OX Chinese Zodiac: Personlighet, kjærlighet, helse, karriere og horoskop

Hva kjennetegner Ox i kinesisk astrologi?

OX kinesisk stjernetegn

Alt om kinesisk stjernetegn:Okse

InnholdI den kinesiske dyrekretsen har hvert år sitt tegn, og det er tolv tegn. De kinesisk dyrekretsen Ox er dyrekretsens andre tegn. Ox Zodiac år er 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 og 2021. De fem elementene er viktige i kinesisk kultur, og de er også i en per-sign-syklus. Det betyr at hver okse også har et element tildelt.

Siste emne: Ox Horoscope 2020

The Ox har en fikset element, også, og det er jord element. Kompassretninger er også nødvendige og har en plass i dyrekretsen. De riktige flaksanvisningene for Ox-skiltet er Sør og Nord . Det er til og med heldige tall ( 1 & 4 ) blomster ( Tulipan , Morning Glory ) og farger ( Grønn , Gul , Hvit ).

Oks personlighetstrekk: Generelt

De kinesisk dyrekretsen Okse er disiplinert og ryddig i sine tanker og handlinger. De er kjent for styrken til kropp, sinn og karakter, og har en tendens til å være det veldig konservativ . De gjør det bra i virksomheten, ikke på grunn av geniale oppfinnelser eller smart selvreklame, men ved hardt arbeid og lange timer. Det kommer fra å tjene respekt som den som kjenner selskapet innvendig og utvendig. Perfeksjonismen til Kinesisk okseskilt kan være veldig vanskelig for dem og andre rundt dem, men de får jobben gjort. En annen egenskap er at Ox sier veldig lite, så når han eller hun snakker, er det verdt å lytte til. De legger mye vekt på hva de sier.

146 engelnummer


Ox Zodiac: Positive trekk

Noen ganger betraktet som gammeldags, Kinesiske okser er kjent for sin moralske fiber. De lever etter en kode som kanskje ikke lenger er populær, men de har en klar følelse av hva som er rett og galt. Mens andre kan se dem som langsomme og pløyende, inni dem, er de romantikere som vil se på verden slik den en gang var (eller i det minste hvordan de vet at den var). De som er født i året for oksen ønsker fred og tilfredshet for dem og deres familie og vil stoppe for ingenting for å oppnå det, selv om det vil ta tid.

Ox Zodiac: Negative egenskaper

Mens de setter familie høyt, er det Oksehoroskop er så opptatt av at alle lever opp til en viss standard, at de kan bli anmassende og umulige å leve med. Det er ikke slik at de er onde mennesker. Det er bare at de er mestre av bekymring, og de vil at alt skal være perfekt.

Typer okser basert på kinesiske fem elementer

Metal Ox (1901, 1961):

De Metal Ox jobber hardere enn nesten alle andre Ox, men fungerer ikke bra i team. De har et bilde av hvordan ting skal gjøres, og de aksepterer ikke forskjellige synspunkter. Så lenge Oksens stædighet utnyttes i riktig retning , de tjener respekt, om ikke kjærlighet. På alle områder av livet er de ikke veldig flinke til å vise følelser, enn si kjærlighet. Hvis kjære tar seg tid, vil de innse at oksens kjærlighet demonstreres gjennom handlinger i stedet.

Råd : Arbeid med åpenheten din for andre synspunkter og forskjellige måter å oppnå ting på. Prøv ditt beste for å slippe andre inn, inkludert dine nærmeste.

Water Ox (1913, 1973):

De Vann Okseskilt synes det er mer behagelig å kommunisere enn de andre oksene. Denne oksen er bedre i stand til å samarbeide med andre, så lenge de bruker logikk og sunn fornuft . Det er også mer sannsynlig at vannokser har gode venner. Det, i kombinasjon med mer fleksibilitet, gjør at denne oksen kan balansere arbeid og liv med en følelse av ro. Når det er sagt, har selv denne kinesiske oksen sine grenser. Konservativ av natur, alt for der ute vil ikke fly.

Råd : Ikke la ditt behov for å være selvforsynt komme i veien for å nå dine mål. Bruk dine kommunikasjonsevner for å få allierte. De vil hjelpe deg og din innsats. Tro det eller ei, mål er mer tilgjengelige å nå med hjelp.


Wood Ox (1925, 1985):

De Wood Ox er den mest fleksible av alle okser. Samtidig er de nesten like konservative som alle andre okser; det er bare at de vet når de skal inngå kompromisser. Andre pleier å sette pris på Wood Ox’s moral og hensyn for andre. Det er bare ett problem: Wood Oxens pleier å kalle ting slik de ser dem uten mye filter. De gjør ikke dette for å fornærme; de ser på det som å hjelpe mennesker.

Råd : Selv om din evne til å forholde deg til andre er bedre enn andre Okser, må du jobbe med å være mer følsom for andres følelser. Det er viktig, for å være ærlig, men kanskje ikke helt så sløv, og ikke foran andre.

Fire Ox (1937, 1967):

De Brann Okseskilt er mer viktig enn livet, noen ganger ganske bokstavelig. Denne oksen er høyt, arrogant og aggressiv, tiltrukket av makten. Han eller hun vil ikke ha noe mer enn å være toppen av hakkeordren. Dessverre betyr det noen ganger å gå over folk for å komme dit. Fire Ox er minst opptatt av tanker og følelser av andre. Noen ganger får denne høye oppfatningen av seg selv dem til problemer, da de kan love mer enn de kan gi. Fire Oxens er imidlertid ikke så ille. De vil bare være de beste de kan være.

Råd : Lær grensene dine og sett dem før du lover ting. Hvis du vil ha andres støtte og vennskap, må du lære å behandle andre bedre. Ta deg tid til å bli kjent med noen; du kan ha kastet deg raskt. Du kan bare bli overrasket når du finner ut hva styrken er.


Earth Ox (1949, 2000):

De Earth Ox skilt er den mest stabile og konsistente av alle okser. Siden jorden også er det faste tegnet på oksen, er de sentrerte og noen ganger angitte tendensene til denne typen okser spesielt uttalt. Disse oksene aksepterer at livet er en kamp, ​​men de klager aldri; de fortsetter bare fremover. I likhet med skilpadden og haren, er det mer sannsynlig at Earth Ox når faglige mål først på grunn av den langsomme og jevne tilnærmingen, sammen med å ha venner og allierte underveis. I forhold, som de fleste okser, vet ikke Earth Ox hvordan man skal uttrykke romantiske følelser. De er trofaste, stabile og er gode partnere.

Råd : Først og fremst kan du ikke ta for lang tid å ta dine beslutninger, ellers vil mulighetene gå forbi deg. Du må også ta deg tid til hvile og til og med for moro skyld! Du lurer kanskje på hvorfor dette er viktig, men det er sant at livet ikke bare fungerer. For din fysiske og mentale helse trenger du balanse i livet ditt.

Chinese Zodiac: Ox in Love

De Kinesisk astrologi signerer Ox er hovedsakelig interessert i praktiske ting, og de fleste av dem er ikke sosiale skapninger av natur. Noen er til og med ganske sjenerte. På grunn av disse faktorene er det ikke lett å bli kjent med en okse. Noen ganger er det nødvendig med en tredjepart for å få samtalen i gang. Selv når en forbindelse er opprettet, tar det tid og tålmodighet å vinne over en Ox lover 's hjerte.

Forelsket okse er veldig forsiktige av natur, og å ta ting sakte er måten de nærmer seg alle ting i livet. Dette betyr ikke at de ikke har følelser. Som ordtaket sier, stillvann renner dypt. Oksen kommer kanskje ikke ut og sier hvordan de har det, og det er vanskelig for dem å si: Jeg elsker deg direkte, men tviler ikke på lojaliteten deres når de er vunnet. Det viktigste Kinesisk okse behov fra en partner er relativt konstant forsikringer og oppmerksomhet for å holde dem lykkelige .


Chinese Zodiac: Ox Man Personality

Sakte og stødig - slik er det Oksemann beveger seg gjennom livet. Oksemenn ta alt på alvor (kanskje litt for alvorlig), inkludert kjærlighet. Han vil ikke treffe mange mennesker i livet fordi han er sjenert, og han vokter hjertet sitt. Selv når Oksemann tror han har funnet den rette for ham, han tar seg god tid til å tenke på det. Når denne forbindelsen er opprettet, ville det være veldig uvanlig at han forlater dette forholdet. Han elsker å være hjemme når han ikke er på jobb. Han liker å vise sin hengivenhet ved å jobbe med å reparere eller forbedre ting rundt huset. Ja, han er gammeldags, men Oksemenn er veldig stabile partnere.

1228 engelnummer

Chinese Zodiac: Ox Woman Personality

De Oksekvinne deler mange trekk med sin mannlige motstykke, som å vokte hjertet hennes, ta seg tid og vise ekstrem lojalitet. Som den mannlige oksen kjeder hun seg sjelden. De okse hunn trenger ikke mye stimulering for å holde seg lei. Mens hun har det bra med å være alene, tilbringe tid med familien eller kjære er like viktig for henne. Først når oksedame har bestemt at en bestemt person er den rette, kaster hun seg inn i en tradisjonell rolle. Dette betyr ikke nødvendigvis at hun vil gi slipp på jobben sin; det står bare at hun er konservativ av natur.

Chinese Zodiac: Ox Love Compatibility

Okser er mest kompatible med Kinesisk astrologi med Rotte , Hane , og Slange . Rat er en utmerket kamp fordi de er ledende leverandører, som begge stjernetegnene setter pris på. Okser trenger ganske mye oppmerksomhet, og rotter gir dette i overflod. Rotter kan hjelpe oksen med kommunikasjon og sosiale ferdigheter, og okser kan hjelpe rotter å bremse og nyte hjemmelivet.

Den nest beste kampen er Kinesisk hane . Begge tegnene er metodiske og liker utfordringen med å tenke ting sammen. De respekterer hverandres styrker, delvis fordi de er like. Hanen vil se til Oksen etter økonomisk fordel , og Oksen vil ha nytte av Hanens behagelige personlighet og takknemlighet for Oksen.

En annen god kamp er Kinesisk slange . Begge tegnene er veldig kresne når det gjelder å finne en partner, og de er begge interessert i ustabilitet. Begge deler veldig like livsmål og trossystemer. Selv om det kanskje ikke er en spennende kamp, ​​vil det være en tilfreds kamp.

Den absolutt verste dyrekretsen er Okse Tiger kompatibilitet . Deres emosjonelle tilstander er motsetninger. The Ox er ikke flink til å uttrykke dem, og Tiger handler om å vise dem. Hver vil gjøre den andre gal, og mange misforståelser vil oppstå.


Dating en oksemann / kvinne

De Oks seksuelt er konservativ på alle måter, og dette inkluderer dating og intimitet. Ikke forvent strikkhopping eller uformelle gruppeturer , for eksempel. En lang, stille tur alene, derimot, kanskje bare tingen. Den stille styrken bærer over på soverommet når dating den kinesiske oksen . De er kanskje ikke eventyrlystne, men de liker lange, fysiske økter.

Bare fordi okser ikke snakker mye, betyr ikke det at de ikke liker kjærlighet eller sex. De gleder seg begge når de har gitt over hjertet. Hvis partnerne deres kan oppmuntre dem til å kommunisere litt, kan begge sider glede seg over det som gjør dem lykkelige, og sexen blir fantastisk.

6 engelnummer

Faktisk, hvis en Ox sjelevenn stoler på sin partner, at Ox bare kan gi slipp på hans eller hennes beryktede stramme kontroll. Hvis det skjer, gjør deg klar for en vill tur! All den spenningen som er bundet så lenge kan føre til mest konservative Ox for å prøve nye og spennende ting. Dette vil sannsynligvis ikke skje hver gang, men som alt annet for en Okse i sengen , med tiden, kan han eller hun bare bli vant til ideen.

Chinese Zodiac: Ox Child

De Oksebarn vil utvikle en solid følelse av rett og galt veldig tidlig i livet. Dette barnet er ikke en som kaster anfall eller gråter uten god grunn. Ikke overraskende da, lydighet vil ikke være et problem med disse små. Dessverre, den Oksegutt vil imidlertid ikke gå ut av hans eller hennes måte å kommunisere mye på. De synes det er veldig vanskelig å diskutere følelsene sine, selv når de har blitt såret følelsesmessig.

I stedet for Oksejente eller Oksegutt ha en stiv overleppe. Det er opp til foreldre å lære å lese barna sine og få dem til å åpne seg litt. Selv om det kan være vanskelig for Oksebarn å få venner, de de har er sjeldne skatter å bli verdsatt. Fordi det kinesiske okseskiltet har en intern stasjon og et ønske om å oppnå, han eller hun vil gjøre det bra (eller i det minste prøve veldig hardt) på skolen.

Ox Zodiac: Helse

Fordi det Kinesisk dyrekretsen Ox bruker mye tid på prosjekter på jobben eller hjemme, noen ganger vil han eller hun ikke spise vanlige, sunne måltider. Vanligvis er dette fordi du ikke fokuserer på måltider med mindre du er på en formell sitte ned med familien. Du må konsentrere deg om å spise sunne, vanlige måltider for å opprettholde god fordøyelseshelse, da dette er en svakhet. Annet enn det, den Okse dyrekretsen er heldig når det gjelder helse. Din tålmodighet, stabilitet og evne til å håndtere stress gir alt et sunt hjerte og sinn. For å holde deg i god form, må du sørge for at du får nok søvn.

Ox Zodiac: Karriere

De Oksekinesisk tegn er en metodisk selvstarter og selvdisiplinert nesten til en feil. De vil jobbe med et prosjekt til det er ferdig til deres tilfredshet og ingen andre. På grunn av Oxens mangel på sosiale og kommunikasjonsevner, de fungerer best alene , snarere enn i lag. Felt de bør vurdere er apotek, jordbruk , ingeniørfag , håndverk , eller kunst . En annen vurdering kommer fra deres konservative, lojale side. Karrierer i militær kan være akkurat.


Ox Zodiac: Reisetips

Ikke overraskende, Kinesiske okser foretrekker å tenke gjennom ting når det gjelder ferier. De vil være lykkeligste hvis de har planlagt en reiserute på forhånd, og jo flere detaljer planlagt, jo bedre. Når det gjelder destinasjoner, bør det ikke komme som en overraskelse at Oxen er hjemmemodeller. Derfor ville det være best å oppdage mer om ditt eget land sammen med familien.

Ox Zodiac: Mote

Oksemenn og Ox kvinner er like konservative i kjolen som de er i holdningene. EN god dress alltid uttaler seg, uansett hvilket kjønn du er. Enkle, rene linjer og skreddersydde klær fungerer best for deg. Du følger kanskje ikke de hotteste nye trendene, men det blir du aldri ute av stil fordi du velger klærne dine veldig nøye. Når du bestemmer deg, er det du velger godt laget, klassisk , og laget for å vare.

Berømte okse personligheter

 • Barack Obama
 • George Lopez
 • Prinsesse Diana
 • Michael Phelps
 • Pharrell Williams
 • Keira Knightley
 • Tyra Banks
 • Roberto Carlos
 • Ricky Gervais
 • Vera Wang
 • Chris Paul
 • Bruno Mars
 • Heidi Klum
 • Lawrence Fishburne
 • Meryl Streep
 • Jim Parsons
 • Twiggy
 • Mario lopez

Del Med Vennene Dine: