Libra and Cancer Compatibility - Love, Life, Trust and Sex Compatibility

Kan vekter og kreft gifte seg?

Libra og kreft kjærlighet kompatibilitet

Libra and Cancer Compatibility: Introduction

InnholdForholdet dere begge har som personer vil være viktig for hver enkelt av dere. Det er slik at i en Vekten og Kreftkompatibilitet , dere begge er alltid klare til å gi hverandre det hverandre mangler. Meste parten av tiden, Vekten og Kreft i kjærlighet sørge for at du har et sikkert og dypt vakkert forhold.

Vekter og kreft sjelevenner deler mange ting til felles, og dette varierer fra skjønnhet til luksus ting . Faktisk når det gjelder hjemmemiljø , dere begge er flinke til å ta vare på det. Du har ett felles mål, og det målet er å fortsette å jobbe.

Libra and Cancer: Love and Emotional Compatibility

Dette Vekten og kreftforholdet vil mangle følelsesmessig. Selv om dere begge har to svært emosjonelle planeter, vil dere finne det vanskelig å møte på et følelsesmessig punkt. Mens kjæresten din ser etter en elsker på jorden , du ser etter en elsker å ta med til himmelen. Faktisk kan det hende at din åndelige side ikke passer godt sammen med deg. Mesteparten av tiden synes du det er veldig vanskelig å vise ditt sanne jeg til kjæresten din.

Kjæresten din vil forstå hva du har til en viss grad, men vil alltid se etter en godt jordet kjæreste å gifte seg med. Faktisk vil du gi ham / henne den beste unike og balanserte kjærligheten noensinne, men han / hun vil være bestemt på en godt jordet en . For å være tilfredsstillende i dette forholdet, Libra Cancer forelsket må vente på en banebrytende periode. Ofte skifter du kjæreste når du ikke er fornøyd.

engel nummer 832

Vekt og kreftkompatibilitet

Vekten og kreft: Livskompatibilitet

Er kreft og vekt en god kamp? En Libra og Cancer kjærlighet kompatibilitet kommer til å være en kombinasjon av følelser og intellekt. Ingen av dere vil vike unna følelser og intellekt. Du er strålende mens kjæresten din er det ekstremt emosjonell . Kombinasjonen av kreftene dine ville være veldig lettere for deg som person. Begge har en spesiell måte å uttrykke hverandres følelser og følelser på.

Viktigheten av din lykke er gleden til kjæresten din og omvendt i en Vekt kreft kompatibilitet . Dessuten vil kjæresten din nyte og sette pris på sjarmen og takten din. Du vil være rolig og alltid klar til å vise diplomatiske ferdigheter som et individ som er født denne dagen. En av tingene som vil gjøre deg vellykket som kjæreste er din evne til å forholde deg godt til kjæresten din diplomatisk.

Du kan temme de ville følelsene som kjæresten din kan bringe opp. Bortsett fra dette, setter du alltid pris på kjærlens nærende ånd bortsett fra hans / hennes skjønnhet. Som oftest sørger du ofte for at harmoni styrer Libra Cancer forholdet ditt. Du prøver ofte ditt beste for å løse ethvert problem som kan komme opp mellom deg og kjæresten din. De sikkerhet og komfort i huset ditt vil alltid være kjærestens hovedmål.

Tillitskompatibilitet mellom vekter og kreft

Vekt kreft tillit er viktig i dette forholdet. Uten det vil det ikke være noe godt forhold som ville overleve tidens teste. For at forholdet ditt skal kunne overleve tidens test , dere begge må være tillitsfulle. Selv om kjæresten din tilfeldigvis er det mest tillitsfulle dyrekretssymbolet, kan kjærligheten din ha vanskelig for å stole på deg. Dessuten vil kjæresten din ha et pasientforhold som er langt fra forstyrrelser fra folket. Du anser imidlertid folks godkjennelse som avgjørende for alt du gjør.

Vekten kreft stjernetegn kan imidlertid være toveis fra hverandre i dette tilfellet. Mesteparten av tiden tviler kjæresten din på om du er noen han / hun vil ha alle barna sine for. Din urealistiske natur kan også legge til kjæresten din. Han / hun vil finne det veldig vanskelig å stole på uforutsigbar natur .

Vekt og kreftkommunikasjonskompatibilitet

For at dere skal kunne ha en god Libra Cancer kommunikasjon, må dere begge forstå hverandre. Det er lett for deg å anta hvor viktig forholdet ditt er for hverandre. Det faktum at du har en stor åndelig natur sammenlignet med kjæresten din, er en grunn til at du vil legge mer vekt på nærhet og harmoni. I tillegg til dette er det ikke vanskelig å kommunisere i dette forholdet. Du trenger bare å si noe for kjæresten din å svare på. Imidlertid har dere begge kanskje ikke så stor interesse for å dele sammen.

Ofte er det veldig enkelt å respektere hverandres kvalitet. Hovedproblemet i dette Libra Cancer elsker kompatibilitet er at du er flink til å lage en urealistisk plan sammen. Ofte tid, disse urealistiske planer vil få deg til å tenke bredt om ting i livet og sannsynligvis ende opp med å bli skuffet. Du må være praktisk i din tilnærming for å realisere målet ditt.

Ofte har kjæresten din det veldig vanskelig å forstå hvorfor du vil være langt fra virkeligheten. Mesteparten av tiden oppstår konflikt i en Libra Cancer ekteskap på grunn av din manglende evne til å være realistisk. Forholdet ditt kan også bli humørsyk, spesielt som et resultat av at du synes det er veldig vanskelig å lytte til kjæresten din.

Seksuell kompatibilitet: Vekten og kreft

Er Vekten seksuelt kompatibel med kreft? Forholdet dere begge har med hverandre, ville ikke være for mye sex. Det er slik at dere begge vil være litt langt fra hverandre ved første øyekast. Faktisk det faktum at dere begge mangler lidenskap og initiativ i din Libra kreft sexliv er en grunn til manglende evne til å ha et vakkert seksuelt forhold. Du må være veldig forsiktig med måten du forholder deg til kjæresten din.

Intimitetskompatibilitet mellom vekter og kreft

Vekten er veldig taktfull og forsiktig i den grad du har en spesiell måte å berolige en innfødt kreft på. Libra Cancer forelsket vil finne det veldig enkelt å forholde seg til hverandre og fungere mer sammen. Å treffe sengen lett ville være noe som kan være veldig vanskelig for deg å slå dem på hverandre.

Mesteparten av tiden, den Libra og kreft intim forbindelse som du har ville være problematisk som et resultat av de forskjellige elementene dere begge har. Det er slik at du er veldig tålmodig og hyggelig ; kjæresten din er litt plagsom. Ofte er det vanskelig for kjæresten din å forandre seg og tilpasse seg lett til ting rundt.

Libra and Cancer: Planetary Rulers

De Vekter og kreft planetariske herskere for forholdet ditt er både Månen og Venus. Månen fungerer som et symbol på følelser, mens Venus fungerer som et symbol på kjærlighet og penger. Månen er tilfeldigvis herskeren til kjæresten din, mens Venus styrer din personlighet. Kombinasjonen av dere begge i dette forholdet vil gi et perfekt forhold. Dette er fordi kjærlighet kanskje ikke strever bedre uten følelser. Du sørger ofte for at du elsker familien din og kjæresten din.

Du vil sørge for at kjæresten din og barna føler seg elsket i en Vekt kreft kompatibilitet . Bortsett fra dette, vil du sørge for at du gir rom for harmoni og fred i forholdet ditt enn konflikt. Når du snakker med kjæresten din, vil du sørge for at du kombinerer din energi til å tjene penger . Selv om du kan være snobbete og på en eller annen måte overlegen, vil kjæresten din beseire deg følelsesmessig. Bortsett fra dette, må du være litt mer stabil når du er i et forhold med en innfødt kreft.

Forholdselementer for vekt og kreftkompatibilitet

De Libra Cancer forhold elementer som er kjent for forholdet ditt er vann og luft . Det er slik at du har et luftsignert element mens din kjæreste har et vannet signert element. Begge har en perfekt kombinasjon av elementer. Faktisk vil dere begge sørge for at dere blir vellykkede i livet. Som oftest er dere strålende og forsiktige med måten dere forholder dere til hverandre.

En annen ting som er lagt merke til er at du har en nærende ånd som er kjent for å gi balanse i forholdet. Du vil også ønske fred når det ser ut til å være en konflikt overhodet. Du vil også ha en intellektuell tilnærming til en Vekt kreft kompatibilitet mens kjæresten din har en veldig emosjonell tilnærming til det. Dere begge kan imidlertid finne det veldig vanskelig å forstå hverandre på grunn av de forskjellige elementene dere har.

Vekt og kreftkompatibilitet: Samlet vurdering

De Vekt og kreftkompatibilitetspoeng for dette forholdet er 28% . Dette viser at dere begge vil ha mye problemer i forhold til andre forhold. Det viser også at dere begge kunne finne det veldig vanskelig å forholde seg til hverandre som forventet. Følelsesmessig har du ingenting å tilby. Bortsett fra dette treffer ditt seksuelle forhold ofte blindveien på grunn av mangel på følelser. Imidlertid er forholdet ditt fortsatt bedre, til en viss grad vurderer dine kommunikasjonsevner .

Vekt og kreftkompatibilitetspoeng 28%

Sammendrag: Libra og kreft kjærlighet kompatibilitet

Det viktigste problemet i Libra og kreft kompatibilitet er mangelen på hva du vil ha fra kjæresten din. Mesteparten av tiden vil kjæresten din ha en kjæreste som alltid vil være der for å utfylle hans / henne emosjonell natur med praktisk . Du synes imidlertid det er veldig vanskelig å gjøre det, fordi du ikke er praktisk. Bortsett fra dette, er du veldig flyktig og løper alltid etter det som vil gjøre deg vellykket. Mesteparten av tiden vil kjæresten din bli skuffet over deg da han / hun vil at du skal være en elsker fra jord . Du vil derimot at han skal være en elsker du kan ta med deg til himmelen.

Les også: Libra Love Compatibility with 12 Star Signs

1. Vekten og Væren

to. Vekten og Tyren

3. Vekten og Gemini

Fire. Vekten og kreft

5. Vekten og Leo

6. Vekten og Jomfruen

7. Vekten og Vekten

24 november stjernetegn

8. Vekten og Skorpionen

9. Vekten og Skytten

10. Vekten og Steinbukken

elleve. Vekten og Vannmannen

12. Vekten og Fiskene

Del Med Vennene Dine: