Libra and Scorpio Compatibility - Love, Life, Trust and Sex Compatibility

Er Libra and Scorpio en god kamp?

Libra and Scorpio Love Compatibility

Libra and Scorpio Compatibility: Introduction

InnholdDette forholdet har en tendens til å være veldig emosjonelt. Dere har begge en veldig følsom og tilfredsstillende forening. I en Vekten og Skorpionen kompatibilitet, vil dere begge finne det veldig enkelt å engasjere seg i et kjærlig og omsorgsfullt forhold. Selv om kjæresten din kan gå seg vill i hans / hennes følelser, vil du alltid gi ham / henne støttene / han trenger.

Når det gjelder behovet for kjærlighet, er Vekten & Skorpionen par vil være veldig kompatible. Begge to vil finne det veldig enkelt å bli kombinert med denne typen forhold. Dette er fordi du alltid er klar til å forholde deg til en annen person, mens kjæresten din strever godt følelsesmessig.

Libra and Scorpio: Love and Emotional Compatibility

Gjør Scorpios og Libras et godt par? Den følelsesmessige kompatibiliteten i dette forholdet er ikke noe å skrive hjem om. Selv om dere begge har en intens følelse, betyr ikke dette at dere har et perfekt forhold. Du er alltid leter etter en aktiv og brennende elsker som kan bringe lys inn i livet ditt. Du leter også etter en kjæreste som vil vekke livskraften din. Imidlertid har du ingenting å tilby for kjæresten din. Dette er fordi kjæresten din er en veldig fysisk og sensuell fyr som ikke er aggressiv og brennende.

Det er også slik at kjæresten din alltid synes det er veldig enkelt å bygge opp et godt Libra-Scorpio forhold med mye intensitet. Dette er på grunn av Mars, som tilfeldigvis er en av hans / hennes planetherskere. Ofte vil dere begge samle den ikke-uttrykte seksuelle energien og bruke den mot hverandre hvis dere ikke fortsetter å ha sex. Faktisk er det alltid en gnist av Brann i forholdet ditt, noe som kan gjøre deg vellykket i livet.

Vekten og Skorpionen Kompatibilitet

Vekten og Skorpionen: Livskompatibilitet

Kan Vekten og Skorpionen gifte seg? Forholdet du har med en innfødt av Skorpionen ville være en av de beste. Det er slik at dere begge blir det veldig lojale og nær hverandre . Begge vil prøve alt mulig for å tilfredsstille hverandre i kjærlighetskompatibilitet. Bortsett fra dette, vil dere begge alltid løpe etter det som vil gjøre dere begge vellykkede i livet.

Videre vil du velge å gjennomgå mange prosjekter som vil bringe kjærlighet til forholdet. Hvis det er noe du har, har du det bra potensial for å lykkes med kjæresten din. Du kan gjøre og oppnå ekstreme ting uten mye frykt. Kombinasjonen av følelser og intellekt er ofte grunnen til at dere to blir ustoppelige.

Kjæresten din har en tendens til å være veldig tålmodig i forhold til deg. Faktisk ville kjæresten din være veldig emosjonell og seksuelt skremmende. En annen ting er at dere begge er to virkelige sjarmører. Det er slik at du har en spesiell måte å jage på og forføre hverandre . Soulmates vil også få glede av forholdet dere begge har til hverandre. Du ser ut til å være veldig åpen i forholdet, men kjæresten din er svært hemmelighetsfull.

Tillitskompatibilitet mellom Vekten og Skorpionen

Tilliten til dette forholdet er viktig. Uansett hva, tilliten vil alltid bringe galt til en slutt. Tilliten vil også gjøre forholdet bedre enn noen gang før. En annen ting er at dere begge vil ha lett for å bli festet til hverandre følelsesmessig. Kjæresten din kan ikke stole på deg. Dette er ikke langt fra det faktum at du liker å flørte.

Bortsett fra dette, kan du enkelt absorbere din elskers egenart. Ofte viser du din attraktivitet og sensualitet til verden for godkjenning. Imidlertid betraktes dette ofte av kjæresten din som veldig dum. Jo mer hun / han prøver å forhindre deg i å gjøre det, jo mer gjør du det bedre. Tillitsproblemer er kanskje ikke noe problem for stjernetegnene på Libra og Scorpio, som er dypt forelsket i hverandre. Begge to vil alltid finne en måte å overvinne et slikt problem som kan være årsaken til ditt tillitsproblem.

Vekt og skorpion kommunikasjonskompatibilitet

Det er ingenting din kjæreste vil si at du ikke finner en måte å rasjonalisere på. Ofte synes dere begge er veldig vanskelig å ha kommunikasjon. Selv om dere begge synes det er veldig lett å forstå hverandre, kunne dere aldri finne en måte å komme overens på. Bortsett fra dette, vil dere begge være litt for fjerne fra hverandre. Dette er på grunn av avstanden som jord har til luft . Imidlertid, hvis dere begge kan kombinere som en, vil dere begge være ustoppelige.

Dere vil alltid sørge for at dere overvinne problemer rundt deg . Til skade for deg, bør du skyve kjæresten din bort. En ting du ikke alltid aksepterer, er kjærestens problemer. Du stikker ofte vekk fra det. Bortsett fra dette, er kjæresten din alltid sint på din uærlighet. Ofte synes han / hun at det er veldig vanskelig å forstå mens du er uærlig med ham / henne. De forsoning av denne kompatibiliteten kan være veldig vanskelig å gjennomføre.

Seksuell kompatibilitet: Vekten og Skorpionen

Er Vekten seksuelt kompatibel med Skorpionen? Det ville være en intens lidenskap i dette forholdet. Mesteparten av tiden vil kjæresten din alltid dominere seksuallivet. Han / han ville prøve alt mulig for å presse deg ned på sengen og slå deg som aldri før. Dette er imidlertid veldig utfordrende og spennende for deg.

Mesteparten av tiden synes du at kjærestens holdning er for kannibalistisk til din smak. Du vil ha en elsker som ville ha sex med deg uten grovhet. Du vil ha en elsker som vil være veldig rørende og sensuell med forholdet. Imidlertid vil Mars, som styrer kjæresten din, gjøre ham / henne aggressiv med kjønn . Begge to har en tendens til å bli skilt av elementet ditt, så vel som følelsene som er kjent for kjæresten din.

Intimitetskompatibilitet mellom Vekten og Skorpionen

Samlet sett kan dere begge ikke lage et lykkelig par sammen. Ofte rasjonaliserer du alltid om forholdet. Dette kan imidlertid fornærme den instinktive og kannibalistiske siden til kjæresten din. Dette forholdet vil være krevende seksuelt og følelsesmessig; dere trenger begge å samle all energien til det. Begge to vil være veldig besittende og besatt av hverandre. Å ha utilfredse følelser vil være en grunn til at dette intime forholdet mellom Vekten og Skorpionen ikke er tilrådelig.

Libra and Scorpio: Planetary Rulers

Planetherskerne for dette forholdet er Venus og kombinasjonen av Mars og Pluto. Begge to vil ha en perfekt kombinasjon av planetherskere som ville gjort gjør deg vellykket i livet . Venus er tilfeldigvis din hersker, og grunnen til at du er kjærlig og omsorgsfull. På den annen side tjener Mars som lidenskapens planet. Det er grunnen til din lidenskapelige kjærlighet. Pluto, alene, er også opptatt av makt.

utskrivbar bilderamme til farge

Kjæresten din vil alltid løpe etter krefter og suksess. Videre vil dere begge ha en dyp og romantisk forbindelse med hverandre. Din kjærlighet til skjønnhet er ofte kombinert med lidenskapen du har for romantikk. Du synes ofte det er veldig vanskelig å krangle, men kjæresten din vil alltid ha søt hemmelig hevn. Begge to vil avskyr konflikt, og dere begge vil alltid sørge for at dere møter virkeligheten.

Forholdselementer for Libra og Scorpio Compatibility

Libra og Scorpio forholdelementene er luften og vann . Din kjæreste har tilfeldigvis et vannskilt, som er kjent som årsaken til hans / hennes følelser. Dette forholdet er en kombinasjon av intelligens og følelser . Det er også kombinasjonen av både hodet og hjertet. Når en utfordring dukker opp, synes dere begge begge er veldig enkle å bruke både hodet og hjertet til å løse dem.

Det er også slik at du alltid vil forstå hvert puslespill som blir satt opp i et forhold. Din kjæreste er en god strateg mens du er en idealist. Dere vil begge finne det veldig enkelt å overvinne problemer enkelt. Bortsett fra dette, forbinder disse solskiltene seg naturlig. Diplomatiet du har er en grunn til det fredelige forholdet dere begge har. Egenskapene du finner i dette forholdet vil være bedre enn noe annet forhold.

Vekt og Skorpion Kompatibilitet: Samlet vurdering

De Vekten og skorpionens kompatibilitetspoeng for dette forholdet er 29% . Dette er ikke så bra for et forhold som lover å bli bra . Det betyr også at dere begge har lite eller ingenting å takle hverandre. Det viser også at dere begge kan havne uten hverandre. Din elskers følelser og din flørtendehet er grunner til redusert kompatibilitetspoeng. Samlet sett er dine følelsesmessige og seksuelle forhold dårlige.

Vekt og skorpion kompatibilitetsprosent 29%

Sammendrag: Libra and Scorpio Love Compatibility

Denne Libra og Scorpio-kompatibiliteten er ikke veldig enkel i det hele tatt. Det er slik at kjæresten din synes det er veldig lett å stole på deg. Dette er ikke langt fra det faktum at du er flørtende. Selv om du ikke tar dette på alvor, kan kjæresten din ta det veldig alvorlig. Kjæresten din har et mørkt hull i systemet ditt, som kan forårsake depresjon rundt. Bortsett fra dette, kan du og kjæresten din like godt sørge for at karmikken din følelser og besettelse er til fordel for forholdet.

Les også: Libra Love Compatibility with 12 Star Signs

1. Vekten og Væren

to. Vekten og Tyren

3. Vekten og Gemini

Fire. Vekten og kreft

28. mars dyrekretsen

5. Vekten og Leo

6. Vekten og Jomfruen

7. Vekten og Vekten

8. Vekten og Skorpionen

9. Vekten og Skytten

10. Vekten og Steinbukken

elleve. Vekten og Vannmannen

12. Vekten og Fiskene

Del Med Vennene Dine: