Rooster Chinese Zodiac: Personality, Love, Health, Career and 5 Elements

Hva er den kinesiske hane-personligheten?

Hanes kinesiske stjernetegn

Alt om kinesisk stjernetegn: hane

InnholdDet er tolv år lang Kinesiske dyrekretsen , og dyrekretssyklusen starter hvert tolvte år. De Kinesisk dyrekretsen hane er det tiende tegnet. Moderne Rooster Zodiac år er 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 og 2029. Det er fem kinesiske elementer, som også brukes i den kinesiske dyrekretsen. Hvert skilt har en fikset element og en syklus på ett element per haneår.

Siste emne: Hanehoroskop 2020

Hanens faste element er metall . Det betyr at en hane har et metallfast element og et annet element for året. Til slutt er lykkebringende tegn og symboler avgjørende i det kinesiske trossystemet og brukes derfor også i Kinesisk astrologi . De heldige anvisningene for Rooster-tegnet er Sør og Vest . Det er til og med heldige farger ( Gull og Sølv ), blomster ( Krysantemum og Gladiola ) og tall ( 5 & 7 ).

Hane personlighetstrekk: Generelt

De Kinesiske haner har noen av de mest innflytelsesrike personlighetene i dyrekretsen, og det sier noe. Det er ingenting subtilt med dem. På en måte er det bra fordi man alltid vil vite på forhånd hvor han eller hun står med en hane. Det er veldig lite mellomting med hanetegnet; folk liker dem eller ikke. Haner er veldig sikre på seg selv og planene sine, de har et bestemt sett med tro på verden som ingen kan endre, og de har ekstrem selvdisiplin når det gjelder arbeid.


Rooster Zodiac: Positive Traits

Hvis du teller Kinesiske dyrekretsen haner blant vennene dine, vil du merke deres trofasthet, pålitelighet og en god sans for humor. Haner har nok integritet til å aldri bakstikke eller sladre. Det er bare ikke i deres natur å gjøre det. Hvis de lover deg noe, vil de levere. Dette er fordi haner elsker nye satsninger, og deres puristiske karakterer vil ikke la dem gi noe mindre enn perfeksjon.

Rooster Zodiac: Negative trekk

Styrkene som gjør Kinesisk horoskop Hane skilt så pålitelige og gode arbeidere kan også gjøre dem umulige å leve med. Deres jakt på fortreffelighet og presisjon strekker seg utover seg selv og gjør dem nedlatende for andre som ikke lever opp til idealet. Haners velkjente sløvhet hjelper heller ikke deres sak. De trekker seg bare ikke tilbake fordi de sjelden tror de tar feil i noe. Ingen av disse tingene gir dem beundring eller vennskap.

Typer av hane basert på kinesiske fem elementer

Metal Rooster (1921, 1981):

Metal Roosters har den typiske arbeidsdriften, men de har en ekstra fordel ved at de har en sikker karismatisk tegning som får dem til å skille seg ut. Å være sentrum for oppmerksomhet er noe alle kinesiske haner liker, men Metal Roosters er de virkelige mestrene på det. Dessverre forårsaker deres kontinuerlige, analytiske sinn flere problemer enn de løser.

Ja, et Metal Rooster-sinn skaper muligheter , men det overanalyserer også alt og alle rundt dem. Par det med Kinesiske dyrekretsen Rooster’s manglende evne til å holde meninger for seg selv, og resultatet er en umulig egoistisk nitpicker. De treffer kanskje den store tiden, men de vil være ensomme på toppen.

Råd : Lær hvordan du lukker munnen og lytter. Empati er en stor livsferdighet å lære. Hvis du vil gjøre det til toppen, trenger du folk rundt deg som du kan stole på. Først må de tro og tolerere deg.

Water Grid (1933, 1993):

Vann Haner er unike. De er mykere og mer flytende enn fetterne, noe som gjør dem mye lettere å jobbe med. Disse hanene jobber like hardt som de andre, men deres oppmerksomhet er ikke som velutviklet . Det som skjer er at deres jakt på perfeksjon får dem til å fokusere for mye på små ting, og de henger seg fast i detaljer, noe som kan være veldig frustrerende for dem. Heldigvis lærer mange av dem å jobbe rundt dette og fortsette med suksessfulle karrierer innen detaljorienterte felt.

Råd : Du synes det er mer behagelig å komme sammen med andre enn andre haner. For din skyld, hvis du ser deg selv bli frustrert, gå bort fra prosjektet og ta deg tid til å friske opp tankene dine før du prøver det igjen.


Wood Rooster (1945, 2005):

Wood Roosters er sosiale, som Water Roosters, generelt. De er imidlertid stive når det gjelder å samarbeide med andre. Selv om det er sant at de fungerer rimelig bra i team, er det typisk Wood Roosters fantastiske arbeidere , tar på seg enorme belastninger. Problemet kommer når de forventer at sine kolleger skal operere i samme tempo. De er imidlertid ikke hardnosed som noen andre haner. Faktisk har de nok empati til å ta hensyn til de uheldige, og det har vært kjent at de engasjerer seg i veldedighetsarbeid fra tid til annen.

Råd : Bruk empati du har for trengende mot alle. Det inkluderer menneskene du jobber med. Ikke alle har utholdenhet som du har.

Fire Rooster (1957, 2017):

De kinesisk Brann Hane er det mest ekstreme eksempelet på alle søskenbarn. Disse hanene er stolte, heldige og problematiske. På ekte Rooster-måte har de en visjon om sine mål, og ingen vil noen gang endre deres oppfatning . Himmelen hjelpe personen som prøver! Han vil ende opp med å savne noen egne fjær. Ingenting får denne ildfuglen ned. Fire Roosters vet at de er varme ting, og de vet hvordan de skal spankulere. Den gale tingen er at det fungerer for dem.

Til slutt vil de angripe alle som jobber for dem som ikke holder følge eller som ikke gjør ting bare slik. Denne holdningen vinner ikke Fire Rooster noen venner, men utrolig nok får de det de vil ha. Det er sjelden at en brannhane ikke blir en suksess i livet. De har kanskje ikke noen å dele det med.

Råd : Avkjøl jetstrålene dine og rist maurene ut av buksene dine! Ja, du er hanen med planen, men å skyte av på alle rundt deg for den minste forestilte litt vil forlate deg veldig ensom på lang sikt.

Earth Rooster (1909, 1969):

Jord Hane skilt er mer jordet enn søskenbarnet deres. Før han tar viktige avgjørelser, vurderer disse hanene alle faktorene først. De har en tendens til å ta enorme belastninger og fungerer fortsatt. Dette blir et problem når andre jobber for dem fordi de antar at andre kan takle samme belastning som dem. Haner er ikke kjent for sin medfølelse, og dette er tydelig med jordhane. Hvis noen ikke lever opp til forventningene, vil denne hanen gi dem en ør.

Råd : Siden du fungerer best når du har noe å mestre, fokus på balanse i livet ditt. Fokuser på en balanse mellom arbeid og liv for deg og for de som jobber for deg. Forstå at alle (inkludert deg) trenger regelmessige pauser for ikke å brenne ut.


Chinese Zodiac: Rooster in Love

Forelskede haner er kjent for å være finete perfeksjonister, så hva slags elsker ville de være? Noen har beskrevet Roosters er altfor tette til å være morsomme, mens andre har beskrevet dem som for stumpe og mangler sosiale ferdigheter til å slippe noen inn. Dette kan være nøyaktige vurderinger i noen tilfeller, men for å si alt Haneelskere er som dette er ikke rettferdig.

Hvis en hane blir forelsket, er det riktig at han eller hun kan slite med å finne en måte å fortelle deg om. De er mye flinkere til å vise enn å fortelle. Hvis du forstår dette, er sjansene dine for å slippe inn dette perfeksjonistiske fjærfeet inn mye bedre. I virkeligheten, Kinesiske dyrekretsen haner er i stand til dype følelser , og hvis de tar mot til å fortelle deg hvordan de har det, er det en viktig milepæl for dem. La dem ta seg tid og veilede dem med tålmodighet, kjærlighet og aksept .

Chinese Zodiac: Rooster Man Personality

Så overmodig som planlegge menn er i de fleste situasjoner, vil kjærlighet bringe dem ned en pinne. Det kan være morsomt å se denne tøffe high-roller som sliter med noe å si, men aldri le av ham. Hjelp med å styre samtalen til tingene tidsplan mann er flink til, og komplimentere ham. De Hane hann vil elske deg enda mer, og han vil ha mye å snakke om. Den beste nyheten er at når han har bestemt seg for at han elsker deg, vil han være trofast.

Chinese Zodiac: Rooster Woman Personality

Kvinnelige haner er like skrytende som deres mannlige kolleger, og komplimenterer henne, ikke nødvendigvis for utseendet hennes, men for hennes prestasjoner, vil gå rett til hennes hjerte. Hvis ordene hennes svir deg innimellom, ikke ta det til deg. Det er kjent at alle hane kvinner mangler i taktavdelingen. Hvis du kan komme forbi Hanekvinne ‘S tøft eksteriør , vil du oppdage at hun har kapasitet til å elske, og hun vil også være trofast.

Chinese Zodiac: Rooster Love Compatibility

Beste kjærlighetsmatcher for Rooster Zodiac

Den beste Kinesiske stjernetegn kjærlighet kamper for hanen er Slange og Okse . Styrken til Haneslang match er at begge er drevne, skarpe og omhyggelige. Begge ser etter velstand og posisjon i samfunnet. Hvis de kan jobbe gjennom forskjellene, nemlig at hanen kjører på høyt gir og slangen løper i et langsommere, mer kalkulerende tempo, ville de jobbe sammen ganske bra.

Gode ​​kjærlighetskamper for Rooster Zodiac

Den nest beste kampen er Kinesisk okse . Dette kan virke overraskende, siden de er veldig forskjellige på noen måter, men Oksen jobber like hardt som Hanen gjør, som hanen godkjenner, og hanen er en perfeksjonist som følger med detaljer, som oksen setter pris på. En annen ting dette Hane Ox par har til felles er deres kjærlighet til materielle goder og komfortabel opphold .

Ikke anbefalte kamper for Rooster Zodiac

Den dårligste mulige kampen for Hanen er en annen Hane . De kan bli gode venner, kolleger og lagkamerater, men ikke kjærester. En hane sitt kjæreste ønske er å være nummer én. Hvis det er to haner i et forhold, hvem blir nummer to? Hvems visjon vil paret følge? Hvis de deler en visjon, hvem vil ha eierskap? Konstant friksjon vil drive disse to fra hverandre.

5252 nummer


Dating en hane mann / kvinne

Hvis du vil tegne inn en Hane for en date , start en samtale om hans eller hennes prestasjoner eller mål i livet. De vil snakke spent om dette en god stund. Ikke ta det personlig hvis de ikke spør om din erfaring. Dating en hane er kanskje ikke veldig fantasifull; faktisk ikke bli overrasket om den første er en forretningslunsj . Hvis du vil vinne en Haneelsker gi ham eller henne en praktisk gave. Kanskje det er noe de kan bruke som en hobby eller på jobben. De vil elske det.

Hvis din Haneforhold kommer til det seksuelle nivået, ikke bli overrasket om Roosters legendariske visjon og fantasi fordamper. Det kan være opp til deg å forhindre at kjærlighetslivet ditt blir rutinemessig og trygt. Hvis det appellerer til deg, vil du være lykkelig. Hvis ikke, bør du nærme deg dette nøye, da du ikke vil fornærme en Hane seksuelt (du vil aldri høre slutten på det). I stedet for å kritisere kjærlighetslivet ditt, kan du kanskje introdusere noe du hadde hørt om, eller finne en måte å få dem til å tro at det er deres idé.

Rooster Zodiac Child

TIL Hanebarn vil ha et unikt perspektiv på verden og hans eller hennes plass i den. Noe av det beste med små haner er deres medfødt selvdisiplin . Ingen kunne beskylde disse barna for ikke å ha noe fokus. Haner er i stand til intens konsentrasjon, til tross for flere distraksjoner rundt dem. Hvis de er fokusert på et mål, vil ingenting stoppe dem før de når det målet, uansett hvor stort eller lite det er.

Det positive livssynet:

En annen flott ting om haneunge er hans eller hennes positive syn på livet. Denne optimismen overføres til deres selvfølelse. Ingen og ingenting vil fortelle dem at de og planene deres er mindre enn ideelle. Du kan se hvor dette kan føre. Noen ganger må haner takle arroganse fra en ung alder, men saken er mange ganger, planene deres ordner seg. Det er en utfordring for foreldrene å vite når de skal gripe inn og når de skal la den lille fuglen sin ta av og fly.

Senter for oppmerksomhet:

En ting er sikkert, Hanebarn elsker å være sentrum av oppmerksomheten, og hvis deres ville ordninger får dem den oppmerksomheten, så mye bedre. Noen kan til og med beskylde dem for å være eksentriske på grunn av intensiteten. Overraskende nok virker foreldrene mer opprørte over denne etiketten enn Rooster-barna. De er forskjellige, ja, men det betyr ikke at det er en dårlig ting, men noen ganger betyr det at de kan være sosialt vanskelig.


Fortell det som det er:

Noe å se på er ditt lille Hane baby Sin tendens til å fortelle det som det er for mennesker i alle aldre. Denne mangelen på takt og bekymring for påvirkning kan lande dem i varmt vann, og det kan miste dem, venner. Så lærer dem verdien av empati fra tidlig alder er viktig. Det viktigste du kan gjøre for dette barnet, er å hjelpe ham, eller hun lærer å ta råd og til og med kritikk fra andre. Det vil være vanskelig for dem å forstå at de faktisk ikke vet alt, og at de noen ganger tar feil. Jo tidligere du begynner på denne veien, jo mer avslappet vil deres liv være (og ditt) når de vokser opp.

Chinese Zodiac Rooster: Health

Heldig Kinesisk hane folk blir sjelden, om noen gang, syke. Når de gjør det, kan de være veldig humørsyk, men de kommer seg raskt. Ingenting vil holde denne karakteren nede lenge! De har alt for mye å gjøre. Du kan vurdere å hvile innimellom, selv om det er en ti minutters lur. Bare hold deg oppdatert når du blir eldre.

Rooster Zodiac: Karriere

De Kinesisk, dyrekretsen, hane, sign er dyktige og kompetente arbeidere. De er stolte av å få ting til å fungere bedre enn og få ting gjort på sin måte. Haner er også flinke til å finne muligheter for fremgang og få seg til å se bra ut. Det kan komme som en overraskelse da, men haner jobber like hardt som alle andre i mannskapet. Alle disse tingene stemmer vanligvis opp i tide, og a Hane skilt vil finne seg selv i en lederstilling om ikke lenge. Det er hvis hanen liker å jobbe i virksomhet felt. Det er en vill, individualistisk strek i noen haner også. Bare se på antall vellykkede Rooster musikere , og du kan se at musikken og kunst er også et godt utløp for denne heldige fuglen.

Chinese Zodiac Rooster: Reisetips

De som er født i år av Hane har liten interesse for å gå til historiske steder eller lære om andre kulturer. I stedet for å være student, vil du være leder. Alt annet gjør deg ulykkelig. Hvor vil du gå for å ha moro på ferie ? I hjertet av hjertet, vet du at du vil gå til de hotteste, hippeste stedene. Så stedene hvor du går for å se og mest av alt, for å bli sett. Din beste innsats er nylig gentrified steder som Brera , Milano , i Italia; 7thDistrikt , Budapest , i Ungarn; Praha , Warszawa , i Polen; og Brooklyn , New York, i USA.


Rooster Zodiac: Mote

Godt skreddersydd drakter , bukser , og kjoler er et must for denne heldige puristen. Det er der den konservative delen ender imidlertid. Blank, lettfangende metallisk fremvisning av Hane skilt ’S faste element og gjøre en uttalelse når du går inn i en galla eller rød løper. Prøv en enkel slire eller A-linje kjole i gull eller sølv eller a buksedrakt med teft. Prangende smykker kan gjøre det utsagnet for deg i styrerommet. Hvis du har tanken (og du har det), send meldingen om at du er den mest blendende personen i rommet, og du er klar til å ta ansvar.

Berømte hane personligheter

 • Serena Williams
 • Carolyn Kennedy
 • John Glenn
 • Velg Wood
 • Natalie Portman
 • Eli Manning
 • Cate Blanchett
 • Helen Mirren
 • Ariana Grande
 • Tom Hiddleston
 • Pete Townshend
 • Carly Simon
 • Beyonce
 • Justin Timberlake
 • Alicia Keys
 • Bob Marley
 • Neil Young
 • Steve Martin
 • Bette betyr
 • Chris Evans
 • Eric clapton
 • Jessica Alba
 • Ice Cube
 • Van Morrison
 • Jennifer Hudson
 • Jack Black
 • Jennifer Lopez
 • Jay Z
 • Sid Vicious
 • Gwen Stephani
 • Paul Rudd
 • Renee Zellweger
 • Martin Luther King III
 • Spike Lee
 • Stephen Fry
 • TD Jakes
 • Ta Burton

Del Med Vennene Dine: