Finn Ut Antall Engel

Dragon Chinese Zodiac: Personlighet, kjærlighet, helse, karriere og 5 elementer

Hva er en drage i kinesisk dyrekrets?

Dragon kinesisk stjernetegn

Alt om kinesisk stjernetegn: drage

Innhold

De Kinesisk dyrekrets er like gammel som den vestlige, men det er annerledes på flere måter. Det er fremdeles tolv tegn, men de er et år lange, i stedet for en måned. De kinesisk dyrekretsen Drage er det femte tegnet, og dets dyrekretsen år er 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 og 2024.

De fem kinesiske elementene, i stedet for de vestlige fire, brukes til hvert tegn generelt og per tegns år, og skaper en fem-tidssyklus. Dragon's fikset elementet er tre . Til slutt er kompassretninger også en del av det kinesiske dyrekretssystemet, som det er heldige retninger tilknyttet med hvert skilt. De beste anvisningene for dragen er Nord , Øst , og Sør . Det er heldige tall ( 1, 6, 7 ), farger ( Sølv & Gull ) og blomster ( Dragon Flowers , Blødende hjerte ) også.

Siste emne: Dragon Horoscope 2020

Dragon Personality Traits: Generelt

Av alle tegnene på denne dyrekretsen ser kineserne på Drage skilt av å være den heldigste. Dette tegns representasjon, dragen, er den eneste legendariske skapningen i dyrekretsen, og selve dragen er æret i Kina. Dragons er visjonære som er temperament, bestemt for storhet. De har enorm fantasi , men de er ikke bare dagdrømmer. Disse fantasiene blir brukt praktisk. Kinesiske sign Dragons forsvarer sterkt sine visjoner om fremtiden og har liten tålmodighet for å mislykkes (andres eller unikt sine egne).


Dragon Zodiac: Positive Traits

De Dragon astrologi tegn har en viss tilstedeværelse som de har med seg uansett hvor de går. Folk merker når de kommer inn i et rom. Mesteparten av tiden bruker Dragons denne kraften til å oppnå store ting. De er målrettede perfeksjonister med seg selv, og det lønner seg. Når de er lykkelige, er de nådige, snille og velvillige. De fleste vil ikke glemme sin første interaksjon med en Dragon-person.

Dragon Zodiac: Negative trekk

Med kraft og innflytelse kan stolthet komme, og Dragons har dette i spar. Hvis noen gjør feil ved å stille spørsmål ved a Kinesisk drage skilt Motiver, metoder eller oppførsel, vil ting bli stygge veldig fort. Dette kinesiske tegnet er ikke kjent for tålmodighet eller godt humør . Ingen ønsker å være målet for en drages vrede. Heldigvis varer ikke den sinne for alltid, men den er grusom. Til slutt takler ikke Dragons å bli bestilt av andre, selv ikke av overordnede eller romantiske partnere. Alt går tilbake til deres stolthet.

Typer drager basert på kinesiske fem elementer

Metal Dragon (1940, 2000):

Samtidig som Metal Dragons er ikke så aggressive som Brann Dragons, de er kompromissløse av alle Dragons. De er sikre på sin posisjon i livet, på hendelser og på andre. Disse Dragon-menneskene er minst mottagelige for andres meninger eller synspunkter. Det de sier går. Det rare er at de i kraft av deres vilje og karisma kan samle lojale årskull. Metal Dragons vil marsjere mot sitt unike mål, med eller uten hjelp.

Råd : Ta hensyn til andres medmenneskelighet. De har egne tanker og følelser, og de stemmer kanskje ikke med dine, men de er fortsatt legitime. Hvis du lærer deg diplomatiske ferdigheter, vil du oppnå mer raskere.

5. oktober stjernetegn

Water Dragon (1952, 2013):

De Vann Drage skilt er atskilt fra alle de andre dragene. Denne dragen er rolig, meditativ og klok. De forstår at det er tid for alt, inkludert en mulighet til å snakke og en sjanse til å være stille. Deres evne til tenk før du snakker gjør dem mye bedre til å jobbe og bo sammen med andre. Det er mer sannsynlig at de har nære, pålitelige venner. Mens de er like lidenskapelige som de andre Dragons, er de mer metodiske for hvordan de skal nå sine mål.

Råd : Du er ikke redd for å lytte til andre etter mening, noe som er bra, men du prøver for hardt for å være alle ting for alle mennesker. Ikke overekstender deg selv utover dine evner, så omfattende som de er.

Wood Dragon (1904, 1964):

Kineserne Wood Dragon har flaks og vennlighet på sin side. De har et ego så stort som enhver drage, men Wood Dragons unngår konflikt og foretrekker i stedet fred med andre. Samtidig, veldig ofte, tar de ikke hensyn til andres meninger. Deres viktigste ressurs kommer fra deres endeløse nysgjerrighet. Et spørrende sinn, sammen med en Dragon's drive, gjør dem til de store oppfinnerne og visjonærene i samfunnet.

Råd : Ta deg tid til å lytte til andre før du går fremover med visjonene dine. Visdom kan bli funnet på de mest usannsynlige stedene.


Fire Dragon (1916, 1976):

De Ild Drage er den mest aggressive og tøffe av alle Dragons. Deres humør er legendarisk. Hvis drager ikke kontrollerer dem, lærer andre å frykte og avsky dem, men hvis drager lærer å temperere dem, blir de innflytelsesrike ledere . Faktisk kan de brennende dragene skape stor elendighet for seg selv og andre gjennom sine syende følelser generelt, selv om de ikke mister humøret. Det er ikke så ille; det er imidlertid en karismatisk og filantropisk side som hindrer dem i å være upålitelige.

Råd : Tenk før du reagerer. Tenk før du handler. Tenk før du mister lynne. Du er for innflytelsesrik til å la ord og handlinger fly fordi de ikke vil gå uten konsekvenser.

Earth Dragon (1928, 1988):

Jord Drager er mer internt fokusert enn de andre Dragons. Fokuset for deres storhet er selvforbedring og mer pragmatiske mål. De er ikke like fantasifulle som andre, men de er like kreative. Disse dragene er veldig sentrerte gjennom hele livet og har til og med temperament. Det er ikke overraskende da at de er godt likt av nesten alle. Som alle Dragons, de oppleve suksess i livet . De har en tendens til å generere rikdom, donere den til verdige veldedige formål og bruke den på seg selv med forlatelse.

Råd : Du er disiplinert i de fleste områder av livet ditt. Denne selvkontrollen må utvides til din økonomi. Hvis du ikke regjerer i utgiftene, spiller det ingen rolle hvor mye penger du tjener; du vil alltid trenge mer.

Chinese Zodiac: Dragon in Love

Kinesisk drage skilt , selv når du er forelsket, er ikke akkurat forsiktig. De er voldsomme. Det er bare deres natur. De fokuserer på deres skjebner, deres ønsker og design på forme verden . Hvis du ønsker å merke sammen med en Dragon soulmate , vær trygg, det blir aldri kjedelig. Du vil oppleve hans eller hennes ekstreme høyder og nedturer. Vær forberedt på å massere Dragon's ego når ting ikke går helt som planlagt. EN Forelsket drage er aldri nede lenge, men når han eller hun er, er det ikke pent. Dragons trenger en cheerleader i en partner. De vil vise deg deres sårbarhet, noe de vil vise ingen andre. Ta dette som et kompliment, da dette betyr at de stoler veldig mye på deg, og det er ikke lett for dem.

Fordi Dragons er karismatiske, er det faktisk ikke uvanlig at de blir omsluttet av hengivne. De har ofte et utvalg av ivrige mennesker som ønsker å koble vognen til en stjerne. Hvis du fanger Dragon's eye og klarer å beholde det, betyr det at han eller hun ser noe spesielt i deg. Dragon menn og Dragon kvinner blir trukket til makten og utgjør en stor halvdel av et maktpar. Hvis det appellerer til deg, kan du i alle fall hoppe inn og spenne sikkerhetsbeltet! Bare vær sikker på å ikke pakke inn din egenverd i Dragon's godkjenning. Drager kan være så anmassende og ha slike fremtredende personligheter, som med mindre du kan matche det, risikerer du å miste deg selv underveis.


Chinese Zodiac: Dragon Man Personality

Kinesiske drage menn er livlige, egosentriske og aktive, for å si det mildt. Det er ikke lett å komme forbi deres beskyttende front. De stiller seg opp på denne måten med vilje. Utseende er alt. Suksess er alt . Ingen kan se noen av hans svakheter. Spesielt når de er unge og uprøvde, Dragon Evils kan være litt usikker på innsiden, som bare mater deres bravado.

Med alder og erfaring modnes de til mye mer spennende og robuste menn. Når du først har kommet forbi det beskyttende skjoldet, vil du oppdage at når Dragon-menn alene kan lære å være litt fredelige, om ikke avslappede. Dette er det viktigste eksemplet på en alfahann. Han vet hva han vil, han vil ha dominans, og med litt tålmodighet kan han lære å dele noe av det med deg.

Chinese Zodiac: Dragon Woman Personality

Dragon kvinner er like drevne og dynamiske som deres mannlige kolleger. De har vanskelig for å forstå andres ønsker og behov. Den slags partner som appellerer til dem er noen som ikke vil utfordre hennes autoritet , da hun også foretrekker dominans. Hennes brennende bravado og endeløse energi gjør henne vellykket på de fleste områder av livet, men mellommenneskelige forhold er noe hun må jobbe med. Med noe diplomati fra partneren hennes, Dragon kvinne kan være enig i noen forståelser, og forholdet kan være morsomt. Det blir imidlertid aldri kjedelig.

Chinese Zodiac: Dragon Love Compatibility

Drager er de beste kampene med kineserne Rotte , Gris , og Kanin . Rotter passer best fordi rotten er fornøyd med å la dragen ta tøylene, og dragen setter pris på rottenes selvforsyning og evne til å balansere bøkene. Dragen ville være lurt å lytte til denne partners visdom og skjønn før han lades videre.

Den nest beste kampen er Dragon Pig kompatibilitet . Så lenge dragen husker å jobbe med ham eller henne anmassende natur og husker å være snill mot grisen, vil grisen gjerne følge med dragen. Grisens disposisjon er tålmodig og pleiende. De er villige til å oppmuntre Dragon's overdimensjonerte drømmer.

Den nest beste kampen er Dragon Rabbit kompatibilitet . Selv om personlighetene deres nesten er motsetninger, kan de virkelig glede seg hvis de kommer til en forståelse om dette. Kaninen elsker å skape en fredelig oase hjemme, mens dragen liker å gå ut og gjøre den stor. De kan være ypperlige kilder til støtte for hverandre, og gir komfort eller tillit når det trengs.

Den absolutt verste kinesiske dyrekretsen er Dragon Dragon-kompatibilitet . De vil kontinuerlig kjempe for dominans, hvis drømmer og mål å forfølge, og til og med hvem som gjør husarbeidet. Med mindre de kan regne ut disse grunnleggende spørsmål , det vil ikke være fred. Hvis de kan, vil det fremdeles være humør, men et delt mål kan gjøre dem til et formidabelt lag.


Dating en Dragon Man / Woman

Det skulle ikke komme som noen overraskelse at dragen seksuelt trenger å gjøre de første trekkene. Hvis du spør dem først på en date, kan Chinese Dragons avskjedige deg som enda en beundrer. Samtidig er det ikke nødvendig å være helt passiv. Bli kjent med deres indre sirkel, hva de synes er verdifullt, og begynn å stille spørsmål om det. Det er ingenting som å vise interesse for deres håp og drømmer om å stoke en Dragon's ego! Vær trygg; datoer vil være noe annet enn verdslige saker.

Når det gjelder soverommet, mange Kinesiske tegn Dragons kan finne seg litt for selvtillit. Bare vær forsiktig så du ikke peker på det, med mindre Dragon viser en sans for humor og evne til å le av seg selv. Det kan ta tid, men med innsats kan du hjelpe dragen komme over en selvsentrert tilnærming til elskov. Hvis du gjør det, vær forberedt på fyrverkeri!

Chinese Zodiac: Dragon Child

Drage barn , ifølge kinesiske astrologer, er født med en guddommelig gnist. Deres er et formålsstyrt liv, noe som betyr at de tar et ekstremt syn på alt; store og små. Hver seier feires, og hvert nederlag (eller feil) blir beklaget. Ingen er vanskeligere med Dragon-barna enn seg selv når de har gjort noe galt. Ingen er en bedre cheerleader for Dragon-barn enn dem selv. De tar ofte på seg å forsvare de svake mot lekeplassen, og det fortsetter gjennom livet.

Dessverre kan og gjør all denne kraften og dyktigheten også i hodet på dem. Foreldre må være på utkikk etter tegn. Deres lille Drage barn blir en mobber selv. Drager trenger veiledning fra foreldrene for deres lidenskaper, ellers kan de utmatte seg eller ta for langt fremtiden. Det er også en ting foreldre bør prøve å ikke gjøre, og det erter drakene deres. Disse store drømmere vil ta det til seg og sannsynlig aldri tilgi deg .


Dragon Zodiac: Helse

Fordi de som er født i året av dragen alltid er på farten, er det veldig sannsynlig at stress bygger seg opp og forårsaker stressrelaterte sykdommer. Å ta lange turer, meditasjon eller yoga er alle gode måter å takle hverdagsstress og øke din mentale helse også.

Dragon Zodiac: Karriere

Mer viktig enn livet, som beskriver en Kinesisk drage dyreskilt . Hva med karrierer? Helt ærlig spiller det ingen rolle så mye feltet som posisjonen en drage spiller i området. Drager vet at de er bestemt for store ting. De er drømmere, ja, men disse drømmene klekker strålende planer, oftere enn ikke. Hvis deres administratorer følger med, vil Dragon raskt klatre opp i rekkene. Hvis de ikke følger med, vil Dragon deres fortsette uten angrer.

Det morsomme er at Dragons nesten alltid havner på toppen av sitt valgte yrke. Deres makt, karisma og selvtillit gjør dem til gode kandidater for politikk . Fantasien deres gjør dem flotte i nesten alle områder av kunst . Så lenge de er fri til å uttrykke seg og utøve sin innflytelse fritt, trives de.

Dragon Zodiac: Reisetips

Eventyr og fantasi driver tankene dine, kroppen og ånden. Sjansen er stor for at du har gjort det bra for deg selv, du har råd til en storstilt ferie å starte! Det vil ikke gjøre bare å besøke en by til enhver tid; du må ha en unik opplevelse, Dragon. Prøv å gå til Venezia under deres Masquerade, eller Rio de Janeiro i løpet av karneval . For å huske en utendørs ekspedisjon, prøv å legge til navnet ditt i listen over personer som har skalert seg Mt. Everest (eller et mindre, tryggere fjell å starte). Bruk din aktiv fantasi å drømme opp et sett i verden der de fleste turister overser, og der går du!

Dragon Zodiac: Mote

Drage mote er like dristig og påståelig som menneskene som faller under dette tegnet. Du liker å være sentrum for oppmerksomhet, og du kler delen. Prøver nye design er rett opp bakgate, og vennene dine vil følg ledelsen din . Dine heldige farger er sølv og gull , men du skyr heller ikke fra lyse farger. Fet former og utsagnstykker er grunnlaget for garderoben din, enten du er mann eller kvinne. Utsagnet ditt kan være moderne, postmoderne eller til og med gammeldags. Så lenge det er unikt og skiller seg ut, vil du bruke det.


Berømte dragepersonligheter

 • Michelle Obama
 • Alicia silverstone
 • Steven Colbert
 • Sigmund Feud
 • Rihanna, Ronaldo
 • Benedict Cumberbatch
 • Adele. Blake Sheldon
 • Bruce Lee
 • Jimmy Choo
 • Ja regel
 • Emma Stone
 • Kevin Durant
 • Reese Witherspoon
 • Floyd Mayweather
 • Rupert Grint
 • Gabriel Iglesias
 • Sharon Osborne
 • Tim Duncan
 • Barry Bonds
 • Fred Savage
 • Keanu Reeves
 • Courtney Love
 • Russell Crowe
 • Sarah Palin
 • Cece Winans
 • Andy Warhol
 • Liam Neeson
 • John Lennon
 • Jeff Goldblum

Del Med Vennene Dine: