Dream Dictionary W (6): Dream Interpretation of Symbols Starter med W

Drømmeanalyse av W-ord: Side 6 - Vinn til veiviser

Drømmeordbok for W-ord - Side 6

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med W

Innhold9. mai dyrekretsen

W Side 1 | W Side 2 | W Side 3

W Side 4 | W Side 5 | W Side 6

W Side 7

Vinne - Drømmer om at jeg vinner på noe

Å drømme om at du vinner på noe kan tyde på at du føler deg vellykket i ditt våkne liv. Selvtilliten din er høyere enn vanlig, noe som er en godt tegn . Denne drømmen kan oppmuntre deg til å fortsette det harde arbeidet med å fullføre et prosjekt du har jobbet med.

Denne drømmen kan alternativt foreslå at du trenger å lære å jobbe hardere hvis du vil være en vinner. Du må legge mer innsats i noen prosjekter hvis du ønsker å få dem gjort. Du kan ikke bare lene deg tilbake og vente på at noe skal skje.

Denne drømmen kan også tyde på at du er fornøyd med sexlivet ditt for øyeblikket.

Å se på hva du vant på kan også gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Vind

Å føle en myk vind mot huden din kan forutsi at lykke vil komme til deg i en tid med tristhet. Det vil være et lys blant mørket.

Hvis du føler en rask vind, kan dette tyde på at du blir fristet av noen eller noe i ditt våkne liv. Du må gjøre ditt beste for å motstå denne fristelsen. Jo lettere det er å gå mot vinden i drømmen din, jo lettere vil den motstå fristelse i det virkelige liv.

Hvis vinden blåser i retningen du går, kan dette tyde på at du har mange lojale venner som vil hjelpe deg når du trenger det mest. Ikke vær redd for å be om hjelp fra disse menneskene.

Hvis du bare hører vinden, kan dette tyde på at livet ditt er komplisert eller forvirrende for øyeblikket. Du må finne noen som kan gi deg en retning for å finne ut hva du skal gjøre i stedet for å stå rundt og være forvirret.

Wind Chimes

Å se eller høre vindklokker i drømmen din kan tyde på at alt går bra i ditt våkne liv. Du er fornøyd med hjemmelivet ditt, og det går sannsynligvis også i det sosiale livet ditt.

Noen ganger kan vindklokke, i en drøm, brukes av tankene dine til å prøve å få deg til å huske noe. Det er sannsynligvis en leksjon du har lært tidligere, som kan hjelpe deg med en situasjon som du for tiden har å gjøre med ditt våkne liv .

Vindmølle

Å se en vindmølle i drømmen din kan antyde at lykke vil komme inn i fremtiden din. Denne lykke vil mest sannsynlig håndtere penger.

Hvis vindmøllen er ødelagt, kan dette forutsi at utfordringer vil komme inn i ditt våkne liv. Det vil hjelpe hvis du forbereder deg på disse utfordringene før enn senere.

Vindu

Å se gjennom et vindu i drømmen din kan antyde at du har høye mål for deg selv, men disse målene er sannsynligvis urealistiske. Denne drømmen antyder at med mindre du senker forventningene dine, vil du bli skuffet.

Ser noe rart ut, kan vinduet antyde at du ikke gjør det så bra på jobben din. Nå er det enten tid for å bli bedre i jobben din eller endre karriere før omdømmet ditt blir skadet. Se Skapning* for videre drømmesymbolikk.

Hvis vinduet er lukket, kan dette tyde på at du føler deg ensom i ditt våkne liv.

Hvis vinduet er ødelagt, kan dette tyde på at noen av vennene dine faktisk ikke er så lojale mot deg som du kanskje tror de er. Du bør finne ut hvilke venner av deg som er illojale, slik at du kan slutte å være venner med dem før de kan skade deg.

Hvis du kommer inn i en bygning gjennom et vindu i stedet for en dør, kan dette tyde på at du skal om en problemet på feil måte . Du tror kanskje du er smart, men dette vil se ut som om du er uærlig. Hvis du forlater en bygning gjennom et vindu, kan dette tyde på at du gjør noe som vil få deg i trøbbel med mindre du endrer måter. Se Bygning* for videre drømmesymbolikk.

Window Shopping

Å drømme om at du handler i vinduer kan antyde at du vil ha mer i livet, men du føler enten at du ikke har verktøyene eller ferdighetene for å få det du vil, eller du kan føle at du ikke fortjener å få det du vil. Uansett antyder disse to mulighetene et mulig lavt selvtillitsproblem som du kanskje har.

Denne drømmen kan alternativt foreslå at du trenger mer i ditt våkne liv, og å ikke ha det du trenger gjør at du føler deg tom på innsiden. Det ville hjelpe hvis du prøvde å få denne tingen inn i livet ditt så snart du kan for å føle deg fullstendig.

Frontrute

Å se gjennom en ren og klar frontrute kan tyde på at du er flink til å planlegge langt inn i fremtiden. Du vet hva du vil, og du har en ide om hvordan du får det. Du kan se verden rundt deg på en tydelig måte.

Hvis frontruten er skitten, kan dette tyde på at du ikke ser ting tydelig i ditt våkne liv. du kan se saken på en skjev måte på grunn av en skjevhet du måtte ha. Dette kan også være et tegn på at du er forvirret om noe som skjer i ditt våkne liv. Den samme drømmetolkningen [å være forvirret] gjelder hvis frontruten er tåkete.

Å se en sprekk i frontruten kan tyde på at du ikke ser ting tydelig. Din negative holdning hindrer deg i å se ting som de virkelig er. Du har sannsynligvis problemer med å fullføre målene dine, noe som kan være det som er forårsaker din dårlige holdning .

Se Bil* for videre drømmesymbolikk.

Vindusviskere

Å bruke vindusviskere i drømmen din kan tyde på at du ikke ser noe tydelig i ditt våkne liv, men at du prøver å se ting tydeligere. Du gjør ditt beste for å finne sannheten i ditt våkne liv. Hvis du fortsetter å gjøre hva du gjør, er du sikker på å avdekke sannheten før lenge. Klarhet vil komme inn i ditt våkne liv.

Se Frontrute* for videre drømmesymbolikk.

Vin

Å drømme om å drikke vin kan tyde på at du er fornøyd i det sosiale livet ditt for øyeblikket. Du er omgitt av gode venner som vet hvordan du skal vise deg en god tid. Dette kan også noen ganger forutsi at du vil ha lykke til i kjærligheten.

Hvis du knekker en vinflaske, kan dette tyde på at du legger for mye krefter på et forhold, mest sannsynlig et romantisk. Prøv å gi den andre personen litt plass slik at de ikke føler seg kvalt.

Å se fat vin kan tyde på at du vil ha finere ting i livet .

Se Alkohol* for videre drømmesymbolikk.

Vinkjeller

Å se en vinkjeller i drømmen din kan antyde at du vil ha de finere tingene i livet. Du lar ikke gjennomsnittlige ting underholde deg. Du vil ha noe bedre. Hvis du jobber for det du vil, er du sikker på å få det.

Vinglass

Å se et vinglass i drømmen din kan tyde på at du gjennomgår en deprimerende tid i livet ditt for øyeblikket. Du har sannsynligvis problemer med å se lyset i mørke tider på dagen. Du vil først finne ut hva som gjør deg deprimert før du kan finne en måte å være lykkelig igjen.

Vingård

Å være på en vingård i drømmen din kan antyde at du vil ha de finere tingene i livet, men du vet sannsynligvis ikke hvordan du får de finere tingene. Denne drømmen prøver å få deg til å be om råd i denne saken. Be folk du beundrer om råd. Hvis du får de rette vennene og får de rette rådene, så er du sikker på at du en dag vil ha det du vil.

Vinger

Å se vinger på fugler kan tyde på å overvinne kamper du har vært utsatt for i ditt våkne liv. Du kommer over problemene dine i det våkne livet ditt. Ditt rykte øker. Slå opp fuglen i drømmen din, eller Fugler * kan gi deg ytterligere drømmesymbolikk.

Å drømme om at du har vinger kan tyde på at du er bekymret for noe som skjer i ditt våkne liv. Den vanligste årsaken til at du har vinger i drømmen er å være engstelig for å trenge å reise eller bekymre deg for at noe ille vil skje med noen som reiser.

Blunke

Hvis du drømmer om at du blunker, kan noen forutsi at romantikk er rett rundt hjørnet i ditt våkne liv.

Hvis noen blunker til deg, kan dette tyde på at du må passe deg for andre. De planlegger sannsynligvis noe bak ryggen din. Dette kan være en romantisk ting , men det kan også være noe rampete.

Vinter

Å drømme om at det er vinter, uansett hvilken årstid det er i ditt våkne liv, kan forutsi at uflaks vil komme i nærmeste fremtid. Denne uflaks vil sannsynligvis påvirke noen oppgaver du jobber med, noe som gjør dem vanskeligere å fullføre enn du først trodde. Denne drømmen kan noen ganger også forutsi uflaks i helsen din eller helsen til noen du bryr deg om.

Tørke

Å bruke en tørke i drømmen din kan antyde at du trenger å rydde deg opp i ditt våkne liv. Dette kan tyde på at du trenger å rydde opp i handlingen din, eller det kan tyde på at du må rydde opp i din negative holdning, selv om du ikke gjør noe negativt.

Hvis du bruker babyservietter, kan dette tyde på at du ikke er helt negativ, men i stedet oppfører deg som en baby. Det vil hjelpe hvis du lærer deg hvordan du skal oppføre deg i alderen din.

Metalltråd

Hvis du drømmer om ledning i drømmen din, kan du forutsi at du må gjøre mange korte turer om kort tid. Disse turene vil trolig trette deg og stresse deg.

Å se ledning på et gjerde kan tyde på at andre jobber mot deg. Nå er det en dårlig tid å stole på fremmede. Sørg for å gjøre undersøkelser hvis du trenger å snakke med en av en hvilken som helst forretningsårsak. Se Gjerde* for videre drømmesymbolikk.

Hvis ledningen er gammel eller rusten, kan dette tyde på at holdningen din blir mer negativ enn vanlig. Hvis du ikke endrer temperament, så din sosialt liv og hjemmeliv blir mer komplisert enn det trenger å være.

Avlytting

Å drømme om at noe av deg har tappet inn, kan antyde at du er paranoid om noe du er redd for å skje i ditt våkne liv. Dette er ikke et tegn på at noe ille vil skje, men i stedet er dette bare en representasjon av paranoiaen din.

Denne drømmen kan alternativt antyde at du er bekymret for at noen vil avsløre en av dine hemmeligheter uten din tillatelse.

Visdom

Å drømme om at du har mer visdom enn du har i ditt våkne liv, kan tyde på at du har mer potensiale enn du faktisk bruker. Hvis du utnytter dette potensialet, vil du kunne utføre oppgaver mer effektivt enn du har gjort dem i ditt våkne liv. Hvis du kan få nye eller bedre ferdigheter med den visdommen du har i ditt våkne liv, vil du bli mer vellykket i ditt våkne liv.

Hvis du har mindre visdom i drømmen din enn du har i ditt våkne liv, kan dette tyde på at du har potensiale eller gode ferdigheter, men du lar dem gå til spille. Nå er det en god tid å bruke ferdighetene dine i stedet for å la deg bli rusten.

Visdomstenner

Hvis du er i ferd med å få visdomstennene dine trukket i det virkelige liv, kan denne drømmen være forårsaket av din angst for å vite at du trenger å få tennene ut. Hvis dette er tilfelle, har denne drømmen liten eller ingen drømmesymbolikk.

Å fokusere på visdomstennene dine kan tyde på at du er klar til å lære nye ting, eller at du allerede gjør en god jobb på lære nye ting . Uansett er dette et tegn på at det nå er en flott tid å utvide tankene dine.

Se Tenner* for videre drømmesymbolikk.

Skulle ønske

Å komme med et ønske i drømmen din kan antyde at du vil ha noe i ditt våkne liv. Du har mål som du ønsker å oppnå. Selv om du kanskje ønsker å bli mer vellykket mens du drømmer eller er våken, kan denne drømmen forsterke at å ønske alene ikke vil fullføre målet ditt; du må jobbe mot det.

Wishbone

Å se et ønskebein i drømmen din kan antyde at det går bra i det våkne livet ditt. Hvis ønskebenet er stort, kan dette forutsi at enda mer lykke vil komme inn i dette området av livet ditt. Hvis ønskebenet er lite, kan dette forutsi at skuffelse vil komme inn i dette området av livet ditt.

Heks

Å se en heks i drømmen din kan antyde at du ønsker å gjøre noe mer spennende i ditt våkne liv. Du kan bli fristet til å gjøre ting som er morsomme og har en sjanse til å skade omdømmet ditt. Uansett hva du gjør kan virke bra nå, men det vil trolig komme tilbake for å hjemsøke deg senere.

Hvis en heks prøver å skade deg, kan dette tyde på at du vil ha uflaks i virksomheten og skuffende hjemmelivet.

Se Magi * for videre drømmesymbolikk.

Vitne

Å drømme om at noen er vitne til at du gjør noe galt, kan tyde på at du føler deg vanskelig i det sosiale livet ditt. Du stiller deg konstant foran andre, noe som kan belaste forholdene du har i ditt våkne liv .

Hvis du er vitne til kriminalitet, kan dette tyde på at du føler at du ikke er så god som visse mennesker i ditt våkne liv. Du kan føle at du har en byrde fordi du trenger å bekymre deg for andre.

Hvis du trenger å avlegge vitnesbyrd i retten for en skyldig person, kan dette tyde på at du føler deg skyldig for noe du har gjort, eller at du føler deg skyldig for å holde hemmeligheten om noe som noen andre har gjort. Det er best å snakke om dette med noen andre, slik at du ikke lenger trenger å føle deg skyldig. Se Court * for videre drømmesymbolikk.

Veiviser

Å se en veiviser i drømmen din kan forutsi at du snart må håndtere en stor familieproblematikk. Dette vil sannsynligvis forårsake mange komplikasjoner i andre områder av ditt våkne liv. Dette vil sannsynligvis gi deg mye stress og ulykke. Det kommer sannsynligvis ikke noe godt ut av dette.

Hvis du ennå ikke er voksen eller ikke har en egen familie ennå, og du drømmer om trollmenn, kan dette tyde på at du mister forholdet til noen. Du vil sannsynligvis ha forholdsproblemer eller bryte opp med en romantisk partner snart .

Se Magi * for videre drømmesymbolikk.

Del Med Vennene Dine: