Finn Ut Antall Engel

Kreftstjerns tegn: egenskaper, egenskaper, kompatibilitet og horoskop

Hva betyr kreft i stjernetegn?

Kreft Zodiac Sign

Kreft Zodiac Sign: Alt om kreftastrologi

Innhold

Kreft dyrekretsen , krabben, er det fjerde tegn på dyrekretsen. Befolkningen i dette tegnet, som krabben selv, har et forferdelig skall utenfor og et skjørt innside. Det er det andre Kardinaltegn . Alle kardinal tegn signaliserer starten på en ny sesong; i dette tilfellet er det sommer . Kardinal tegn er dyrekretsens tilskyndere. De er ideene folk, men de andre stjernetegnene er nødvendige for å gjennomføre ting. Dette tegnet er også det første av tre Vannelementer , og dens herskende planet er måne .

Kreft symbol:
Betydning:Krabben
Datointervall:21. juni til 22. juli
Element: Vann
Kvalitet: Kardinal
Herskende planet:Måne
Beste kompatibilitet: Skorpionen og Fiskene
God kompatibilitet: Tyren, Steinbukken og Jomfruen

Kreft Zodiac trekk og egenskaper

Kreft dyrekretsen personen er utsatt for sine følelser og andres følelser. Faktisk går det til det ytterste, og noen ganger har kreft en vanskelig å kresne mellom de to. Dette gjør dem ettertrykkelige og noen ganger veldig forvirret om det. De har en tendens til å bli tiltrukket av kreativitet i mange former, det være seg kunst, poesi, håndverk, gourmetmatlaging eller noe helt annet. Det er en måte for dem å uttrykke seg uten å måtte snakke. Kreften sol tegn er mest komfortabel hjemme, og de elsker familie. Faktisk, hvis de er i lederstillinger på jobben, behandler de ofte sine ansatte som familie.

Kreft Zodiac Positive egenskaper

Kreft stjernetegn er det mest pleie tegn på dyrekretsen. Familien er alt for en kreft. De gir all sin kjærlighet, oppmerksomhet og energi på hjemmet og familien. Barna deres vil aldri ha hengivenhet og ego-boost. De er kjent for å være hjemmemodeller, og de legger mye vekt på å gjøre hjemmene koselige, rene og rolige. Svært ofte når de gjør gode ting for andre, forventer de ikke noe tilbake. Kreftkreftene vil bare at de rundt dem skal være lykkelige. Det gjør dem mer avgjort også! De pleier også å være veldig trofaste partnere når de først har funnet den rette.

Kreft Zodiac Negative egenskaper

Noen Kreft astrologi tegn er så sjenert at deres verste frykt er avvisning; derfor trekker de seg tilbake i skallene og sier veldig lite. De føler meg så dypt , og likevel vet de ikke hvordan de skal uttrykke disse følelsene riktig. Hvis du kommer på en krefts dårlige side (for eksempel sårer du kreftens følelser), kan de holde fast på det vondt i ganske lang tid.

Fordi de ikke vil skade følelsene dine, Kreft dyrekretsen vil holde den inne mens den forfaller. Dessverre kommer det til slutt ut i en eksplosjon, og det er aldri noe bra. Hvis lovbruddet er ille nok, kan kreftmannen aldri tilgi deg. Det har å gjøre med den fantastiske fantasien deres som er blitt vill, og ikke på riktig måte.

Kreftmannsegenskaper

De Kreft mann er ikke en åpen bok for folk han ikke kjenner; dette er ikke å si at han er frekk. Han har perfekt, gammeldags manerer , og disse er ikke en put-on. Dette er bare slik ting skal være, ifølge Cancer. De Kreft fyr er humørsyk, går fra blått det ene øyeblikket og sjarmerende det neste. Mye av dette har å gjøre med hans evne til å hente følelsene til de rundt ham, enten han vil eller ikke.

999 gjennomsnitt

Delvis har hans følsomhet en tendens til å gjøre ham veldig kreativ. Samtidig er den Kreft dyrekretsen hann vil ikke være påståelig med mindre han føler seg trygg i en gitt situasjon. Dette er mest sannsynlig å skje i hjemmet hans eller rundt familie og pålitelige venner. Hjem er der han elsker å være og hvor han føler seg mest komfortabel. [ Les hele artikkelen ]

Kreftkvinneegenskaper

De Kreftkvinne styres av hjertet snarere enn hodet, men som kreftmannen vil hun ikke slippe deg inn med mindre hun føler seg trygg med deg. Hennes evne til å hente følelser og motivasjoner fra andre fører henne til å gå med tarmen, det meste av tiden, og hun tar sjelden feil. Også, som mannen, den Kreft dyrekretsen kvinne er kreativ og fantasifull. Det er viktig for henne å pleie andre og bli pleiet selv. Av denne grunn elsker hun hjem og familie. Dette er når hun er i sitt element, og når hun har kontroll. Sikkerhet og stabilitet er hennes mål i livet. [ Les hele artikkelen ]

Cancer Zodiac Sign in Love

Kreft i kjærlighet

Kreftelskere er beskyttende for sine elskere og seg selv. Hvis et stjernetegn på kreft tidligere har hatt en dårlig opplevelse, hvis han eller hun har blitt skadet, kan det ta år (om noen gang) å komme seg. Kreft føler følelser og følelsesmessige skader veldig dypt, og tillit er en vanskelig ting for en kreftperson å holde fast i. En gang en et sunt forhold har begynt, Kreft dyrekretsen folk vil utvise lojalitet, hengivenhet og sentimentalitet på sine partnere.

Saken er at de forventer det til gjengjeld, bare de vil ikke formulere dette behovet. Fordi de er så i stand til å føle andres følelser, antar mange kreftelskere at andre kan gjøre det samme. Kommunikasjon vil være viktig for å holde forventningene realistiske. Når de føler seg trygge hos deg, er kreftfolk enkle å snakke med. Så dra nytte av en god stemningsdag for å få opp dyptliggende følelser. [ Les hele artikkelen ]

Forelsket kreftmann

De Forelsket kreftmann er usikker på seg selv, til å begynne med. Samfunnet forteller mange menn å være maskuline og følelsesløse, noe som er det motsatte av de fleste kreftmenn. Hvis han kan føle seg komfortabel med hvem han er, vil han være nydelig til riktig partner. Han er tilbøyelig til å være veldig oppmerksom på partnerens emosjonelle behov, siden han er veldig oppmerksom når det gjelder følelser.

De Kreft mann forelsket liker ikke konflikt og har en tendens til å unngå det for enhver pris, og klarer i stedet å svelge følelsene hans, noe som fører til potensielle fysiske problemer for ham på veien. Selv om han kanskje ikke alltid er ærlig om følelsene, vil han være lojal når det gjelder forhold. Han er ikke i det bare for moro skyld; det er bare ikke hans natur. Han elsker å skape og pleie en familie med partneren sin. Det er hjertets kjæreste ønske.

Forelsket kreftkvinne

TIL Kreftkvinne tar henne tid til å bli forelsket. Hun vil bli trollbundet og ikke forhastet. Det tar tid for henne å stole på noen, enn si en potensiell partner! Kreftkvinner, som menn, styres av følelsene sine, noe som kan få dem til å virke veldig humørsyk. Imidlertid, hvis noen de elsker virkelig er i nød, vil de bli en solid støttestein for den personen. Når hun bestemmer at du er den ene, vil hun helle alt hun har i forholdet, og hun vil forvente at du gjør det samme.

Det er en rekke usikkerhet i Forelsket kreft kvinner (og menn) som kommer fra deres kreative natur, spesielt hvis de har blitt skadet før. Det minste i deres øyne kan bli et enormt problem hvis de ikke blir merket av. For enhver kreftkvinne i et forhold er kommunikasjon, selv om det ikke alltid er enkelt, veldig viktig for å holde de imaginære monstrene i sjakk.

Dating en kreft: Kjærlighetskompatibilitet

Siden kreft er en vann de to andre vannskiltene ( Skorpionen og fisk ) passer godt. De er alle dypt emosjonelle og forstår hverandre, til en viss grad. Av de to stjernetegnene kan Skorpionen være bedre fordi de kan hjelpe kreft med å møte frykten og takle verden utenfor. På den annen side kan Fiskene flyte på dagdrømmer med kreft på ubestemt tid. Problemet er bare at noen må betale regningene. Andre mulige kamper er jord tegn ( Tyren , Steinbukken , og Jomfruen ).

Noen astrologer tror at jorden og vannskilt kan skape sammen, enten det er forretning eller familier. Hva med en annen kreftsjelevenn? Den positive siden er at de ville forstå hverandres humørfylte natur, men på den andre siden kan det bare gjøre saken verre. Det fattigste valget for kreft er Væren fordi de er forskjellige. Væren er for dominerende og flyktig. Kreftdating Væren vil til slutt føle seg forslått og voldsom. [Les hele artikkelen]

Dating en kreftmann

Hvis du leter etter en påfugl eller en macho-mann, er dette ikke det. Hvis du leter etter en mann som vil elske og pleie deg, så føles det dating en kreftmann . Du vil sannsynligvis trenge å nærme seg ham fordi han ikke er en som kommer ut av skallet til noen han ikke kjenner. Hvis du kan få ham til å snakke med deg, vil han overraske deg med en innsiktsfull samtale.

Det er ikke uvanlig for en Kreftdato å ha noen få nære venner eller familiemedlemmer rundt, og det er viktig for ham at de også liker deg. Pass på at du også snakker med dem, og at du gir et godt inntrykk. Heller enn drar til eksotiske destinasjoner , vil han dele hjemmet sitt med deg. Dette er hans spesielle sted, hans trygge sted. Det beste med å date en kreftmann er at du aldri trenger å skjule dine følelser for ham. Han vil vite hvilke følelser du opplever uansett!

Dating en kreftkvinne

I likhet med når du vil tiltrekke en mannlig kreftoppmerksomhet, vil du sannsynligvis trenge å starte samtalen med en Kreftkvinne . Hun er sjenert og tilbaketrukket når det gjelder dating, spesielt hvis hun har blitt såret før. Men hvis du kan få henne i gang, vil hun være oppmerksom på ingen andre i rommet enn deg. Hvis du gir henne samme høflighet, har du allerede begynt på høyre fot. Hvis du vil date en kreftkvinne , det er viktig at du møtes og gjør et godt inntrykk på familien hennes, uansett hvor gammel hun er.

Hjem og familie er det viktigste i verden for henne som kreftdame. Selv om familien hennes ikke godtar deg, vil hun sette pris på gesten. Vær oppmerksom på hva hun sier om tingene hun liker når hun er på en date med en kreftkvinne . Det er viktig for henne å bli hørt og tatt på alvor. Vær forberedt på å blåse av de triste dagene hennes; de kommer og går og er ikke permanente. Hvis du er ute etter en langsiktig, omsorgsfull partner, se til kreftkvinnen.

Kreft Zodiac Seksualitet

En langsom koke er en god måte å lage krabbe på. Det høres kanskje forferdelig ut, men det er en god måte å beskrive måten den fungerer på Kreft seksualitet . Begynn med en romantisk middag ved en elv, innsjø eller en annen vannmasse. Hvis dette ikke er mulig, et bad sammen er en flott oppvarming . Kreft elsker kjærtegn og menneskelig berøring generelt. Vær liberal med kyss og lekne (men ikke aggressive) nipper på bryst og mage. Graduer til sengen, og ikke kom dit med en gang der.

Kreft elsker seksuelt å gi mer enn å motta. Det er vanskelig å gi kreft det han eller hun virkelig vil, men hvis du kan, er resultatet intenst! Ingenting er bedre for kreft enn å ha begge to oppfyllelse samtidig. Bare husk at elskov ikke er over med klimaks. Sex er ikke noe leken eller bare fysisk for stjernetegnet Cancer. Det er et dyp følelsesmessig bånd og den ultimate demonstrasjonen av kjærlighet og tillit.

Kreftmann Seksualitet

De Kreft mann seksuelt er overraskende konservativ når det gjelder seksualitet. Han er ikke interessert i rare steder, posisjoner eller rollespill. Han er heller ikke interessert i kortsiktige slynger. Det tar lang tid for ham å bygge opp nok tillit til partneren sin for å komme så langt, og han har ikke tenkt å gå videre til noen andre. I mellomtiden har han lagt ned mye tid og krefter på å forstå hva partneren hans ønsker og trenger før han får prøve det.

Sex er noe kreftmannen tar veldig seriøst og legger mye vekt på; unødvendig å si, selv om det ikke vil være elektrifiserende, vil det absolutt ikke være kjedelig! Noen eksperter hevder at kreftmannen er en av mest hengivne elskere av dyrekretsen. Han elsker å se partneren sin finne glede i opplevelsen. Det i seg selv gir ham glede.

Kreftkvinne Seksualitet

På grunn av deres følelsesmessige natur, noen Kreft kvinner seksuelt kan være veldig sentimental. Hvis du vil vinne et krefthjerte, kan du gi henne en middag med levende lys hjemme og gjemme en hjertelig lapp eller et minnesmerke i servietten. Ikke vær overfladisk, slik hun vil se rett gjennom det. Vær forsiktig med henne, men når hun stoler på deg nok til å ta neste skritt, vil hun være veldig lidenskapelig om deg. Berøring er viktig for henne, så ikke glem å kjærtegne huden hennes og la henne omfavne deg. Ikke rush henne, da hun vil ta dette som en liten.

Kreftkvinner (og menn) vil glede seg over hele den seksuelle opplevelsen, fra begynnelse til slutt. I likhet med en kreftmann, vil kreftkvinner glede partnerne sine mer enn noe annet - en advarsel: Aldri, snu og sovne så snart du klimaks. Hvis du gjør det, risikerer du å miste henne på stedet. Siden sex er ultimate emosjonelle opplevelse for henne er det ikke uvanlig at hun gråter på slutten av et møte. Hun vil at kontakten skal fortsette fordi begivenheten for henne ikke er over.

Kreft som foreldre: Kompatibilitet med foreldre

En ting er sikkert; det er aldri mangel på hengivenhet og hengivenhet i en Kreftforeldre hjem. Disse foreldrene ofrer mange ting, inkludert voksnes vennskap og interesser utenfor, for å holde barna det viktigste i deres liv. Hvis et barn ikke klarer en test, kan du være sikker på at en kreftforelder vil bruke timer på å hjelpe det barn lære, forstå , og pass den neste.

Dette gjøres med mye oppmuntring og klapp på ryggen, snarere enn med press. Et mulig uønsket resultat av dette er mangel på disippel i hjemmet. Barn trenger grenser; uten dem, når barna blir eldre, kan de dra nytte av godhjertede kreftforeldre.

Kreft som far

Å være der, både følelsesmessig og fysisk, er avgjørende for en Kreftfar . Han savner aldri et teaterstykke, oppføring eller begivenhet i barnas liv. Som en kreftmor er hans fokus på å pleie barna hans. Han føler deres lykke og smerte og ville gjøre hva som helst for å beskytte dem mot smerte. Familiekvelder hjemme er avgjørende for a Kreft pappa . Kanskje mer enn for noen andre i familien. Bare vær sikker på at du ikke kveler barna dine. [ Les hele artikkelen ]

beste bøkene å lese for 5-åringer

Kreft som mor

Pleie er mellomnavnet til a Kreftmor ! Å skape et trygt, lykkelig hjemmeliv er veldig viktig for kreftmødre. Hun kjenner barna sine favorittkomfortmat og akkurat hva de skal si for å berolige vondt i verden. Hun trenger det. Ulempen? Prøv å ikke være for overbeskyttende. Sørg for at barna dine kan stå opp alene. De trenger å vokse opp til være sunn og avgjørende også. [ Les hele artikkelen ]

Kreft som barn: trekk fra gutter og jenter

Sensitiv er det operative ordet for Kreftbarn . De pleier å bruke mye tid på å drømme, lese eller forestille seg alene i stedet for å leke med andre barn. Det eneste unntaket fra dette er hvis andre deltar i noe som Kreftbarn er oppriktig interessert i. Når de er i en gruppe, tar de sjelden en lederrolle; i stedet følger de stille med.

Dette er ikke å si det Kreftunger ikke har behov og ønsker; de gjør det, men de oppgir sjelden disse. De blir frustrerte når foreldre eller omsorgspersoner ikke bare kan forstå hva de vil ha. Dette er fordi kreft babyer er så flinke til å observere og analysere hva andre mennesker føler. Det er best å ikke tvinge kreft til å snakke før han eller hun er klar til det, og da vil barnet virkelig fortelle deg hva han eller hun vil ha. Tålmodighet og tid er foreldrenes beste verktøy å bruke med kreftbarn. [ Les hele artikkelen ]

Cancer Fitness Horoscope

Kreft elsker å være hjemme, så det å være med på et treningsstudio eller en klubb kan være litt overveldende. Det eneste unntaket kan være svømming, for kreft elsker vannet. Avhengig av humøret kan kreftfokusere på svømming på egenhånd, eller de kan komme sammen med noen få nære venner og prøv en vannsport. De vil kanskje til og med trekke seg ut til en klasse med venner minst en gang i uken, og deretter gjøre Pilates eller yoga hjemme resten av tiden. Det viktigste er å gå av sofaen for noen gode Kreftform ! [ Les hele artikkelen ]

Horoskop for kreftkarriere

Oppsyn kommer like medfødt som å puste til Kreft dyrekretsen . Når det brukes til et karrierefelt, er kreft i hans eller hennes element. Enten det er problemløsning, å gi råd eller bare tilby et lyttende øre, er kreft innfødt naturlig. Det viktigste for krabben er om han eller hun er det gjøre en forskjell i verden. Hvis ikke, vil det ikke ha noe å si hvor mye penger han eller hun lager.

Det første som kan komme til å tenke på en Kreftkarriere jobber med barn, og det er et utmerket valg, men det er også andre alternativer. Jobber innen helse og velvære er skreddersydd for omsorgspersoner, for eksempel. Sikkerheten ved å jobbe på et kontor med vanlige åpningstider kan være mer tiltalende, og det er også karrierer å få. Se etter menneskelige ressurser, sosialt arbeid og andre muligheter som lar deg jobbe med mennesker direkte. [ Les hele artikkelen ]

Horoskop for kreftpenger

Sikkerhet, inkludert økonomisk sikkerhet, er av største betydning for Cancer astrology sign. Mens de er effektive til å tjene penger, annonserer de aldri dette. Noen ganger kan de føle eller til og med si at de ikke har noen penger når de mener at å bruke dem vil få dem til å føle seg bekymret. En ulempe med Kreftpenger trekk er at de har vanskelig for å gi slipp på penger eller eiendeler. Dette er et horoskopskilt som har en tendens til å hamstre. [ Les hele artikkelen ]

Tips for kreftmote

Kreft dyrekretsen tiltrekkes av hvite farger, perler og sølv. Disse har å gjøre med deres herskende kropp, månen. Når det gjelder Kreftmote og stil, mens de trives lag , de går ikke etter trender. De foretrekker klassisk utseende og til og med vintageartikler som har personlig betydning. Myke og behagelige teksturer er viktige for kreft, enten det er mann eller kvinne. Gensere er en stor hit av denne grunn, men de liker ikke å se slurvet ut (med mindre de er i PJ-ene rundt huset).

Kreft reisetips

Kreft dyrekretsen liker ikke å reise alene. I stedet føler de seg mer avslappet og innhold som deler en opplevelse med nære venner eller familie. De pleier ikke å være spenningssøkende generelt, men det er de gjerne med i grupper . Dette er sannsynligvis på grunn av deres hjemlige natur. Kreft vil nyte steder med vannmasser. Strender er en flott ferie, for eksempel. Hvilken strand er avhengig av kreftens personlighet.

Famous Cancer Zodiac Personalities

 • Selena Gomez
 • Liv Tyler
 • Kourtney Kardashian
 • Khloe Kardashian
 • Jaden smith
 • Lindsay Lohan
 • Robin Williams
 • Tom cruise
 • Vin Diesel
 • Meryl Streep
 • Gisele Bundchen
 • Lana Del Ray
 • Lil 'Kim
 • Courtney Love
 • John Quincy Adams
 • Calvin Coolidge
 • Gerald R. Ford
 • Nathaniel Hawthorne
 • Pablo Neruda
 • Emily Bronte
 • Ernest Hemingway
 • Franz Kafka
 • Vera Wang
 • Giorgio Armani
 • Oscar de la Renta

Liste over dyrekretsen

Væren

Tyren

Tvillingene

Kreft

Leo

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

fisk

Del Med Vennene Dine: