Taurus and Aries Compatibility: Love, Life, Trust and Sex Compatibility

Er Tyren og Væren en god kamp?

Tyren og Væren elsker kompatibilitet

Taurus and Aries Compatibility: Introduction

Innhold



Kjærlighetsforholdet til en innfødt av Tyren , som er deg og en innfødt av Væren, kommer til å være veldig naturlig. Faktisk vil det være en sensuell og en veldig naturlig forening av to kjære. De Tyren og Væren Kompatibilitet affære vil være treg og lidenskapelig. Det er slik at forholdet ditt ofte skaper en balanse mellom deg og kjæresten din, Væren. Faktum er at et Væren foretrekker et mye raskere forhold til et langsommere forhold.

På den annen side foretrekker du en langsommere fremfor en raskere. Dermed skaper du en balanse mellom dere begge. I tillegg til dette elsket du å bli beundret og romantisert. Selv om du elsker disse tingene, må du enten redusere det eller legge inn et notat om forståelse med kjæresten din . Hvis ikke, vil kjæresten din, Væren, synes det er veldig uegnet for hans / hennes smak. I tillegg til dette, din Tyren Væren forhold er en vei for å lære mange ting.





Tyren og Væren: Kjærlighet og følelsesmessig kompatibilitet

Taurus Væren dating er veldig emosjonell, men du synes det er veldig vanskelig å vise det på samme måte. Vanskeligheten med å finne det veldig vanskelig å føle seg elsket er proporsjonal med hvor mye dere elsker hverandre. Faktum er at kjæresten din alltid er klar til å vise sin følelsesmessige høyt og åpent. Men dette vises ofte grovt. Grovheten og utålmodigheten til kjæresten din fører ofte til at dere begge deltar i en alvorlig konflikt.

På samme måte er kjæresten din alltid klar til å få deg til å føle deg elsket lidenskapelig. Denne formen for offentlig visning av følelser kan være irriterende og pinlig for deg som du kunne finne det veldig falsk og overfladisk. Du tror at kjærlighet uttrykkes best gjennom milde og rørende ord. For dette Tyren og Væren ekteskap forholdet til det siste lenger, må du bruke en spesiell og dynamisk måte å elske kjæresten din på.

Tyren og Væren: Livskompatibilitet

De Tyren og Væren solskilt er kombinasjonene av en veldig sensuell og tålmodig elsker med en lidenskapelig elsker, Væren. Kjæresten din vil ta deg til å være en veldig pålitelig og lojal kjærlighet som vil vare evig. Kjæresten din ser din mildhet og tålmodighet som grunnlaget for hans / hennes kjærlighet til deg. Hvis du går imot en av disse to basene, kan noe skje.



Tyren og Væren Kompatibilitet

Bortsett fra dette oppnås ofte en god balanse når dere begge kommer sammen som en. Dette er fordi du ser på Væren som noen som har mange muligheter. Du prøver da ofte ditt beste for å omfavne mulighetene som er satt foran deg. Du er kjent for din langsomme beslutningstaking, men du pleier å bli presset veldig hardt av kjæresten din, Væren. Forholdet ditt vil være en kombinasjon av spenning og sikkerhet. De Tyren Væren bånd er mer sikker og romantisk på grunn av dine handlinger mens kjæresten din bringer spenning sammen med ham / henne.

Du har en tendens til å være veldig impulsiv med måten du forholder deg til kjæresten din. Du ser ofte at kjæresten din er i stand til å bruke deg til å oppnå hans / hennes ønske. Mesteparten av tiden prøver du ditt beste for å vise kjæresten din at du er veldig overbevisende, men du taper ofte for kjæresten din.

Stol på kompatibilitet mellom Tyren og Væren

Danner en stall Tyren Væren vennskap er ikke veldig vanskelig i den grad ærlighet er involvert. Det er slik at du alltid vil at kjæresten din skal være grei med alt han / hun gjør. Du hater noen som holder ting fra deg, og ved det gjør du det pleier å bli gal og mister tilliten du har til kjæresten din når slikt skjer.



155 betydning

Forholdet ditt kan bli brutt av utroskapen til kjæresten din, da du ikke pleier å tilfredsstille ham til hans / hennes smak. Når det er bra Taurus Aries kommunikasjon, du vil stole på kjæresten din og finne alt mulig for å forhindre at forholdet ditt trues. Du er faktisk alltid på jakt etter ekte kjærlighet, men når du finner en oppriktig en, vil du stole på ham / henne til slutt. Imidlertid har du en tendens til å miste tilliten du har til en slik person hvis og bare hvis han / hun sviker din tillit.

Taurus with Aries Communication Compatibility

Det er ubestridelig at Taurus Aries in love vil ha en perfekt forhold med hverandre. Dere har begge horn som dere ofte bruker mot hverandre når det er tid for kommunikasjon. Noen ganger kan du være enig med ting og er uenig noen andre tider . Imidlertid er begge deler alltid klar til å forfølge hverandres mål hardnakket.

Kjæresten din er alltid klar til å presse sin overbevisning fremover på en slik måte at du må godta det. Ofte blir du overbevist av kjæresten din om å godta det faktum og ideer som blir gitt til ham / henne. Men når du merker denne typen oppførsel, har du en tendens til å holde deg kald og nekte å gjøre det endre posisjon om slike ting.



Ofte, når du nekter å kommentere eller endre holdning til ting, har kjæresten din en tendens til å bli irritert og aggressivt forholde seg til deg. Derimot, Taurus Aries-kompatibilitetspar er intellektuelt lyd da du alltid er klar til å kombinere intelligensen din i å løse mange problemer. For at du skal ha et perfekt forhold, må du lære å sette en grense for sikkerhet mens kjæresten din trenger å forstå deg godt.

Seksuell kompatibilitet: Tyren og Væren

Ditt forhold til både Mars og Taurus, som er kjent for å være det aseksuelle tegnet. Det faktum at dere begge er seksuelle tegn får dere begge til å ha en fysisk forbindelse med hverandre. Taurus Aries in love blir alltid guidet og klar til å slå sengen for å delta i et seksuelt forhold, men målet for sex er ofte den viktigste forskjellen som dere begge har.

Intimitet Kompatibilitet mellom Tyren og Væren

Dessuten foretrekker kjæresten din, Væren, ofte en grov form for kjønn til en veldig mild en foretrukket av deg. Som oftest deltar du vanligvis i en ordkamp som et resultat av manglende evne til å tilfredsstille grovheten til kjæresten din.

For at du skal ha et utmerket Tyren Væren seksuell forhold, må kjæresten din være veldig emosjonell med deg. Mesteparten av tiden får du ikke lidenskapelig sex fra Væren. I stedet får du lidenskapelig og grov sex fra ham / henne. Bortsett fra dette, er den viktigste interessen din kjæreste har for å sikre at gjensidig tilfredshet oppnås. Dermed vil han / hun finne alt mulig for å gjøre det.

Planetary Rulers: Taurus and Aries

Mars og Venus styrer din Taurus Aries-kompatibilitet forhold. Disse to planetene vil være henholdsvis for lidenskap og kjærlighet. Kombinasjonen av dette vil skape et forhold av lidenskapelig kjærlighet. Du vil være veldig lidenskapelig opptatt av forholdet og vil sørge for at partneren din liker deg. På den annen side vil kjæresten din få deg til å glede deg over alt som er nødvendig for at en elsker kan nyte alt fra omsorg til vennlighet.

På samme måte vil denne foreningen være et forhold mellom både maskuline og feminine planeter. Og forholdet mellom dem vil være balansert. Videre, den energi i dette forholdet vil være balansert ettersom dere begge representerer den nødvendige halvdelen av hverandre. Dere vil finne det veldig lett å forstå hverandre til tross for at dere har mange forskjellige syn på livet.

Forholdselementer for Tyren og Væren

Elementet som er kjent for din Taurus Aries elsker match er blandingen av Brann og jord . Dette er fordi du har et jordskilt mens kjæresten din er et brannskilt. Kombinasjonen av forholdet ditt vil være en lidenskapelig kjæreste og en godt jordet elsker. Du er alltid forankret i din tro, da du ikke vil at kjæresten din skal ombestemme deg om ting.

20 nov stjernetegn

Faktisk er du også veldig stabil og veldig trygg når det gjelder forholdet til kjæresten din. På den andre siden prøver kjæresten din ofte best å ta affære på egen hånd. Tyren og Væren dating har en tendens til å finne det veldig vanskelig å tolerere hverandre. På grunn av din eiendomsrett og uavhengigheten til din kjæreste. Imidlertid har du en tendens til å være veldig fleksibel og tolerant overfor kjærestens frihet hvis han / hun forsikrer deg om et sunt forhold.

Taurus and Aries Compatibility: Total Rating

Kompatibilitetstesten for forholdet du har med en innfødt av Væren er litt over gjennomsnittet. Det er tilfelle at du kan ha en liste over utfordringer som lett kan løse med forståelse av hverandre. I tillegg til dette deler dere begge mange ting sammen, alt fra karakteren og styrken dere elsket til den muntlige evnen dere ønsker. Kompatibilitetsvurderingen for din Taurus Aries forholdsscore er 63% . Det viser at du kan våge deg inn i forholdet. Du må imidlertid ha forståelse og kunnskap om at ting kan gå galt.

Taurus and Aries Love Compatibility Rating 63%

Sammendrag: Taurus and Aries Compatibility

De gode, dårlige og stygge sidene - Den Taurus Aries-kompatibilitet forholdet du har er et forhold som er fylt med mange utfordringer og personlige problemer. Det er et forhold som kan lykkes hvis og bare hvis du og kjæresten din velger å gjøre det forstå hverandre . I tillegg til dette har du en tendens til å forholde deg til hverandre i veldig høyt tempo. Du vil bli mer vellykket i livet hvis du velger å omfavne utdanning. Og så tilegne deg kunnskapen som kjæresten din har å tilby. Prøv å legge til side noen form for nag som du måtte ha til kjæresten din for din suksess.

Les også: Taurus Love Compatibility with 12 Star Signs

1. Tyren og Væren

to. Tyren og Tyren

3. Tyren og Tvillingene

Fire. Tyren og kreft

5. Tyren og Leo

6. Tyren og Jomfruen

7. Tyren og Vekten

8. Tyren og skorpionen

9. Tyren og Skytten

10. Tyren og Steinbukken

elleve. Tyren og Vannmannen

12. Tyren og Fiskene

Del Med Vennene Dine: