Finn Ut Antall Engel

Stigende tegn: Alt om 12 stigende tegn eller oppstigninger i astrologi

Er ditt stigende tegn viktigere?

Stigende skilt eller oppstigning

Hvordan kjenner du ditt Rising Sign?

InnholdNår du er født, er ditt stigende tegn det dyrekretsen som steg opp i den østlige horisonten. I et mer omfattende fødselsdiagram, er din Rising Sign eller Ascendant kjent for å se dens innflytelse på personligheten din .

Det antas at hvis det stigende tegnet faller nærmere begynnelsen av tegnet, vil du føle effektene mer. Derfor, hvis du blir født om natten, er styrken på tegnet mindre å påvirke deg. De Oppstigningsskilt er tid og stedsspesifikk. Derav miljø du ble født i kan påvirke kondisjonen din. Ditt tegn er like viktig som ditt Sol og måneskilt , ettersom det påvirker selvbildet og stilen din.

Noen astrologer føler at en Ascendents innflytelse blir svakere når du vokser inn i din Sol tegn selvsikkert . Din Stigende skilt , Sun Sign og Moon Sign er vanligvis en del av fødselskartet ditt for å danne et mer komplett bilde av deg. For å kjenne ditt stigende tegn er det spesielle kalkulatorer som astrologer bruker for å finne tegnet.

Stigende tegn betyr og hvert stigende tegn i dyrekretsen

Aries Rising - Aries Ascendant

Folks førsteinntrykk av Væren stiger tegn kan være negativt; din direktehet kan virke utålmodig og brå. Du pleier å handle før du tenker, og du gjør ting til poenget. Som en RAM lading mot målet, vil du lade inn i en situasjon uten en arbeidsplan.

De stigende skilthoroskop viser at du ikke er naturlig aggressiv, du kan virke slik fordi du er en påståelig go-getter. En liten konkurranse er bra for deg; vanligvis er du din egen fiende. Alt er raskt og direkte om deg, ditt temperament, stil og tempo.Ifølge stigende tegn betydning , når de først blir kjent med deg, kan de komme til å beundre motet og tilliten din. Væren , kan du beholde ungdommelighet gjennom hele livet, sannsynligvis på grunn av at du raskt og konstant går.

I henhold til stigende tegnspådommer , Ram styrer hodet og øynene, kan du finne problemer med hodepine og øyeproblemer. Folk kan finne de brede skuldrene og de slanke hoftene dine attraktive. Væren, du er en lojal partner når du finner den. Du er en sjarmerende og entusiastisk , jakten på ditt livs kjærlighet er en del av spenningen.

Væren Ascendant du er suksessdrevet, som Ram som lader opp fjellet, bryr du deg ikke hvem du klipper ned i prosessen. Du fokuserer bare på dine egne mål. Derfor glemmer du å være følsom overfor andre i løpet. Når du har et mål, vil de rundt deg bli revet med. Vær forsiktig så du ikke overvurderer dine evner, tempo deg selv, og du kommer til slutt til slutt.Taurus Rising - Taurus Ascendant

Folk vil merke det Taurus Rising Sign du nesten umiddelbart; du har en utstrålende og beroligende tilstedeværelse som trekker folk til deg. Du kler deg godt og velger et klassisk utseende som supplerer den sterke og robuste bygningen din.

De Okse basert på stigende tegn du er ganske sunn generelt fordi du liker å se bra ut. Pass på fallgruvene til gourmetmat; det kan gjøre kroppen din rundere. Tyren styrer hals og nakke, så du er utsatt for øreverk i forlengelse når du er syk.

Væren Ascendant du er en stødig og stabil person , du er treg til å akseptere endring. Du er forsiktig og forsiktig når det gjelder overgang. Oksen har god utholdenhet og har et ensporet sinn. Du er dyktig og ansvarlig, Tyren reiser deg arbeide hardt for å oppnå materiell velstand og sikkerhet, for å finansiere ditt behov for pene ting. Du elsker å ta vare på familien og deg selv.Når det gjelder romantiske forhold, Taurus Rising tegn har ingen problemer med å forplikte seg til riktig person. Du verdsetter sikkerhet, materiell og forholdsmessig. Du er villig til å vente, men sta nok til å holde ut med å kommentere til du finner den. Taurus Rising, du kan fortelle folk høflig, men de vil vite din mening om dem.

Gemini Rising - Gemini Ascendant

De fakta om stigende tegn vis at folk først vil legge merke til din dobbelte natur: den sprudlende, lykkelige kontra den kule, intellektuell person . Uansett hvilken side, er du analysator og en multitasker. Når du liker noen, har du for vane å etterligne deres personlighet eller utseende. Gemini Rising Sign nysgjerrigheten din gjør deg rastløs og vittig, og litt irriterende.

Sosialt, Tvillingene Stigende skilt du er sjarmerende fordi du vet å si hva folk vil høre, spesielt når du føler deg boblende. Alter egoet ditt kan være tøft når du arbeider med informasjon.

Gemini penger horoskop

De fakta om stigende tegn viser at du trenger ditt rom og din frihet, og du liker også å være sosialt samvær med mennesker. Kreativiteten din er i hendene dine, og du kan multitaske uten problemer. Ditt behov for mental stimulering gjør deg kunnskapsrik, men ikke en mester i noe.

Tvillingene stiger , når du alltid beveger deg fra en oppgave til en annen, vil kroppsbygningen din være mer for rask og slank bygging. Du kan endre utseendet ditt når du beundrer noen, slik at du ikke har en bestemt stil.

Imidlertid sier øynene dine alt, nysgjerrig og glad , vil folk bli mer tiltrukket av vinduene i sjelen din. Gemini Rising, du kan lide av luftveisproblemer som forkjølelse og influensa når du blir kjørt, og ditt behov for mental stimulering gjør at du er utsatt for mentale sammenbrudd.

Cancer Rising - Cancer Ascendant

Folks førsteinntrykk av deg ville være at du er en sjenert og søt person, noen ganger vil de tro at du er uskyldig, men har et kraftfelt rundt deg som gjør deg reservert. Kreft stiger Skilt du blir lett opphisset offentlig, så ditt første instinkt er å danne et skjold rundt deg. Når folk blir kjent med deg, vil de føle at de har kjent deg lenge.

Kreft Stigende du trenger trygghet og struktur, du gir deg gjerne frihet til å føle deg trygg. Du er glad for å være i bakgrunnen og hjelpe din partner eller familie til å skinne. Cancer Rising, du er en sentimental sjel, og du har en tendens til å hamstre ting. Cancer Rising, du er en praktisk person og pleier. Du elsker å være en 'mor' for folk, men noen kan oppleve at du kveles.

Ifølge stigende tegnegenskaper , du elsker mat, men den elsker deg ikke. Kreft stiger, du har en fordøyelsesbesvær når du er opprørt, eller bare har for mye å spise. Kroppen din kan bli rundere og rundere hvis du ikke er nøye med kostholdet ditt. Kreft stiger, du må være mer aktiv for å unngå mer gastrointestinale og hjerteproblemer i fremtiden.

Leo Rising - Leo Ascendant

Folk legger alltid merke til det Leo Rising Sign du; du har en attraktiv aura som får deg til å skille deg ut. Som kongelige vet du at du tiltrekker deg oppmerksomhet, og du elsker å være sentrum for oppmerksomhet. En stil for drama og store bevegelser, du kan overdrive ting. Leo Stigende, du elsker å sosialisere, og du er bevisst på menneskers meninger om deg.

Leo Ascendant du vil alltid se bra ut og legge det beste håret fremover. Du oppfører deg og kler deg i henhold til trenden, selv om du har en sterk følelse av autoritet , og kan sjefe folk rundt når du vil.

I henhold til stigende tegn personlighetstrekk , et tegn på royalty, temperament-raserianfall og selvfornøyelse er dine negative vaner. Men du er ambisiøs, og du kan inspirere folk til å gå videre og få ting gjort. Vær oppmerksom på grensene dine når du overbelaster deg noen ganger.

De Leo stigende tegn betydning viser at du vanligvis er sunn og robust, har energi til å bevege verden. Se opp for hjertet og ryggraden; de er dine svake punkter. Du må ta deg god hvile og ikke strekke kroppens evner, selv om tankene dine sier at du kan. Angst og teft for drama gjør deg underholdende, men det er ikke gunstig for hjertet ditt, prøv meditasjon for å roe deg ned.

Virgo Rising - Virgo Ascendant

Folks førsteinntrykk av deg Jomfruens stigende skilt er at du er en pålitelig person i krisetider. Din beroligende tilstedeværelse hjelper folk med å roe seg, selv om du er bekymret inne. Jomfruen stiger du er en lojal venn som vil være der gjennom tykt og tynt. Praktisk og reservert, Jomfruen, du bekymrer deg ting i hjel.

Jomfruen Stigende skilt du er helsebevisst, men du er utsatt for lungeproblemer og allergier. En masete spiser, du er forsiktig med kostholdet ditt. Din tendens til perfeksjon kan føre til at du har angstproblemer. Derfor er meditative øvelser som Yoga eller Pilates bra for kropp og sinn. Fordi du er kroppsbevisst, har Virgo Rising et sunt blikk på deg.

Basert på stigende tegnegenskaper , ofte undervurdert i mannerisme og utseende, får din sjenanse deg til å trives i bakgrunnen. Du gleder deg over gardinene og lar andre skinne på scenen, dine venner og familie stoler på at du skal passe på dem, men noen ganger ønsker de at du er mindre engstelig.

19 jan stjernetegn

Jomfru Ascendant skilt du er intelligent, men du legger for mye tanke i finere detaljer, dette kan være skadelig for at du går videre i livet. Du er over kritikk kan komme som snobbete, og skyver folk som bryr seg om deg bort.

Libra Rising - Libra Ascendant

Folks førsteinntrykk av deg er at du er en velkledd person med sjarmerende sosiale ferdigheter og hyggelig personlighet. Hvis du ikke viser ditt beste selv, har du en tendens til å komme av som uavhengig og uvennlig. Du har en ubestridelig karisma; du kan snakke om hva som helst. Det eneste problemet er at Vekten Stigende skilt du har problemer med å være alene, så du leter kontinuerlig etter en partner.

Ifølge stigende tegn i astrologi , noen mennesker kan finne høfligheten din som en fasade for å være oppriktig, de som kjenner deg forstår ditt behov for å finne balanse. Du liker å snakke ting gjennom, og du verdsetter likestilling høyt. Partneren din skal være en som deler ansvar i livet ditt.

Fysisk sett er du et overfladisk tegn: velkledd og velstelt, Libra Rising vil du alltid se attraktiv ut. Du kan lett gå opp i vekt, og være en følelsesmessig spiser. Vekten styrer nyrer og blære, så drikk rikelig med vann for å unngå oppblåsthet og dehydrering.

Libra Ascendant, du kan være romantisk og sjenerøs , så lenge skalaene er i balanse. Du er kanskje ubesluttsom, men når det gjelder store problemer Vekten er du en sterk person. Du har en egen mening, men du velger fred og harmoni som overuttrykker dem. Selv om du høflig vil la noen få vite hva du synes om dem.

Scorpio Rising - Scorpio Ascendant

Folk vil ha blandede reaksjoner på Scorpio Rising Sign , kanskje de hater din evne til å se gjennom det overfladiske, eller de kan beundre deg for det. Noe i auraen din som folk vet å ikke presse ting når du er i nærheten, du har en stille kraft og besluttsomhet som en ekte skorpion. Du beskytter personvernet og tilliten din; du vil velge og undersøke til svaret kommer ut, eller når noen går i stykker.

I henhold til stigende tegn betydning , fysisk er du i form og sunn, og du stoler ikke på utseende for å få deg til å bli sett. Skorpionen Når du stiger, undervurderer du stilen din fordi du ikke trenger den for at noen skal legge merke til deg. Det styrer reproduktive organer og tarm, så ta flere forholdsregler når det gjelder seksuelle partnere. Scorpio Rising, du pleier å være et enkeltpersontegn, ettersom du ikke stoler lett. Du er vanligvis sunn, bortsett fra noen mindre plager innimellom.

Skorpionen Ascendant du vil ha noen som er helt ærlige og pålitelige i livet ditt. Du kan hevne deg når du opplever svik. Vanligvis sjenert rundt mennesker, du kan være hyggelig og hyggelig til noe skjer, så vil du slå til. Scorpio Rising, du er sta og emosjonell, selv om du er flink til å skjule dette. Ingenting kan unnslippe dine observante øyne når du streifer rundt på jakt etter den perfekte muligheten til å slå til.

Skytten Rising - Skytten Ascendant

Folks førsteinntrykk av din Skytten Rising tegn er at du er morsom og spennende eller sarkastisk og pompøs. Du er en eventyrer; kan ikke knyttes ned, da du vil bli rastløs. Skytten Ascendant kan være sløv og taktløs, til tross for din optimisme. Du kan irritere folk med dine meninger fordi du ikke bryr deg om noen lytter. I en sosial situasjon, Skytten Rising, har du mye å dele, og du elsker å dele.

På grunn av opplevelsen din, Skytten stiger du kan være fysisk i form, eller ha den passende kroppsbygningen. Du har en uformell luft rundt deg, ettersom reisen er viktigere for deg enn destinasjonen. Skytten styrer lår og lever, så du må være forsiktig med fet mat og alkohol. Generelt har du god helse og høye energinivåer. Frykten din for rutinemessige aktiviteter får deg til å velge konkurransedyktig eller høyrisikoidrett, så vær forsiktig under disse.

Skytten Ascendant, du elsker de nye opplevelsene, men kan ikke følge med. Du kan finne humor i mange situasjoner. Du må kanskje finne en partner som forstår ditt behov for frihet og eventyr, en person som er komfortabel med rastløsheten din.

Capricorn Rising - Stenbukken Ascendant

Folks førsteinntrykk av deg er at du er en kompetent person de kan stole på. Folk tror at du er den ansvarlige fordi du vedtar en struktur rundt deg. Steinbukken Ascendant du har en sterk sans for familie og tradisjon siden du er ung, og du tar ansvar for dem. Du tror det hardt arbeid vil gi god avkastning, betyr materiell formue mye for deg.

Steinbukken Stigende skilt du vet hvordan du skal kle deg godt, men du pleier å velge klær mer av praktiske årsaker enn stilen. Steinbukken styrer hud, bein og knær, pass på leddene dine godt for å unngå problemer i fremtiden. Du er et tegn på at blir sunnere når du blir eldre. Derfor er du skrøpelig under et barn, men hardere når du modnes. Denne omvendte helsen betyr at du pleier å passe deg bedre, og du blir eldre grasiøst .

Steinbukken stigende skilt du får det å se på toppen med dine dyre klær og andre statussymboler. I virkeligheten jobber du hardt, noen ganger fornekter du deg selv hva du vil. Du begynner ung når du er fysisk og mentalt i stand til å ta mye av hardt arbeid og ansvar. Du kan være materialistisk; førsteinntrykk er viktig for deg. Du trenger en partner som kan beskytte følelsene dine ettersom du kan bli reservert.

Aquarius Rising - Aquarius Ascendant

Folks førsteinntrykk av deg er at du er et idealistisk individ som er sympatisk og unik. Aquarius Rising Sign , du er imøtekommende med ditt intellekt og nysgjerrighet, du kan komme overens med alle med din sjarm. Du kan fremstå som løsrevet og omsorgsfull på samme tid, noe som gjør deg til en unik person å dele tanker med. Du uttrykker din individualitet tydelig; noen ganger tvinger du folk til å se synspunktet ditt.

Steinbukken Ascendant du bryr deg ikke hva folk synes om deg; derav stilen din er den samme. Eksentrisk eller iøynefallende, du kan se seriøst ut og matche den med et unikt stykke. Det får deg til å skille deg ut, Vannmannen Stigende har du en original stil, men det betyr ikke at du er slurvet. Vannmannen styrer anklene og føttene; du er utsatt for forstuinger og smertefulle føtter. Du er generelt sunn, men stilen din med å prøve noe nytt kan gjøre deg syk til tider. Det som ikke dreper deg, vil gjøre deg sterkere.

Aquarius Ascendant Sign du elsker et godt argument, kan du kjempe mot saken din fordi du er godt informert. Du trenger konstant mental stimulering, så du kan bli rastløs når rutinen treffer. Vannmannen du ser frem til fremtiden, mindre i fortiden, du lever ikke alltid i nå.

Pisces Rising - Pisces Ascendant

Folks førsteinntrykk av deg er at du har en tendens til å gå med strømmen, en mild sjel uten ryggrad. Fiskene stiger opp du kan være sjenert og stille et øyeblikk, så lidenskapelig og livlig neste. Din doble natur gjør deg uforutsigbar; Du kan også blande deg med forskjellige typer mennesker med suksess. Du ser ofte ut til å være mykhjertet og drømmende, og du ser ikke ut til å bestemme selv.

fisk Stigende skilt stilen din er som vann, stadig i endring. Den doble karakteren til fiskene betyr at du kan tilpasse deg mange stiler for å passe selskapet eller humøret ditt. Fiskene styrer føttene, som igjen påvirker alle de andre systemene i kroppen. Derfor, Fiskene stiger, du er det skrøpeligste tegnet i dyrekretsen, du må ta mer vare på kroppen din.

I henhold til stigende tegnspådommer , Fiskene Når du stiger, slipper du ofte fra virkeligheten ved å dagdrømme, du trenger noen som kan ivareta dine behov. Du er også en passiv og avhengig person, glad for å la en annen ta alle de vanskelige valgene. Fiskene du har en kreativ fantasi med godt kunstnerisk talent eller psykisk evne, men det gjør deg sårbar i den praktiske siden av ting. Du vil ha en stabil, pålitelig partner som kan hjelpe deg med den praktiske siden av ting.

Sammendrag: Rising Sign

Your Rising Sign in Astrology vises som førsteinntrykket; det er ditt utseende og måten du bærer deg på. Hvordan du handler, og selvbildet ditt er også en del av Ascendant. Noen ganger er ditt fysiske utseende og personlighet en del av de stigende tegnegenskapene.

Les også: Liste over 12 stigende tegn

Væren stiger

Tyren stiger

Tvillingene stiger

Kreft stiger

Leo Rising

Jomfruen stiger

Vekten stiger

Skorpionen stiger

2 august tegn

Skytten stiger

Steinbukken stiger

Vannmannen stiger

Fiskene stiger

Del Med Vennene Dine: