Kinesiske symboler på formue eller lykke til

Hva er kinesisk symbol for lykke til?

Kinesiske symboler på formue eller lykke til

Forstå formue eller lykke symboler fra Kina

InnholdKineserne er veldig utrolig dyktige til å tildele så dypere betydninger for forskjellige symboler som representerer tilhørende forhold eller energi. Å gå gjennom Kina er virkelig utdanning på kinesiske symboler, som Fortune.

Det meste kinesiske symbolet, samt tilhørende betydninger

De blir alle observert bare med evaluering av øyet . Noen få andre typer av den symbolske representasjonen av formuen er i form av fonetiske symboler. Så dette er noen slags som kan forstå gjennom deres relaterte lyder. For eksempel er betydningen av fu2 lykke til . Den samme fu2 kan ellers også refereres til i en annen sammenheng for et nattlig pattedyr. Dette er parodien i representasjonen av de kinesiske formuesymbolene. Den nattlige skapningen er flaggermusen. Så åpenbart forstår vi at flaggermusen er en utmerket representasjon av formue.

27. desember dyrekretsen

Når du vil kutte opp og forstå de indre betydningene

Den indre betydningen betyr skjult i den kinesiske kunsten og maleriene; du må gjøre samspillet mellom fonetikk og ordspill. Når du gjør det, avslører det ofte deg hemmelige betydninger av det symbolske representasjoner.

Et eksempel på dette er et maleri i et særegent format. Den inneholder et bilde som skildrer en ekte fisk, som er en overflod symbol. Det kinesiske ordet som er som fisk yu2 vil direkte bety overflod, som er en visuell ordspill. Denne visuelle ordspillet er det spesifikke karakteristiske trekket, kalt rebus.

Rebus er oftere som et puslespill.

Du kunne se alle stavelsene til ordene og navnene som er representert i form av bilder av de spesifikke objektene, som ellers også høres ut som de ligner. Denne typen rebus er rikelig i subkontinentet. Dette er viktig på grunn av så mange ordspill som er tilgjengelige i de forskjellige dialektene eller tonene i det kinesiske språket mandarin. Det er fire forskjellige toner som du kan lære det kinesiske språket, mandarin. Det er malt i et av disse kunstverkene i de kinesiske museene, slik at en person med en skjære (det vil si å symbolisere lykke) og pionen (som representerer rikdommen ). Så dette er en utmerket samling av formuer.

De kinesiske symbolene som representerer lang levetid

De er mer fremtredende og dypt utbredt og klassifisert som den mest spennende typen tegn. For eksempel kan vi ikke engang forestille oss i våre ville drømmer en kalebas representerer vibrasjoner og energi forbundet med lang levetid. Men det gjør det i den kinesiske representasjonen. Videre kan du finne slike eksempler som skal beskrives grundig i feng shui-kunsten.

Voksende bambusplanter som betyr for formue

Å dyrke bambusplanter i hagen til hjemmet er en av fremgangsmåtene som anbefales i Feng shui for fører et sunt, lykkelig langt liv i mange år til.

Endelige tanker: formuesymboler

Alle disse symbolrepresentasjonene er ikke bare begrenset i Kina, men de råder også i nabolandene som Taiwan, Hongkong, Kina Indonesisk subkontinent, Thailand-folket, og til og med i et flertall av Singapore og Malaysia.

Del Med Vennene Dine: