Fiskenes stjernetegn: egenskaper, egenskaper, kompatibilitet og horoskop

Er fiskene et godt tegn?

Fiskene Stjernetegn

Fiskene Stjernetegn: Alt om fiskastrologien

Innholdfisk dyrekretsen er representert av et par fisk og regnes som det tolvte (og siste) tegnet i dyrekretsen. Det er en foranderlig tegn , som betyr at det slutter vinter årstid. Fiskene er den siste av de tre vannelement dyrekretsens tegn. Ikke overraskende dykker dette tegnet enda dypere inn i det følelsesmessige området enn dets tidligere tegn. Dens styrende planet er Neptun , også kjent som havets gud.

Fiskesymbol:
Betydning:Fisken
Datointervall:19. februar til 20. mars
Element: Vann
Kvalitet: Muterbar
Herskende planet:Neptun
Beste kompatibilitet: Kreft og skorpion
God kompatibilitet: Steinbukken og Tyren

Fiskene Zodiac trekk og egenskaper

Mens alle vann skilt inneholder noen gaver av intuisjon, Fiskene stjernetegn er den mest begavede av alle dyrekretsens tegn . Faktisk er det slik de tar beslutninger om livet, i stedet for å bruke detaljer og fornuft. Et annet trekk Piscean-andelen er kjærlighet til musikk fra tidlig alder. Selv som små barn, Fiskene sol tegn er veldig følsomme for omgivelsene og kan lett overstimuleres, men musikken har en tendens til å være veldig beroligende for dem.

Fiskene Zodiac Positive trekk

Fiskene stjernetegn er tilgjengelig. Det er lett å starte en samtale med dem eller bare sitte med dem og nyte et øyeblikk av fred. De pleier ikke å være dømmende eller sta. Snarere vil de bare hjelpe andre. Ganske ofte krever ikke folket under dette tegnet noe i retur for sin vennlighet.

Sympati og empati er noe som kommer naturlig til en følsom fisk stjernetegn . Sammen med disse emosjonelle tendenser kommer en kilde til kreativitet. Det er lett for dem å tenke på forskjellige løsninger på problemer i livet, arbeidet og kreativiteten. De bor i fantasiens og undringslandet.

Fiskene Zodiac Negative egenskaper

Mens Piscean-tendensen til uselviskhet er tilbøyelig til å være en styrke, hvis den går for langt, kan de gjøre seg til å være en lidende helgen, som vi alle vet er usunn. Også deres tilbøyelighet til å flykte fra virkeligheten til deres fantasi (eller til usunne stoffer) kan være ganske ødeleggende.

Tilogmed Fiskenes dyrekrets idealisme kan sette dem i stand til å mislykkes fordi virkeligheten kan aldri leve opp til det idealet de har i tankene. Hvis de mislykkes, er det vanskelig for dem å komme seg og lett for dem å gå i fortvilelse og melankoli. Ikke overraskende er dette veldig emosjonelle tegnet svært følsomt for kritikk.

Fiskemannens egenskaper

Alltid mild og bevisst på andres følelser, den Fiskene dyrekretsen mann er en sjenerøs sjel. Han vil ha venner fra alle samfunnslag som har en rekke trossystemer. Hans eneste krav for å være vennen hans er et hjerte som ikke er bøyd mot grådighet eller vold. Selv da kan han prøve å forstå hvorfor en person ser på verden slik. Hans kreativitet og kjærlighet til menneskeheten gjør ham sympatisk for folk flest.

Dessverre, den Fisken fyr kan være så fokusert på andre at han forsømmer sin egenomsorg. Hvis han opplever økonomiske, fysiske eller følelsesmessige problemer, er det siste han vil gjøre å belaste andre, så han vil svelge den ned til han ikke lenger kan holde den inne. Hvis han har en familie, kan dette være skadelig for dem som vi vil. [ Les hele artikkelen ]

Fiskens kvinneegenskaper

De Fiskene kvinne er like medfølende og godhjertet som hennes mannlige motstykke. Det er lett å lene seg på henne i tøffe tider, be om råd i usikkerhet, og del i livets seire. Hun er veldig mye et folk-menneske, men Fiskene dyrekretsen dame trenger også tid alene for å lade opp (selv om hun sjelden innrømmer dette hvis noen rundt henne trenger hennes hjelp).

De Fiskene hunn løper samme risiko som Fiskemannen for utbrenthet eller eksplosive utbrudd fra å holde på problemene hennes. Det er også umulig for henne (eller noen Fiskene) å ha bare en følelse om gangen. Hun kan ikke bare være blå eller lystig. Det er uendelige understrømmer som gjør henne veldig kompleks og vanskelig å forstå for de som er nær henne. [ Les hele artikkelen ]

anaconda drøm

Fiskene Zodiac Sign in Love

Fiskene forelsket

Fordi Piscean føler alt, inkludert kjærlighet, så dypt, har de ikke hastverk for å starte et seriøst forhold. Når en gang partnere viser seg å være pålitelige, Fiskene forelsket vil forplikte seg grundig og fullstendig. De elsker gammeldags romantikk og hengivenhet. Hvis du ikke er interessert i en langsiktig forpliktelse som går mot ekteskap, er det best å ikke knuse deres hjerter, for de kan aldri komme seg. [ Les hele artikkelen ]

Fiskene forelsket

De Fiskene forelsket mann bruker mye tid på dagdrømmer. Det kan være frustrerende for noen, men for andre er det kjærlig. Han er søt, følsom og oppmerksom (når han er til stede i denne verdenen). Selv om han kan være sjenert i begynnelsen, når han først bestemmer deg for at du er verdt risikoen, går han inn. Han elsker å ødelegge partneren sin og gå til romantisk møte.

Du vil heller aldri ønske deg kjærlighet. De Fiskene forelsket hann vil gjøre alt og alt for partneren sin. Det betyr imidlertid ikke at han er svak. Det betyr bare at han er forelsket i kjærlighet, og han elsker å vise sin kjærlighet. En annen av styrkene hans er hans evne til bare å sitte og lytte. Han er i stand til å gi gode råd, men hans intuisjon vil fortelle ham om innspill er passende eller ikke.

Fisken forelsket kvinne

De Fiskene forelsket kvinne svømmer i dype følelsesmessige farvann (hennes tegn er tross alt representert). Hun vokter hjertet sitt nøye, så ikke bli overrasket om hun først er reservert. Hvis hun godkjenner deg som noen hun kan stole på, vil du se en annen side av henne. Piscean-kvinnen elsker et gammeldags frieri og rikelig med romantikk. Det er ikke det at hun er tradisjonell i enhver forstand av ordet. I stedet vil hun det nyte alle deler av tiden hennes med deg.

Fordi fantasien hennes er så levende, Fiskene forelsket kvinne har et bilde i hodet av hva en perfekt romantikk skal være. Hennes største ønske er å oppfylle det idealet. Hvis du liker ildsjatter og litt kos, vil hun høre på deg i flere timer hvis du trenger det. Hun vil hjelpe deg med ethvert prosjekt som må gjøres, og hun vil tilby gode råd (bare hvis det blir bedt om det).

Dating a Pisces: Love Compatibility

Siden Fiskene stjernetegn er et vannskilt, de to andre vannskiltene ( Kreft og Skorpionen ) passer perfekt. Alle vannskiltene dykker ned i verden av følelser ganske komfortabelt. Kreft er det beste av de to tegnene fordi de kan takle Fiskens emosjonelle sårbarhet bedre enn viljestyrke Skorpionen. Andre mulige kamper er de nærmeste jord tegn ( Steinbukken og Tyren ). Kombinasjonen av vanns intuisjon og jordens realisme gjør en flott kamp.

En Fisk med en annen Fisk ville gi et følelsesmessig intenst forhold, men det kan vise seg for mye for paret. Det absolutt verste valget for Fiskene er Tvillingene på grunn av Gemini's ignorering av følelser til fordel for kaldhodet logikk og mangel på lojalitet. [ Les hele artikkelen ]

Dating en fiskemann

De Fiskene mannen på en date er det motsatte av en stoisk, macho mann. Han er dikteren, musikeren, kunstneren, som står på siden i et rom og ser på menneskene der. Han treffer ikke dommer, men ser heller inn i sjelen til dem der. Hvis du ønsker det date en Fiskemann , det siste du vil gjøre er å være høyt og motbydelig. Bare vær deg selv og spør ham om hans interesser. Du kan også stille ham et åpent spørsmål, eller snakke om dine drømmer og ambisjoner. Bare ikke begynn å sladre om andre. Det er en øyeblikkelig avkjøring for ham.

En ting er sikkert; du må gjøre det første trekket hvis du er sammen med en Fiskemann. Han er redd rundt mennesker han ikke kjenner. Ærlig talt, hans høyeste ambisjon er indre fred , og han vil gjerne dele det med sin faste kompis. Hvis du deler den ambisjonen, kan dette være mannen din! Fiskene datoer kan være gammeldags, men han kan overraske deg. Fantasien hans er der av en grunn. Han elsker å hjelpe mennesker, og det inkluderer deg. Han vil gjøre alt for å skjemme bort deg og dine nærmeste også.

Dating en fiskekvinne

Dating en Fiskekvinne er ikke så forskjellig fra en Fiskemann. Hun vil fordype seg i skjønnhet og kjærlighet, ikke intoleranse og hat. Som alle Fiskene er hun ekstremt følsom og empatisk, nesten til en feil. Hvis du vil vinne hjertet hennes, ta deg tid til å skrive et gjennomtenkt kjærlighetsbrev eller dikt. Hvis det ikke er din sterke sak, kan du prøve å tilby henne en attraktiv kopi av Shakespeares Sonnets eller Emily Dickenson-dikt. Gjør dette bare hvis du liker romantiske gester og utforske følelsene dine med noen du er glad i. Hvis ideen får deg til å vri deg, er hun kanskje ikke noe for deg.

Små ting som å huske det første date med fiskekvinnen og å gi henne en liten overraskelse på et jubileum vil bety verden for henne. En tradisjonell første date vil sannsynligvis være opp til deg, men etter det, prøv å bruke fantasien din til å finne på noe spesielt. Kanskje hangflyging er ikke tingen å gjøre, men high tea i en hage vil glede henne til ingen slutt! Så langt høres det ut som alt handler om henne. Ikke glem, hun elsker å gjøre ting for deg også! La henne få vite hva dine drømmer og fantasier er. Kanskje hun kan hjelpe deg; hun vil absolutt prøve.

Fiskene Zodiac Seksualitet

At Fiskene seksuell intuisjon og driv for å hjelpe andre er en flott kombinasjon på soverommet. De vil jobbe hardt for å forutsi hva du vil og hjelper deg med å oppfylle fantasiene dine. Ikke en dårlig avtale, ikke sant? Fiskene fornemmer følelsene dine seksuelt og fokuserer på å gjøre eller holde deg lykkelig, både følelsesmessig og fysisk. Til gjengjeld, hvis du kan få en Fisk i sengen til å le, vil han eller hun takke deg tusen ganger! De trenger å lade opp etter å ha gitt ut så mye av energien sin så mye av tiden. En lykkelig, oppfyllende sex livet fullt av å gi og ta er alt noen kan be om.

Fiskene Mann Seksualitet

Som når det kommer til dating, tar det en tid å få en Fiskemann seksuelt komfortabel i sengen og litt coaxing. De er sjenerte over å åpne seg på dette nivået enda mer enn bare å date! Når denne hindringen er passert, vil du finne en ny mann. Hans aktive fantasi og libido gjør ham eventyrlysten og villig til å rive dybden av fantasiene dine. Han elsker å miste seg selv i selve handlingen.

Mens Fiskemannen seksuelt ikke er interessert i maktspill, elsker han å gi partneren sin den best mulig opplevelse , starter med iscenesettelsen. Hvis han har hatt en advarsel, vil han arrangere hyggelig musikk, levende lys og myke ark. Selv om han har en slik givende natur, foretrekker han at partneren ikke er helt passiv. Aktiv deltakelse gjør ting bare morsommere.

Fiskene Kvinne Seksualitet

Fiskekvinnen er seksuelt like sjenert som en Fiskemann når hun bare begynner med en partner. Tross alt er sex den ultimate emosjonelle opplevelsen for henne, og hun legger seg bare, både fysisk og åndelig. Muligheten for sjeleknusende smerte er skremmende for henne. Hvis hun kan komme forbi det, vil hun åpne for sine kilder til kreativitet og moro. For fiskekvinnen er sex den beste måten å komme så nær et annet menneske som mulig, og alt, fra innstilling til stemning er avgjørende for henne.

Fordi Fiskekvinnen seksuelt er det fokusert på å gjøre deg lykkelig , hun kan glemme seg selv, så ta deg tid til å spørre henne om hva hun liker. Følg med på det hun sier; få fantasiene til å bli levende, akkurat som hun gjør for deg. Et sunt seksuelt Fiskeforhold er en fantastisk ting og kan bygge dere begge opp mentalt, fysisk og følelsesmessig. Dette er noe dere begge sannsynligvis trenger!

Fiskene som foreldre: Foreldrekompatibilitet

Fiskens foreldre har en tendens til å oppleve verden omtrent som barn selv; vidvinkel og nysgjerrig, åpen for opplevelser og følelser . Du har en tendens til å la deg leve i øyeblikket og dagdrømme når det øyeblikket er ubehagelig. Ikke overraskende gir du dette videre til barna dine. Mens på den ene siden denne følelsen av undring er en flott ting å ha, må barna dine også ha deg i den virkelige verden. Noen må tross alt betale regningene og lage tidsplaner.

Fiskene som en far

Ingen tvil, den Fiskens far vil lære barna betydningen av fantasi og medfølelse. Din tendens til å unngå livets vanskeligheter på noen tilgjengelige måter er imidlertid ikke sunn, og det er noe å jobbe med. Din skjevhet med medfølelse med andre strekker seg til barna dine ganske sterkt, ettersom du elsker dem mer enn nesten hva som helst.

De Fiskens pappaer er alltid et høyre lyttende øre og en skulder å gråte på. Selv om dette er en vakker ting i moderasjon, kan barna dine se deg som lett å manipulere. Dessuten er det behov for noe struktur i hjemmet, ellers vil ikke barna lære seg å klare seg selv som voksne, og kan slutte å lene seg på deg. [ Les hele artikkelen ]

Fiskene som mor

TIL Fiskemor Kjærlighet til barna er ikke komplisert å se. Faktisk ville hun gjøre alt for å beskytte dem mot smerte og vanskeligheter i verden. Henne tendens til overbeskyttelse kan komme tilbake for å hjemsøke henne når barna blir voksne. Barn trenger å lære å trene livets vanskeligheter for seg selv noen ganger. Det er ikke å si at en mor ikke kan være et lyttende øre, men de må også være selvhjulpne.

Nok en sterk drakt av Fiskene mamma er en kjærlighet til kunsten som hun overfører til barna sine. Hun avslører dem tidlig og ofte. Hvis de ikke vokser opp for å delta selv, vil de i det minste ha takknemlighet for skjønnhet. Dessuten er en Piscean-mor ingenting om ikke omtenksom . Hun tar hensyn til hva barna drømmer om og hva de ønsker. Noen ganger skjemmer hun dem litt for mye. [ Les hele artikkelen ]

Fiskene som barn: trekk fra gutter og jenter

Kjent som de mest følsomme barna i dyrekretsen, Fiskene barn blir født overbevisste om ikke bare deres følelser, men også følelsene til de rundt dem. De tåler ikke ideen om at noen rundt dem skal skade, så små Piscean-barn vil gå ut av deres måte å hjelpe så mange lekekamerater og familiemedlemmer som mulig, noe som kan føre til at de føler seg overveldede.

Å hjelpe dem å lære å si nei noen ganger, vil være en av de beste tingene å gjøre for dem. Ikke overraskende blir de så lett såret at det må utvises stor forsiktighet når du disiplinerer a Fiskens barn . Et strengt utseende kan være nok. Kritiser aldri fiskens fantasi; det skal feires og næres! [ Les hele artikkelen ]

Fiskene Fitness Horoskop

Til ingen overraskelse tilbringer Fisketjernetegn mesteparten av tiden sin i fantasiland, ikke virkeligheten. Kroppene deres er en av de siste tingene i tankene deres. Å være sunn er imidlertid viktig, så trening er avgjørende. Du liker ikke smerte eller lidelse bare for å få den perfekte kroppen, så finn den rette trening er viktig . Trening i vannet bærer ikke vekt og kan være et trygt alternativ.

Ting som svømming eller vannaerobic er ikke bare hyggeligere enn deres søskenbarn, men ingen kan se kroppen din. Fiskene liker ikke at folk ser dem trene fordi de ikke vil ha kritikk. Hvis dette ikke fungerer for deg, kan du prøve a tredemølle eller andre treningsmaskin hjemme, prøv å lytte til favorittmusikken din eller se favorittfilmen din. På den måten er du ikke fokusert på det ubehagelige ved selve øvelsen. [ Les hele artikkelen ]

Fiskers karrierehoroskop

De varierte talentene til Fiskene stjernetegn kan føre dem inn i flere forskjellige felt. Å snakke om Fiskene uten å nevne deres fantastiske fantasi er umulig. En drømmejobb for Fiskene ville være i Kunst , musikk , skriving , designe , eller modellering . Selv om talentet ikke er der, er takknemligheten.

En annen komponent i Fiskene er medfølelse og helbredelse. Det er interessant å merke seg at Fiskene er i det tolvte huset, som representerer den siste fasen i livet og en drømmeaktig tilstand. Av disse grunner, karrierer i helsevesen , psykisk helsevern , hospice omsorg , geriatrisk omsorg, eller andre vaktmesteryrker er skreddersydd for Fiskene. [ Les hele artikkelen ]

Fiskepengerhoroskop

Fiskene stjernetegn kan drømme stort, men de må ha tålmodighet til å se dem oppnå. Hvis de gjør det, vil det mest sannsynlig lønne seg ganske bra; Piscean er imidlertid ikke akkurat praktisk. Hvis de ikke er forsiktige, vil de svømme i gjeld for seg selv og andre de også støtter. Dessverre har Fiskene en tendens til å ignorere ubehagelige ting som forfalte varsler i håp om at de vil forsvinne. Dette er selvfølgelig ikke slik ting fungerer. Å ansette en finansiell rådgiver kan være en av de beste tingene Fiskene kan gjøre for seg selv. [ Les hele artikkelen ]

Fiskemote Tips

Klesvalg bør være relativt løs og trøstende snarere enn stramt og innsnevret for Fiskene dyrekretsen. Mens høyt strukturerte klær kan fungere for noen tegn, må Fiskene føle seg komfortable i skinnet og i skinnene de bruker. Det er imidlertid viktig å huske at en Fisk ikke skal gli inn i et slurvet utseende.

Beroligende farger som blues , greener , og svart er et utmerket valg når det gjelder å opprettholde følsomme Fiskenes stabilitet. Hår skal vise litt bevegelse og falle i ansiktet (i det minste litt) om Fiskene det er snakk om er en mann eller kvinne. Handlingen minner om vann (og dette er et vanntegn), og å ha hår i ansiktet kan være noe en Fiskene kan gjemme seg bak når det er nødvendig.

Fiskene Reisetips

Blanding av reise med en humanitær natur gjør begrepet frivillighet til et utmerket alternativ for Fiskene stjernetegn . Med en ferie kan Fiskene komme vekk fra hver dag og fremdeles hjelpe mennesker mens de blir kjent med en ny kultur. Kambodsja , Haiti, og flere land i Sentral-Amerika alle har mennesker og steder med spesielle behov. Legg til det fantastiske landskapet og en stor, ikke-vestlig åndelighet, og det kan være akkurat tingen for Fiskene. Hvis en Fisk er overbelastet og virkelig trenger en pause fra alt og alt, kanskje et kortere spa-reisemål som Arizona ville bidra til å frigjøre spenningen.

Kjente Fisk Personligheter

 • Robert Downey jr.
 • Eva mendes
 • Ansel Elgort
 • Eva longoria
 • Drew Barrymore
 • Adam Levine
 • Justin Bieber
 • Rihanna
 • Carrie Underwood
 • Kesha
 • Kurt Cobain
 • Simone Biles
 • George Washington
 • James Madison
 • Andrew Jackson
 • Grover Cleveland
 • Steve Jobs
 • Albert Einstein
 • Victor hugo
 • W.E.B. DuBois
 • Dr. Seuss
 • Jack Kerouac
 • Renoir
 • Hubert de Givenchy
 • Lee Alexander McQueen

Liste over dyrekretsen

Væren

Tyren

Tvillingene

Kreft

Leo

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

fisk

Del Med Vennene Dine: