Finn Ut Antall Engel

Pine Chinese Zodiac: Personality, Love, Health, Career and 5 Elements

Hva betyr Pig Stjernetegn?

Gris kinesisk dyrekrets

Alt om kinesisk stjernetegn: Gris

Innhold

De Kinesisk dyrekrets består av tolv tegn, akkurat som den vestlige dyrekretsen. Det er imidlertid en forskjell ved at hvert av disse tegnene varer ett år. De Grisekinesisk dyrekretsen er det tolvte tegnet i syklusen. Moderne Gris Zodiac år er 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031. De fem kinesiske elementene brukes også i dyrekretsen, og hvert tegn har to elementer tildelt; en fikset element samt et element per skiltår.

Siste emne: Grishoroskop 2020

Det betyr at Boar-skiltet har et fast vann element og ett av de andre fem elementene som er tildelt, avhengig av hvilket griseår det er. Til slutt symboler som bringe flaks er essensielle for kinesisk kultur og brukes også i deres astrologi. Heldige kompassskilt for grisen er Nord og Øst . I tråd med heldetradisjonen er det til og med heldige farger ( Svart , Lilla , og Blå ), blomster ( Calla Lily og Hortensia ) og tall ( 5 & 8 ).Gris personlighetstrekk: Generelt

De Kinesisk, horoskop, signere, gris er den mest behagelige, barmhjertige og medfølende av alle dyrekretsens tegn. Det er ingen konkurranse. Griser ville i stedet vise kjærlighet enn å slåss med noen, og de unngår konflikt for enhver pris. De elsker ikke bare fred, men de liker også glede. Vakre ting og hyggelig selskap får de som er født i året av villsvinet veldig glad.

Det er ikke som Villsvin å hogge alle de vakre tingene for seg selv, heller. De gir også veldig folk når det gjelder tid, rikdom og ærlige meninger. Forskjellen mellom synspunkter som en gris tilbyr mot et annet tegn er at de velger ordene sine nøye for ikke å fornærme noen, og de fleste oppsøker deres mild visdom .

Pig Zodiac: Positive Traits

TIL Kinesisk astrologi Gris tegns største styrke er hans eller hennes standhaftighet. Hvis griser finner mennesker eller årsaker som er verdt oppmerksomhet, vil griser helle hjertet i dem. Også griser holder seg til høye idealer og vil aldri vurdere å være bedragerske. Overraskende nok, for utenforstående, kan griser virke følelsesmessig fjerne og ikke akkurat imøtekommende. Ingen vil bli mer overrasket over dette enn Gris stjernetegn . Dette ytre skallet kommer med alder og erfaring, og det hjelper dem med å håndtere negativitet fra andre og distraksjoner fra det de trenger å gjøre. Til slutt er det en feilaktig navn at griser er lat. De som anklager dem for latskap, ser dem sannsynligvis bare mens de slapper av. Villsvin vet hvordan man skal jobbe og hvile.

3. januar stjernetegn

Pig Zodiac: Negative trekk

De Kinesiske dyrekretsen griser er skapninger av vane. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men når det gjelder å tjene og følge andre, kan det være en katastrofe. Fordi griser kan elske ubetinget, er det lett for useriøse mennesker å dra nytte av dem. Hvis de er heldige nok, vil venner prøve å beskytte dem, men griser kan være sta. Det tristeste er når et villsvin blir vant til å bli brukt. Når det gjelder å følge en leder, når en gris har funnet noen de tror på, er det nesten umulig å trekke dem bort, selv om den de følger er et katastrofalt valg. Endring i rutine eller endring i avgudsdyrkelse er nesten umulig for det sta, men storhjertede grisen.

Typer gris basert på kinesiske fem elementer

Metal Pig (1911, 1971):

Metallgriser er primært basert på deres følelser, snarere enn logikk. De tar avgjørelser om forhold og arbeider med hjerter, noe som kan føre til problemer. På den positive siden kommer de ganske godt overens med andre; de er ærlige, men taktfulle, for eksempel. Metal Boars har rett i å gjøre alt som er spurt av dem og mer, alt uten å klage.

Råd : La tankene dine ta beslutningene dine, og du vil ende opp med færre klissete situasjoner og over forpliktelser.

Vanngris (1923, 1983):

Vanngriser er som fasetter med åpent vann. De elsker å dele sin tid, rikdom, kjærlighet og seg selv. Disse grisene elsker å snakke om seg selv og etterlater ingen mysterier. De liker og stoler på alt og alt. Ikke bare er de i stand til å påvirke andre med sine diplomatiske ferdigheter , men på grunn av sin fleksible natur tillater de andre å endre dem også. Dette kan selvfølgelig lande dem i trøbbel. Vannsvin er åpne mål for svindlere. Noen ganger trenger ikke disse kinesiske dyrekretsen at andre bruker alle pengene sine på dem; de elsker vakre ting, og de pleier å betale altfor mye.

Råd : Vær forsiktig med hvor mye og hvem du åpner deg for. Ikke alle har dine beste interesser i bakhodet. Hold også øye med utgiftene dine. Søte ting er gøy, men ikke når du ikke har penger igjen til å kjøpe dem!

Wood Pig (1935, 1995):

Wood Pigs har sine gode poeng: de behandler vanligvis andre som jevnaldrende (i det minste på overflaten), de jobber ofte for veldedighetsorganisasjoner (eller som leder for en veldedighetsorganisasjon), og de bruker for det meste sine diplomatiferdigheter. Denne typen gris er annerledes i det den er veldig ambisiøs og litt manipulerende. Måten disse grisene behandler mennesker på er utmerket, og måten de hjelper andre å se deres synspunkt på er nyttig, men Vedsvin gjør dette for å samle håndlangere for å gjøre sitt bud. Saken er at disse håndlangerne ikke engang er klar over at de blir brukt. Det mest urovekkende med Wood Pigs er deres mottakelighet for å bli påvirket av andre, både på godt og vondt.

Råd : Lær av medgrisene dine og få hjelp fra ekte venner i stedet for å lage håndlangere som kan gjøre opprør en dag.

Fire Pig (1947, 2007):

De Brann Gris er et svinekraftverk. Mens alle grisene er sosiale og utadvendte, tar denne grisen det et annet nivå. Man vil nesten alltid finne ildgriser på toppen av åkrene, vilt og kommanderende. Men tro ikke de har glemt hvem de er og hvor de kom fra. Grisgenerøsitet går ikke tapt på dem, og de nå ut til andre hele veien, og til og med når du er på toppen. Vågale risikotakere, disse Brannsvin kan se ut til å hoppe uten nett, men de har nesten alltid en plan og lander uskadd.

Fire Pigs har en innenlandsk side. Den røde tråden mellom alle grisene, den ubetingede kjærligheten til andre, eksisterer også i disse brennende svinene. En del av grunnen til at de er motivert, er å sørge for sine nærmeste og de som har lykken. Ulempen med Fire Pigs er når ting ikke går som de skal. Det er vanskelig for dem å håndtere, og de pleier å slå ut.

Råd : Mens du lever og dør av eventyr og risiko, må du lære at de gode ikke alltid vinner. Det beste du kan gjøre er å lære og starte på nytt.

Earth Pig (1959, 2019):

Jord Griser er de stabile, tilfredse hjemmelagene til alle søskenbarnene. I stedet for å skynde seg fremover som Ild eller Vedgris, tenker Jordgrisen ting nøye gjennom ved hjelp av logikk. Disse grisene elsker hjem, familie og fred. De unngår konflikt mens de hjelper noen og alle de kommer over som trenger det. Det kan virke som Jordsvin ville aldri forlate hjemmet, men de jobber, og når de er der, jobber de hardt. Aldri ville de gjøre noe halvveis; det er bare ikke i deres natur å gjøre det. Ærlig talt, de jobber for å skaffe skapning trøster at de elsker seg selv og sine familier.

Råd : Det eneste potensielle problemet du kan møte er hvis du ikke lever et moderasjonsliv. For mye av det gode, som mat og god vin, vil ha negative helseeffekter.

Chinese Zodiac: Pig in Love

Griser er forelsket vil elske, og de har en uendelig kapasitet til å elske. Det skal derfor ikke komme som noen overraskelse at de forelsker seg raskt. Dessverre er de som er født i år av grisen er så tillitsfulle og så villige til å gi alt til noen de elsker at de ofte blir såret. Noen ganger gjør dette en gris litt forsiktig med å bli skadet igjen når det kommer til kjærlighet, men heldigvis er disse tilfellene sjeldne.

De fleste av dem er i et uendelig søk etter sin sjelevenn. Hvis en Kinesisk dyrekrets gris faller for deg, vær forberedt på gammeldags romantikk . De vil vise deg sin kjærlighet ved å gjøre ting for deg, krangle over deg og bare være sammen med deg. Dette kan komme som en overraskelse, men de fleste Forelsket gris kjenner grensene og vil ikke kvele deg. Ekteskap er det endelige målet for mange Griselskere , ettersom de elsker hjem og familie. Hvis det ikke er din greie, er kanskje det ømme, romantiske grisen ikke noe for deg.

Chinese Zodiac: Pig Man Personality

Gris menn vil gjøre deg til sentrum for deres verden. Vær forsiktig, for de vil sannsynligvis plassere deg på en pidestall og overse alle feilene dine. Dette kan virke som en flott ting, men det kan ikke alltid være morsomt å leve opp til dette perfekte idealet. Gris hanner vil fortsatt tilgi og glemme, men det kan være vanskelig. En god diskusjon tidlig kan hjelpe, og hvis dere kan sette dere på lik linje, vil villsvin mann vil være mindre sannsynlig å gjøre seg til en dørmatte. Dessuten er det mindre sannsynlig at du gjør det føler deg overveldet .

Chinese Zodiac: Pig Woman Personality

Gris kvinner er like tykke som grisemenn, og det er like sannsynlig at de avguder partnerne sine. De vil jobbe uopphørlig for å gjøre deg lykkelig og holde tritt med alle dine ønsker. Det er et grunnleggende Gris kvinne naturen for å hjelpe og tjene mennesker uten å kreve tilbakebetaling. Det beste du kan gjøre for din Grisedame partner gjør vakre ting for henne også. Som med hanngriser, er det en god idé å ha et hjerte til hjerte om grenser. Det vil spare følelser i det lange løp.

29. mars tegn

Chinese Zodiac: Pig Love Compatibility

Beste kjærlighetsmatcher for grisen

Den beste Kinesiske dyrekretsen for grisen er Sau , Kanin , og en til Gris . Den beste kampen er en søt kinesisk Sau . Griser og geiter er så like i temperament at de sannsynligvis umiddelbart vil binde seg. Geiter elsker å pleie og bli pleidet, mens griser liker å nyte. Griser er mer uavhengige enn Sau, men det vil aldri inntreffe en gris å klage - det ville bare være for uhøflig. Begge elsker å være hjemme og ha lykkelige familier. Glade de blir.

Gode ​​kjærlighetskamper for Grisen

Den nest beste kampen er kinesisk Kanin . Kaniner er skjøre mennesker som ikke håndterer konflikter eller kritikk godt, og griser er mestere i å spre friksjon og berolige de som gjør vondt. Kaniner er det talentfull og kreativ imidlertid til glede for sine grisepartnere.

Fair love matches for Pig

Den nest beste partneren er Gris og gris kamp. Det er sjelden at det samme tegnet gjør en passende kompis. Begge er flinke til å vise hverandre kjærlighet og kjærlighet. Begge ser på argumenter og uenighet med avsky, så det er høyst sannsynlig at de ikke kjemper. Den eneste potensielle fallgruven er deres kjærlighet til finery. Minst en av dem må være disiplinert og ta vare på funksjonelle ansvar, ellers mister de alt.

Ikke anbefalte kamper for grisen

Verst mulig Kinesisk dyrekretskamp er den Slange . De Slange er mistenksom av natur og vil sannsynligvis ikke tro at grisen naturlig gir uten baktank. Dette vil igjen skade grisen dypt. En annen inkonsekvens er Snakes 'ambisiøse og grisens milde natur. Slangen vil ende opp med irritasjon mens grisen blir såret, og forholdet vil ende.

Dating en Pig Zodiac

De Kinesisk dyrekrets gris er en veldig herlig person; de elsker å stimulere alle sansene. Dating en gris vil vanligvis bety en elegant middag med god vin eller øl og en veldig lang samtale, som de liker å snakke. De har hastverk med å bli forelsket, og de liker å være sammen med deg, men å gå ut er noe de kan leve med eller uten. Noe som ville gjøre Grisen veldig glad på en date er å invitere dem til et hjemmelaget måltid. Hvis og når forholdet utvikler seg, vil du finne din Gris seksuelt har utmerket utholdenhet. En elskovsøkt med Gris i sengen er ikke et kort møte. Det begynner med middag eller en matbit og vakker musikk (de elsker alle sansene, husker du?). Derfra vil de gjøre alt de kan for å gjøre deg lykkelig, og de vil vare veldig lenge.


Pig Zodiac Child

Søt , energisk , og sosialt begavet . Dette er din Grisebarn . De har en uendelig kapasitet for kjærlighet og tilgivelse, de får venner raskt, og de tar den minste disiplin til hjertet. Det er vanskelig å ikke elske Grisebarn , ettersom de ikke har et onde eller slemme bein i kroppen. Som et par av de andre kinesiske astrologitegnene, villbarn er ganske flinke til å få andre til å se ting på sin måte.

Heldigvis, fordi de ikke er manipulerende, bruker de ikke den evnen til å kontrollere mennesker, i det minste ikke for personlig bruk. Det er ikke å si at de er perfekte; deres søte, girende natur kan føre til at de blir brukt og så såret av andre. Det er en forferdelig leksjon for unge Grisebabyer å lære, og jo tidligere foreldre kan hjelpe dem å forstå at ikke alle har rett, jo bedre. En annen leksjon foreldre kan hjelpe sine Grisebarn med er ikke å plassere så mye av deres egenverd i andre. De alene er gode nok.

dikt for ungdomsskoleelever å lese

Pig Chinese Zodiac: Helse

Mens stress ikke ser ut til å plage Kinesiske dyrekretsen griser , deres avslappede tilnærming til livet kan føre dem til problemer av andre grunner. Griser må øke aktivitetsnivået til enhver tid, men spesielt når de blir eldre. Regelmessig trening, selv om den går, vil ikke bare hjelpe med vekt, men også med immunsystem, energi og mental skarphet. De Villsvin trenger å huske å holde alle ting i moderasjon, inkludert mat og hvile.

Pig Zodiac: Karriere

De Kinesisk, horoskop, gris, sign underholder mennesker. Å være følsomme, de gjør det bra i jobber som har å gjøre med å hjelpe mennesker. Det være seg en NGO eller andre veldedighet organisasjon, den villsvin tegn vil være fornøyd med jobbene sine . Undervisning , ingeniørfag , teknologi , og helsevesen vil lage gode karrierefelt for dyrekretsen for grisene.

Pig Chinese Zodiac: Reisetips

Mens Kinesisk gris, sign elsker å tjene andre, du liker å bli bortskjemt også! Feriesteder som vil tilfredsstille mat og drikke cravings kan være burgunder , Frankrike, hvor den vakre vinen og den franske maten flyter. Et annet alternativ for forskjellige ganer ville være Siem Reap i Kambodsja, hvor det er over 700 restauranter, hvorav mange er femstjerners. Hvis du slapper av i solen på et feriested mer er det du hadde i tankene, er det vakre steder i Thailand , Malaysia , Aruba , eller Jamaica .


Pig Zodiac Fashion

De gris stjernetegn elsker myke, behagelige, luksuriøse stoffer som silke og greit kashmir , og fargen du er mest komfortabel med - enten det er en formell anledning eller hver dag - er svart . Din elementet er vann , og dine heldige farger gjenspeiler dette. Noen av de mørkere nyanser av blått eller lilla gjør at du også føler deg avslappet og trygg. Komfort er den viktigste faktoren Kinesisk villsvin vurdere i garderoben din, men du ser sjelden ut som en slob. En del av dette er fordi mens du kan være ansvarlig for hvordan du bruker pengene dine når du sliter på noe søtt , du går ikke etter noe som bare varer i en sesong.

Berømte grisepersonligheter

 • Arnold Schwarzenegger
 • Justin trudeau
 • Thomas Jefferson
 • Hillary Clinton
 • Mike Pence
 • Dali Lama
 • Mitt Romney
 • Ralph Waldo Emerson
 • Ernest Hemmingway
 • David Bowie
 • Gabby Douglas
 • Mila Kunis
 • David Tennant
 • Amy Poehler
 • Stephen king
 • Emma Thompson
 • Martin Freeman
 • Carrie Underwood
 • Chris Hemsworth
 • Amber Rose
 • Ewan McGregor
 • Jonah Hill
 • Amy Winehouse
 • Randy Travis
 • Chris Tucker
 • Emily Blunt
 • Hugh Laurie
 • Jussie Smollett
 • Snoop Dog
 • Mary J. Blige
 • Jeremy Renner
 • Winona Rider
 • Magic Johnson
 • Michael Kors
 • Marie Osmond
 • Brian Williams
 • David Letterman
 • Emmylou Harris

Del Med Vennene Dine: