Finn Ut Antall Engel

Earth Element in Astrology: Earth Element Names and Personality

Hva betyr det å være et jordelement?

Jordelementet i astrologi

Alt om jordelementet i astrologi

Innhold

Hva er de 4 naturelementene? I astrologi , det er 4 elementer : jord , luft , vann , og Brann . Denne artikkelen vil være bekymret for jordelement og hvordan det påvirker dyrekretsen .

Noen tegn, kjent som jordskilt , påvirkes av dette elementet mer enn andre. Jordskilt har visse egenskaper som skiller dem fra resten av tegnene. Jordelementet har også makt over tre av astrologihusene, noe som også kan påvirke skiltene.

Symbolikken til jordelementet

Hva betyr det å være et jordelement? De jordelement er byggesteinen for det meste innen astrologi og jorden generelt. Dette elementet blir sett på som byggesteinen fordi det også er kjent for å være det mest stabile og pålitelige elementet i astrologi.

De jordelement i astrologi blir vanligvis sett på som et maskulin element på grunn av dets sterk og solid trekk. Jordelementet er imidlertid ikke fullt avbildet som maskulin, da det også har noen feminine trekk ved seg. Jorden brukes ikke bare til å bygge, men også til å vokse og pleie. Det kan begge representere mannens styrke og kraft og kvinnens fruktbarhet og omsorg.

5. august dyrekretsen

Er jorden et element? De jordelement betydning viser at de andre tingene jordelementene representerer er visdom, enkelhet og uavhengighet.

Earth Element Astrology: Earth Signs

Hvilke dyrekretsen er jordelementet? Det er tolv dyrekretsen , men bare tre av disse skiltene er jordskilt: Tyren, Jomfruen, og Steinbukken . Disse tre tegnene sies å ta på seg jordelementets trekk bedre enn resten av dyrekretsen.

Disse tegnene er praktiske og liker å tenke på verden rundt dem på en realistisk måte. De er mest stabile tegn av dyrekretsen. Vennene deres kan være sikre på at de alltid kan stole på dem. Alle jordskilt fungerer også bedre og føler seg bedre når de er ute enn inne.

Tyren (20. april - 20. mai)

Tyren er en fast skilt innen jordelement, som i utgangspunktet betyr at det samsvarer med egenskapene til jordelementene best ut av alle de andre jordelementene. Det er et veldig pålitelig tegn. Dette tegnet er et hardtarbeidende som ikke vil gi seg lett. De kan imidlertid være materialistiske til tider.

Jomfruen (23. august - 22. september)

Jomfruen er en foranderlig tegn . Dette skiltet har noe av jordelementets egenskaper , men den beveger seg mer flytende enn Tyren. Jomfruen er mykere enn Tyren, men dette tegnet er fortsatt veldig pålitelig og praktisk. Jomfruen finner trøst ute. Dette tegnet representerer bedre de feminine egenskapene til jordelementet enn det maskuline.

Steinbukken (22. desember - 19. januar)

Steinbukken er en jord kardinalelementtegn , som betyr at den faller mellom Tyren og Jomfruen med hvor godt den passer opp til jordelementets egenskaper . Tegnet er praktisk, men ikke alltid pålitelig. Disse menneskene vil sannsynligvis elske å tilbringe tid utendørs, selv når været er dårlig. De passer best til beskrivelsen av en ‘jordisk’ person mer enn de andre jordtegnene.

Earth Element Astrology: Earth Sign Interaction

Jordskilt samhandle med vann , luft , Brann og andre jordtegn på forskjellige måter. De kan få det beste ut av venner, verste fiender, sjelevenner eller feil. Nedenfor er noen eksempler på hvordan det er når mennesker fra jordskilt samhandler med mennesker fra andre elementer.

Interaksjon med vannskilt

Når jorden og vannskilt komme sammen, de jobber for å hjelpe hverandre. Vannskilt har en tendens til å være mer emosjonelle enn jordskilt. De er avhengige av jordskilt for å hjelpe dem i riktig retning. Basert på jordelement horoskop , har jordskilt ofte problemer med å håndtere følelsene sine, som et vannskilt kan hjelpe med.

Interaksjon med luftskilt

Jordskilt er nede på jorden, mens luftskilt har en tendens til å ha hodet i skyene. Når disse to er sammen, hjelper de til å balansere hverandre. Jordskiltet gir lufttegnet noe praktisk og stabilt, mens luftskiltet hjelper til med å løfte jordskiltets ånder og utløse fantasien.

Interaksjon med brannskilt

Brannskilt bringe spenning inn i jordtegnets liv. Ting kan til tider bli ganske varme, men så lenge disse skiltene lærer sine grenser, vil ingen bli brent. Jordskiltet kan gi brannskilt med noen stabile bakker og realistiske muligheter for dem å fullføre sine mål.

Interaksjon mellom jordskilt

To jordskilt mennesker sammen utgjør ett flott team. Disse skiltene kan bygge omtrent hva som helst sammen. De er flotte på jobbe hardt slik at de kan få en flott fremtid. Imidlertid kan de noen ganger glemme at de skal glede seg over nåtiden i stedet for alltid å vente på en stor fremtid.

steinbukken og løven

Earth Element Astrology: Houses Ruled by the Air Element

I tillegg til alle de andre tingene som jordelement har makt over, styrer det også tre av tolv hus : det andre, det sjette og det tiende huset. Disse husene har hver sine unik mening og innflytelse på skiltene som stemmer overens med mange av tingene som jordelementet representerer og karakteriserer.

Second House

De andre hus må forholde seg til penger, gjenstander og egenverd. Det andre tegnet involverer spesielt hvordan skiltene verdsetter sine egne gjenstander, bruker sine egne penger og føler om deres egenverd. Andre tenker eller hvordan et skilt tenker på andres eiendeler, spiller ingen rolle i det andre huset.

Skiltene i jordelement i astrologi pleier å spare mye av pengene sine, selv om de krever de finere tingene i livet. De vil sannsynligvis behandle seg selv innimellom, men de er sparsomme mesteparten av tiden. Andre tegn kan legge mer vekt på tingene de eier og hvordan de føler om seg selv når de er i det andre huset.

Sjette hus

De sjette hus har med fysisk arbeid og helse å gjøre. Dette har å gjøre med alt fra daglige gjøremål til en dagjobb, til om en person er forkjølet eller ikke. Jordskilt er hardt arbeidende. De vet at de trenger å legge full innsats i noe hvis de vil få mest mulig ut av det.

De er ikke alltid så forsiktige med helsen, ettersom noen av jordtegnene pleier å være lat hvis arbeidet deres ikke krever mye fysisk aktivitet. Når et skilt er i det sjette huset, kan en person jobbe hardere og bli mer bekymret for helsen sin.

Tiende hus

De tiende hus handler om et menneskes omdømme blant jevnaldrende og samfunn. Dette innebærer hva andre synes om et tegn, ikke hva et tegn synes om seg selv. En persons sosiale forpliktelser kan påvirke dette.

Jordskilt tenker ofte høyt på seg selv og vil gjøre det de må for å holde omdømmet høyt. Andre tegn, uansett element, vil sannsynligvis også prøve å øke eller opprettholde omdømmet.

SAMMENDRAG: Jordelement

De jordelement er sterk og solid. Det spiller en viktig rolle i alle dyrekretstegnene, enten de er jordtegn eller ikke. Forhåpentligvis kan andre tegn lære noe av jordtegnene.

Stabilitet og praktisk talt spille sin rolle i livet, selv om det ikke alltid er en spennende del. Å være som jorden elementer , selv når et skilt ikke er i et av de jordstyrte husene, kan det balansere en persons liv og hjelpe dem med å få flere oppgaver fullført. Ifølge jordelement betydning , jordskilt blir mer gjort, men de bør også gi rom for litt moro!

Les også:Alle 4 elementene i astrologi

Brannelement

Jordelement

Air Element

Vannelement

Del Med Vennene Dine: