Får og drakompatibilitet: Kjærlighet, forhold og egenskaper i kinesisk astrologi

Er sauer og drager kompatible?

Får og drage kinesisk dyrekretskompatibilitet

Får og drage kinesisk kompatibilitet: år, egenskaper, fordeler og ulemper

InnholdNår noen mennesker, spesielt de i den vestlige verden, ser den kinesiske dyrekretsen, tenker de på en sirkel på tolv dyr. Imidlertid er det mer i denne gamle kulturelle tradisjonen. Den kinesiske dyrekretsen er basert på syklusen på tolv måneår. Mens et dyresymbol representerer hvert år, deler disse dyrene de samme egenskapene som de som ble født i året. Hver har positive og negative egenskaper som de lærer å håndtere og takle. Det kan naturlig gjøre dem sosiale og utadvendte eller få dem til å glede seg over fred og sikkerhet av tiden hjemme. De kan være boksmarte eller intuitive. For eksempel i Sau og Drage elsker kompatibilitet , ville elskere finne en måte å forstå hverandre på og møtes i midten.

Noen mennesker fungerer godt sammen med andre, og det er fordi tegnene deres er kompatible. Den kinesiske dyrekretsen har også vært vant til bestemme kjærlighetskompatibilitet av matchmakere og andre som er interessert i deres kjærlighetsmatch. For eksempel i sau- og drage-kjærlighet, kan du lure på om din kjærlighetskompatibilitet er med et av de mest ærverdige tegnene på Dragon Zodiac.

Får og drage kompatibilitet: fødselsår

Kinesisk stjernetegn Zodiac Position De siste årene
Sau 8th 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027 ..
Drage 5th 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024 ..

Egenskaper for sau zodiak

Enten du går forbi Geiten, Ram eller Sau, har du alle de samme egenskapene og fødselsåret. Du er stille og ser alltid etter at andre skal gjøre det første trekket. Selv om du er sjenert, er du en fantastisk venn for dem du slipper inn i din lille sirkel. Ideelt sett er dette et aspekt som vil hjelpe suksessen til sau og drage kjærlighet kompatibilitet. Du behandler alle med vennlighet og ærlighet fordi du vil sørge for at de er lykkelige. Slik ærlighet blir verdsatt, og ofte vet folk at du bare uttrykker de meningene du virkelig tror på.

Det er tider når du er emosjonell. Det kan være fordi du frykter avvisning eller ikke liker resultatet som skjer med andre. Du er veldig romantisk, og du vil finne en partner som du kan tilbringe resten av livet med. Men fordi du frykter avvisning, gjør du ikke det første trekket, og du uttrykker deg ikke for å gi din potensielle partner en anelse om din interesse. Dette kan utgjøre et problem når du er engasjert i sauer med drageekteskap, og at sauen er mannen.

Dragon Zodiac kompatibilitetstrekk

Mange ønsker å få barnet sitt født i Drageåret. Dette tegnet er kjent for å være et hell og lykke. Mye av det kommer fra intelligensen din og stasjonen din for å lykkes. Du er også en naturlig leder som liker å være i sentrum av oppmerksomheten. Det tar mye energi å gjøre mange av tingene du gjør, og det har du mye av. Så langt dine evner kan ta deg, setter du fortsatt pris på oppmuntring og støtte fra andre. Noen ganger gir de deg gode råd om risikoer som kan øke din suksess, men du tar ikke på deg alle utfordringene som kommer din vei.

24 januar stjernetegn

Alt arbeid eller prosjekt du presenterer må være perfekt. Du har høye forventninger i arbeid og lek. Du har disse forventningene til deg selv og de rundt deg. Noen mennesker som blir kjent med deg, vet om din romantiske side. Du kan være en forførende elsker , men du vil ha det beste for deg selv og personen du er sammen med. Dette ville være en positiv egenskap til paret sau-drage. Noen ganger kan forventningene dine få det beste ut av deg når du ikke er sikker på at du er god nok til å oppfylle disse ønskene.

Sau og drakompatibilitet: Forhold

Den slags forhold som par kan dele med sauer dragen kan være komplementære og tilfredsstillende, eller det kan være en fullstendig katastrofe. Hvis du vet at du vil være sammen med hverandre i lang tid, må du finne ut hvor du må anstrenge deg. Med åpen kommunikasjon og mye tålmodighet og kompromiss kan du få det til å fungere.

Sau med drakompatibilitet: positive egenskaper

Kjærlighetskompatibilitet

Andelen sauedraktsforhold er et godt eksempel på når motsetninger tiltrekker seg. Dragon er en avtroppende leder, mens Sheep er en god tilhenger . Dragon er en sterk planlegger, men Sheep foretrekker å jobbe på bakenden. Når du blir mer komfortabel med hverandre, kan du oppdage felles interesser. Sau kan også komme ut av skallet for å gi sin egen mening og perspektiv. Dere oppfordrer hverandre til å være best mulig, selv om det får dere litt mer ut av komfortsonen.

Ekteskapskompatibilitet

Sau- og dragesjelekamerater tenker både på hverandre og på seg selv. Du ser etter dine venner og familie. Du liker å være sammen med noen som respekterer dine ønsker å ta vare på dine kjære og vel som andre mennesker. Når dere bor sammen, vil Sheep skape et innbydende hjem for dere to. Dette gir deg komfort og letthet.

Dragen kan sette pris på dette da de ikke er en som gjør dette alene. Som elskere av sauer og drager utfyller dere også hverandre. Dere viser kjærlighet og kjærlighet til hverandre og finner en forbindelse med romantikken og tilliten. Sheeps romantiske natur og Dragon's forførende sjarm kommer sammen i vakker harmoni.

Får og drakekompatibilitet: negative egenskaper

Det er ikke lett å finne ting til felles. Hvis du ikke er interessert i de samme eller lignende tingene, er det ikke lett å finne en forbindelse som til og med kan starte din sau-drage dating-opplevelse. Mangelen på kontakt kan også påvirke hvor lenge dere to forbli sammen . Selv om du møtes og føler at du treffer det, kan de neste møtene vise hvor annerledes du er. Du kan ikke være enige om hva du skal gjøre. Sau vil kanskje lage et hjemmelaget måltid, men Dragon vil gå ut på en restaurant .

Økonomisk kompatibilitet

Sau foretrekker den stille hjemmekos mens Dragon liker å være ute og reiser. Det kan hende du begynner å irritere hverandre fordi du ikke vil gjøre de samme tingene. Penger kan være et annet tema siden Sheep foretrekker å handle og bruke; imidlertid ønsker de mens Dragon nyter noen luksus som de budsjetterer med. Mens dere begge ikke har problemer med å lage eller sparer penger , blir du ikke enig om hvordan og når den skal brukes.

Emosjonell kompatibilitet

Følelsesmessig stabilitet kan også være et problem, og noe av det kommer fra hvor godt dere kommuniserer med hverandre. Sau er reservert og stille. Stemninger kan endres uten å vite. Hold deg for deg selv og gå ned og blå. Dragen kan være engstelig og ønsker perfeksjon. Sheep and Dragon Chinese zodiac vil føler deg trygg og trygg når de er sammen med den andre, men kan ikke alltid uttrykke det de trenger.

Sammendrag: Kompatibilitet med sauer og drager

Disse to stjernetegnene kan utfylle hverandre på en rekke måter. Du har evnen til å ivareta dine behov og ønsker. Din romantiske og følelsesmessige forbindelse er sikker. Hvis du ikke finner en måte å få kontakt med dine interesser eller mål, kan du kanskje ikke holde kontakten på en måte for å sikre en lykkelig, langsiktig forhold .

Det vil være mange ganger du trenger kommunikasjon og kompromisser med mye forståelse og støtte. Du må være i stand til å åpne opp for hverandre for å finne sikkerheten du ønsker. Når du kan oppnå disse tingene i forholdet mellom sauer og drager, har du større sjanse for å finne det langsiktig lykke .

Les også: Sauekjærlighetskompatibilitet med 12 stjernetegn

1. Sau- og rottekompatibilitet

25. oktober stjernetegn

to. Får og oksekompatibilitet

3. Får og tiger kompatibilitet

Fire. Får og kanin kompatibilitet

5. Får og drage kompatibilitet

6. Får og slangekompatibilitet

29 sept stjernetegn

7. Fåre- og hestekompatibilitet

8. Får og får kompatibilitet

9. Får og apekompatibilitet

10. Får og hane kompatibilitet

elleve. Får og hundes kompatibilitet

12. Får og gris kompatibilitet

Del Med Vennene Dine: