Finn Ut Antall Engel

Taurus Rising: Personlighetstrekk for Taurus Ascendant

Hva er et Taurus stigende tegn?

Taurus Rising - Taurus Ascendant

Taurus Rising: Alt om Taurus Ascendant

InnholdHva er Taurus Rising Sign / Taurus Ascendant?

Ikke alle er født under Tyren Sol tegn , men hvert tegn har noen Tyren -lignende trekk i dem. Noen mennesker viser disse egenskapene mer enn andre. Annet enn faktiske Taurus-folk, de menneskene som best viser disse trekkene, i det minste på førsteinntrykk , er mennesker som er født under Tyren stiger .

Hvert tegn har like stor sjanse for å bli født under denne stigende tiden skjer hver dag , selv om det skjer på forskjellige tidspunkter for hvert tegn. For at en person skal kjenne sitt stigende tegn, må de først kjenne sitt sol tegn og tiden de ble født.

Den nøyaktige tiden vil være det beste verktøyet, men en person bør i det minste vite timen de ble født. For eksempel en Taurus født fra 4 am-6 am a Taurus in Tyren stiger ( Tyren Lagna ), men en Væren født fra 6 am-8 am ville være en Væren med Tyren stiger.

Tyren stiger personlighetstrekk

Akkurat som en persons sol tegn , en persons stigende tegn endres aldri. Det stigende tegnet de får tildelt ved fødselen, er det de holde gjennom hele livet. De stigende egenskaper sannsynligvis vil påvirke deres personlighet på små måter, men egenskapene til deres solskilt vil fremdeles være dominerende i deres personlighet.

Disse egenskapene er sannsynligvis det som fanger en annen persons førsteinntrykk mer enn noe annet. En person som kjenner noen godt, er mer sannsynlig å overse sitt stigende tegn og fokusere på deres soltegn.Sjenert og sterkt

TIL person som har Tyren stigende skilt, uansett hva deres solskilt er, vil sannsynligvis virke sjenert ved førsteinntrykket. De er den sterke stille typen først, men avhengig av soltegnet, kan de åpne for andre senere.

Einere

De er ikke utadvendte og vil helst være alene enn med fremmede, selv om de fortsatt vil like venneselskapet. Disse menneskene liker å huske sin egen virksomhet i stedet for å stikke nesen rundt i andres virksomheter.

Sakte og jevn

De får gode venner over tid, men det kan være vanskelig å bli venner med i begynnelsen. De er sakte og stødige når det gjelder prosjekter, men de er sikker på å få jobben gjort.Hvordan Tyren stiger påvirker dyrekretsen

Hver tegn har en sjanse til å komme inn Tyren stiger, men hver sjanse kommer til et annet tidspunkt for hvert tegn. Hvert skilt vil ha Tyrens stigningstid under.

Imidlertid er disse tidene basert på en 06:00 soloppgang, så de kan trenge å justeres hvis dagen en person ble født ikke hadde en soloppgang 06:00. For eksempel, hvis solen steg opp klokka 8 den dagen, ville en person skifte tidene under to timer fremover for å finne sin virkelige Tyrens stigningstid.

1. Væren (6 til 8)

Væren mennesker handler naturlig nesten det motsatte av Taurus-folk, slik at ting kan bli forvirrende når en Væren blir født under Tyren stiger .Disse menneskene er energiske og kreative, men på grunn av Tyren i dem handler de ikke så raskt på ideene sine som andre Væren gjør. De kan være mer sta, men mer pålitelige, enn den gjennomsnittlige Væren-personen.

2. Tyren (4 am-6 am)

TIL Tyren person født under Tyren oppstigende vil bare få de mer Taurus-lignende egenskapene forsterket. Disse menneskene vil jobbe mot sine mål i et sakte og jevnt tempo.

De vil være noen av de mest pålitelige og minst skiftende menneskene der ute. De kan være sta til tider, men de vil aldri oppføre seg frekt. Det er ingen sannere Taurus enn en Taurus født under Taurus som stiger.

3. Tvillingene (2 am-4 am)

Tvillingene mennesker er et veldig sosialt tegn, men når de blir født under Tyren stiger tegn , de kan være sjenerte når de først møter noen nye. De vil være like kreative og intelligente som alle andre Tvillingene, men de vil være tregere i å bruke disse ferdighetene, men mer sannsynlig å fullføre målene som resultater. Geminis født under Taurus stigende vil sannsynligvis ha mer stabile liv enn andre Geminis.

4. Kreft (kl. 12-2)

Kreft mennesker er vanligvis avslappet og har mye av de samme egenskapene som en Taurus-person. Når dette tegnet er født under Tyren stiger , de vil leve sine liv i en stabil måte det ville gjøre andre kreftformer misunnelige.

dikt om vinteren for barn

De kan fokusere litt mindre på familiene sine og være litt mer egoistiske. Imidlertid vil dette tegnet alltid være kjærlig, pålitelig og omsorgsfull overfor de de elsker.

5. Leo (22.00-12.00)

Leo mennesker er sjarmerende, pålitelig, sosial og kreativ. Når dette tegnet er født under Taurus ascendant skilt , de vil sannsynligvis jobbe mot målene sine langsommere, men mer pålitelig tempo .

De vil jobbe med mindre finesse, men de vil få bedre resultater. De kan gi etter for deres avlats og fristelser mer, men deres følelse av luksus, belønning og kjærlighet vil forbli uendret.

6. Jomfruen (20-22)

Jomfruen mennesker er strenge, organiserte, og de holder seg til sin moral. De har allerede mye til felles med Taurus-folk. Basert på Taurus stigende mening, dette tegnet vil fungere enda hardere enn de vanligvis gjør. De kan bli mindre distrahert mens de jobber og gjør andre oppgaver. De vil være lykkelige så lenge de kan fungere bra, noe de vanligvis kan.

7. Vekten (18-20)

Vekten mennesker elsker å ha balanse i så mange områder av livet som mulig, og å være født under Tyren stiger hjelper dem med å nå dette målet. Å bli født denne økende hjelper til med å holde Libra-personens liv sakte men jevnt. Dette vil også hjelpe dem til å være mer avslappede i sitt sosiale liv, noe som igjen vil være nyttig i mange andre områder av deres liv.

nummer 1233

8. Skorpionen (kl. 16-18)

Skorpionen mennesker kan være begge deler hemmelighetsfull og lidenskapelig. Når ikke født under Tyren stiger, de er avslappede enn når de blir født under denne oppveksten. De vil være mindre emosjonelle, men også mer egoistiske enn de vanligvis ville vært. Det er mindre sannsynlig at de deler lidenskapene sine med andre når de blir født under Tyren som stiger.

9. Skytten (kl. 14-16)

Skytten mennesker har en eventyrlig ånd som vanligvis leder dem gjennom livet, men de blir guidet litt mer av logikk når de blir født under Tyren oppstigende . Det er også mer sannsynlig at de bruker pengene sine på materielle eiendeler enn opplevelser når de blir født under Tyren.

10. Steinbukken (kl 12-14)

Steinbukken mennesker er praktiske og rolige, omtrent som den gjennomsnittlige Taurus-personen. Når født under Taurus ascendant skilt , vil de sannsynligvis fokusere mer på sparer penger , heller enn å bruke penger. De har sannsynligvis mindre problemer med impulskontroll. Livene deres vil være mer stabile enn noensinne når de blir født under Tyren.

11. Vannmannen (10-12)

Vannmannen mennesker er kreative og omgjengelige, men når de blir født under Tyren stiger , de vil sannsynligvis bytte inn noe av sin kreativitet for logikk, og deres lekne narrestreker for stabilitet og sikkerhet. De bryr seg sannsynligvis mer om samfunnet og kjære enn seg selv.

12. Fiskene (8-10)

Ifølge Taurus stigende fakta , fisk er romantisk, kreativ og drømmende. Å være født under denne oppveksten vil hjelpe dette tegnet til å leve livet mer praktisk enn andre Fiskene gjør. De vil fortsatt være fylt med kjærlighet, men platonisk kjærlighet i stedet for gal romantisk kjærlighet . De vil utstråle positive vibber til alle som de snakker til.

Sammendrag: Rising Sign Taurus

Taurus stiger gjør skiltene litt mer stabile, noe som aldri er en dårlig ting. Disse tegnene som er født under Taurus ascendant kan være litt mer reservert enn andre av deres samme tegn, men de vil være tryggere og sikrere på grunn av det.

Les også:

Liste over 12 stigende skilt

Væren stiger

Tyren stiger

Tvillingene stiger

Kreft stiger

Leo Rising

Jomfruen stiger

Vekten stiger

Scorpio Rising

Skytten stiger

Steinbukken stiger

Vannmannen stiger

Fiskene stiger

Del Med Vennene Dine: