Finn Ut Antall Engel

Rashi og Rashifal: Forstå betydningen i livet vårt

Hva er min Rashi?

Rashi og Rashifal Betydning

Viktigheten av Rashi og Rashifal

Innhold

Rashi og Rashifal er de viktigste begrepene som brukes i Hinduisk eller vedisk astrologi . Det 360 graders elliptiske området rundt jord er kjent som Zodiac. Den består av konstellasjoner og stjerner. Zodiac er delt inn i tolv like deler kjent som Rashis eller Signs.

engel nummer 345

Det er tolv Rashier. De er Mesh, Vrishabh, Mithun, Kark, Simha, Kanya, Tula, Vrischik, Dhanu, Makar, Kumbha og Meen.Rashi (Rasi) eller måneskiltet er påloggingen der Månen var til stede på tidspunktet for fødselen. De Hinduisk astrologi er basert på den stjernetegnene. I dette systemet måles bevegelsen til planetene mot a fikset bakgrunn av stjerner. På den annen side, i vestlig astrologi, brukes den tropiske dyrekretsen. I dette systemet måles planetenes bevegelse mot solens posisjon på vårjevndøgn.

Det er ni planeter: Sol, måne, Mars, kvikksølv, Venus, Jupiter, Saturn, Rahu og Ketu. De to siste er ikke fysisk eksisterende og kjent som skyggeplaneter. 27-stjernes konstellasjoner finnes i 12 Rashier. Den hinduistiske eller vediske astrologien er basert på ni planeter og tjuefem stjerner.

Rashifal refererer til spådommer basert på antagelsen om at posisjoner og bevegelser av solen, månen, planetene og stjernene på tidspunktet for en persons fødsel har en betydelig innvirkning på fremtiden hans.

Rashis og deres egenskaper

Mesh Rashi

Den styrende planeten er Mars. Mesh- eller Mesha-folk kan tenke selvstendig og ha gode logiske evner. Tilstedeværelsen av månen i Væren gjør individet forhastet, bestemt og kreativt. Det også gjør ham uforutsigbar .

Vrishabh Rashi

Venus er Vrishabhs styrende planet. Moon i Vrishabh vil få alle nødvendige ting for å nå sine mål. Vrishabh-individet vil oppnå store ting i livet med sin makt til å dominere andre. Han er ressurssterk, eksentrisk og utålmodig. Moon i Vrishabh holder ham også tilfreds når han blir eldre, og vil gjøre ham bredminnet.

Mithun Rashi

Kvikksølv er herren til Mithun Rashi. Moon i Mithun Rashi gjør individet oppfinnsomt og uttrykksfullt. Han vil ha et svakt sted for kvinner og har en tendens til det studere skrifter . Planeten regnes som verken mannlig eller kvinnelig.

Kark Rashi

Månen styrer Kark-folket, og Rashi anses å være den mest lovende. Folk født i Kirk Rashi er konservative, sparsomme, kloke og lydhøre. Han vil ha en tendens til å reise, noe som kan være gunstig eller mislykket. Han vil være karismatisk, velstående, og kvinner kan enkelt manipulere ham.

Simha Rashi

The Sun er herren til Simha Rashi. Det er et fast og mannlig tegn. Fargen er fersken, og den glir. Simhas person vil fremstå som modig og være blond. Hans kinn vil være fremtredende, og ansiktet hans vil være bredt. Simhas individ vil være r efined, arrogant , nådeløs, storhjertet og dyster.

Kanya Rashi

Den herskende planeten i Kanya er Merkur. Personer født i Kanya Rashi vil ha vakker hudfarge, fleksibel kropp, sjarmerende tale og deprimerte skuldre. Han er dyktig i dans og musikk. Den enkelte vil være interessert i vitenskap som astrologi. Han vil være pratsom, stolt, likegyldig og oppreist.

Tula Rashi

Venus er herren til Rashi, som er maskulin. Naturen er foranderlig. Tula-personer er vitenskapelige og helgenlige. De er slanke, høye, intelligente, velstående, vennlige, håpefulle og interessert i kunst .

Vrischik Rasi

Vrischik er en feminin Rashi, og Mars styrer tegnet. Disse personene er ærlige, sta, impulsive, rike, elendige og liberale. De vil ha store øyne, runde lår og et bredt bryst. Skiltet er vannaktig og har karakter.

Dhanu Rasi

Dhanu er maskulin, og den styrende planeten er Jupiter. Det er et brennende og dobbeltlig tegn. Personer født under denne Rashi vil være kreative, veltalende, ha en god arv , gjennomtenkt natur, og elsker kunst og litteratur . Deres interesse for ritualer. Fysisk har de store tenner, bredt ansikt, mangelfulle armer og negler og uklare skuldre.

Makar Rasi

Makar er feminin, og Saturn styrer tegnet. Skiltet er jordisk og bevegelig. Makar Rashi-folk er ærlige, intelligente, energiske, planlagte, følsomme og motstridende.

Kumbh Rasi

Kumbh eller Kumbha er en fast, maskulin Rashi, og herren er Saturn. En person født i dette tegnet vil se ungdommelig ut, med store tenner, kort mage og en velformet kropp. Han vil være mystisk, ensom, bevisst, kreativ, sensuell og bra ut .

skorpion egenskaper kvinnelig

Meen Rasi

Jupiter styrer Meen eller Meena, som er en vannet Rashi. Den har en dobbel natur og er kvinne. Folk født under dette tegnet vil ha en lang nese og en lys kropp. De er pen, kultivert , dristig, men underdanig mot det motsatte kjønn. I sin høye alder vil de ty til åndelighet.

LES OGSÅ: Vedic Rashifal 2021 årlige spådommer

Mesh Rashifal 2021

Vrishabh Rashifal 2021

Mithun Rashifal 2021

Kark Rashifal 2021

Simha Rashifal 2021

spill å spille med ping pong baller

Kanya Rashifal 2021

Tula Rashifal 2021

Vrischik Rashifal 2021

Dhanu Rashifal 2021

Makar Rashifal 2021

Kumbh Rashifal 2021

Meen Rashifal 2021

Del Med Vennene Dine: