Finn Ut Antall Engel

Snake Chinese Zodiac: Personlighet, kjærlighet, helse, karriere og 5 elementer

Hva kjennetegner en slange i kinesisk dyrekrets?

Snake Chinese Zodiac Sign

Alt om kinesisk stjernetegn: Slange

Innhold

De Kinesisk dyrekrets går etter år, i stedet for måneder, som Western Zodiac. Det er tolv tegn, så syklusen starter hvert tolvte år. De Kinesisk dyrekretsslange er det sjette tegnet. Snake Zodiac-årene er 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 og 2025. De fem kinesiske elementene fungerer på per-sign-basis, så vel som en per Snake-år, og lager en fem-timers syklus.

The Snake’s fikset elementet er Brann , for eksempel. Kompassretninger brukes også i den kinesiske dyrekretsen. Hvert skilt har sitt eget sett. De gunstige anvisningene for Snake-tegnet er Vest og Sørvest . Det er også heldige farger ( Gul , Nett , Svart ), blomster ( Kaktus , Camellia ) og tall ( 8 & 9 ).

Siste emne: Slangehoroskop 2020

Slange personlighetstrekk: Generelt

De Kinesisk slangeskilt er et eldgammelt symbol i de fleste kulturer. Det kan være farlig og dødelig eller smart og gjenopprettende. På en Snakes mest grunnleggende nivå er han eller hun fylt med følelsesmessige stormer, konstante beregninger og endeløse observasjoner. Med andre ord, sinnet til de som er født i slangens år er aldri i ro. Men de på utsiden, selv de som er nær en slange, vil aldri vite. Akkurat som historien rundt dette symbolske kinesiske dyret, er slangen hemmelighetsfull over alle ting. Aldri vil en slange vise svakhet.

Snake Zodiac: Positive Traits

Mens Kinesisk slange, horoskop, sign holder ofte en alvorlig front mesteparten av tiden, det betyr ikke at de ikke har sans for humor. Når vakten er nede, kan de være like morsomme som ethvert annet tegn, inkludert Ape . En annen kjærlig egenskap er at mens Snakes gir gode lyttere og tilbyr salvie-råd basert på deres observasjoner, dømmer de ikke andre og sladrer ikke.


Snake Zodiac: Negative trekk

Selvtilliten til Kinesisk dyrekretsen slangeskilt er en kilde til stolthet. Denne stoltheten kan komme ut av hånden og føre dem til å ta på seg mer enn de kan takle. Siden de nekter råd eller hjelp fra noen, er de utsatt for de negative konsekvensene av stress. Også, noen slanger er mistenkelige for andre og deres motivasjoner, nesten til punkt av paranoia . Deres sporadiske selvpålagte isolasjon gjør dem vanskelige for andre å forholde seg til.

Typer slange basert på kinesiske fem elementer

Metal Snake (1941, 2001):

De Metal Snake er den mest drevne og forsiktige av slangene. Når Metal Snakes oppdager målene i livet, vil ingenting og ingen avvise dem. Svært ofte har disse målene å gjøre med opphopning av rikdom og pene ting. De er også veldig flinke til å opprettholde sine økonomiske poster. Hvis noen gjør feilen ved å utfordre eller kritisere disse målene, selv i spøk, bør han eller hun være forberedt på den giftige Slangens hevn.

Kinesiske metallslangeskilt er like alvorlige som elementet tildelt dem. Alle slanger er hemmelighetsfulle og bekymret for selvbeskyttelse, men disse blir fortært av det. De bruker mye tid og energi på å bekymre seg for andre og hvilke onde design de andre har i tankene for dem.

Råd : Snarere enn å mase over hva potensiell fare andre kan stille, fokuser på styrkene dine. Du har potensial til å være en god leder hvis du lærer å stole på mennesker i stedet for å skyve dem bort.

Vannslange (1953, 2013):

Vann Slanger er utrolig fleksible. Denne fleksibiliteten gjør det mulig for Water Snake å fokusere på mer enn en jakt om gangen og lykkes med hver enkelt. Vannelementet gir denne Snake utmerkede kommunikasjonsevner, noe som betyr at mens han eller hun fremdeles kan være hemmelighetsfull, blir muligheten til å jobbe med andre økt betydelig. Man kan til og med si at Water Snakes sjarmerer folk de trenger for å få drømmene og målene deres til å bli oppfylt. Dette kan høres litt skummelt ut, men det gjør dem mye mer praktiske enn deres mer temperamentsfulle fettere.

Råd : Bruk det skarpe fokuset ditt bare på positive mål, og trykk på den mer fleksible naturen din for å hjelpe deg med å gi slem av vrede som tynger deg. Hvis du gjør dette, vil din fysiske og mentale helse bli bedre, og du vil leve et lengre liv.


Wood Snake (1905, 1965):

De Wood Snake er den mest sosiale og åpne av slangene. Denne slangen er ikke paranoid eller hemmelighetsfull som de andre, og han eller hun bruker vanlige slangekunnskaper for å vinne folk og oppnå mental stabilitet. Disse uvanlige aspektene betyr at Wood Snake er jevn mer vellykket i hans eller hennes bestrebelser enn de andre. Penger og berømmelse er ikke uvanlig. Når det er sagt, elsker Wood Snakes vakre ting og eksklusivt selskap. Alt dette koster penger.

Råd : Mens du liker popularitet, må du passe på å ikke overdrive det. Som en slange er stress Achilles ’Heel. Vær også oppmerksom på motivasjonene dine, og ikke fall i fellen med å elske ting mer enn mennesker.

Fire Snake (1917, 1977):

Intensitet markerer Fire Snake skilt er unik. De er robuste, dyktige og isolerte. De fleste slanger har disse tendensene, men brannelementet tilfører ildslangen en viss intensitet. De er magnetiske ledere som overbeviser sine tilhengere og seg selv om at de er nesten allmektige. Et problem oppstår når noen utfordrer Fire-Snake. Disse slangene tar ikke utfordringer, oppfattet eller ekte, godmodige på noen måte. Samtidig har de en ild og vilje som er sterkere enn noen annen slange for å nå sine mål. Svært ofte gjør de nettopp det.

Råd : Ydmykhet og regulering av tempoet ditt vil gjøre underverker for både mellommenneskelige forhold og helsen din. I stedet for å lage fiender og gi deg magesår, gi andre respekt og deg selv litt hvile innimellom.

Earth Snake (1929, 1989):

De Jord Slange er den mest jevne av alle slangene. Det er ikke så sannsynlig at de mister humøret når ting ikke går som de skal. I stedet pløyer de fremover, ett skritt av gangen. Menneskets ferdigheter gjør dem andre bare etter Wood Snakes når det gjelder verdifull veiledning . Disse vennlige menneskene er også fantastiske til å organisere grupper på det mest grunnleggende nivået, og det er hemmeligheten til deres suksess.

Råd : Det er lett for deg å bli overveldet, som alle kinesiske dyrekretsen slanger. Du pleier å ta på deg for mye. Ikke vær redd for å bruke ferdighetene dine til å lese folk for å finne de som kan hjelpe deg.

Chinese Zodiac: Snake in Love

Det er mulig for det mystiske Slange kinesisk tegn å bli forelsket, men det er utfordrende for dem å demonstrere den kjærligheten i form av hengivenhet. De holder alle følelsene dypt inne og stoler ikke på noen med sine indre tanker og følelser . Dette kan føre til at du føler deg utenfor, men ikke føler deg fornærmet; det er akkurat slik de er. Vær trygg, et forhold til en Slangemann eller Slangekvinne er fra kjedelig, i det minste i de tidlige stadiene.

De som er født i slangens år elsker jakten på kjærlighet og spenningen ved jakten, delvis fordi du blir et av målene deres. Når de har et mål i tankene, er de rett og slett seige på å nå det målet (i dette tilfellet du). De vet hvordan du slår på sjarmen og forteller deg hva du vil høre, først og fremst fordi de er kalde og kalkulerende. Slangens sinn er alltid i bevegelse, samler, sorterer og beregner informasjon om alle slags ting, inkludert mennesker. Det er ikke noe de kan hjelpe; det er bare slik de er kablet. Før du er klar over hva som skjer, vil de vite alt om deg og hva som får deg til å krysse av.

Snake Zodiac: Love Personality

Forelsket i en Snake person er en berg-og-dalbane-tur hvis du ikke hadde lagt merke til det. Slangens legendariske temperament vil sikre at det er aldri et kjedelig øyeblikk . Når det gjelder å slå seg ned, er det der mange slanger får kalde føtter. Dette er selvfølgelig ikke tilfelle for alle typer kinesiske slanger, men vær sikker på at du går inn i dette med åpne øyne. Når du er i et engasjert forhold, vil din slangepartner ikke forvente noe mindre enn fullstendig troskap. Så lenge de ikke kjeder seg, vil Snake-partneren din forbli trofaste også.


Chinese Zodiac: Snake Man Personality

Slangemenn er menn med få ord, men ikke la det lure deg. Det er et uendelig løp av tanker og følelser som løper rett under overflaten. Du vil aldri ha tilgang til disse, og det anbefales ikke å prøve. De liker å forføre partnerne sine. I noen tilfeller kan det faktisk bli et spill for dem. Vokter hjertet ditt, men hvis du finner en moden, godt avrundet Slangemann , livet ditt vil aldri bli det samme.

Chinese Zodiac: Snake Woman Personality

Slangekvinner er like manipulerende som deres mannlige kolleger, noe som ikke burde være overraskende. De er vant til å få det de vil ha. Hvis de ønsker deg, vil det være vanskelig å komme seg unna. På den annen side vil du kanskje ikke flykte! Slange hunner er humørsyk, ja, men de også pleier å være veldig heldig i karrieren og sørge for gode leverandører - både menn og kvinner. Bare vær forsiktig hvis du krysser henne; hun er veldig god på kald hevn.

Chinese Zodiac: Snake Love Compatibility

Kinesiske dyrekretsen slanger er de beste kampene med Haner og Okser . Haner er den beste kampen når de lærer å jobbe sammen. Hvis de lærer å finne ut forskjellene sine, vil de virkelig være lykkelige. De deler en lignende type intelligens og vidd, samme følelse av materialisme og samme ønske om autoritet over andre. Sammen, den Slange Hane gjør det ultimate maktparet. Også slangen beroliger og bremser hane når det gjelder beslutningstaking, og hanen lyser og fremskynder slangen når det gjelder å handle på beslutninger.

Den nest beste kampen er kinesisk Okse . De deler også kjærlighet til penger og makt. Imidlertid har de en tendens til å tenke gjennom ting ganske grundig før de handler. Slangen er lett stresset og trenger en forståelsesfull partner som ikke vil stille for mange spørsmål. Det vil du finne i Ox. The Ox vil finne en partner som bærer sin vekt og ambisjon i Slangen.

Den absolutt verste kampen er kinesisk Gris skilt . Dessverre for grisen er hans eller hennes bekymringsløse, veldedige natur en øyeblikkelig avgang til slangen. Denne kampen varer ikke veldig lenge hvis den faktisk begynner med det første.


Dating en slangemann / kvinne

Selv om det er lett for slangen å forføre deg seksuelt, og jakten er deres favorittdel av kjærligheten, er det ikke lett å slå seg ned. Ikke bli overrasket om Snake-tegnet gjør det første trekket, og ikke bli overrasket hvis du havner i en uvanlig setting. Det kan være en enkel middagsdato på overflaten, men restauranten vil være langt fra vanlig.

En ting som er vanlig for nesten alle slanger er deres kjærlighet til sansene. De elsker å bli stimulert. Hvis du ønsker å lage Kinesisk dyrekretsen slangeskilt lykkelig, aldri be dem snakke om sine drømmer, mål eller tanker. I stedet kompliment dem og gi dem gaver for å glede sansene. For Snakes, den beste delen av noen romantisk forhold er det fysiske aspektet.

De nyter sensualiteten til sex, og du vil ikke gå skuffet bort. Når det er sagt, kan ikke slanger bare utføre seksuelt i sengen på kommando; de trenger en romantisk setting og en vakker oppvarmingsperiode. Dette vil ikke være et raskt møte. Planlegg en stor tidsblokk.

Chinese Zodiac: Snake Child

Slangebarn er kompliserte, intense små mennesker. De holder følelsene sine, inkludert de mange bekymringene, dypt inne. På den positive siden er de systematiske tenkere som tilbyr smarte råd til sine jevnaldrende. Selv om de kanskje ikke er sosiale sommerfugler, har de sine beundrere. Slangebarn er forsiktig med alt de gjør, inkludert å få mer intime venner. Slanger ser alltid ut til å beskytte seg selv, men ser ut til å gli gjennom minefeltet med barndomsgruver.

Foreldre til den gåtefulle Kinesisk slangeskilt barn må imidlertid se utover denne rolige formen. Siden disse barna er direkte sta om å dele følelsene sine, vil det ta sakte og skånsom tilnærming for å få tillit. Husk at de er veldig stolte. Å vise svakhet er det verste i verden for en slange.

Det første hintet vil være uforklarlige fysiske smerter eller sykdommer. Sjansen er stor for at disse er psykosomatiske fordi stress må manifestere seg på en eller annen måte. Hvis du velger å ta barnet ditt til en rådgiver, velger du med omhu, som din slangebarn kan veldig godt manipulere en nybegynnerrådgiver, så kommer du tilbake til første rekke.


Snake Zodiac: Helse

Slangedyrtegnet har delikat helse og trenger hyppige pauser fra jobb og hverdagsstressorer. Megling eller annen form for pustepeng er avgjørende. Avslappende ferier er også avgjørende for Snakes fysiske og mentale helse.

Snake Zodiac: Karriere

De som er født i året av den kinesiske slangen er smarte, skarpe, observante mennesker. Dine ferdigheter gjør deg til gode kandidater for en rekke yrker. Det er bare ett problem; din urolige natur garanterer alt annet enn at du vil bytte karriere, ikke bare jobb, noen ganger i livet ditt. En av dine største styrker er din evne til å fornemme og beregne en rekke innspill raskere enn de fleste andre mennesker. Du gjør dette stille og er stolt av å holde denne evnen hemmelig. Karrierer du kanskje vil oppleve er psykiatri , sosiologi , vitenskapelig forskning , privatetterforsker , eller magi, og okkult .

Snake Zodiac: Reisetips

Smaken av Kinesisk astrologi slangeskilt er raffinerte og dyre, ingen tvil om det! Du jobber hardt, til tross for ytre utseende, og du bygger raskt opp stress. For å opprettholde god helse, må du komme unna med jevne mellomrom. Hvis du ønsker å besøke gammeldags prakt, bør du vurdere Firenze eller Wien . For et mer eksotisk sted med naturlig skjønnhet og like mye velvære, prøv Bali . For den solfylte ferien, er du glad i det meste, kos deg med strendene i Belize , eller ta et eksklusivt elvecruise nedover fransk eller Italienske riviera.

Snake Zodiac: Mote

Chinese Snakes elsker å bruke klær som lager prangende uttalelser. De gjør dette ved å gå med de kraftigste fargene sine - nett . Rødt er også en primær brannelementfarge, og det regnes som veldig heldig, men også veldig flyktig. Når en slange er føler meg mer mystisk på en vanlig dag, de nyter også subtiliteten av svart . Det kommer an på hvilket humør de er i og hvilken type slange de er.

larve åndelig betydning


Berømte slangepersonligheter

 • JK Rowling
 • Bernie Sanders
 • Bob Dylan
 • Martha Stewart
 • Robert Downey jr.
 • Cyndi Lauper
 • Ben Stiller
 • Taylor Swift
 • Daniel Radcliffe
 • Sarah Jessica Parker
 • Joe jonas
 • Sarah Michelle Gellar
 • Cam Newton
 • Carols Pena Jr.
 • Liv Tyler
 • Kayne West
 • Lily Collins
 • Chris Rock
 • Shania Twain
 • Joan Baez
 • Matthew Healy
 • James Harden
 • Orlando Bloom
 • Alberto del rio
 • Bjork
 • Brandon Lee
 • Tim Gunn
 • Tony Blair
 • Danny Elfman
 • Jessie Jackson
 • Edgar Allen Poe

Del Med Vennene Dine: