Sheep Chinese Zodiac: Personality, Love, Health, Career and 5 Elements

Hva er personligheten til sauene?

Sau Kinesisk stjernetegn

Alt om kinesisk stjernetegn: Sau

InnholdDet er 12 kinesiske stjernetegn , og hvert tegn varer i et år. Syklusen med dyrekretsen fornyes en gang hvert tolvte år. De Geit eller Sau dyrekretsen er det åttende tegnet. De siste årene for sauerne er 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027. Det er fem kinesiske elementer som brukes i dyrekretsen. Det er en fast element per tegn og en syklus på ett element per geiteår.

Den kinesiske dyrekretsen Geiter fikset elementet er jord , slik at et sau vil ha et fast element og et tegn for det aktuelle året. Kinesiske kompassretninger gjelder også for hvert skilt. Den heldige retningen for Geittegnet er Nord . Det er til og med heldige blomster ( Nellik og Narcissus ), tall ( to & 7 ) og farger ( Lilla , brun , og Grønn ).

Siste emne: Sauhoroskop 2020

Sau Personlighetstrekk: Generelt

Ifølge Kinesisk astrologi , Geiten er den mest kvinnelige eller yin av alle dyrekretsen. De regnes som sympatiske, milde og langmodige, nesten til en feil. Deres naturlige tendens til kunsten gjør dem spesielt takknemlig for skjønnhet . Noen sier at Sau eller Geittegn er hedonistisk, og på en måte er de det, men Geiter elsker bare å være omgitt av pene ting som gjør dem lykkelige. På grunn av sin milde natur, unngår de konfrontasjon for enhver pris - hva som helst for å holde deres fredelige, små verdener intakte.

Sau Zodiac: Positive trekk

Kreativitet kommer naturlig til Kinesisk dyrekretsen sau tegn , og det er ikke uvanlig at de følger en karriere innen dette feltet. Et annet viktig aspekt av geittegnet er dets veldedige natur. Svært ofte, fordi de kan føle når andre er i nød, vil de stille hjelpe uten å be om noe tilbake. Deres trøstende tilstedeværelse gir en følelse av ro, uansett hvor de er. Dette kinesiske trekket gjør dem til gode diplomater og flinke til å snakke folk ned fra en sint stat.

Sheep Zodiac: Negative trekk

Den myke, omsorgsfulle naturen til Kinesisk stjernetegn Geit kan være hans eller hennes angre. Fordi Sau finner konfrontasjon så ubehagelig og ubehagelig , de vil gjøre alt for å unngå det. Dette inkluderer å la seg overkjøres av mer dominerende mennesker. Livserfaringene deres med dette forsterker bare deres bashfulness, skyhet og negativitet. De Saueskilt vil kanskje ikke dele denne siden av seg selv fordi de ikke vil at andre skal føle seg dårlige, men det er nesten umulig å ikke ta tak i den. Geiter trives mest under ledelse av en omsorgsfull, gjennomtenkt og selvsikker person. De trenger denne typen beskyttelse for å tillate deres kreative talenter til å blomstre .

Typer av sauer basert på kinesiske fem elementer

Metal Sheep (1931, 1991):

De Metallgeiter er tryggere enn de fleste (bortsett fra Brann Geiter) og har en bestemt ide om hvordan ting skal være. Faktisk deres selvtillit er avhengig på å sørge for at ting blir gjort på sin måte. Mens de er på utsiden, virker de rolige, og de bryr seg om andre, på innsiden er de stormfulle og pessimistiske når ting ikke går helt riktig. Dette Kinesisk dyrekretsen saueskilt må henges og skjermes fra omverdenen av kjære eller en beskyttende sjef for å være produktiv og glad samtidig.

Råd : For din mentale helse, må du lære å la ting gå. Slipp dine forhåndsbestemte og fleksible visjoner om perfeksjon og la andre bidra. Ikke bare vil du ha færre sår, men du kan ende opp med et bedre bilde.

Water Sheep (1943, 2003):

Vann Saueskilt synes det er enklere å få venner og sosialisere enn nesten alle andre geiter. Faktisk jobber vanngeiter ganske bra med andre, inkludert de som har ansvaret. Ulempen er at disse geitene er nesten for smidige når det gjelder å følge andre. Dette blir et problem fordi inne, Water Goats liker ikke forandring; faktisk liker de å gjøre ting på sin måte. Denne konflikten mellom hva Geitene vil og det de gjør, skaper mye privat sorg, ettersom de er like følelsesmessig delikate som alle andre Geiter.

Råd : Gjør det før du tar avgjørelser litt forskning og prøv å være mer påståelig. I det minste bruk stemmen din og si noe i stedet for å la andre bestemme for deg. På sikt vil du ikke være nesten like opprørt over selv små ting.

Wood Sheep (1955, 2015):

Tre får er mer taktfulle og hensynsfulle overfor andre enn fetterne. De ser alltid etter folk som trenger hjelp. Selvfølgelig hjelper de familie og venner, men medfølelsen strekker seg utover dem de kjenner. Faktisk er dette drivkraften bak deres personligheter og bestemmer mye av det de gjør. De er litt mer praktiske enn andre værer, men Tregeiter er fortsatt usikre på seg selv innerst inne og trenger konstant oppmuntring. Dette er en kjernetendens for nesten alle geiter, som hindrer dem i å oppnå mer i livet.

Råd : Tro på deg selv og dine evner. Ikke la andre diktere hva du kan og ikke kan gjøre. Til slutt, bruk skjønn når det gjelder ditt store hjerte, ellers blir du brent av uærlige mennesker.

Fire Sheep (1907, 1967):

Selv om det er sant at geiter elsker å være omgitt av skjønnhet, Brann sauer er et ekstremt eksempel. De bruke penger med forlatelse og overdøve seg med bare de beste tingene. Disse små geitene er tryggere enn de andre, men de har også et problem med egoisme. Mens Fire Geits er utrolig kreative og detaljorienterte, er de også melodramatiske om nesten alle aspekter av livet, og deres utbrudd vinner dem ikke noen venner.

Råd : Arrogansen din kan være din angre. Ta et hint fra de andre geitene dine, og lær å bry deg mer om andre. Hvis du gjør det, vil det være mye lettere å ta vare på de endeløse detaljene du bekymrer deg over.

Earth Sheep (1919, 1979):

De Jord-sauer er pålitelig hjemme, på jobben og i sosiale situasjoner (de få sosiale begivenhetene han eller hun deltar på). Hvis noen trenger hjelp, vil denne geiten være der. Et annet aspekt av jordgeiter er deres åpenhet. De vil fortelle det som det er, men de vil ikke høre det hvis noen vil fortelle dem. Faktisk tar de ikke kritikk i det hele tatt, først og fremst fordi de ser på det som et angrep. Som de fleste geiter, er de isolerte av natur og kanskje misforstått av andre og sett på som selvsentrert.

Råd : Ikke ta det så personlig når andre tilbyr veiledning. Mesteparten av tiden er folk ikke ute etter å fornærme deg; i stedet prøver de å hjelpe deg. Hvis du godtar innspill og til og med jobber med det, kan du bare ha det bedre.

Chinese Zodiac: Sheep in Love

Det er viktig å vite det Forelsket sau er skamfull - veldig skummel. Ikke la det slå deg av. Så mange mennesker gir ikke Geiter en sjanse fordi de ikke er voldsomme og prangende, men det er en stor feil. Det er så mye mer med en geit enn det sjenerte eksteriøret. Når du blir kjent med din Kinesiske sauer , vil du oppdage at han eller hun er muligens en av de mest imøtekommende og kjærlige menneskene rundt. Å bli kjent med dem tar imidlertid tid og tålmodighet. Ikke forvent at de nærmer deg først eller til og med vil be deg om det; som er for langt utenfor en geites komfortsone. Når sauer bestemmer seg for en kompis, vil de være det trofast til slutt . De lager ikke en stor produksjon av det, men de vil elske deg av hele sitt hjerte.

Chinese Zodiac: Sheep Man Personality

Geit menn er hjemmelagde; de elsker sine partnere, familier og hjem. Du trenger ikke å bekymre deg for at de skal ut og male byen. Faktisk er det mye mer sannsynlig at de vil dekorere huset. De Sau menn hjelp til å forsørge familien, de hjelper rundt huset , og de hjelper deg med å komme deg gjennom en dårlig dag. Opphisselse er kanskje ikke deres sterke farge, men hvis du er klar til å slå deg ned, vil Sauemann er din go-to fyr.

Chinese Zodiac: Sheep Woman Personality

Geit kvinner delta på alle, og alt - det vil si bortsett fra dem selv. De vil bidra til å forsørge familien (som hanngeiter), ta vare på huset og barna (nesten besatt), og mase over hver minste detalj. Hvis du kan få sauekvinne for å roe ned frykten og bare nyte livet en gang i blant, er hun en glede å ha rundt seg. Det er ikke det sauhunn klager - langt fra det - men hun pleier å legge for mye på skuldrene. Slik viser hun sin kjærlighet.

Chinese Zodiac: Sheep Love Compatibility

Beste kamp

De Kinesisk stjernetegn Sheep er beste kamper med Griser , Kaniner , og Hester . Kinesiske griser lage de beste partnerne langt (faktisk er de nesten en perfekt match!) fordi de er så like i temperament og i hva de vil ha i et forhold. Begge vil pleie hverandre (spesielt galant villsvin), og begge trenger å bli kodd i tur og orden (spesielt den ømme geiten). Det er ikke det sauene og Gris er svake eller patetiske; det er bare det at de begge er utrolig følsomme og lett såret av verden. Hjem er et trygt og foretrukket sted å være for begge sider. Overraskende nok, å ha den støtten hjemme gjør dem begge sterkere og mer klare til å møte samfunnet.

God kamp

Det er uavgjort for de to neste kampene. kinesisk Kanin skilt ønsker struktur og samsvar samt retningen i livet, og Geiten er mer enn villig til å gi dette. Ram vil finne kaninens kjærlige natur akkurat det som trengs for å gjøre et komfortabelt og lykkelig hjemmeliv. Begge vil være fornøyde med kompatible kvaliteter. Den eneste mulige ulempen er at begge tegn har en tendens til å bekymre seg for mye og ta på seg stemningene til hverandre, delvis på grunn av deres empatiske natur. Dette kan føre til Sau Kanin par å lage fjell av føflekker. Så lenge de er klar over denne tendensen, bør de kunne jobbe seg gjennom den.

Sound Match

Neste lydmatch er med kinesisk Hest . Mens de deler en kjærlighet til skjønnhet og vakre ting , Geiten er en introvert, mens hesten er en ekstrovert. Man skulle tro dette er en oppskrift på katastrofe, men det fungerer i deres favør, så lenge Geiten lærer å være mindre besittende og gi hesten litt frihet.

Ikke kompatibel

Den absolutt verste kampen for Geiten er kinesisk Tiger . Tiger er kraftig, utadvendt og ustabil, mens Geiten er lavmælt, innadvendt og fredselskende. Disse to kan ikke være mer motsatte, og det fungerer ikke til deres fordel.

Dating en sauemann / kvinne

De sauer dyrekretsen er gammeldags romantikere. De elsker ideen om kjærlighet. Tradisjonell Sau daterer er langvarige diskusjoner om vin, kaffe eller til og med bare vann passer dem helt fint. En geit vil ønske å bli kjent med deg før du blir seriøs. Det hele er en del av å være forsiktig med sine milde hjerter . Når det gjelder sauer på soverommet , de er veldig sensuelle og elsker å kose seg. Hvis du vil ha variasjon i sex, kan du introdusere det sakte for deg Geitekjæreste . Bare vær forsiktig så du ikke skremmer dem bort, da de er litt på den konservative siden. Geiter er kanskje ikke de mest spennende dyrekretsen, men de vil sørge for at du er lykkelig, de vil være trofaste, og de vil streve for å være din beste venn.

Chinese Zodiac: Sheep Child

Kinesiske dyrekretssau er søte barn, men de er plaget av selvtillit og et negativt syn på livet. Disse små trenger til enhver tid mye hengivenhet og oppmerksomhet, men de fleste foreldre vil oppdage at de ikke har noe imot fordi de er så kjærlige. I skolemiljø, dette Sau barn er kanskje ikke på toppen av næringskjeden, men Sau gutt eller Sau jente er strålende og vil vinne over de mest potente barna som allierte.

Geitebarn er utsatt for skjønnhet og kunstnerisk uttrykk fra tidlig alder. På den annen side påvirker verdens stygghet og villskap også dem. Som et resultat er disse barna kjent for å være empatisk og medfølende til det punktet at andre kan dra nytte av dem.

Også, Sau barn er altfor følsomme for kritikk, så erting eller streng disiplin anbefales ikke. Foreldre anbefales å veilede geitebarn i beslutningstaking og ikke tvinge dem til å tøffe seg som andre barn. Det er ikke i deres beste interesse å gjøre dem til noe de ikke er.

Sau Zodiac: Helse

De Kinesisk stjernetegn Sheep har en tendens til å være ganske rolig, noe som hjelper dem å holde seg sunne. For å sikre helsen, hold en regelmessig tidsplan for måltider, trening og søvn. Det er også en utmerket idé å unnslippe en verden av mennesker og byliv en gang i blant, selv om det bare er å sitte i en park og nyte planter og dyr.

Sau Zodiac: Karriere

Kinesiske sauer astrologi tegn drives av to ting: å tjene andre og kunstnerisk lidenskap. Karriere for geiter bør omfatte en eller begge disse styrkene; Det er imidlertid andre ting du bør vurdere. Skrivebordsjobber uten bevegelsesfrihet vil tømme en geit, og uventede arbeidsmengdepumper vil gjøre det overvelde dem . De er ikke egnet til lederstillinger, ettersom deres ubesluttsomhet og utrygghet vil hindre deres innsats. En ting er sikkert: Sau stjernetegn må gjerne uttrykke seg mens man tjener en rimelig sum penger å leve av. Jobber kan omfatte a Universitets professor , diplomat , forfatter , designer , musiker , kunstner , eller noe kreativt utløp.

Sheep Zodiac: Reisetips

I motsetning til mange andre Kinesiske dyrekretsen , Geiter føler seg tryggere i grupper, så turer er en god idé. Du trenger ikke å bekymre deg for transport, hoteller, måltider eller til og med bestillingssider. Laidback-regioner med nådige mennesker, for eksempel Vietnam eller Canada, vil gi vakker utsikt og lite stress. Byer med mye kunst og mange gruppeturer å velge mellom ville være tilgjengelige i Paris , Firenze , eller Salzburg . Sau kan oppleve visuelle og auditive gleder på alle disse stedene.

Libra scorpio kompatibilitet

Sau Zodiac: Mote

Beroligende , grasiøse stoffer i jordfarger er en Kinesisk stjernetegn 'S go-to, selv i herreklær. Skjorter laget av silke eller en silkeblanding føles rett ved siden av huden. Det siste du vil tenke er innsnevret. Lag er alltid en god ide i tilfelle du trenger det juster for komfort . Gull aksenter er et attraktivt tillegg, spesielt hvis de er preget eller formet til naturinspirerte former for Sau stjernetegn .

Kjente sauer / geiter

 • Julia Roberts
 • Nicole Kidman
 • Jimmy Kimmel
 • Anderson Cooper
 • Bill Gates
 • Steve Jobs
 • John Kerry
 • Ed Sheeran
 • Rosa
 • Kevin Hart
 • Kourtney Kardashian
 • Vil Ferrell
 • Drew Brees
 • Mark Ruffalo
 • Chris Pratt
 • Heath Ledger
 • Kate Hudson
 • Lamar Odom
 • Brandy
 • Kurt Cobain
 • Mick Jagger
 • Keith Richards
 • Tro
 • Tim McGraw
 • Robert De Niro
 • Mindy Kaling
 • Luke Harper
 • Vin Diesel
 • Jamie Foxx
 • Keith Urban
 • Rowan atkinson
 • Bill Nye
 • Yo-Yo Ma
 • Whoopie Goldberg
 • George Harrison
 • Jim Morrison
 • Janis Joplin
 • RL Stine
 • Ben Kingsley

Del Med Vennene Dine: