmer at du er den.

Dating en Taurus Woman

Først av alt, a Taurus kvinne vil ikke ha tankespill eller et raskt kast; det er ikke hennes stil. I likhet med en Taurus-mann, hvis du skal vinne henne, appellerer du til hennes intelligens. Ikke prøv å snakke små og fremfor alt, vær ærlig med henne. Falske beskjedenhet eller tomme komplimenter er et stort avslag for henne. Hun vil ta seg tid til å bli kjent med deg før hun bestemmer seg for om du er verdt hennes tid og krefter.

Tradisjonell date med en Taurus-kvinne og gaver fungerer helt fint, og å gi Taurus-damen vakre gjenstander som gaver er et stort pluss. Hun elsker stabilitet, og det betyr noen få ting. Først og fremst, hvis hun virkelig liker deg, vil hun ikke prøve å forandre deg. For det andre ser hun etter emosjonell stabilitet hos en partner. For det tredje, hvis du har en solid karriere, er det en god uavgjort, men hvis du ikke gjør det, kommer du ikke veldig langt. Som Taurus-mannen har hun et temperament, men når hun slipper deg inn, vil hun være veldig hengiven.

Taurus seksualitetskompatibilitet

Tyren stjernetegn har to ting som skjer: de er et jordtegn, og deres styrende planet er Venus. Dette betyr at de er fiksert på fem sanser , og kjærlighet (og kjærlighet) er en intim del av sminke. Selv om det ikke er sannsynlig at de vil initiere sex, vil de ikke ha noen kostnad for å betjene partnerne når de er blitt vekket. Mat, drikke, satengark, utsøkt musikk er alle en del av rammen de vil tilberede hvis de får tid.

Tyren seksuelt har aldri hastverk; de vil glede seg over hvert øyeblikk, hvert berøring, hver lyd. Hvis de blir inspirert, er de ofte veldig flinke til sensuell massasje som fører opp til forspill. De vil sannsynligvis ikke like å prøve nye ting. Stabilitet, forutsigbarhet og konsistens er det de ser frem til.

Taurus Man Seksualitet

For å få Tyren mann i humør til å begynne med, må du være på forhånd og ærlig med ham. Han trenger å vite nøyaktig hva du mener, men sørg for at det ikke blir snuskig. Sex for Taurus-mannen begynner med forførelse ved middagsbordet. Det handler om sansene. Han vil ta deg med ut på middag eller lage deg et utmerket måltid hjemme. Han vil sørge for at innstillingen er akkurat riktig for deg.

Omvendt elsker han det når du gjør dette for ham. Tyren mann seksuelt har aldri hastverk for noe, enn si elskov. Selv om han kanskje ikke er det eventyrlystne på soverommet vil han gjøre alt for å oppfylle partnerens behov (og sine egne). Sex er like naturlig som å puste for ham, og han liker opplevelsen så lenge du gjør det også. Tyren har aldri hastverk, og sjelden skynder han seg til konklusjonen før partneren. Det ville bare virke unaturlig og frekt for ham.

Taurus Woman Seksualitet

Taurus kvinner er søte og pleie av natur, og som smitter over på soverommet. Det betyr ikke at de er kjedelige; langt ifra. De har en høy drivkraft og et ønske om å få både dine behov og deres oppfylt hver gang. Bare husk at hun ikke blir presset til å ha sex før hun er klar. Hun må selv bestemme at du er den første.

Reisen er mye mer kritisk for Taurus kvinnens seksualitet enn resultatet. Det er fordi for Taurus-kvinner glede og sensualitet er der den er. Ha aldri en Taurus-kvinne inn på soverommet. I likhet med Taurus menn begynner det hele med en følelse av forførelse av årsakene, og det fortsetter i flere timer senere.

Tyren som foreldre: Foreldrekompatibilitet

Stabiliteten til Taurus solskilt gjør dem til en flott beroligende og trøstende tilstedeværelse for barna sine. Siden Taurus pleier å være gode leverandører, pleier ikke barna å vente på ting. Morsomme turer til dyrehagen, teatret og museet, samt et bredt utvalg av matvarer, kan være morsomme, men i moderasjon. Noen ganger må Taurus-foreldre lære å si, Nei. Tyrenes foreldre er vanligvis ikke plaget av de små tingene, noe som betyr at de ikke styrer barna sine, og de er fri med sin kjærlighet.

Tyren som en far

Faderskap er veldig viktig for Taurus menn . Det er en måte for dem å uttrykke kjærlighet, videreformidle sine verdier, og en måte for dem å se deres avkom vokse til gjennomtenkte individer . Barna deres vil motta klemmer og kyss hver dag, og målet hans er alltid å være tilgjengelig for dem. Han ønsker å oppfylle den stereotypiske farrollen så mye han er i stand til. Mens godbiter er en ganske vanlig ting , det er også utendørsaktiviteter; på denne måten er det ikke like sannsynlig at barna har vektproblemer. Camping, fotturer, svømming og andre utendørsaktiviteter er alle morsomme med en Tyren pappa rundt.

Den eneste ulempen med en Tyren far er hans stædighet. Når barna når ungdomsårene, vil de kreve litt fleksibilitet og forståelse når de vokser til å forstå verden. [ Les hele artikkelen ]

Tyren som mor

Tyremødre er alltid opptatt, men det er fremdeles i henhold til en tidsplan. De savner aldri et skolespill, en konsert eller et sportsarrangement. Å være der for barna og partneren er av største betydning. Selv om de kanskje kjører seg fussete, sparer de ikke på å vise kjærlighet til barna sine. Klem og kyss er glatte, men å uttrykke hvordan hun har det med ord er vanskeligere for henne. Som et resultat må en Taurus-mor huske å si hvor stolt hun er av barna sine, i stedet for bare å vise det.

Tyremødre er kjent for å være nøysomme og gode leverandører for familien . På toppen av det, som Taurus-fedre, er de fantastiske kokker! De vet hvordan man bruker uvanlige krydder og ingredienser for å få frem smaken i selv de minst kostbare rettene. I likhet med Taurus-fedre liker de høye aktivitetsnivåer utendørs. Resultatet er vanligvis glade, sunne barn. På baksiden er hun like sta som Taurus-faren, og resultatet kan være problemer i tenårene. [ Les hele artikkelen ]

Tyren som barn: Egenskaper for gutter og jenter

De Tyren Zodiac Child utvikler et forhold med skarpe sanser veldig tidlig. Naptime er en verdifull tid for den lille Tyren, og de krever fysisk hengivenhet, for eksempel klemmer og kyss. Stabilitet er et livslangt behov for Tyren. Det betyr at endringer av noe slag er vanskelige for dem å håndtere, og deres sta strek, som begynner ved fødselen, vil sparke inn. Vær forberedt på skrik og raserianfall hvis ting som spilletid og lur ikke blir gjort slik litt Tyren mener de burde være.

Når Tyren zodiac kid blir litt eldre, den beste måten å takle det fryktelige temperamentet er å appellere til logikken. Hjelp dem med å tenke gjennom ting, og det kan spre spenningen. Tyrebarn føler seg tryggest rundt familien, og det vil de bånd med et søsken hvis en er tilgjengelig. Det er høyst sannsynlig at dette søsken blir Taurus barnets beste venn. Til slutt vil en kjærlighet til utendørs skje tidlig i livet. Å pleie denne interessen er en sunn ting for små Taurus-barn. [ Les hele artikkelen ]

Taurus Fitness Horoscope

Det er ikke uvanlig for Tyren stjernetegn å være tidlig stiger, så vurder å starte dagen med en god treningsøkt. Start med oppvarming, og kom deretter til en jevn forbrenning, for eksempel kjernetrening, ellers kan du prøve tennis når du har lyst til å være sosial. Rutiner er gode for en Tyr, så det kan være lurt å registrere seg for kurs. Husk at et svett, stinkende treningsstudio kanskje ikke er så behagelig for deg som et utendørs alternativ. Hvis du foretrekker ensomhet, kan du lytte til musikk du liker mens du tar en krafttur eller jobber i hagen. [ Les hele artikkelen ]

Taurus Career Horoscope

Tyren stjernetegn er mangefasettert; Derfor er deres karrieremuligheter åpne for flere arenaer. Tyren er kjent for sin evne til å jobbe bra med penger . Karrierer på det økonomiske området kan passe godt som et resultat. Bankfolk, venturekapitalister og til og med økonomiske analytikere er alle muligheter. Eiendomsmeglere vil innlemme penger og søte ting, slik at kanskje enda bedre.

14 sep horoskop

Naturen appellerer til mange Tyren. Så det kan være lurt å jobbe ute i definerte felt, for eksempel botanikere, landskapsartister eller arkitekter. Til slutt er Taurus kjent for sin kjærlighet til skjønnhet, så hvorfor ikke gjøre det til en karriere? Klesdesignere, art direktører og modeller er alle kjente Tyren. [ Les hele artikkelen ]

Taurus Money Horoscope

Tyren er et stødig, hardtarbeidende astrologitegn. De vet hvordan de skal planlegge og spare penger, og som et resultat har de vanligvis en flott pensjonsplan. Når de går tilbake til deres behov for stabilitet, betaler de alltid regninger i tide; en tapt regning er en kilde til høyt stress. Noen eksperter hevder Tyren dyrekretsen mennesker ville i stedet investere immaterielle ting som eiendom enn aksjer og obligasjoner. Det kommer an på personen. [ Les hele artikkelen ]

Taurus motetips

Mens mange unge Tyren mennesker gå gjennom eksperimentelle faser når de er unge, når de modnes, de oppdage deres naturlige skjønnhet . Den viktigste rutinen er en som bryr seg om ansikt, hud og hår, slik at de ser friske og sunne ut. Det er ikke uvanlig at stjernetegnet Taurus har et fullt hårhode, og når han eller hun finner en stil eller stiler som passer til stemningen, er de gode å gå!

Når det gjelder klær, foretrekker de fleste Taurus menn og kvinner tekstur fremfor farger i materialer. De elsker silke, myk bomull, kashmir og fløyel. Eksperter foreslår smaragdgrønn som en dominerende farge. Det er ikke uvanlig at Taurus kjøper noen vellagede klassiske stykker for å vare, i stedet for flere billige, trendy gjenstander hvert år.

Tyren Reisetips

Taurus reisende ikke liker overraskelser, så de trenger å planlegge ferien. De må lese nøye gjennom reiserutene for å forsikre seg om at de er det fornøyd med turene . Naturlig skjønnhet er en god innsats, så vurder å se på Nordlys på et av en rekke steder rundt den øvre delen av den nordlige halvkule. Hvis det ikke appellerer til dem, kan du prøve en minneverdig tur til Paris , og oppgrader rommet ditt eller nyt på førsteklasses sitteplasser. Kunstverket alene er verdt turen. Husk også å ta deg god tid; det siste Tyren ønsker er å føle seg forhastet.

Berømte Taurus-personligheter

 • William Shakespeare
 • Adele
 • Tina Fey
 • David Beckham
 • Knytte bånd
 • Robert Pattinson
 • Channing Tatum
 • Stevie Wonder
 • Harry S. Truman
 • Dronning Elizabeth II
 • Sam Smith
 • Megan Fox
 • George Clooney
 • Lena Dunham
 • Christian Lacroix
 • Meek Mill
 • Harper Lee
 • James Monroe
 • Chris Brown
 • Ulysses S. Grant
 • Al Pacino
 • Donatella Versace

Liste over dyrekretsen

Væren

Tyren

Tvillingene

Kreft

Leo

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

fisk

Del Med Vennene Dine: