Finn Ut Antall Engel

Monkey Chinese Zodiac: Personality, Love, Health, Career and 5 Elements

Hvem er apen kompatibel med?

Monkey Chinese Zodiac Sign

Alt om kinesisk stjernetegn: Ape

InnholdHver av 12 kinesiske stjernetegn varer i ett år, og dyrekretssyklusen begynner hvert 12. år. De kinesisk dyrekretsen Ape er det niende tegnet. Moderne Monkey Zodiac år er 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028. De fem kinesiske elementene, som er forskjellige fra de vestlige fire elementene, brukes i den kinesiske dyrekretsen. Hvert skilt har en fikset element og en syklus på ett element per apeår.

Den kinesiske apens faste element er metall . Det betyr at hver ape vil ha et metallfast element og et annet element for det aktuelle året. Kompass veibeskrivelse er viktig i det kinesiske trossystemet og blir derfor også brukt i kinesisk astrologi. De heldige anvisningene for Monkey-tegnet er Sør og Sørøst . Det er til og med heldige farger ( Hvit , Gul , og Gull ), blomster ( Løvetann og Krysantemum ) og tall ( to & 9 ).

Siste emne: Monkey Horoscope 2020

Ape personlighetstrekk: Generelt

Godmodig, manisk og utspekulert Kinesisk ape er veldig gøy å ha rundt. De elsker å være sentrum for oppmerksomheten, og det er de også flinke til å underholde folk . Det er bare ett problem; du kan ikke stole på de som er født i apens år så mye du vil. Grunnen til at dette er fordi de alltid planlegger å tenke på det ene eller det andre. Faktisk er det så mye en del av deres natur at de kanskje ikke engang er klar over at de gjør det! Hovedmålet deres er å få det de vil ha, enten det er avansement, økonomisk gevinst eller bare sosial status. Hvis du skulle konfrontere en Monkey sign person om dette, vil han eller hun mest sannsynlig føle seg såret. Tross alt har de etikk. Denne etikken er kanskje ikke som andre, men den eksisterer!


Monkey Zodiac: Positive Traits

Kinesisk stjernetegn apekatter er strålende, og de vet det. Deres selvtillit er uten sidestykke. De tar på seg noe utfordring med entusiasme , og med stor sannsynlighet, vil de takle det med letthet. De bruker sjarmen de er født med for å vinne alle, noe som betyr at de er ganske godt likt. At smarthet Apekatter er også kjent for, betyr at de kan tilpasse seg enhver situasjon, spesielt sosiale. Det spiller ingen rolle om de er på et formelt cocktailparty for noens promotering til benken eller et suppekjøkken; de vet hvordan de passer inn.Monkey Zodiac: Negative trekk

Det faktum at Kinesisk stjernetegn ape er veldig klar over at deres glans er et potensielt problem. Arroganse er ikke uvanlig hos Monkeys. Den mest frustrerende delen av dette er at de ikke er ondskapsfulle om det. De vet bare at de er smartere enn alle andre, som om det var et kjent faktum. Som et resultat, råd, kritikk eller meningsforskjell blir summert ignorert. En apes behagelige fasade skjuler dette problemet mesteparten av tiden, men med mindre denne apen har en solid forståelse av rett og galt, kan ting gå galt.

Typer aper basert på kinesiske fem elementer

Metal Monkey (1920, 1980):

Metal Monkeys har en dobbel dose av metallelementets innflytelse, noe som gjør dem ekstra vedvarende og autonome. Dette fungerer til deres fordel når de jobber hardt, sparer og sporer pengene sine, og har et godt hode på skuldrene. Det er imidlertid ikke alltid bra. De følger bare med ledelsen hvis de er enige i beslutningene som er tatt. Ellers kan den metall, apeskilt kan undergrave det. Deres kommunikasjon og manipulasjonsferdigheter er gode nok til at de kan bygge opp selskapet eller rive det i stykker etter eget ønske.

Råd : Ton nedover den overbevisste og arrogante fronten, og du kan ha flere venner. Det gjelder både høyere yrkesutøvere og kolleger.Water Monkey (1932, 1992):

Følsomheten som vann element gir til disse Water Monkeys tjener bare til å gjøre dem mer reaktive på innspill hvis det ikke er det de vil høre. Det gjør dem også enda bedre til å lese folk og bruke den informasjonen til å manipulere mer effektivt. Ikke forvent at en Water Monkey skal gjøre vakre ting for deg, og ikke forvent avkastning på investeringen.

Råd : Lær den harde leksjonen om at arrogansen din ikke tjener deg godt i det lange løp. Veiledning fra andre kommer fra riktig sted, og det vil gjøre deg godt å ta hensyn , i det minste noe av tiden.
Wood Monkey (1944, 2004):

De Wood Monkey er ikke så manipulerende som noen, men det konstante behovet for handling har et sterkt trekk. Å bosette seg i en jobb, ett hjem eller til og med en by er nesten umulig. De søker alltid etter noe bedre. Saken er at Wood Monkeys er lyse nok til å se åpninger når de dannes og dra nytte av dem. De har også utmerket intuisjon om mennesker og forhold, noe som gjør at de kan slå av de første mulighetene.

Råd : Bruk ferdighetene dine til å perfeksjonere hvor du er, i stedet for å løpe fra en ting til en annen. Prøv å bo på ett sted lenge nok til å prøve å slå ned røttene, bare for å se hvordan det er.

svarte og hvite bøker for spedbarn

Fire Monkey (1956, 2016):

De kinesisk Brann Aper bor på kanten. De lever primært, tar betydelige risikoer, stoler på sjarmen deres, og ofte får dette dem det de vil ha. Andre ganger faller de flate. Selv da vil de ikke akseptere nederlag, men i stedet finne en genial flukt. Deres fantastiske menneskekunnskaper tiltrekker vanligvis folkemengder, og disse håndlangerne trenger bare litt oppmuntring for å styrke deres brennende leder. For sine tilhengere har de en uimotståelig lokke, og til og med for deres motstandere er nerven deres imponerende.

Råd : Krigføringen din trenger en positiv retning, ellers vil du legge ødeleggelser i kjølvannet. Sammen med å tenke på andres velferd, vil det være til nytte for alle å tenke gjennom konsekvensene av handlingene dine før du hopper fremover.

Earth Monkey (1908, 1968):

Jord Aper er forskjellige på nesten alle måter fra andre aper. De er like lyse som de andre, men disse apene antar ikke at de allerede vet alt; akademia er rett oppe i smuget deres. De vil heller ikke være sentrum for oppmerksomheten. Det er ikke å si at de ikke vil ha komplimenter. Akkurat som alle andre Kinesisk ape, signere , hvis de ikke får noen kudos for en godt utført jobb, vil de bli opprørt. Earth Monkeys bruker sin sosiale ferdighetsenergi på de de elsker og bryr seg om; det inkluderer de mindre heldige.

Råd : Lær å gi slipp og ikke være så farlig. Ikke stol på ros så mye for din egenverd.

Chinese Zodiac: Monkey in Love

Forelskede apekatter alltid gå etter det de vil, og sjelden gjør de dette på en rett frem måte. Det er nesten fortsatt en ytterligere grunner . Hvis en ape, du dater, nærmer deg direkte og dekker deg med smiger og oppmerksomhet, vær vokt ditt hjerte. Aper vet hvordan de kan sjarmere potensielle kjærlighetsinteresser. De er gode på det. Det er bare ett problem; du vet ikke om denne personen elsker deg eller bare vil spille.

Hvis du velger å forfølge en herlig og vennlig Monkey forhold , vær forberedt. Ideen om et seriøst forhold til ansvar og forpliktelser er noe som gir mest Apeelskere ubehagelig i det ekstreme. Når du står overfor et valg, må du ikke bli overrasket om han eller hun bolter. Den gode nyheten er at apekatter hovedsakelig er slik når de er yngre. Når de vokser opp og modnes, som de fleste, lærer mange av dem å elske på ekte.


Chinese Zodiac: Monkey Man Personality

Mannlige aper har ofte en mening om seg selv helt, men på en eller annen måte klarer de ikke å fornærme alle med det. Ape menn er godt trent på å gjøre andre blide, og de vil gjøre sitt beste for å gjøre innholdet ditt. Å ha en kraftig stilling i et selskap eller en heldig selvstendig næringsdrivende situasjon er slett ikke uvanlig. De ape fyr liker at partneren hans vet at han er den rette leverandøren. Som alle gutter fra Monkey er han faktisk overbevist om at han er ment for store ting. Du kan bare være en del av den planen.

Chinese Zodiac: Monkey Woman Personality

Kvinnelige aper er vittige, pratsomme og ingen er dårlige. Hun vil ikke la deg glemme at hun vet hva hun snakker om, enten hjemme, på jobben eller i en sosial situasjon . Det hele er en del av det Ape kvinne ’S selvsikkerhet. Også hun vil ha en høy stilling på jobben og god økonomisk form. Hun vil også være veldig stolt av dette. Ape kvinner , som alle kinesiske aper, er et vandringsparadoks. På den ene siden er de veldig uavhengige og vellykkede, mens de på den annen side kontinuerlig søker validering gjennom andres ros.

Chinese Zodiac: Monkey Love Compatibility

Beste kamp

De beste kampene for Monkey er Rotte , Ape , og Drage . TIL Kinesisk dyrekrets Monkey Forholdet til en rotte vil være lykkelig fordi de ser på hverandres forskjeller som styrker. Som et resultat utfyller de hverandre pent. Det eneste problemet som kan oppstå kommer fra Monkey's rastløshet og Ratens vanskeligheter med å avgjøre bare en ting om gangen. Hvis de kan ordne det, kan apekatten muntre opp rotten når som helst rotten føler seg tynn.

God kamp

Den nest beste kinesiske dyrekretsen er overraskende nok en annen Kinesisk ape . Vanligvis fungerer ikke en kombinasjon av to tegn som er like, og denne har sine potensielle fallgruver, men hvis de bryr seg nok til å jobbe seg gjennom dem, vil de være en fantastisk kraftpar . Nøkkelen er at hver ape fokuserer sin konkurransekraft på et delt mål, snarere enn på hverandre. En annen bekymring er Monkey's focus on self. Hvis den Monkey Monkey par arbeider sine intuitive og menneskelige ferdigheter for å manipulere andre til deres fordel, uunngåelig, vil de falle for det grøne øyet kjent som sjalusi. I stedet, hvis de jobber sammen for å angre det ubehagelige trekket de deler, kan de være bedre for det og fremdeles oppnå mange ting.

Foretrukket kamp

Den nest beste kampen er Kinesisk drage . Dragen har akkurat den rette mengden ånd for Monkey, og omvendt. I mange tilfeller er Monkey hjernen, og Dragon er selve kjernen i enhver operasjon de utfører. De er like i dette forholdet, og hver elsker spenningen med utfordringer i karriere og liv.

Ikke kompatibel

Den verste kampen mulig for Monkey er kinesisk Hest . Mens de begge er villige, autonome og ekstroverte. Det er i seg selv ikke så ille, men det hjelper ikke noen av dem å jobbe sammen for å komme forbi forskjellene. Det kinesiske dyrekretsen Monkey bruker subtilitet og en kameleonlignende foranderlighet for å forstå hva den vil, mens hesten i beste fall er flyktig når det gjelder å komme seg. De vil ikke vare lenge sammen .


Dating en Monkey Man / Woman

Hvis den kinesiske apens paradoks noen gang ble uttalt høyt, ville det være på soverommet. På den ene siden kan du komme over mye mobbing (spesielt fra menn Ape i sengen ), og på den andre vil du finne et knusende skjørt ego. Det lange og det korte er det: aldri le av dem. Ikke prøv å lære dem engang. Behold seksuell opplevelse med Monkey så avslappet og optimistisk som mulig, og ikke glem å komplimentere når det er berettiget. Den gode nyheten er at jo lenger dere er sammen, jo mer erfarne blir dere Monkey soulmate vil være. For å holde ting fra blir ensformig , foreslå noe morsomt å gjøre seksuelt, snarere enn noe for å forbedre kjærlighetslivet ditt. Partneren din vil elske deg for det.

Monkey Zodiac Child

Aktiv er en Ape barn Sitt mellomnavn. Det er umulig for dem å sitte stille, og det fører bare til at foreldrene forverrer dem. Parret med denne wiggle ormtendensen er et virkelig strålende sinn. Alle Ape barn er lyse på sin måte, men glans og kreativitet er kjennetegn ved dette kinesiske tegnet. De tar opp ethvert emne som fanger interessen med lynraske hastigheter, de pepper foreldre med spørsmål om konstant hvorfor, og de gjør sitt ytterste for å underholde alle i rommet til enhver tid.

Disse små Monkey kids er noen av dyrekretsens mest sosiale barn, men de vil bare velge en håndfull mennesker for å være deres nære venner gjennom hele livet. Foreldre må vite at selv om det er vanskelig å være sint på den lille sjarmøren din, må du følge med disiplin når barnet ditt har gjort det noe galt . Aper, spesielt når de er små, har en tendens til å ha en veldig høy oppfatning av seg selv. Apejenter og gutter vil være best tjent med å vite at de ikke alltid har rett, og at de aldri vil få sin vei i livet.


Monkey Zodiac: Helse

Aper, spesielt når de er unge, er veldig aktive. Det er bare en del av hvem de er. Når Monkey sign tar hensyn til en balanse mellom arbeid og liv, de har god helse. Hvis de ikke gjør det, har de en tendens til å ha problemer med sirkulasjons- eller nervesystemet. Når de blir eldre, er det viktig å opprettholde den aktive livsstilen hvis de ovennevnte helseproblemene oppstår.

Monkey Zodiac: Karriere

Mens Kinesisk astrologi Monkey tegn er ganske intelligent og kreative generelt, kjeder de seg også fort. Som et resultat er det ikke uvanlig at de bytter jobb ofte, spesielt tidlig i livet, før de finner akkurat den rette passformen. Aper må ha utfordringer og nye ting å se frem til. Deres demonstrative evner med mennesker gjør dem gode diplomater , advokater , og lærere . Deres kunstneriske tilbøyeligheter og oppfatning gjør dem lidenskapelige forfattere og kreative artister . Å jobbe med Chinese Monkeys har fordeler ved at de bringer vidd og nye ideer til kontoret. Aper også bringe ulemper til dem, for eksempel ryggstikk og egoistiske motiver.

Monkey Zodiac: Reisetips

Det er ingen hemmelighet at de som er født i apens år er lyse og elsker konstant stimulering. Uansett hvor de er dra på ferie må være gøy døgnet rundt, uansett hvor det er. Høykulturen er vakker, og deres kunstneriske side vil sette pris på det, men bare en stund. Skarpe lys, høy musikk, drikke og dans er der det er for disse travle sosialene! Steder som passer regningen kan inkludere Atlantic City , Bangkok , Cancun , eller Istanbul . Om dagen tilbyr de rike kulturer og historie rundt; om natten, lysene tennes, og ingen sover.


Monkey Zodiac: Mote

For det meste, Chinese Monkeys pleier å være veldig utadvendt og livlig . Dette gjenspeiles i klesvalgene deres. De viktigste elementene er vanligvis nær kroppen og viser frem det som ofte er en god figur hos både menn og kvinner. Aper liker å ha på seg hvit , som det er smigrende, men de vil pryde det vil være lyse sprut og biter av Farge eller metallisk biter. De må settes på avstand, tross alt! De fleste vet når en ape kommer og går.

Berømte ape personligheter

 • Selena Gomez
 • Channing Tatum
 • Fyr
 • Tom Hanks
 • Carrie Fisher
 • LL Cool J
 • Tracy Morgan
 • Joe Montana
 • Mae Jemison
 • Miley Cyrus
 • Ryan Gosling
 • Yao Ming
 • Will Smith
 • Daniel Craig
 • Kristin Chenoweth
 • Chris Pine
 • Kate Upton
 • Hugh Jackman
 • Rachel Ray
 • Naomi Watts
 • David Copperfield
 • Tony Hawk
 • Gisele Bundchen
 • Sugar Ray Leonard
 • Kim Cattrall
 • Nathan Lane
 • Betty Davis
 • Ian Fleming
 • Leonardo da Vinci
 • Charles Dickens
 • Susan B. Anthony

Del Med Vennene Dine: