Skoleramme Coloring Pages

Åh, skolebilder. Vi har alle minst en som får oss til å si: 'Se på håret mitt!' Denne månedens fargeleggingsside fra Melanie Hope Greenberg vil hjelpe deg med å ramme inn barnas søte skolebilder slik at de også en dag kan se tilbake og si: 'Jeg var en så stor dork!'Fargesider som fungerer som rammer for skolebilder. Morsom gave eller kortide.

Skriv ut rammene på kartong, og barna kan farge dem inn etter eget ønske. Gi dem deretter bort til besteforeldre, tanter og onkler, søskenbarn og naboer. Ikke glem postarbeideren, rørleggeren og skolevakta! Hei, du har vanligvis flere skolebilder enn du trenger, ikke sant?

LAST NED OG SKRIV UT -> ( Ved å klikke på lenken godtar du våre vilkår for bruk, * se nedenfor) Skolerammer fargeleggingsside

TIPS:

For å lage en ramme: klipp ut midtrektangelet. Fest bildet på et eget stykke papir eller kartong. Plasser rammen over bildet og lim eller tape på plass. Trim etter behov.31 aug dyrekretsen

Flere fargesider:

  • Tilbake til skolens bokmerker
  • Skole- og pizzasalongfargesett
  • Fargesider som fungerer som bursdagsbiler eller rammer
  • Ramme fargesider for mor og far

Melanie har to flotte nye prosjekter. Denne første er en sang som hun samarbeidet om med Suzi Shelton. Det er en musikalsk versjon av boken hennes Havfruer på parade . Du kan høre på den på Sound Cloud, her .

Mermaids on Parade og Suzi SheltonMelanie bok, Tante Lillys vaskeri , som har vært ute av trykk i en årrekke, er nå tilgjengelig som en eBok. Sjekk det ut kl Star Walk Kids .

10. januar stjernetegn

Se alle Melanys fargeleggingssider:

Gratis fargesider for barnMøt illustratøren:

Melanie Hope Greenberg er en prisvinnende forfatter og illustratør av mer enn 15 barnebøker. Hennes blide, livlige illustrasjoner finnes i bøker som God morgen, digger, nede i undergrunnen og En by er. Hennes veldig populære Havfruer på parade ble valgt som Bank Street Best Book, og for Texas Reading Club og PBS Kids Summer Reading Lists.

Melanie besøker også skoler til snakk om prosessen med å lage en bok . Lær mer om henne internasjonalt anerkjent kunstverk på hennes offisielle nettside .

Jeg er sikker på at du kjenner et barn som liker gravemaskiner. Eller havfruer? Eller undergrunnsbaner? Melanie signerer alle eksemplarer av bøkene hennes som er kjøpt gjennom henne Link til Amazon-leverandør . (Bokomslag er tilknyttede lenker.)

12 juli dyrekretsen

* Servicevilkår: Denne fargeleggingssiden brukes med tillatelse fra Melanie Hope Greenberg og er KUN for ikke-kommersiell bruk. Mange skriver ut så mange eksemplarer du vil til personlig bruk, bibliotek eller klasserom. Hvis du vil dele denne fargeleggingssiden, MÅ du lenke til denne bloggsiden. Det er uttrykkelig forbudt å lenke direkte til pdf-filen for fargesiden.

Del Med Vennene Dine: