Tiger Chinese Zodiac: Personlighet, kjærlighet, helse, karriere og horoskop

Hva kjennetegner Tiger i den kinesiske dyrekretsen?

Tiger kinesisk stjernetegn

Alt om kinesisk stjernetegn:Tiger

InnholdHver Kinesisk astrologi dyrekretsen tildeles et år i stedet for en måned, og siden det er tolv tegn, starter syklusen hvert 12. år. De Kinesisk tiger dyrekretsen er det tredje tegnet. Begynner med 20thårhundre, er Tigerårene 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 og 2022. De fem kinesiske elementene er tildelt hvert tegn og ett per tegns år, og danner en fem-tidssyklus.

Siste emne: Tigerhoroskop 2020

Tiger's fikset elementet er tre . I det kinesiske trossystemet har kompassretningene a fremtredende sted også. De gunstige for Tiger er Nord , Øst , og Sør . Det er til og med heldige blomster ( Cineraria og Gul lilje ), tall ( 3 & 4 ) og farger ( Hvit , Blå , oransje ) også.


Tiger personlighetstrekk: Generelt

Kinesisk tiger dyrekretsen er født ledere, og de har energi, utstråling og dristighet til å trekke den av. En Tiger vil alltid la sin tilstedeværelse bli kjent. Fordi de er vant til å lede, gjør de det pleier å være autoritativ på alle områder av livet. Noen ganger er en liten påminnelse nyttig å bringe dem tilbake til jord . En Tiger rykker aldri tilbake fra en utfordring; de elsker faktisk utfordringer. Det er det som driver dem. Det kan komme som en overraskelse for utenforstående, men de som er født i året av Tiger har også interne sliter med følelser av fremmedgjøring.

I naturen er tigre sterke, majestetiske dyr, men de bruker mye tid alene. Slik er det med dette Kinesisk horoskop skilt. Det er ensomt på toppen, noe som de fleste tigre kan identifisere seg med. Dels på grunn av sin dobbelte natur oppfører de seg på uforutsigbare måter. De leter alltid etter nye eventyr, og det er ikke uhørt for dem å pakke sammen og fortsette. Det siste de ønsker er å bli bundet; frihet er det viktigste for en Kinesisk tigertegn .

Tiger Zodiac: Positive Traits

Mens de er tilbøyelige til å lage ganske reiregg for seg selv, er Kinesisk stjernetegn, Tiger, er ofte også filantropiske. Dette kommer med å ha rikdom. De føler at de har nok til å dekke deres behov og til å dele med dem som trenger det. Hvis ingen trakasserer dem, kan de være ganske kjærlige og ha en god sans for humor. De er ikke så skumle som de virker når du kommer forbi fasaden.

Tiger Zodiac: Negative egenskaper

De som er født i året av Tiger ønsker respekt. Deres tilnærming til dette er hardt arbeid. Mens de ser på dette som veien til menneskers hjerter, kan det få dem til å virke uhøflige, noe som kanskje ikke stemmer. De har en mye energi og tro på seg selv, men dette kan føre til hensynsløs oppførsel. De Kinesisk Tiger horoskop tegn har også en tendens til å være ambivalent om mange ting på grunn av deres mistroiske natur. Det er ikke overraskende at tigre til tider kan være irritable. Å provosere en Tiger er uklokt. Prøv det en gang, så vet du nok til ikke å gjøre det igjen.


Typer tiger basert på kinesiske fem elementer

Metal Tiger (1950, 2010):

Metal Tigers er entall i tankene. Når de har valgt et livsmål, vil ingenting og ingen hemme deres driv for å oppnå. De er virkelig de mest drevne av alle Tiger-skiltene, og de bruker mye energi, og gir illusjonen om at de har alt (selv om de ikke har det). Denne stasjonen gjør Metal Tigers utfordrende å jobbe med, og primært å jobbe for, da de er altfor krevende og er tilbøyelige til å fornærme andre lett. Ambisjonene til denne Tiger er mer for hans eller hennes fordel, snarere enn for mer humanitære grunner, i motsetning til hans eller hennes andre Tigers.

Råd : Prøv å tenke på hvilken innvirkning ord og handlinger har på andre.

Water Tiger (1902, 1962):

De Vann Tiger er best på kommunikasjon av alle tigre. Det er ikke en overraskelse at de pleier å være bedre på kommunikasjon og ganske innsiktsfull sammenlignet med andre tigre. Disse evnene gjør det lettere for dem å jobbe godt i grupper. Deres Tiger lederegenskaper er temperert av sin tilnærmingsevne. The Water Tiger er ikke så utslett som de andre, og velger i stedet å ta bevisste beslutninger.

Råd : Bruk din oppfatning av andre til å lede dem, i stedet for å bremse deg.

Wood Tiger (1914, 1974):

Wood Tigers bruk karismaen deres for å trekke folk til dem, og de fungerer godt sammen med andre. Disse tigrene kan gjøre det uten å skremme; de bruker sjarmen sin i stedet. Det er sannsynlig at de sannsynligvis vil ta på seg underlingens kamper, noe for å hjelpe andre . Ulempen er at de kan ende opp med å føle seg brukt. Wood Tigers er heller ikke så disiplinert som andre Tigers, og foretrekker i stedet å jobbe med å bli venn med lagkamerater.

flotte bøker for 12 år gammel jente

Råd : Vær mer selvsikker om din posisjon, din tid og din selvrespekt.

Fire Tiger (1926, 1986):

Som elementet tilsier, Brann Tigre er eksplosive, livlige og mest dramatiske av tigrene. Dette er fordi de har store ambisjoner. Disse brennende kattene pleier å være noen av de mest optimistiske og impulsive av tigrene. Det er heller ikke sannsynlig at de kommer tilbake fra en utfordring eller motgang. Vær imidlertid forsiktig så du ikke går i krangel med denne tigeren, enn si å utfordre hans eller hennes mål og drømmer. Dette vil gjøre at klørne kommer raskere ut enn noe fordi Fire Tigers er veldig stolte.

Råd : Pass på å ikke fornærme andre med dine bemerkninger. Tenk før du snakker og handler.


Earth Tiger (1938, 1998):

Chinese Earth Tigers ha det beste av Tiger-signaspektene og det beste av jordelementelementene. De er robuste, intelligente og drevne, men de er også disiplinerte, grundige og praktiske. Disse tigrene er like ambisiøse som de andre , men de er mer målte og tålmodige med å oppnå sine mål. Underveis er de blant de mest godhjertede og veldedige av alle tigre.

Råd : Det beste du kan gjøre for deg selv er å finne riktig livsbalanse.

Chinese Zodiac: Tiger in Love

Forelskede tigre er intense, komplekse og ambisiøse generelt. Når de er i jungelen av kjærlighet, er de ikke forskjellige. Fremfor alt annet elsker de sin frihet, og det er viktig å huske dette. Dessverre kan du finne deg selv nådd en rovdyr. Disse Tiger-skiltene er veldig flinke til forførelse og søker alltid den neste gode tingen. Dette skjer ofte når tigrene er unge. De tiltrekkes av pene ting og pene mennesker og blir fort forelsket i valper.

Når elementene eller menneskene ikke tilfredsstiller utover et overfladisk nivå, går de videre. Tigre av alle striper tåler ikke å kjede seg. Det er kjærlighets dødsslag for dem. En annen Tiger kjærlighet tendens som kommer i veien er deres vanskeligheter med å forstå andres synspunkter. Hvis et argument brister, vil de sannsynligvis sprenge og handle irrasjonelt. Du kan finne deg selv alene og lurer på hva akkurat skjedd .

Med tid, erfaring og modenhet legger imidlertid selv disse tigrene seg. Ikke vær redd. Ikke alle tigre er like. De fleste av dem trenger og vil ha kjærlighet, og de blir veldig oppmerksomme og lidenskapelige elskere, selv fra en ung alder. Hvis du finner en moden Tiger til dags dato , kjærlighetslivet ditt blir spennende, uforutsigbart og morsomt. De skjenker alt i kjærlighetsforholdene hvis de er virkelig engasjerte, og det er vakkert.

Chinese Zodiac: Tiger Man Personality

De Tiger hann er fortryllende. Det er ikke uvanlig at han er ganske attraktiv, om ikke fysisk, så intellektuelt eller karismatisk. Han er flink til å sette deg under trollformlen med sine hypnotiske øyne, og hans evne til å lese deg lett. De Tiger mann vil fortelle deg hva du vil høre og få deg til å føle deg viktig. Selv om det er sant at han virker som en eventyrlig superstjerne på mange måter, vokt ditt hjerte før du gir det bort. Se under overflaten for å se om han er ekte. Hvis han er det, så har du gjort et utmerket Kinesisk dyrekretskamp . Hvis ikke, fjern deg!


Chinese Zodiac: Tiger Woman Personality

Tiger kvinner er en naturkraft. Ikke bare er de fengende på en måte som andre tegn ikke er, men de er også veldig dristige. Du vet når dette skiltet kommer inn i rommet. Hun holder aldri igjen når det gjelder hva hun tenker eller tror. Imidlertid vil det alltid være en del av henne som den Kinesisk tigerkvinne vil beskytte mot alle, til og med deg.

Tigerhunn er like sofistikerte og selvsikre som deres mannlige kolleger. Den kinesiske tigeren kan lett vri deg rundt fingeren hennes, og du vil være glad for å være i prosessen. Hvis dette blomstrer ut i en langsiktig romantikk , du vil aldri slutte å lære nye ting om henne, så du vil aldri kjede deg. Bare vær sikker på at hun ikke gjør det heller!

Chinese Zodiac: Tiger Love Compatibility

Chinese Tigers er de beste dyrekretskampene med Hund , Hest , og Drage . Hunden er en god kamp fordi begge astrologitegnene er drevet av idealisme og humanitære årsaker. Selv forskjellene deres viser seg å være positive. Hundens gode sans og skjønn hjelper Tiger når han eller hun er impulsiv eller altfor emosjonell. I sin tur kan Tiger hjelpe hunden med sitt mer fatalistiske livssyn.

De Kinesisk hest er den nest beste Tiger-kampen fordi begge skiltene lever av hverandres livlige, uforbeholdne natur. Heller enn motvekt hverandre, som forrige kamp, ​​bygger Tiger og hest på hverandres styrker og livsmål .

Til slutt, Tiger og Dragon sjelevenner samarbeide godt hvis det er forståelse mellom dem. Begge tegn liker å være dominerende. Hvis kompromiss og langsiktige forhandlinger fortsetter, vil dette være et dynamisk og stimulerende forhold. Å gi hverandre frihet og tid fra hverandre er viktig for begge tegn, så ingen vil bli fornærmet av dette. Begge deler felles ambisjoner; de trenger bare å jobbe sammen.

Den absolutt verste kinesiske dyrekretsen for Tiger er Geit . Den milde Sau ønsker en lykkelig hjemmeliv , mens den feisty Tiger har til hensikt å erobre verden. Deres uregelmessige behov og ønsker forårsaker strid og ulykke.


Dating en Tiger Man / Woman

Tigre er i sin natur veldig dominerende på alle områder av livet, inkludert seksualitet. Hvis du vil date en Tiger , ikke bli overrasket om han eller hun raskt tar regjeringene. Dette betyr ikke at du skal være altfor passiv og la dem gjøre alt. Årsaken til at dette er fordi mens de ikke vil ha kontroll, vil de ikke være en dukkemester for noen uten stemme.

La dem gjøre det meste av de første trekkene, men ta dem overraskende en gang i blant, bare for å holde ting interessante. Dette bærer over på soverommet. Den seksuelle handlingen vil være oppsiktsvekkende og ganske behagelig, noe som ikke skulle komme som noen overraskelse. Tigerens seksuelle lidenskap i sengen, kraft og lekenhet gjør dem ganske morsomme, så lenge du er så uhemmet som de er. Bare husk å ikke ert dem eller kritiser dem, selv ikke som en vits. Dette vil ikke sitte bra, da de også er stolte.

17 november stjernetegn

Chinese Zodiac: Tiger Child

Tigerbarn begynn livet og se ut til å være leder; dette betyr over venner, søsken og til og med foreldre. Foreldre må huske på dette. Jo tidligere maktkampen er vunnet, jo mer komfortabelt blir livet ditt senere. Ting er ikke så ille - ikke langt fra! Tigerbarn er fulle av energi, moro og ondskap. Gi dem plass der de kan bevege seg fritt, ettersom de sårt trenger det.

Hvis du trenger å beholde Tigerbabyer opptatt, gi dem unike oppgaver å gjøre, men sørg for å lage et spill av det. De vil ha noen venner, men de trenger den ene spesielle vennen for å hindre dem i å være ensomme. Tigre er glade barn, men når de er opprørte eller triste, gjør de det trenger ekstra oppmerksomhet og pep-samtaler. Hvert barn trenger dette, men a Tigerbarn trenger spesielt oppmerksomhet på den tiden. På den måten kan de etablere et bånd av tillit og kjærlighet med deg som vil vare.

Tiger Zodiac: Helse

De Kinesisk tigertegn er veldig aktiv, og aerob trening som f.eks eller løping er typisk for deg. Fangsten er at du er tilbøyelig til å overdrive det. Pass på at du ikke skyver kroppen din utover det den er i stand til å gjøre, ellers vil du skade deg selv. Helsen din er generelt god. Vanlige årlige feber har en tendens til å gå forbi deg.

Tiger Zodiac: Karriere

Tidlig, den Tiger skilt har en tendens til å slite til de finner veien. Ved slutten av 30-årene lander de på beina, og karrieren tar fart. Siden tigre er det naturlige ledere , du trives når du får et stort ansvar, og spesielt hvis en risiko er involvert.

Tigre trenger variasjon; du kan bare håndtere en skrivebordsjobb hvis en del av jobben er å gå utenfor og samhandle med mennesker det meste av dagen. Det eneste du ikke bryr deg om, blir fortalt hva du skal gjøre. Karrierer som passer deg og din jakt på adrenalin er piloter , oppdagelsesreisende , gründere , og Administrerende direktører . Hvis du omfavner den kreative siden din sammen med din sterke individualitet, må du se til motedesignere, eller komikere .


Tiger Zodiac: Reisetips

Siden Kinesisk tiger dyrekretsen er bunter med utadvendt energi, vil du sannsynligvis ikke nyte stille spa-ferier. Tigre er risikotakere. Ferier i byer som London eller Bangkok vil tilby mange ting å gjøre, dag og natt, mens utendørs opplevelser i New Zealand eller Nepal vil gi rikelig med fysiske, visuelle og kulturell stimulering . Det er sannsynlig at du vil se etter den billigste flyreisen, ta tak i tingene dine og dra. Men hvis du planlegger å reise til mer eksotiske steder, kan noe forhåndsplanlegging gjøre at opplevelsen din går jevnere.

Tiger Zodiac: Mote

Tiger menn og kvinner er dristig i livet og deres klesvalg. Vennene dine kan stole på at du finner lyseste farger , de dristigste uttalelsene og alt som holder deg et skritt foran alle andre. Chinese Tigers er ikke redd for å skille seg ut. Du liker å være den sentrum av oppmerksomhet , og du vil se bra ut. Vennene dine vet aldri hva du vil ha på deg, siden du er impulsiv og elsker å gjøre inntrykk!

Berømte Tiger Personligheter

 • Dronning Elizabeth II
 • Shia LeBeouf
 • Bill Murray
 • Jimmy Fallon
 • Beethoven
 • Victoria Beckham
 • Nelly
 • Marilyn Monroe
 • Karl Marx
 • Chris Christie
 • Lindsey Lohan
 • Wesley Snipes
 • Lady Gaga
 • Marshawn Lynch
 • Beatrix Potter
 • Tom cruise
 • Megan Fox
 • Jon Stewart
 • Jodie foster
 • Kate Moss
 • Usain Bolt
 • Robert Pattinson
 • Ruby Rose
 • Jaden smith

Del Med Vennene Dine: