Horse Chinese Zodiac: Personlighet, kjærlighet, helse, karriere og 5 elementer

Hva kjennetegner en hest i kinesisk dyrekrets?

Hest, kinesisk, dyrekretsen

Alt om kinesisk stjernetegn: hest

InnholdDe tolv kinesiske stjernetegn gå etter år i stedet for måneder; derfor begynner syklusen hvert tolvte år igjen. De Kinesisk dyrekretshest er det syvende tegnet i syklusen. Det 20. århundre Horse Zodiac år er 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 og 2026. De fem kinesiske elementene er tildelt på per-tegn-basis, så vel som ett per tegn-år, og danner en fem-timers syklus.

The Chinese Horse’s fikset elementet er Brann slik at en hest vil ha det faste ildelementet og et tegn for deres spesielle hesteår. Kompasset har også en viktig sted i det kinesiske trossystemet. Spesifikke heldige retninger følger hvert skilt. Veibeskrivelsen for hesteskiltet er Sør og Sørvest . Det er til og med heldige blomster ( Narcissus & Jasmin ), tall ( 3 & 7 ) og farger ( Nett , Gul , Grønn ).

Siste emne: Hestehoroskop 2020

Hestpersonlighetstrekk: Generelt

De Kinesisk hest, astrologi, sign er en optimistisk folkemenneske, i det minste på gruppenivå. De er vennlige utadvendte, og de er alltid på farta. Det er ikke uvanlig at de jobber med flere problemer, problemer eller prosjekter samtidig, og hester vil sannsynligvis stupe fremover når de ser en åpning. Dette kan være bra eller dårlig, avhengig av hvor fokusert hesten er.

Horse Zodiac: Positive Traits

Samtidig som Kinesiske hester jobber alltid med noe, de kommer vanligvis ikke over hodet. I stedet gjør de det ta plutselige avgjørelser på føttene. Disse beslutningene tas fortsatt med innsikt og intellekt, og de er ofte det som var nødvendig. Hester har det også lett å få venner. De vet hvordan de skal si de riktige tingene til rett tid og verve folk til sakene sine uten å bruke makt.

Horse Zodiac: Negative trekk

Impulsiv fungerer vanligvis bra for de som er født i hestens år , men ikke alltid. Hvis en hest ikke er virkelig fokusert og ikke bruker hans eller hennes innsikt, kan ting bli stygge. Som mange intelligente , fidgety mennesker, det er vanskelig for dem å holde kursen, selv om det er den rette når og spennende nye muligheter viser seg. Selv om hester vanligvis er hyggelige, hvis det ikke går bra, har de en tendens til å ta det ut på de rundt dem.

Typer hest basert på kinesiske fem elementer

Metal Horse (1930, 1990):

De Kinesiske metallhester er de mest hardnakket av hestene. De lever for neste spenning og kjeder seg raskt. Det er da de får problemer. På ekte hestemote er de rastløse og gjøre store grep , men Metal Horses gjør det uten noen råd. Faktisk, hvis noen gir råd, vil de ta anstøt og grave i hælene. Noen ganger er valgene deres gunstige, men mange ganger er de basert på følelser i stedet for virkeligheten. Langsiktige forpliktelser er krevende for denne hesten.

Råd : Å være selvsikker er en ting, men å være aggressiv og mangler takt vil drive selv de mest hengivne menneskene i livet bort fra deg.

28 feb dyrekretsen

Water Horse (1942, 2002):

De Vann Hest Den største styrken er hans eller hennes oppfatning og innsikt i mennesker og situasjoner. Vannelementets innflytelse påvirker direkte denne evnen. Vannhester synes det er relativt enkelt å passe inn i nesten enhver situasjon eller gruppe mennesker på grunn av denne gaven. Selv om de er flinke til å skape vennskap og profesjonelle forhold , deres tankegang og beslutningstaking skaper friksjon, men de er ikke altfor antagonistiske som noen av deres fettere. I noen tilfeller kan en vannhest gå en mørk sti og ignorere alt annet enn det han eller hun trenger til enhver tid.

Råd : Slå sammen intuisjon med medfølelse for å oppnå og opprettholde vennskap.

Wood Horse (1954, 2014):

De Wood Horse er lett den mest sosiale og godt likt av hestene. Disse hestene blir ikke bare venner med folk, men de er flinke til å beholde dem. De har stor empati og bekymring for andres velvære også. Til slutt er denne hesten den mest praktiske og minst sannsynlig å være uregelmessig i beslutningstaking .

Råd : Som alle hester holder Wood Horse flere jern i bålet. Vær forsiktig så du ikke tar for mange ting på en gang. Hvis dette ikke blir løst, er utbrenthet sannsynlig.

Fire Horse (1906, 1966):

Påvirkningen av det eksplosive brannelementet på hesten betyr at Brannhest er den mest uforutsigbare av alle hestene. Man kan til og med si at denne hesten er avhengig av adrenalinrushet - alt for å oppleve spenningen i livet. De er strålende risikotakere og halshugget når det gjelder å nå de mange målene deres. Problemet de møter er å holde seg fokusert, ettersom de lett blir sporet.

Råd : Sakte og ta deg tid til å vurdere situasjonen din fra tid til annen. Hvis du ikke er forsiktig, vil du krasje og brenne.

Earth Horse (1918, 1978):

De kinesisk Jord -Hesteskilt er den mest personable og minst konkurransedyktige av alle hestene. Dette er ikke å si at de ikke har kjøre for å oppnå . De gjør det, men de har en tendens til å holde fokus på prosjektene sine til oftere enn sine fettere, i det minste når de bestemmer seg. Som et resultat av disse styrkene, er det langt mer sannsynlig at de opplever økonomisk suksess og holder bedre oversikt over eiendelene sine.

Råd : Handle med mer selvsikkerhet når du tar avgjørelser. Du er kanskje ikke så flyktig som de andre hestene, men du trenger fortsatt å holde deg til dine valg.

Chinese Zodiac: Horse in Love

Forelsket hest ta deg tid til å modnes og lære å redusere farten når det gjelder kjærlighet. Når de er unge, blir de alt for lett forelsket. Dessverre blekner gnisten raskt, og de går videre til grønnere beiter. Den gode nyheten er at når en Kinesisk dyrekretshest er klar til å bosette seg, vil han eller hun være en trofast partner. I deres sinn er de det aldri utro ; de synes bare deres uavhengighet er viktig som å puste. Selv om de fremstår som ustabile (spesielt tidlig i livet), gjør de det faktisk ikke av ondskap. De tenker bare ikke på hvordan det vil påvirke deg.

Hvis du er ærlig med Hesteskilt , men du er forsiktig så du ikke bruker en anklagende tone, du tar litt fremgang med hesten din. Det er fullt mulig for dem å elske deg og et halvt dusin andre ting på tallerkenen samtidig. Bare vet at du ikke kan knytte en hest. Jo hardere du klemmer, jo sterkere blir deres trang til å stikke av. Hvis du trenger en stall Horse soulmate som vil tilbringe mye tid hjemme med deg, dette er kanskje ikke den rette kampen. Bare vet at det aldri vil bli et kjedelig øyeblikk med din Hesteelsker .

Chinese Zodiac: Horse Man Personality

De hannhest er en flørt, ren og enkel. Han blir forelsket så raskt at det er lett å kalle ham ustadig. Kanskje noen hester er, men som regel er enhver lidenskap han har lidenskapelig og ekte i sitt hjerte, selv om han holder mer enn en i hjertet på en gang. Dette kan virke rart, men det er sant.

Igjen, en gang a Rytter har blitt eldre og mer moden, blekner denne tendensen litt. For å holde ham lykkelig, ikke glem komplimenter, hengivenhet og oppmerksomhet generelt. Hvis han tror han blir snubbet, vil han være det skadet dypt og antar at du ikke bryr deg om ham som han gjør for deg. Det er hvorfor Ryttere pleier å vandre. Det, og hans oppmerksomhet er delt et dusin måter til enhver tid. Det er sant; dette forholdet vil ta mye arbeid, men hvis din morsomme, morsomme partner er verdt innsatsen, så hold deg på turen!

Chinese Zodiac: Horse Woman Personality

Denne overbevisende, hektiske, nydelige hestepiken kan feie deg av føttene dine med bare noen få ord før du vet ordet av det. Hun er sjelden alene, men ikke la det skremme deg. Hvis den hest hunn liker deg, hun vil ta seg tid til deg (i det minste først). Hun er like sannsynlig som en mannlig hest å bli forelsket for raskt til hun blir eldre og klokere, så vokt hjertet ditt, men hvis du er klar for en virvelvindromanse, fylt med intense følelser , etterfulgt av perioder med forsømmelse, så er dette kinesiske horoskoptegnet noe for deg.

Hestehunner er ikke ondskapsfulle, mer enn mannlige hester; hun er bare revet i flere retninger og har bare så mye tid å bruke på kjærlighet. Når hun er klar til å slå seg ned, vil hun gi deg beskjed. Husk, som alle hester. Hun må ha sitt rom og frihet. Ikke prøv å tøyle henne inn, for hun vil boltre deg, og du vil ikke se henne igjen. De hestedame er ment for flotte ting, så hvis du er villig til å merke sammen og støtte hennes bestrebelser, vil du sannsynligvis ikke bli skuffet!

Chinese Zodiac: Horse Love Compatibility

Den beste Kinesiske dyrekretsen for hesten er Hund , Tiger , og Geit . De Kinesisk hund er den beste relasjonskampen, for mens det er noen forskjeller i personligheter, primært, begge tegn verdsetter deres frihet. Dette grunnleggende forståelse tillater både hesten og hunden til sameksisterer fredelig . Den utgående hesten oppmuntrer den sjenerte hunden litt ut av skallet, mens hunden viser hesten hva som er komfortabelt i hjemmet. Den gode nyheten er at begge sider kan gjøre dette med tilstrekkelig takt til at ingen av partene støter.

Den nest beste kampen er Chinese Tiger . Begge skiltene deler en impulsiv og utadvendt natur som hver beundrer i den andre. Hvis de to deler et felles mål, kan de bli et utmerket maktpar.

Den nest beste kampen er kinesisk Sau . De er ikke kuttet fra den samme formen, som Horse and Tiger er. I stedet gir hesten geiten sikkerhet, humor og en romantisk stil. I sin tur er sauen det snill, fleksibel og storsinnet når det kommer til hestens inkonsekvenser. Det eneste problemet er at Geiten trenger å lære å gi hesten sin den friheten som kreves. Dette betyr at Geiten må forstå hvorfor det er nødvendig, noe som krever at hesten forklarer det i diplomatiske termer.

Den absolutt verste kampen er Kinesisk hest Rotte kompatibilitet . Hesten og rotten deler praktisk talt ingenting til felles. Denne dyrekretsen er åpen med tanker og følelser, mens rotten er hemmelighetsfull. Hesten er flyktig og krever frihet til å streife omkring, mens rotten er standhaftig og nyter hjemmelivet. Forholdet deres ville ikke overleve den krangling som kommer til å skje.

Dating en hestemann / -kvinne

En ting er sikkert - Kinesisk hesteskilt må forbli i bevegelse. En rolig datakveld hjemme er ikke deres idé om en god tid. Siden de elsker å være rundt mennesker, vil en date på et overfylt sted eller på fest med vennene sine gjøre dem mye lykkeligere . Hvis du vil ha en intim middag date med hesten , etterfulgt av samtale over drinker eller kaffe, vil du bli skuffet.

En rytter eller kvinne ville i stedet ta seg en matbit og dra til et dansegulv eller en annen sosial begivenhet. På samme tid, når tiden kommer for intimitet, vil du oppdage at hesten din er et helt annet dyr. De er skapninger av fantasi, og fantasi er et viktig trekk ved deres elskov.

Hvis du vil vinne Kinesisk dyrekretshest over (og ha en flott tid å starte opp), nyt dem, til å begynne med. Prøv eksotiske antrekk, innstillinger eller til og med assistanser. Hvis dette er for mye for deg, er hesten kanskje ikke en god kamp . Hester lever i kreativitetsområdet og kjeder seg lett med rutinemessige og tradisjonelle ting. Ikke bekymre deg; Hester er oppmerksomme og vil sørge for at du også er lykkelig, spesielt hvis du går utenfor komfortsonen din og deler fantasiene dine også.

Chinese Zodiac: Horse Child

Hestebarn er like morsomme som de er frustrerende for foreldrene. Disse barna vil aldri ha venner eller eventyr. Problemet er deres kjærlighet til frihet kommer til en pris. Siden de er for unge til å forstå faren, støter de ofte med foreldre og andre autoritetspersoner. Disse morsomme hestegutter og hestepiker er tidlige utviklere og elever. Deres relaterte problemløsningsferdigheter begynner veldig tidlig i livet og kommer godt med. Foreldre trenger å hjelpe det lille Hestebarn forstår at lekekameratene kanskje ikke tenker i samme retning som de gjør, og det er greit. Det er ingen grunn til å fornærme nevnte lekekamerater for det.

Læringstakt er relativt lett for Hestebabyer , men de trenger litt veiledning tidlig. Nok en leksjon din lille Hestebarn ville gjort det bra å lære er selvkontroll. Det kan være en langsiktig kamp, ​​men hvis de får tak i det, vil de gå glipp av mye trøbbel og hjertesorg senere.

Horse Zodiac: Helse

De som er født i hestens år er naturlig robuste, men for å opprettholde den gode helsen, må de lære å si nei noen ganger. Si nei til overtid når du er sliten. Si nei til bare ett parti til hvis du føler deg nedslitt. La deg sove med en gang for å lade opp. Hvis du gjør disse tingene, bør du ikke bli plaget av noen betydelige helseproblemer.

Horse Zodiac: Karriere

De Hest astrologi tegn personen er en ekstrovert med fantastiske kommunikasjonsevner, og du vet hva du vil (eller i det minste, det er det du forteller folk). Selv om du ikke tar bestillinger bra, gir du dem en stor følelse av autoritet . Det siste du vil er å bli bundet. Du må kunne bevege deg, ombestemme deg og uttrykke deg fritt. Best av alt, mange av hestene har en aktiv kunstnerisk stripe. Alle disse tendensene kommer sammen og gir gode filmregissører (se listen over kjente hester for hvor mange regissører som er oppført), skuespillere , musikere , komikere , og malere, eller annet uttrykksfullt kunstnere . Hvis kunst ikke er din ting, kan du prøve å uttrykke deg gjennom PR eller markedsføring . En ting er klart: du er veldig flink til å selge deg selv og talentene dine.

Horse Zodiac: Reisetips

De Kinesisk astrologi sign hest elsker friheten til å bevege seg og endre reiseruten med et øyeblikk, så det anbefales at de reiser alene eller sammen med venner som er villige til å følge deres ledelse. Byer med mange forskjellige ting å gjøre, dag og natt, passer akkurat for deg. Reykjavik , Island, eller Berlin , Tyskland er veldig hip og nå steder å besøke, med mange ting å gjøre og se døgnet rundt. Hvis du har lyst til en eksotisk ferie for en forandring, kan du prøve regnskogen og strendene i Costa Rica eller det solfylte Gold Coast i Australia .

bille åndelig betydning

Snake Zodiac: Mote

Fordi Kinesiske hester er alltid på farten, garderoben deres må følge med; derfor foretrekker de komfortable, aktive klær for hver dag. Dette betyr ikke at de bruker yogabukser eller gymshorts overalt de går. Hester er klare over hva som er passende til enhver tid , og det inkluderer formelle anledninger. Nett er en favorittfarge når Horses prøver å gjøre inntrykk, men det trenger ikke være den dominerende fargen i et antrekk. Kanskje et tilbehør som smykker , sko , eller a slips vil sende meldingen.

Berømte hestepersonligheter

 • Katie Holmes
 • Emma Watson
 • John Legend
 • Paul McCartney
 • Harrison Ford
 • Jackie Chan
 • Ruby Bridges
 • Helena Bonham Carter
 • Jennifer Watson
 • Liam Hemsworth
 • Kristen Stewart
 • Angela Merkel
 • Matt Groening
 • JJ Abrams
 • Ang Lee
 • James Cameron
 • Ron Howard
 • Martin Scorsese
 • Clint Eastwood
 • Rembrandt
 • Usher
 • Annie Lenox
 • Ashton Kutcher
 • Halle Berry
 • Martina McBride
 • Oprah Winfrey
 • Denzel Washington

Del Med Vennene Dine: