Libra and Taurus Compatibility - Love, Life, Trust and Sex Compatibility

Trekkes biblioteker til Tyren?

Libra and Taurus Love Compatibility

Libra and Taurus Compatibility: Introduction

InnholdTIL Vekten og Taurus-kompatibilitet er en av de beste. Det er faktisk en forening av to halvdeler til en helhet. Begge to er kombinasjonen av to vesener som synkronisert med hverandre . Begge er det karmisk knyttet til hverandre og alltid klare til å utfylle hverandre.

Det dere begge elsker aller mest i en Vekten & Tyren forhold er sikkerhet. Dere løper alltid etter det som ville gjort gjør deg vellykket i livet . Bortsett fra dette, er dere begge elskere av poesi og kultur. Dessuten liker du kunsten seriøst, akkurat som kjæresten din.

Libra and Taurus: Love and Emotional Compatibility

Gjør Libras og Taurus et godt par? I Vekten- Tyren emosjonell kompatibilitet , det er en stor attraksjon annet nok til at du blir vanvittig forelsket. Imidlertid bygger du ofte en vegg opp for å forhindre at hverandre blir gal. Faktisk kan dere begge havne i et kjærlig forhold som er fylt med konflikt og argumenter. Mesteparten av tiden vil du gi ut tilfeldige ideer som kjæresten din kan godta. I stedet for å godta, vil kjæresten din presse frem ideen sin. Dermed vil en interessekonflikt oppstå.

For at du skal bli følelsesmessig fylt, må kjæresten din være noen som vil være i stand til å feie ham / henne av føttene. Libra og Taurus i kjærlighet trenger også noen som kan gi deg plass. Imidlertid vil dere begge ikke ha noe av dette for hverandre. Dette kan imidlertid føre til redusert følelsesmessig kompatibilitet. Samlet sett kan forholdet ditt treffe en blindvei når du prøver å kritisere kjæresten din.

Vekten og Tyren Kompatibilitet

Vekten og Tyren: Livskompatibilitet

Denne kjærlighetskompatibiliteten er et forhold som styres av kunst og poesi. Begge er det nyter å fange glimmeret av himmelen sammen. Bortsett fra dette, synes dere begge er veldig lett å se filmer på kinoen. Dessuten elsker du musikk og vil ofte gå rundt for å samle mye musikk. Poetisk sett er dere begge to gode.

Begge synes det er veldig enkelt å kommunisere med hverandre ved hjelp av dikt under dating. Bortsett fra dette, vil du sørge for at du går rundt i verden for å få et glimt av de forskjellige kulturene rundt om i verden. For det meste starter forholdet ditt ofte veldig sakte og deretter raskere enn andre forhold. Dere kan begge ha liten eller ingen felles interesser, men dere begge synes det er veldig lett å forstå hverandre.

Begge to løper alltid etter glede og skjønnhet. Dere elsket begge å bli beundret og å beite. Du prøver også alt mulig for å sikre at frieri er en nødvendig del av din romantisk forhold . Vekter og Taurus solskilt passer alltid godt, spesielt som et resultat av sjarmen du besitter. Faktisk vil du, som et diplomatisk individ, finne en måte å utjevne og holde hvert sted i fred.

Stol på kompatibilitet mellom Vekten og Tyren

Tillit til dette forholdet er grunnleggende, og det kan skade behovet ditt. Mesteparten av tiden vil du synes det er veldig vanskelig å sette mye av din lit til dette forholdet, spesielt når du føler at kjæresten din ikke er en veldig god partner for deg i utgangspunktet. Bortsett fra dette, hvis du synes det er veldig vanskelig å ta beslutninger med hensyn til din elskers tillit, kan kjærestens ego slå tilliten ned.

Det er ofte vanskelig for deg å tro at kjæresten din er veldig pålitelig og sikker på denne kjærlighetskompatibiliteten. Faktisk er ditt førstevalg i et forhold å flørte rundt med så mange mennesker som mulig. Denne naturen din kan påvirke den usikre Tyren. Dette vil gjøre det veldig vanskelig for deg å være klarert av kjæresten din . Utro kan suge kjærestens kjæreste og gjøre ham / henne gjengjeld.

9. januar stjernetegn

Vekt og Taurus kommunikasjonskompatibilitet

Forholdet dere begge har sammen er veldig sprøtt. Det er slik at du ofte synes det er veldig vanskelig å tvile på kjærestens karakter. Du vil finne kjæresten din å være irriterende, da han / hun velger å ikke flytte stillingen. Faktisk tar du ham / henne for å være irriterende uforanderlig og for jordet. Ubesluttsomheten din vil ofte påvirke din evne til å kommunisere med kjæresten din. Faktisk ville han / hun synes det er veldig enkelt å diktere til deg.

Mesteparten av tiden kan uforutsigbarheten din gjøre dikteringen ubrukelig i en Libra Taurus-kompatibilitet. Ofte sørger du alltid for at det blir sett fred i forholdet ditt. Dermed bruker du diplomati i å diskutere med kjæresten din . Når dere begge kombinerer, kan egokrig oppstå. Din kjæreste vil alltid at hans / hennes ego skal seire mens du synes det er veldig enkelt å kritisere ham / henne. En annen ting er at dere begge synes det er veldig vanskelig å forstå hverandre.

Problemer oppstår ofte også som et resultat av din elskers usikkerhet. Du gjør ofte kjæresten din veldig usikker. Faktisk synes du det er veldig vanskelig å kritisere kjæresten din på grunn av frykten for hans / hennes usikkerhet. Bortsett fra dette, må dere begge søke hverandres hjerter for å kunne forstå hverandre bedre.

Seksuell kompatibilitet: Vekten og Tyren

Er Vekten seksuelt kompatibel med Tyren? Forholdet mellom deg og en innfødt av Tyren er på en eller annen måte spesielt. Venus, som representerer kjærlighet, styrer dere begge. Kjæresten din vil alltid at du skal gi ham / henne en berøringssans og smak . Han / han vil være veldig komfortabel med deg og at du skal slå ham / henne uten store problemer. På den annen side er du alltid god til å stole på syn og luktesans. Du prøver ofte alt mulig for å gi kjæresten din den beste sexen noensinne. Det er også slik at du får kontakt med kjæresten din gjennom seksuell nytelse.

Intimitetskompatibilitet mellom Vekten og Tyren

Hovedforskjellen mellom dere begge er at kjæresten din bryr seg om sensualitet og skånsom berøring under sex. Du er imidlertid fri og alltid klar til å prøve mange stiler under sengen. Dette vil imidlertid ikke være i tråd med hva kjæresten din føler. Bortsett fra dette, kan du ende opp med å være følelsesmessig trengende når det gjelder samleie. Dere vil finne det veldig vanskelig å takle hverandre. Bortsett fra dette, blir dere litt tiltrukket av hverandre.

Libra and Taurus: Planetary Rulers

Den planetariske herskeren i dette forholdet er Venus. Det er slik at du også din kjæreste styres av planeten Venus. Dette betyr at dere begge vil ha de samme følelsene og egenskapene. Forholdet ditt vil også ha en dobbel del av planetens herskeres innflytelse. Det er slik at dere vil finne det lett å bli forelsket i hverandre.

En annen ting er at dere to er glad i glede, skjønnhet og luksuriøse ting. Dere vil begge jobber veldig hardt for å oppnå alle de ovenfor. Bortsett fra dette, er du alltid opptatt av å holde balanse med kjæresten din. Den sjarmerende naturen til sjelevennene, kombinert med den harmonien dere begge ønsker, vil gi deg det beste forholdet noensinne. Dessuten kan dere to være litt lat og snobberi. Mens du er intellektuell, vil kjæresten din være litt besittende.

Forholdselementer for Libra og Taurus kompatibilitet

Er Tyren og Vekten en god kamp? Forholdselementene i dette forholdet er begge deler luft og jord . Du er tilfeldigvis et luftskilt mens kjæresten din er et jordskilt. Begge er alltid klare til å gjøre sitt beste i livet. Mens du er basert på ditt ønske om intellektualisme, baserer din kjæreste sitt ønske på praktisk. Begge to vil være veldig spesielle med utforskningen din rundt om i verden. Mesteparten av tiden vil du sørge for at kjæresten din også fanger moro som du gjør.

Ofte er kjæresten din det veldig praktisk om situasjoner sammenlignet med deg . Du gir ofte ideer som på en eller annen måte er urealistiske sammenlignet med det kjæresten din gir. Faktisk vil du være spesiell om din frihet i forhold til kjæresten din, som er spesielt om praktisk. I dette forholdet kan konflikten oppstå som et resultat av din elskers eie. Dessuten vil kjæresten din ha problemer med din frihet, da han / hun vil ta deg til å være for fri etter hans / hennes smak.

Libra and Taurus Compatibility: Total Rating

De Vekten og Taurus-forholdets kompatibilitetspoeng er 33% . Dette viser at dere begge ikke er klare for dette forholdet. Det viser også at dere begge ikke er ment å være sammen. Dere to kunne finne det veldig enkelt å komme i konflikt med hverandre uten frykt som et resultat av deres forskjellige meninger. Men hvis det er en ting du frykter mest, du frykter usikkerheten av kjæresten din.

Vekt og Taurus-kompatibilitetspoeng 33%

Sammendrag: Libra and Taurus Love Compatibility

Du ser på forholdet dere begge har. Dere er alltid klar til å åpne opp for den alvorlige frykten for hjertet. Bortsett fra dette, er dere fremdeles forsiktige med å ikke ta feil valg når det gjelder kjærlighet. Din kjæreste, på egen hånd, vil være det flink til å kritisere . Hver kritiker bygger ofte opp for å angripe bunnen av din følelsesmessige sikkerhet. Dermed vil du være mer usikker med konstant kritikk i Libra og Taurus kompatibilitet. For at du skal ha et utmerket forhold, bør forståelse ha en god ressurs.

Les også: Libra Love Compatibility with 12 Star Signs

1. Vekten og Væren

to. Vekten og Tyren

3. Vekten og Gemini

Fire. Vekten og kreft

5. Vekten og Leo

6. Vekten og Jomfruen

7. Vekten og Vekten

8. Vekten og Skorpionen

9. Vekten og Skytten

10. Vekten og Steinbukken

elleve. Vekten og Vannmannen

12. Vekten og Fiskene

Del Med Vennene Dine: