Finn Ut Antall Engel

Dating En Leo Man eller Woman: Zodiac Dating Compatibility Traits

Er leoer gode i forhold? Vet hvem som skal date en Leo

Dating en Leo

Din astrologiske guide til dating med en Leo

Innhold

Dating en Leo , de som er født mellom 23rd23. og 23. julirdAugust tilhører det femte tegnet i dyrekretsen. Leo er fødte ledere , og de vil alltid være i rampelyset. De er stolte, selvsikre og edle. Leoer er kjent for sin gjestfrihet - de arrangerer de beste festene og får alle til å føle seg bra, i mellomtiden holder de mest oppmerksomhet mot dem. Det er viktig for dem å være kjent eller i det minste anerkjent, og det er de ekstremt stolt . For å nå målene jobber de hardt, men de vil også finne ut hvordan du hopper over noen få trinn. Å gå over noen for å få mer makt og anerkjennelse ligger i deres natur.

114 betydning

Kommunikasjonsferdigheter og tilnærming

Kommunikasjon med en Leo er aldri kjedelig, selv om det kan bli ganske frustrerende. Leo ønsker å ha all oppmerksomhet, så ikke gjør det vær overrasket hvis de ikke en gang spør hvordan det går med deg. Når du snakker med dem, må du være spesifikk og holde på emnet - de setter pris på ærlighet direktehet. Hvis du vil overbevise en Leo om noe, kan du bare bruke konkrete fakta og logikk - det vil de ikke være trygg med følelsesmessig press . De har et strategisk sinn. For å få det de vil ha og hvor de vil være, vil Leos smigre, svindle og spille late. De vet hva de er verdt, og de vil aldri nøye seg med mindre enn de tror på å fortjene.Dating en Leo: Forholdet til Leo

Når det gjelder forhold er leoer mer lojale som venner enn som elskere. De lever fort og løs og vil oppleve alt som livet har å tilby. På grunn av deres valg, har leoer en tendens til å bli veldig ensomme. De kan være rotete og spredt og elsker å bruke penger, og dette er ikke egenskaper mange mennesker kan takle.

Virkelig takknemlig

Leos elsker å bli komplimentert. Du kan alltid snakke om hans arbeid og personlighet. Hvis du holder en fest til ære for ham, vil Leo være det oppriktig takknemlig . De har en god sans for humor, men problemet er at Leos mangler en sunn selvkritikk; derfor blir de fornærmet hvis du tuller med dem.

Langvarige forhold

Leoer foretrekker langvarige forhold, ikke bare tilfeldige seksuelle møter. Hvis de er utro mot sin nåværende partner, er det bare fordi de ikke liker hvordan partneren deres behandler dem. De søker etter nye elskere, ikke partnere. Hvis de finner noen som samsvarer med deres intellekt, åndelighet og seksualitet, tar de seg tid til å bytte fra sin nåværende partner til den neste. Dette viser at leoer elsker beviste verdier, men bare til de ikke kan håndtere dem lenger.

Kos deg med å ta deg god tid

Når det gjelder sex, elsker Leos å bli smigret. De liker å ta seg tid. Forspill med mye kjærtegn, kyssing , og søt snakk er veien å gå. De trenger å høre hvor fantastiske de er, selv om du ikke mener det. Leo kan ikke takle tanken på konkurranse, så å gjøre dem sjalu vil slå tilbake. De skadelige typene leoer kan bli ganske tøffe for partnerne sine. Hvis de ikke føler seg som den typen i livet, kan de bli nedverdigende overfor partnerne.

Søker beundring

Disse menneskene er virkelig i seg selv. De vil aldri engang tenke på å kjøpe sex eller kjærlighet fordi de anser seg å være for gode til at noen kan motstå. I forhold søker de beundring - de må være nummer én i alt. Dette er grunnen til at de noen ganger finner en partner som ikke er like pen eller ikke like vellykket som de er.

Dating en Leo mann

Han må være den første. De har høye forventninger fra livet og partneren, men de er ikke så harde mot seg selv. Leoer har alltid store planer og ideer, og det tar mye penger å oppfylle dem. De er i stand til å bryte med en kvinne de elsker, å gifte seg med en rik enke, hvis det hjelper ham til å oppnå drømmene sine. Leoer har et temperament og mye lidenskap. De sjarmerer vanligvis kvinner ved å snakke om talentene sine og prestasjoner . Når det gjelder ekteskap, tar Leos seg tid. Mest sannsynlig vil de gifte seg for penger. Kjæresten eller kona til en Leo må alltid huske å ikke skamme ham offentlig.

Dating en Leo-kvinne

Hun er en utmerket husmor, en flott kone og en fantastisk mor. Hun gir ut mye varme for folk rundt seg og ber ikke om noe tilbake. Leo-kvinner er glade, og de ser ut til å vite hvordan de skal leve livet fullt ut. Disse kvinnene har alltid en mengde beundrere, men hun holder tankene skarpe. Det tar mye tid for dem å komme seg til ekteskap . Hun liker å flørte, men pleier ikke å fløyte. De forstår menn godt og er raske med å plukke ut de uverdige kandidatene for dem. Denne kvinnen er en fighter - hun vil gjøre alt for seg selv og familien sin, og vil alltid være lojal mot dem.

Dating en Leo-kompatibilitet med andre dyrekretsen

Den beste kampen for Leos er Væren , Tvillingene , eller Skytten . Livet med Væren kommer til å bli virkelig flott fordi, i dette forholdet er Væren hodet, og Leo er hjertet. De matcher hverandre i alt, og kjeder seg aldri. Det eneste problemet for dem kan finansieres fordi Leo må lære å være mer praktisk. De trenger begge personlige rom, og i denne unionen vil de tillate det for hverandre.

Leo kompatibel med Skytten

I et forhold til Skytten er det lett å finne kompromisser - og det må de fordi deres interesser ikke stemmer overens. Skytten vil støtte Leo i karrieren, og til gjengjeld vil Leo elske Skytten ubetinget .

Leo kompatibel med Gemini

I begynnelsen av et forhold til Gemini er alt alltid bra. Dessverre kan Gemini raskt forsvinne fra Leo liv, og det gjør Leo gal. Hvis dette forholdet skal fungere, trenger de begge å holde det aktivt og spennende.

Leo kompatibel med en annen Leo

En union mellom to leoer kan være fantastisk eller katastrofal. De forstår hverandres behov for oppmerksomhet, makt og suksess . Begge to må huske på at den andre trenger mye oppmerksomhet og beundring. I dette forholdet må de finne ut hvem som er kongen og hvem som er dronningen - begge er viktige, men man er fremdeles sjefen. Dette er også relatert til sexlivet deres - det kan være fullt av lidenskap, men man kommer fortsatt til å ha kontroll.

Leo kompatibel med kreft, jomfru, steinbukken og fiskene

Leo er rimelig kompatible med Kreft , Jomfruen , Steinbukken , og fisk . Leo og Fiskene- Brann og vann -avbryte i utgangspunktet hverandre. Leo må skinne og være ute i offentligheten, men Fiskene er mystiske og elsker å gjemme seg i hjemmets komfort. Fiskene trenger mye omsorg, oppmerksomhet og kjærlighet, og Leo har ikke tid til det. Fiskene kan lett bli opprørt over noe, og på grunn av grei stil av Leo, kan det føre til mange problemer.

Leo kompatibel med Steinbukken

Steinbukkenes konservative natur vil bremse Leo's glitrende natur. Steinbukken liker også å dominere og tillater ikke å bli dominert, og det fungerer ikke for Leos.

Leo kompatibel med Taurus

Forholdet mellom Leo og Tyren kommer aldri til å vare på grunn av for mange konflikter. Med Skorpionen , de har et fantastisk sexliv, og de tiltrekkes også av hverandre, men karakterforskjellene vil ikke gjøre et langvarig forhold .

Les også: Stjernetegn dating kompatibilitet

Aries Dating

Taurus Dating

Dating

Dating for kreft

Dating dating

Dating jomfru

Vekt dating

Dating for dating

Skytten dating

Stenbukken dating

Vannmannen dating

Dating dating

7722 nummer

Del Med Vennene Dine: