Finn Ut Antall Engel

Sacred Geometry Symbols - Elements of these Geometry Symbols

Hva er de hellige geometri-symbolene?

Hellige geometri symboler

Sacred Geometry Symbols - Hva symboliserer de?

Innhold

Hellig geometri er det eneste begrepet som fører til alle sentrale komponenter i levende ting. Dette kan være formene, mønstrene og andre symboler som alle er under geometri-linjen. Kanskje dette kan være litt annerledes enn det man lærte på skolene. Men du vil snart innse viktigheten av dem. Hellige geometri-symboler samler flere elementer som du må lære om i arbeidet ditt med å bli informert om hele problemet med geometri. Du kan enkelt se manifestasjonen av alle disse elementene i blant annet blomster, små levende skapninger.

Skisse for den gjentatte kjeden: Sacred Geometry

Fibonacci-spiral er et slikt element som anerkjenner geometri som en oversikt for den gjentatte kjeden om hvordan geometri ble til. Det var oppdaget av en eldgammel matematiker som brukte en rekke tall for å utføre oppgaven. Det gode med dette elementet er at det forekommer naturlig, noe som gjør det lett synlig i nesten alle naturlige omgivelser. Du kan også se dette element i vann skapninger som skjell, blader, frø og blomster.

Fem platoniske faste stoffer samler et enkelt element.

De er for det meste figurer i tre dimensjoner, og forholdet til hverandre kalles kongruens. Dette gjør at hver figur blant de tre kan forvandles til en annen med mye letthet. Tetraeder er en av de fem faste stoffene og kommer med fire forskjellige trekantformede sider. De fire symboliserer nøkkelaspektet ved ild , som er veldig tiltalende når det brukes i geometri. Det kan betegne en endring i geometri, men du må være veldig forsiktig når du håndterer det for ikke å komme ut av kontroll.

Hexahedron er en annen av de faste stoffene som har seks sider som har en kvadratisk form.

Denne tryller frem bildet av jord , som fører til aspekt av konsistens og tålmodighet. Dette solidet er veldig fleksibelt for å la ting bygge seg opp alene praktisk tid . Men du kan ikke tvinge ut noe. Oktahederet har åtte sider med trekantformer og gir bildet av luft . Den benytter en veldig delikat balansegang, siden spørsmål som takt og læringstrang alltid er i spill. På sin side kommer dodekaederet bygget med tolv sider som er femkantede i form. Det gir også en egnet plattform gjennom hvilken åndenes energier blir gjenopplivet.

Det siste faste stoffet er icosahedronene, som har tjue trekantede sider.

Den symboliserer vann , som går etter tidens strømning i tråd med hvordan vann oppfører seg, spesielt når det er i en elv. Under naturlige omstendigheter forekommer noen av disse faste stoffene som krystalliserte mønstre, men det kan variere fra tid til annen. Bort fra de faste stoffene er det tredje elementet i hellige geometri-symboler toroider, som omfatte utbredt og populære former. Hovedprinsippet deres er rotasjon sirkulært mens sirklene møtes i midten.

Konklusjon: Hellige geometri-symboler

Alle disse prinsippene er veldig viktig for vurdering når du arbeider med hellig geometri. De har veldig viktige detaljer som ikke kan ignoreres.

Del Med Vennene Dine: