Finn Ut Antall Engel

Vekt og jomfru-kompatibilitet - Kjærlighet, liv, tillit og sexkompatibilitet

Er Libra og Virgo en god kamp?

Libra og Virgo Love Compatibility

Libra and Virgo Compatibility: Introduction

Innhold

Forholdet ditt sammen er som å sette sammen to gåter. Begge er alltid klare til å låse opp og sitte komfortabelt med hverandre. Faktisk er dere begge rede til å søke trygghet og følelsesmessig stabilitet. Vekten og Jomfruen vil legge vekt på å sikre at de løser ethvert problem de vil møte. Bortsett fra dette, vil dere to sørge for at dere respekterer og ærer hverandre i en Vekten og Jomfru kompatibilitet .

Libra and Virgo: Love and Emotional Compatibility

Følelsene i et forhold bestemmer hvor godt forholdet vil være strukturert. Det bestemmer også hvor lenge dere begge vil ha sammen. Bortsett fra dette, vil dere begge ha det veldig vanskelig å takle hverandre. Vekten og Jomfruen følelsesmessig forbindelse av dere begge lener seg på kommunikasjonen dere begge er i.Ofte er din rare sameksistens ofte basert på det faktum at dere begge kan være veldig mindre emosjonelle med hverandre. Dere kunne imidlertid være misfornøyde med hverandre og ville prøve alt mulig for å avslutte forholdet, men det ville være umulig. Mesteparten av tiden, den Libra Virgo horoskop match mangler stabilitet og følelser av et forhold som et resultat av din elskers rasjonalitet . Ofte blir følelsene dine ofte spist av din elskendes rasjonelle sinn.

Vekt og jomfru kompatibilitet

Vekten og Jomfruen: Livskompatibilitet

Dere begge vil forstå hverandre og vil sørge for at dere synes det er veldig enkelt å presse fremover i en Vekten Jomfruen forhold . Fornøyelse vil være en av tingene dere begge vil ha glede av i dette forholdet. Faktisk vil dere begge ha det veldig enkelt å samle kunst, fotografier og en rekke andre. Dere liker begge å dra ut for å fange moro og se filmer på kinoen.

En annen ting som også gir deg overtaket i dette Libra Virgo elsker kompatibilitet er det faktum at dere begge er svært poetiske. Du er også veldig praktisk i forholdet til andre. Du sørger ofte for at glede fungerer som ditt hovedmål og grunn til å leve. Hvis det er noe hvorfor dere begge vil utfylle hverandre, er det gjennom deres kjærlighet til hverandre.

Begge er diplomatiske og sjarmerende i en Vekten og jomfruen ekteskap . Du er også veldig omtenksom og forståelse i forhold til andre mennesker. En ting du setter pris på hos kjæresten din er hans / hennes ryddighet, som ofte kommer med en belønning. Bortsett fra dette, synes dere begge er veldig lett å se de forskjellige sidene av et argument. Dere elsker begge å ta avgjørelser først etter at dere begge har undersøkt et faktum som riktig.

Stol på kompatibilitet mellom Vekten og Jomfruen

For at et forhold skal bli bedre, bør dere begge finne en måte å ha på Libra Virgo tillit . Tilliten til dette forholdet er ikke så sterk. Det er slik at dere begge finner det veldig vanskelig å tro det som blir sagt av noen av dere. Faktisk er kjæresten din alltid redd for å miste deg på grunn av flyet ditt, så vel som din flørtende natur.

25 feb dyrekretsen

Du er noen som ofte løper rundt med folk i et forsøk på å flørte med dem. Bortsett fra dette, vil du alltid få mye oppmerksomhet i dette Libra Jomfru forhold . Mesteparten av tiden har kjæresten din, som en introvert, det veldig vanskelig å tro at du fortsatt er i et forhold med ham / henne. Bortsett fra dette, kan du finne det veldig vanskelig å stole på din humørfylte elsker. Videre vil du finne det veldig vanskelig å takle din elskers frykt for å uttrykke seg selv.

Vekt og jomfru kommunikasjonskompatibilitet

Begge ser ut til å forstå hverandre bedre enn noen annen person. Du snakker faktisk det samme språket som kjæresten din forstår. Ofte tar du ansvar for kjæresten din som din. Begge to vil finne det veldig enkelt å ha en Vekt Jomfru kommunikasjon med hverandre. Det er slik at du synes det er veldig enkelt å ta profesjonelle valg når det gjelder deg å forholde deg til kjæresten din.

Begge har en måte å løse noe problem uten mye oppstyr. Dere vil begge lage et godt team sammen hvis dere lærer hvordan dere kan kombinere kvalitetene deres. Videre Libra Virgo i kjærlighet vil verdsette dine rasjonelle valg og vil sørge for at dere begge gjør de rette grepene i livet. Kjæresten din er alltid klar til å lære deg hva du skal gjøre, og dette kan imidlertid være avskyelig for deg.

En annen ting er at du alltid vil ha en måte å bringe dine sanne følelser til overflaten for kjæresten din. Libra Virgo sjelevenner vil finne det veldig enkelt å håndtere hverandres problemer gjennom kommunikasjon. Frykten for å miste i forholdet vil bli overhalt av dere begge med seriøs kommunikasjon for hånden. En annen ting er at dere begge vil være mentalt knyttet til hverandre og alltid klare til å lykkes i livet.

Seksuell kompatibilitet: Vekten og Jomfruen

Er jomfru og vekter seksuelt kompatible? Det seksuelle forholdet som dere begge er kjent med er ikke noe å skrive hjem om. Det er et faktum at kjæresten din er innfødt i jord som styres av Merkur. Dette får ofte kjæresten din til å stole mer på din intellektuelle evne under samleie.

Kjæresten din sørger ofte for at han / hun rasjonaliserer enhver seksuell tilnærming som du viser. Imidlertid vil du bli styrt av Venus emosjonell og kjærlig . Du vil alltid gjøre din seksuelle interesse kjent for kjæresten din. Imidlertid når det gjelder sex, er kjæresten din fremdeles sjenert og litt for praktisk. Dette kan likevel gjøre dere begge gal i den grad det vil bli bygget en vegg mellom dere to.

Intimitetskompatibilitet mellom Vekten og Jomfruen

En av dere er alltid klar til å holde seg ren og dermed løpe vekk fra følelsesmessig eller seksuell kontakt. På den annen side løper du fremdeles etter en åndelig kjærlighet. Hver gang du starter en Vekten Jomfruens intimitet , problemet som dere begge må takle er utfordringen med hastighet. Kjæresten din vil alltid at du skal gå veldig sakte mens du vil holde det gratis og tilpasningsdyktig.

Libra and Virgo: Planetary Rulers

Libra og Jomfru planetariske herskere for dette forholdet er Merkur og Venus . Det er slik at Merkur fungerer som hersker over kjæresten din mens Venus er din planetariske hersker. Kvikksølv fungerer som symbolet for kommunikasjon, mens Venus fungerer som symbolet på kjærlighet. Dere begge vil kombinere for å danne et kjærlig forhold som er fylt med kommunikasjon.

På den ene siden vil kjæresten din være en utmerket formidler, så vel som en analytiker. Han / hun vil finne det veldig enkelt å si hva han / hun tenker, samt å analysere enhver situasjon overhodet. Bortsett fra dette, rasjonaliserer han ofte alt som blir sagt uavhengig av hvem som sa det. Du, som person, påvirker alltid kjærligheten i din Libra Jomfru kompatibilitet . Faktisk sørger du ofte for at du skyver frem kjærligheten som blir sett i forholdet du har med kjæresten din.

Begge to kunne imidlertid skape en ærlig samtale med hverandre med en veldig utsøkt smak. Du vil bli fylt med moro og forståelse i dette Libra Jomfru forhold . Dessuten kan kjæresten din være skyldig i høye forventninger mens du er skyldig i intellektuell overlegenhet .

Forholdselementer for Libra og Virgo Compatibility

De Libra Jomfru forholdelementer av dette forholdet er både jord og luft . Det er slik at du har et luftskilt mens din kjæreste har et jordskilt. Kombinasjonen av dere begge kan gjøre forholdet ditt mer behagelig. Det er slik at du ofte synes det er veldig lett å teoretisere om mange emner mens kjæresten din omsetter teoriene til handling.

Bortsett fra dette, er du det veldig urealistisk om dine krav eller ideer. Den elskede pragmatiske naturen din vil få deg til å overvinne enhver form for urealisme du måtte møte. Videre vil du ha mange vanskeligheter når det gjelder å forholde seg til kjæresten din. Du er veldig fri, men kjæresten din er jordet og statisk. Ofte vil han / hun redusere farten og i det minste begrense deg til et eller annet tidspunkt. Konflikten kan oppstå mellom Vekten Jomfruens stjernetegn, spesielt når du synes kjæresten din er veldig manipulerende.

Vekt og jomfru kompatibilitet: Total vurdering

Kompatibilitetspoengene for dere begge vil gjøre det veldig vanskelig å få kontakt med hverandre godt. Begge to vil imidlertid ha en Vekten og jomfruens kompatibilitetspoeng vil være 30% . Dette fungerer ofte som en pekepinn på det faktum at dere kommer til å finne det veldig vanskelig å forholde seg til hverandre. Bortsett fra dette, kan det å ha et uløst problem føre til at dette forholdet treffer en blindvei.

Vekt og jomfru-kompatibilitetspoeng 30%

Sammendrag: Libra og Virgo Love Compatibility

Forholdet ditt med en innfødt av Jomfruen ville være tilfredsstillende intellektuelt. Dere vil begge ha stor respekt for hverandre og forstå hverandres følelser. Bortsett fra dette vil Libra og Virgo in love alltid være klare til synkroniser forholdet ditt sammen.

Å møte hverandres tempo kan være litt vanskelig for deg. Imidlertid vil dere begge ha et stort problem med tanke på deres følelsesmessige forståelse. Ofte synes du det er veldig vanskelig å forene hverandres egoer i Libra og Virgo-kompatibilitet. Mesteparten av tiden føler kjæresten din seg underordnet for deg og kan miste respekten du har for ham / henne.

Les også: Libra Love Compatibility with 12 Star Signs

1. Vekten og Væren

to. Vekten og Tyren

3. Vekten og Gemini

Fire. Vekten og kreft

5. Vekten og Leo

6. Vekten og Jomfruen

7. Vekten og Vekten

8. Vekten og Skorpionen

9. Vekten og Skytten

10. Vekten og Steinbukken

elleve. Vekten og Vannmannen

12. Vekten og Fiskene

Del Med Vennene Dine: