Taurus and Scorpio Compatibility: Love, Life, Trust and Sex Compatibility

Er Taurus og Scorpio soulmates?

Taurus and Scorpio Compatibility Love

Taurus and Scorpio Compatibility: Introduction

InnholdEt kjærlighetsforhold mellom deg og en Skorpionen ville være intenst. Tyren og Skorpionen Kompatibilitet kamp er motsatte tegn på dyrekretssymbolet, og som et resultat av det har dere begge en spesiell og kompleks forbindelse med hverandre. Dere kombinerer begge for å danne en helhet. Dette er fordi styrken til en partner er svakheten til den andre og omvendt.

Kombinasjonen av Tyren Skorpionen sjelevenner vil være en balanse mellom styrker og svakheter. Dere begge ville bli seksuelt tiltrukket av hverandre. Dere vil begge ha mange ting til felles med hverandre. Forholdet ditt vil være sterkt fordi både du og din elsker er så mektig . Dette forholdet kan svinge fra å være lidenskapelig fylt med kjærlighet til å bli fylt med lidenskapelige uenigheter.

Taurus and Scorpio: Love and Emotional Compatibility

Taurus Scorpio forelsket, har en veldig intens følelse med hverandre. Din følelsesmessige forbindelse er noe som vanligvis blir bedt om av andre par i dyrekretsen. Det er slik at dere begge forstår hverandre og har en måte å løse ethvert problem som kan komme opp lett.

gratis utskrivbare Thanksgiving bordkort for å fargelegge

På samme måte, Taurus & Scorpio’s vurdering representerer den ideelle følelsen som trengs i et forhold. Dette er fordi du har Venus på den ene siden som hersker mens du har intens lidenskap av vann på den andre siden. Kombinasjonen av disse to vil få deg til å bli et symbol på evig kjærlighet. Forholdet ditt kan lett bli guddommeliggjort som forholdet mellom dyp følelsesmessig forbindelse. Det skal også bemerkes at dere begge har den dypeste følelsesmessige forbindelsen i dyrekretsen.

Tyren og skorpionen: Livskompatibilitet

Forholdet mellom Tyren og en innfødt av Skorpionen er et forhold med store ønsker. Du ønsker alltid eiendeler mens kjæresten din ønsker krefter. Begge to er alltid bekymret for suksess og rikdom. Faktisk er du så lidenskapelig opptatt av de to av disse at du jobber hardt for å få det .Faktum er fortsatt i din Taurus Scorpio forhold, dere begge prøver ofte sitt beste for å skape en bedre fremtid for kjæresten og barna. I tillegg til dette er dere begge det intellektuelt lyd og har høy tendens til å føde strålende barn. Du ser ut til å være veldig selvfokusert med måten du håndterer ting på. På den annen side er kjæresten din alltid opptatt av nærmeste familie og kjæreste. Dere trenger begge et veldig trygt og godt forhold, men i hvilken grad dere trenger det er ganske annerledes.

Tyren og skorpionen Kompatibilitet

For at kjæresten din skal være trygg på dette Taurus Scorpio ekteskap forholdet, må du forsikre ham / henne om eksistensen av en sterk følelsesmessig forbindelse. I tillegg til dette trenger du også denne typen trygghet, som alltid er lett tilgjengelig av kjæresten din.

Stol på kompatibilitet mellom Taurus og Scorpio

Din kjæreste vil finne det veldig vanskelig å stole på noen ubetinget . Mesteparten av tiden, i dette forholdet, må han / hun være veldig sikker på at forholdet er sikkert. Det er ikke berettiget å si at kjæresten din er usikker på grunn av dette. Det er bare slik at han / hun har mange spørsmål om folks motiver. Når du velger å være stille og utilgjengelig i et forhold, har kjæresten din en tendens til å være veldig mistenksom når det gjelder intensjonen din.I tillegg til dette kan dine obsessive avhør føre til skade i Taurus Scorpio tillit du deler. Men hvis du velger å åpne opp for kjæresten din ting du tror han / hun trenger å høre, vil forholdet være fylt med tillit. Når du blir kjent med hverandre, vil du finne det veldig enkelt å dele hemmelighetene dine med ham / henne. Han / hun vil også synes det er veldig lett å tro at du ikke vil bryte hans / hennes tillit.

Tyren med Scorpio-kommunikasjonskompatibilitet

Faktum er fortsatt det Taurus Scorpio’s vennskap har helt andre interesser. Ofte har du lite eller ingenting til felles å diskutere. Imidlertid komplimenterer dere begge når det gjelder å diskutere med hverandre. Dette er fordi du ofte synes forholdet ditt til kjæresten din er spennende og perfekt. Ofte finner du det veldig vanskelig å diskutere og prøv å overbevise ham / henne om å tro det du tror.

Dermed vil kommunikasjon med en skorpion ikke bare være utfordrende, men spennende, spesielt når dere begge er veldig trygge. I de fleste tilfeller, når du snakker, går kjæresten din ofte i dybden med mange ting som ikke telles av deg. Du synes ofte det er veldig overraskende å finne kjæresten din som gir deg fakta om emnet som blir tatt opp av deg. I tillegg blir du ofte holdt livlig av kjærestens intelligens og dype forståelse av alt. Du vil vise kjæresten essensen av å leve og være stabil. På den annen side vil kjæresten din vise deg essensen av leve og verdien av livet.Seksuell kompatibilitet: Tyren og skorpionen

Finne Taurus Scorpio’s seksuelle tilfredshet er ikke en vanskelig ting i dette forholdet. Som det vanligvis er sagt tiltrekker motsatte poler. I et forhold er alle motstridende tegn vanligvis gal tiltrukket av hverandre. Ditt tegn og kjærestens tegn er ikke unntak. Det at dere begge er motsatte av hverandre i dyrekretsen er grunnen til at dere begge er seksuelle og gode med hverandre i sengen.

engel nummer 116

Intimitet Kompatibilitet mellom Tyren og Skorpionen

Din Tyren Skorpionen forholdet er utstyrt med den dypeste forbindelsen av seksualitet og følelser som ikke kunne oppnås hos andre par i dyrekretsen. Kjæresten din kan sove og dø i armene dine naken på grunn av kjærlighetene / han har for deg. På den annen side vil du alltid bli elsket og ivaretatt. Ofte høres du romantisk ut og vil alltid nyte romantikkens skjønnhet.

Dere synes begge det er veldig greit å delta i Tyren Skorpion sex kreativt . Faktisk har du en spesiell måte å øve på forskjellige kjønnsstiler. Dere er begge alltid opptatt av tilfredsstillelsen til den andre. Dere tar ofte sex som et middel til å få kontakt med hverandre når følelser kommer inn. Det virker umulig for dere å skille fra kjæresten. Dette er fordi kjæresten din kan slå tilbake når som helst.

Planetary Rulers: Taurus and Scorpio

Din Taurus Scorpio kompatibilitet forholdet styres av kombinasjonen av Mars og Pluto og Venus. Du styres av Venus, som er kjent som herskeren over penger og kjæreste . På den annen side styres kjæresten din av lidenskapens planet, Mars, og maktenes planet, Pluto. Kombinasjonen av dere begge vil gjøre dere til en utmerket balanse mellom hverandre.

Innflytelsen fra Pluto er grunnen til den intense kombinasjonen som finnes i Tyren Skorpion dyrekretsen kamp . Bortsett fra dette, er kombinasjonen av dere begge i dette forholdet kombinasjonen av kjærlighet og lidenskap. Du vil alltid jage makt og vil ønske å dominere kjæresten din i dette forholdet. På den annen side vil din kjæreste finne det veldig vanskelig å dominere fra deg. Forholdet ditt vil være veldig romantisk med Skorpionen. Dette er fordi kjæresten din er veldig lidenskapelig om romantikk mens du verner om romantikkens skjønnhet.

Forholdselementer for Tyren og Skorpionen

Elementene for dette Tyren og skorpionen forhold er kombinasjonen av jord og vann. Dette er fordi du er et jordskilt mens kjæresten din er et typisk vannskilt. Kjæresten din er intens følelsesmessig og kan føre til mye strenghet når den blir irritert. I tillegg, du pleier å være veldig aggressiv . Og dødelig når du føler deg krysset av kjæresten din. Kjæresten din er i stand til å stikke deg uten advarsel når du sårer ham / henne. Som et resultat av dette, må du alltid passe på halen til kjæresten din. Du har en tendens til å finne det veldig vanskelig å takle din elskers hemmelighetsfullhet på grunn av din åpenhet for ham / henne.

Taurus and Scorpio Compatibility: Total Rating

Selv om Taurus og Scorpio zodiac soulmates har en intens følelsesmessig forbindelse, Kompatibilitetsvurdering er nesten 90% . Du har begge en tendens til å ha noen problemer når det gjelder å kommunisere med hverandre. Du hater å dominere med kjæresten din. Men kjæresten din vil alltid at du skal holde seg til hans / hennes ord. I tillegg til dette, liker du ikke at noen kan kontrollere deg overhodet. Det samlede utgangspunktet for denne vurderingen er at du kan våge deg inn i dette forholdet , men du må forstå kjæresten din godt.

Taurus and Scorpio Love Compatibility Rating 89%

Sammendrag: Taurus and Scorpio Compatibility

Faktum gjenstår at Taurus Scorpio kompatibilitet par deler en dyp forbindelse med hverandre. Det er også slik at dere er begge gode når det gjelder å ha sex med hverandre. Forholdet ditt kan ikke bryte lett. På grunn av manglende fullbyrdelse av ekteskapet fordi du finner sex som et middel til å få kontakt med hverandre.

Du vil lykkes i livet som begge krever livets luksus . Det er også slik at du ofte prøver ditt beste for å utvikle en stor fremtid for familien din. Imidlertid er det en høy tendens til at du vil være veldig besittende med forholdet ditt. Dette vil ofte ikke gi noe positivt Tyren og Skorpionen stemning. Faktisk føler du deg vanligvis utfordret med kjærestens karakter. Begge to kan være de perfekte partnerne for sex. Men noen av dere kan gå for noen andre.

Les også: Taurus Love Compatibility with 12 Star Signs

1. Tyren og Væren

to. Tyren og Tyren

441 betydning

3. Tyren og Tvillingene

Fire. Tyren og kreft

5. Tyren og Leo

6. Tyren og Jomfruen

7. Tyren og Vekten

8. Tyren og skorpionen

9. Tyren og Skytten

10. Tyren og Steinbukken

elleve. Tyren og Vannmannen

12. Tyren og Fiskene

Del Med Vennene Dine: