Krigsdrøm Betydning: Drømmetolkning og symbolikk

Hva betyr det å drømme om en krig?

Krigsdrøm Betydning

Drøm om krig: mening og drømmetolkning

InnholdHvis du våkner fra en mareritt , kan du finne krigsdrømmen som betyr rett i tankene dine. Krigen i drømmebetydning er en moderne tid fenomen opplevd av mange mennesker som drømmer om kriger som utkjempes eller mange andre ting. Mange mennesker ser verden og alt rundt seg som veldig ustabil og i dårlig form. Det kan også være veldig fartsfylt og foranderlig. Noen mange forskjellige mennesker og grupper ser verden for å være uforutsigbar . Når du ser at drømmeverdenen din forandrer seg raskt, kan du vite at krigsdrømmen ligger rett i tankene dine.

Noen ganger hvis du ser en krig i drømmen din.

Det betyr at du har noen problemer. Du kan finne en grunn til at det skjer med deg. Uansett hva du vil si, sier du, og det er ingen som forteller deg hva du skal si. Det er din beslutning din verden og din virkelighet.

I eldgamle tider var det mennesker som så kriger i drømmene sine, noe som betydde at de så sin fortid. De så i sine drømmer hvordan fortiden deres påvirker dem. Det kan være lurt å endre fortiden din. Du har så mange muligheter, og du kan lære å kontrollere og forandre livet ditt på alle måter. Bare se opp for krigen i drømmen din og slutte å bekymre deg for den.

Under den kalde krigen

Jeg ville våkne opp i midt på natten å se nyheter på TV om en nært forestående atomkrig. Vanligvis sov jeg i en tilstand av alvorlig paranoia. Hvor mye mer sannsynlig trodde jeg at det kunne skje hvis vi startet den andre verdenskrig? Så jeg ønsket noen svar på krigen min i drømmen min, noe som betyr spørsmål.

Jeg ønsket å vite hva min atomkrigsdrøm betydde. Også visste jeg at jeg drømte om alle slags ting. Så jeg følte at det måtte være noe jeg manglet. Jeg hadde prøvd å se på drømmene mine for å finne mening, men jeg var alltid tapt. Noen av drømmene mine var litt kryptiske, og jeg ville ha en konklusjon eller mening.

Du kan ikke ha krig i drømmen din.

Noen mennesker vil fortelle deg at du ikke kan ha krig i drømmen din fordi den ikke er ekte, men jeg ber om å være annerledes. Jeg er ganske sikker på at jeg ville våkne opp i kald svette hvis jeg så en atombombe gå av, selv om jeg ikke er redd for ordet bombe. Jeg ville ikke være redd for det fordi bomben var helt imaginær og ikke eksisterte. Jeg tror på imaginær like mye som enhver åndelig eller religiøs person fordi våre tanker og ideer er overbevisende.

Når du kobler deg til din ånd og kobler deg til din indre ånd og intuisjon

Du gjør dette når du har en veldig intens drøm; så vil du begynne å se hvor kraftige tolkningene dine av hva som faktisk skjer i livet ditt kan være, selv om de kan være veldig forskjellige fra hverandre. Mange aner ikke hvor viktig det er å studere drømmene sine og forstå dem. Noen mennesker går om livet, og det handler om det.

Hvis du vil ha fred, hvorfor ikke ha fred og la ingen få krig i drømmene dine? Når du studerer og åpner øynene for kraften i tankemønstrene dine, vil du begynne å finne ut at du er åpen for muligheter, og beslutningene dine er ikke lenger forhåndsbestemt . Hva som var ekte er ikke lenger ekte, så hvorfor bekjempe det?

Har du noen gang lurt på hva som skjer med de menneskene som ikke lever etter fredsloven i sitt eget liv?

Svaret er at de lar krigens virkelighet diktere deres liv. Mange mennesker har blitt hjernevasket av måten de lever på og de forskjellige religionene prøver å ta kontroll .

Husk det gamle ordtaket: Det som dukker opp på overflaten er det du lager det? Det er ikke noe galt med den påstanden, og ingen tar feil for å ha en falsk følelse av sikkerhet, men det er forskjell på det og å late som om verden er trygt og forutsigbart .

Ikke bekymre deg for å bli bombet i drømmene dine.

Fordi de ikke er ekte, og du trenger ikke å kjempe eller drepe noen fordi det ikke skjer. Ta deg litt tid og bli kjent med tankene dine og din indre ånd og bli åndelig opplyst .

Atomkrig er ikke noe folk flest tenker på. Det er skremmende å tenke at selv to eller tre minutter unna en potensiell kjernefysisk apokalypse. For mange mennesker som ikke engang er klar over frykten den genererer, er det en dyptliggende frykt for atomkrig. Som et resultat lider de ofte angst eller depresjon når tiden kommer til takle deres angst .

6. desember dyrekretsen

Etter å ha hørt om den store frykten folk føler om atomkrig, ble jeg slått av hvor få mennesker som virkelig ser på drømmene sine. Så for å være ikke-fordømmende bestemte jeg meg for å se på disse drømmene og se om noe jeg fant var relatert til atomkrig.

Jeg begynte med å stille spørsmålet, er kjernekrigsdrømmer mulige eller sannsynlige? Svaret var et definitivt nei. Svarene på spørsmålet var mye mer i tråd med en drøm om en krig, en drøm om døden .

Ikke rabatt drømmene dine for fort!

De kan ha en viss betydning. Selv drømmer som har liten eller ingen tilknytning til virkeligheten, kan fortsatt ha stor betydning for deg. Mange mennesker som opplever mareritt er fylt med urovekkende bilder av en forferdelig hendelse . Noen ganger kan disse bildene utløse manifestasjonen av en rekke mareritt over tid.

Jeg synes det er ganske interessant at drømmer knyttet til livshendelser ser ut til å være mer knyttet til drømmeren enn de ikke-relaterte drømmene. Det kan være en dypere grunn til dette.

Type mareritt vi sannsynligvis får

Det er noen bevis som tyder på at språket vi bruker i drømmene våre er ganske forutsigende for type mareritt vi sannsynligvis vil ha. En annen måte å tolke drømmene dine på. Å finne ut hva de mener er å spørre deg selv hva du forventer å skje i drømmen. Er den hendelse i drømmen noe som faktisk vil skje?

Du kan forvente å oppleve følgende: Moren til datteren din dør plutselig, du er plutselig i en ny by, du har møtt en merkelig mann, og du er plutselig i et ukjent soverom. Etter å ha opplevd slike hendelser i drømmene mine, begynte jeg å se hvorfor jeg i utgangspunktet hadde en så visceral reaksjon på drømmen. Jeg kunne lett tolke drømmen på det meste ekte sans .

Siste tanker

Hvis du er utsatt for mareritt om atomkrig eller ødeleggelse av verden , kan den samme typen tenkning ofte bidra til å rense tankene og forhindre at et mareritt tar tak. Så det vil hjelpe hvis du prøver å bruke denne tilnærmingen.

Del Med Vennene Dine: