Finn Ut Antall Engel

Tyren og Vekten Kompatibilitet: Kjærlighet, liv, tillit og sexkompatibilitet

Er Tyren og Vekten en god kjærlighetsmatch?

Tyren og Vekten Kompatibilitet Kjærlighet

Taurus and Libra Compatibility: Introduction

Innhold

Forholdet du har med en innfødt av Vekten ville være en av de beste. Det er slik at dere begge er foreningen av to halvdeler. Du forstår og om de karmiske tegnene. I tillegg til denne, Tyren og Vekten Kompatibilitet par er alltid på jakt etter sikkerhet og stabilitet i kjærlighet. Dere vil begge forstå essensen av kjærlighet og løpe etter den.

Tyren og vekten: Kjærlighet og følelsesmessig kompatibilitet

På samme måte, Tyren Vekten i kjærlighet har en felles interesse som ofte binder deg sammen. Poesi, kjærlighet og kultur er de tre tingene du deler mest. Bortsett fra disse, elsker du utdanning, musikk og god kommunikasjon i et forhold . Et forhold til en innfødt fra Vekten vil begynne sakte, men etter hvert som det går, vil det bli raskere.Tyren og Vekten: Livskompatibilitet

Forholdet som er kjent for deg er et forhold med god forståelse og kjærlighet. Det er slik at dere begge er det omsorgsfull og proaktiv med din tilnærming til livet. Taurus Libra's vennskap enkeltpersoner er veldig diplomatiske og alltid klare til å forholde seg lett til mennesker. I tillegg til dette, synes dere begge er fascinerende for dere å bli beboet gjentatte ganger. Dermed har du en tendens til å spille hardt å få når du blir bebakt. Til Taurus Libra forhold, uten frieri, vil det ikke være noe romantisk bånd. Din elskers sjarm er en av tingene du setter pris på hos kjæresten din. På den annen side liker kjæresten din den luksusen du gir.

Tyren og Vekten Kompatibilitet

De Taurus Libra kompatibilitet kamp vil være et forhold mellom to aktive mennesker. Dette er fordi dere begge er det alltid klar til å jobbe hardt å lage et navn for hverandre. Bortsett fra dette, er dere begge forberedt på å skape en utmerket fremtid for barna deres. Selv om du er veldig sta, vil du finne det veldig enkelt å forholde deg til din diplomatiske elsker.

Planetary Rulers: Taurus and Libra

Planet herskeren for din Tyren Vekten zodiac kamp forholdet er Venus. Det virker som om forholdet ditt har en dobbel del av Venus 'krefter. Venus er kjent for å være symbolet på kjærlighet og penger. Som et resultat av at dere begge styres av Venus, har dere begge en tendens til å være kjærlige og arbeidsomme. Det er en sak at dere begge prøver alt mulig for å lykkes i livet.

Du sørger ofte for at fremtiden din og barna dine er trygge. Kjæresten din er veldig opptatt av å skape en balanse mens du er opptatt av å få ting til å skje. Din elskers diplomati og kjærlighet til harmoni vil presse forholdet fremover når konflikt oppstår. Taurus Libra horoskopkamp vil være veldig sensuell og alltid klar til å lære andre ting. Mesteparten av tiden hjelper kjæresten din deg ofte med å se den andre siden av en situasjon mens du hjelper kjæresten din med å overvinne hans / hennes beryktelse.

Forholdselementer for Tyren og Vekten

Elementet som er kjent for deg Kompatibilitet med Tyren og Vekten forhold er kombinasjonen av luft og jord . Du er mer av jordtegnet som et resultat av dyrekretsen din, Tyren. I tillegg til dette er kjæresten din et luftskilt. Du er praktisk og alltid klar til å sparke starte ting uavhengig mens kjæresten din derimot er intellektuelt utforskende. Kjæresten din er fortsatt forberedt på å lage svar for deg.

I motsetning til kjæresten din, er din intellektualitet en av de viktigste tingene for deg i livet. Du prøver ofte ditt beste for å gjøre noe som vil øke din intellektuelle evne. I tillegg har du ofte et langvarig forhold. Det ville hjelpe hvis du lærte å godta din elskers logiske resonnement. Du trenger ikke å være for fast eller stiv når det gjelder beslutningstaking.

Stol på kompatibilitet mellom Tyren og Vekten

Taurus Libra's tillit er en essensiell egenskap . Dette kan imidlertid bli skadet av kjærestens behov for å være som av andre. Dette behovet dukker ofte opp når han / hun er usikker på å være din partner. Ofte kan din elskers mangel på beslutning tjene som et slag for egoet ditt, og det kan ta tid å komme seg. Du vil alltid at han / hun skal være sikker på hva han / hun gjør. En annen ting som ofte skader tilliten din, er å se kjæresten din flørte med andre personer.

Sannheten er at uansett hvor vakker eller forståelsesfull du er, kunne kjæresten din ikke slutte å flørte med andre. Dette er hovedsakelig på grunn av den usikkerheten han / han har. Det er utfordrende for ham / henne å stole på deg i dette Taurus Libra union .

For å bli akseptert som kjæreste, må du bevise utover rimelig tvil at du er lojal mot dem. Ofte kvaliteten på din mangel på tillit og rettferdighet er mest slik du ser ut. Det kan være en robust Tyren Vekten forholdet for dere begge når du som en stabil elsker, prøver å blande deg med en ustabil elsker.

Tyren med Libra-kommunikasjonskompatibilitet

Din Tyren og Vekten elsker kompatibilitet forholdet vil være veldig gal som dere begge alltid vil være klare til kjøre hverandre sprø . Det kommer til å være et forhold der du vil finne det veldig vanskelig å endre din beslutning. Du synes det er veldig vanskelig å takle en ubesluttsom eller usikker fyr. Som et resultat av dette vil du finne det veldig vanskelig å håndtere kjæresten din, som du vil se for usikker på. Dette ville få dere begge til å hoppe på hverandres nerver nesten hver gang.

Dessuten er en av de mest utfordrende tingene for deg å tillate deg å ri med en annen kar. Som fri luft, vil kjæresten din utfordre og kritisere deg for å være passiv og for stabil. Han / hun vil oppleve at din manglende evne til å skifte over er svært ubehagelig, og du pleier å engasjere hverandre i argumenter nesten hver gang. Videre Tyren og Vektenes ekteskap mangler stil og er ikke klare til godta forskjellene som du har. Mesteparten av tiden føler kjæresten din seg utrygg med deg fordi du har en unik måte å se kritisk på deres skyld. Hun eller han føler seg også usikker på grunn av manglende evne til å akseptere kritikk som konstruktiv.

Seksuell kompatibilitet: Tyren og Vekten

Forholdet ditt kunne ha vært perfekt hvis du ikke har forskjellige egenskaper som person. Horoskopet i forholdet ditt viser at du elsker å bli berørt lidenskapelig og forsiktig under sex . I tillegg til dette, synes du det er veldig vanskelig å vise omsorg for kjæresten Vekten.

Intimitet Kompatibilitet mellom Tyrus og Vekten

Som oftest nærmer dere dere begge kjærlighetssex med følelser og omsorg . Det vil ikke være uanstrengt for dere begge å møte på et bestemt tidspunkt i løpet av Taurus Libra’s seksuelle samleie. Dette er fordi du vil ta vare på følelser mens kjæresten din vil ta vare på dybden og riktig timing i samleie. Bortsett fra det, har dere begge en tendens til å virke veldig trengende for hverandre. Det ser ut til at du trenger følelser mens din kjæreste ser ut til å trenge fysisk forelskelse.

Ideelt sett finner du en måte å rette opp forskjellene dine og slå i sengen. Begge har en tendens til å være veldig milde elskere som foretrekker et forhold uten stress. Dette betyr imidlertid ikke at det vil være noe rom for sex. Med nok tålmodighet i Taurus Libra forhold, dere pleier begge å passe veldig bra. En annen ting som er veldig kjent for dette forholdet er at dere begge synes det er veldig lett å være komfortabel. Dere vil være mer ømme og emosjonelle med måten dere forholder dere til hverandre.

Tyren og Vekten Kompatibilitet: Samlet vurdering

De kompatibilitetsvurdering for forholdet Tyren og Vekten er 33% . Prosentandelen av din kompatibilitetsvurdering er altfor lav til at du kan nyte ekteskapet ditt med ham / henne. Det er slik du pleier å ha mange utfordringer når det gjelder kommunikasjon og avtaleinngåelse. Du verdsetter ømhet og berøring mens kjæresten din setter alvor og ansvar. Du bryr deg om ikke å være veldig seriøs om forholdet. Hvis du ikke tilfredsstiller deg selv, og kjæresten din vil finne seg selv som en taper på grunn av dette. Og så Tyren Vekten forholdet vil krasje. Dette betyr ikke at du ikke har lignende mål, men det forventes ikke alltid slike mål.

Kompatibilitetsvurdering for Taurus og Libra Love 33%

Sammendrag: Taurus and Libra Compatibility

Samlet sett går vi inn på dette Taurus Libra kompatibilitet forholdet er ikke det beste alternativet for deg. Du bør ikke forvente mye av godbiter fra dette forholdet . I stedet vil det hjelpe hvis du gjør det verste. Men hvis du klarer å forstå kjæresten din, kan du være lykkelige sammen som elskere. Til slutt vil dere begge kunne bygge et forhold mellom forståelse og ømhet. Dette forholdet vil tjene som en leksjon som dere begge aldri vil glemme for livet.

Les også: Taurus Love Compatibility with 12 Star Signs

1. Tyren og Væren

to. Tyren og Tyren

3. Tyren og Tvillingene

Fire. Tyren og kreft

166 engelnummer

5. Tyren og Leo

6. Tyren og Jomfruen

7. Tyren og Vekten

8. Tyren og skorpionen

9. Tyren og Skytten

10. Tyren og Steinbukken

elleve. Tyren og Vannmannen

12. Tyren og Fiskene

Del Med Vennene Dine: