Finn Ut Antall Engel

Rabbit Chinese Zodiac: Personality, Love, Health, Career and 5 Elements

Hva er personligheten til en kanin?

Kanin kinesisk stjernetegn

Alt om kinesisk stjernetegn: kanin

Innhold

De kinesiske dyrekretsen år. Hvert år har et annet tegn, og syklusen starter hvert tolvte år. De Kinesisk dyrekretsen kanin er det fjerde tegnet i syklusen. Starter i begynnelsen av 20thårhundre, Rabbit Zodiac år er 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023 . De fem kinesiske elementene (ikke det samme som de fire vestlige elementene) er tildelt hvert tegn, samt ett per kaninår. Dette skaper en fem-timers syklus.

The Chinese Rabbit’s fikset elementet er tre . Veibeskrivelse funnet på et kompass er også nødvendig for det kinesiske trossystemet. Hvert tegn er gitt, og lykkebringende retning og de som er tildelt kaninen er Sør , Øst , Nordvest . Det er til og med heldige tall ( 3 , 4 , 6 ) blomster ( jasmin og rose ) og farger ( grå , lilla , rosa ).

Siste emne: Kaninhoroskop 2020

Kanin personlighetstrekk: Generelt

Kinesiske kaniner er konservative bare i den forstand at de ikke bryr seg om å ta risiko eller møte konfrontasjon. Motvilje mot risikotaking er den eneste måten dette skiltet er tradisjonelt på. Kaninen er kjent for å være sympatisk, og noen ganger til og med empatisk; disse egenskapene er oppriktige og gaver de er født med. Som et resultat av talentene deres, kan de utnyttes hvis de ikke er forsiktige.

Heldigvis, Kinesisk dyreskilt kanin har også et mål for selvbevaring som forhindrer dette skjer veldig ofte . Et trekk som forvirrer og til og med skremmer noen andre tegn er deres sporadiske eksentriske oppførsel. Kanskje til og med deres forsiktige, fornuftige natur trenger ferie en gang i blant. Kanskje det er fordi deres kunstneriske, andre verdenskjente tendenser også må sendes ut. Likevel er det mer i dette myke, søte tegnet enn det som ser ut; undervurder aldri en kanin!


Rabbit Zodiac: Positive Traits

Den milde Kinesisk, astrologi, signere, kanin er kjent som den mest behagelige, romantiske og kjærlige av alle dyrekretsen. Deres godhet og evne til å lytte, observere og gi gode råd, gjør dem til et folkemagnet. På toppen av det, i motsetning til mange andre tegn, kan kaniner stole på hemmeligheter, ettersom de ikke diskuterer det tanker og følelser , enn si noen andre. Noen ser på Kaninen som svak når kaninen i virkeligheten er smart og vet hvordan man kan unngå ubehag.

Rabbit Zodiac: Negative trekk

De Kinesisk kanin, astrologi, sign har mangler. Først og fremst kan denne milde sjelen ikke takle uenighet godt. Alt som truer hans eller hennes fredelige eksistens, skal unngås for enhver pris. Dette betyr at kaninen har en tynn hud, eller har problemer med å takle kritikk, selv når den er konstruktiv. Det er faktisk ikke uvanlig at kaniner gråter lett og sliter med usikkerhet. Dette er en side de foretrekker å ikke la andre se.

Typer kanin basert på kinesiske fem elementer

Metal Rabbit (1951, 2011):

De Metallkanin er den tøffeste av alle kaninene. De har ingen problemer med å vite hva de vil og hvordan de skal få det. Noen kan til og med si at de er litt hardnakkede, faktisk. Dette betyr ikke at de ikke fungerer bra med andre; de gjør. De stopper kort når det gjelder å dele tanker og følelser.

Dessverre for disse kaninene nøyer de seg ikke med en ro, kontemplativt liv . Kjedsomhet er et problem hvis de føler at de ikke er intellektuelt inspirert nok av omgivelsene. En av grunnene til dette er deres kreative side som må gis utløp.

Råd : Du kan oppnå enda mer i livet hvis du lærer å være mer åpen med mennesker. De vil stole på deg mer.


Water Rabbit (1903, 1963):

De Vann Kanintegn er den ultimate pasifisten til alle kaninene. Som alle de andre kaninene, henter disse motivasjonene og følelsesmessige tilstander til andre . Som et resultat har de en tendens til å være ganske mistillit mot de rundt seg. De foretrekker å være alene, selv om de er ganske flinke til å håndtere mennesker. De tenker, sorterer gjennom følelsene sine og opprettholder roen mye bedre når de er alene. De er faktisk uvanlig lyse.

Råd : Prøv å ikke bli styrt av følelsene dine, og ikke la det andre sier for å hindre deg i å nå dine mål.

Wood Rabbit (1915, 1975):

De Kinesisk trekanin gir i alle henseender. De bruker pengene sine på andre mennesker, de jobber bra i små grupper, og de endrer planene sine basert på hva andre vil ha. Mens de er enige i ethvert team de jobber med, kan variasjonen deres være frustrerende, selv om hele grunnen til at de endrer seg med andres vilje, er å unngå konflikt.

Råd : Den beste måten å veilede grupper på er å ta en beslutning og vær fast. På sikt vil du vinne flere venner på denne måten. Din natur er å gi, men vokte hjertet ditt og bruke ditt skarpe intellekt til Beskytt deg selv fra skade.

Fire Rabbit (1927, 1987):

De Brann Kanintegn er den mest utadvendte, utadvendte og morsomme av alle kaninene. Der de fleste viker unna konflikt og lederskap, omfavner denne kaninen den. Selv om brannelementet kommer ut i sjeldne anfall, opprettholder fortsatt ildkaninen dette skiltets diplomati. I motsetning til andre kinesiske kaniner er disse imidlertid oppnådd ved å håndtere konflikter. Den eneste mangelen på Fire Rabbits når det gjelder å opprettholde mennesker er deres besettelse med perfeksjon.

Råd : Du har utmerket lederpotensial; ikke la negative utbrudd ødelegge din like-evne.

Earth Rabbit (1939, 1999):

De Jord Kanin er den mest private av alle kaninene. Mens de gir vismannsråd til de nærmeste (hovedsakelig familie), stoler de hovedsakelig på seg selv når det gjelder å ta sine egne beslutninger. Faktisk er de også mest insular av kaninene. I motsetning til de andre av tegnet sitt, anerkjenner ikke Earth Rabbits andres behov. Pengene de tjener og bruker dem på seg selv og for deres skapning.

Råd : Bruk tegnene dine til å jobbe med andre. Lær å bry deg om andres behov, i stedet for bare dine egne.


Chinese Zodiac: Rabbit in Love

Forelskede kaniner er de mest pleiende av alle tegnene til den kinesiske dyrekretsen. Deres tilhørighet for empati, hengivenhet og stillhet stillhet skaper et rolig hjem, i det minste på overflaten. De er fornøyde med å lytte til deg i lange perioder, og fordi de er flinke til å lese mennesker, vet de akkurat de riktige spørsmålene de kan stille.

10 mai stjernetegn

Dessverre, hvis du vil bli kjent med dem også, har du lykke til. De kinesisk dyrekretsen Kaniner ikke avslør deres indre verdener for noen, ikke engang kjære. Dette kan bli frustrerende, og hvis du ikke bryr deg om enveis samtaler, kan det hende kaninen ikke er tegnet for deg. En ting er sikkert; Kaniner trives med sine kjære, så vær forberedt på å bli bortskjemt.

En annen potensiell risiko er at noen Kinesiske dyrekretsen , spesielt, vil begynne å kveles av alle konstant oppmerksomhet . Kaniner elsker å være hjemme. Det er der de føler seg mest komfortable. Med mindre du kan lokke dem ut oftere (eller du også liker å være hjemme), kan dette også være et problem. Til slutt, Kaniner du går ut med avskyr konfrontasjon og argumenter og vil gjøre alt i deres makt for å unngå dem. Vanligvis bruker de sine ferdigheter med diplomati for å komme seg rundt det, men når det ikke fungerer, lukker de seg. Hvis du liker en god ropkamp, ​​vil din Kaninelsker vil sannsynligvis stikke av.

Chinese Zodiac: Rabbit Man Personality

I følge de kinesiske horoskoptegnene, Kanin menn er for feminine fordi de ikke føler behov for å dominere i et forhold. Disse mennene er ikke redd for å vise hengivenhet eller fortelle sine partnere hvor fantastiske de er. Dette Kanin hann pleier å være standhaftig og trofast, og han forventer det samme fra deg. Han har ingen problemer med å hjelpe rundt i huset så vel som å hjelpe til med å bære økonomiske byrder, og han kan like å skjemme bort deg på slutten av en lang dag. Ikke forvent Kanin menn for å uttrykke følelsene sine i dybden, men også, ikke bli overrasket om din Kanin-partner utgjør et perfekt publikum. Hvis du leter etter en alfahann, er dette ikke det, men ellers vil han behandle deg som en likemann.

Chinese Zodiac: Rabbit Woman Personality

De Kanin kvinne er snill, kjærlig og gir (nesten til en feil). Hun vil, som alle kaniner, ha et stabilt hjemmeliv. Dessverre betyr det noen ganger at hun nøyer seg med en partner for raskt og finner ut at hun sitter fast med noen som tar henne for gitt.

Heldigvis de fleste kvinnelige kaniner lære av feilene sine og finne den rette balansen i livet deres. Hvis hun velger deg, vet du at hun vil gi alt til forholdet. I likhet med hannkaniner hjelper hun med å tjene penger og lage et fredelig hjem. Som alle kaniner, unngår hun også konflikt for enhver pris. Behandle din Kanin dame vel, og det blir hun trofast til slutt .


Chinese Zodiac: Rabbit Love Compatibility

Kompatibilitet med dyrekretsen for kaniner er best med Gris , Drage , og Sau . Grisen er en utmerket kamp fordi begge tegnene får frem det beste i hverandre. De napper ikke hverandre eller søker etter feil, men i stedet løfter de hverandre opp. De Kinesisk gris gir kaninen varme og viser kjærlighet, mens kaninens mekling og menneskelige ferdigheter gir grisen tillit til å møte verden.

Den nest beste kampen er Kinesisk drage . Så lenge de tar seg tid til å forstå hverandres personlighetsforskjeller, vil de ha et veldig gunstig forhold. Det viktige er at de balanserer hverandre og blir ganske støttende. Dragen motiverer kaninen til å være litt mer utadvendt, og kaninen oppfordrer dragen til å bremse og glede seg over livet.

Den nest beste kampen er Kinesiske sauer . Disse to måneskiltene har så mye til felles at innenlands lykke er alt annet enn garantert. Begge elsker romantikk og empati, fred og støtte fra hverandre. Det er viktig at de ikke spiser hverandres negative følelser; imidlertid begge Kanin og geiten er veldig følsomme.

Den absolutt verste kampen for kaninen er kineserne Rotte . Rat er en veldig travel ekstrovert med liten tid til en sentimental hjemmekropp. Selv dette Kaninforhold kan reddes hvis rotten kjøler ned jetflyene sine og husker at ondskapsfull kritikk vil knuse kaninen, og hvis kaninen forstår rotten har en tendens til å stresse ut over alle slags ting og trenger hjelp til å roe seg.

Dating en kanin mann / kvinne

Kinesiske dyrekretsen kaniner elsker sex og romantikk. Faktisk krever de det! De kan ha anstendige menneskelige ferdigheter, men de pleier å være introverte, så å bli kjent med a Kaninelsker godt nok til å date en kan være en utfordring. Få se kaninens vennekrets eller kollegaer. Det er sannsynlig at du må gjøre det første trekket; bare vet at en typisk middagsdato vil gjøre det bra. Kaniner liker ikke å snakke om seg selv, så ikke tving dem.

Samtidig, Kanin sjelevenner liker å få folk til å snakke om seg selv. La dem veilede samtalen. Når ting blir alvorlige, kan du bli overrasket over den lille søte kaninen din. Innenfor det sjenerte lille eksteriøret er det mye lyst, bare venter på å komme ut!

Som med alt annet, er kaniner veldig flinke til å få partnerne til å tro at de er kjempefine. Det er en viktig faktor å vurdere; aldri, aldri se sex med en kanin som noe annet enn et romantisk uttrykk for kjærlighet. Hvis det blir altfor kjødelig og klumpete, vil de bli veldig opprørt.


Chinese Zodiac: Rabbit Child

På overflaten, den Kaninbarn er drømmebarnet å oppdra. De kaster ikke anfall, de gjør det de blir bedt om, og de har god oppførsel fra tidlig av. Hva er fangsten, spør du kanskje? Disse små menneskene er mestermanipulatorer. De bruker ikke grove foreldre-mot-foreldre-knep; heller de analyser personligheten din å vite hvordan du best kan jobbe deg over. Det er imidlertid det verste.

Det er ikke vanskelig for Kaninunger å få venner fordi de er elskelige. På skolen gjør deres gode oppførsel og oppmerksomhet mot fine poeng dem også til gode elever. Det er usannsynlig at de vil motta disiplinærrapporter på college eller handlinger hjemme. Selv som tenåringer plo de rolig sammen, ofte i sine små verdener. Som foreldre trenger du å være klar over at deres rolige fronter maskerer alle følelser de føler. Hjelp Kaninbarn lære å jobbe gjennom følelsene sine, i stedet for å holde dem inne, spesielt når det gjelder å håndtere dommer og kritikk av andre.

Rabbit Zodiac: Helse

Mennesker født i år av kaninen har relativt god helse. Men for å unngå sesongmessige sykdommer i de kalde månedene, anbefales regelmessig trening og en diett som er rik på immunforsvarende vitaminer og mineraler. Du er tilbøyelig til å få sniffing og feber.

Rabbit Zodiac: Karriere

Kinesisk dyrekretsen kanin har flere forskjellige egenskaper som gjør at de kan forfølge en rekke karrierer, avhengig av hva som appellerer til dem. De fleste kaniner har imidlertid krav til felles. De liker å jobbe i små grupper av respekterte kolleger eller alene trenger de tempererte, konfliktfrie soner, og de setter ikke pris på høyrisikofelt. Hvis du liker talentet ditt med detaljer, så gjør karrierer bankvirksomhet , genetisk forskning , og legemidler er akkurat riktig for deg. Hvis du foretrekker en-til-en-mellommenneskelig interaksjon, jobber du i oversetter eller læring kan være helt riktig. Til slutt, hvis du omfavner den kunstneriske siden din, da skriving , musikk , arkitektur , eller eksperimentell kunst er et vakkert utløp.

Rabbit Zodiac: Reisetips

Kinesisk dyr, kanin, sign har mye energi og interesse for andre kulturer. Dette betyr at utenlandsreiser er et must. Samtidig liker du å blande deg med lokalbefolkningen, så gruppeturer er sannsynligvis ikke en god idé , som turister i pakker skiller seg ut som en sår tommel. Vestlige byer fylt med historie for kaninen kan inkludere Paris , Athen , og Praha . Mer eksotiske land kan bestå av Peru , Bhutan , eller Papua Ny-Guinea . Steder som dette vil gi rom for lengre besøk, større variasjon og sjanser til å bli bedre kjent med lokalbefolkningen når de lærer å stole på deg. Din evne til å komme sammen med nesten hvem som helst vil gjøre disse eventyrene enda morsommere.


Rabbit Zodiac: Mote

Kinesiske kaniner , både menn og kvinner har en tendens til å være attraktive i klassisk føle. I stedet for å følge trender, er du morsom og flørtende, klassisk og stilig. Siden mange av dere pleier å være de kunstneriske, drømmende typene, løse, flytende materialer som føles bra og ser kule ut, er dine beste ting. Hvis anledningen krever det, ser du bra ut i klassisk uttalelse stykker, men du pleier å velge en uvanlig fargepalett for å gjøre utseendet ditt eget.

Berømte kaninpersonligheter

 • Dronning Victoria
 • Longfellow
 • Walt Whitman
 • La det være, Zac Efron
 • Lauryn Hill
 • Kate winslet
 • Kesha
 • David Beckham
 • Hilary Duff
 • Tom Felton
 • Brad Pitt
 • Angelina Jolie
 • Bradley cooper
 • David ortiz
 • Bow Wow
 • Brodd
 • Frank Sinatra
 • Drew Barrymore
 • Luis Suarez
 • Colin Kaepernick
 • Naya rivera
 • Tiger skog
 • Johnny Depp
 • Tetning
 • Jet Li
 • Confucius
 • Orson Wells
 • Andy Warhol

Del Med Vennene Dine: