Får og apekompatibilitet, kjærlighet og ekteskap i kinesisk dyrekrets

Er sauer og aper dyrekretsen kompatibel?

Får og apekompatibilitet

Kinesisk dyrekretsen for sauer og aper: år og egenskaper

InnholdNår det gjelder gamle tradisjoner som den kinesiske dyrekretsen, er det mer enn en kalender med bilder av dyr. Mens den er basert på månen, gjør denne månekalenderen så mye mer i sin tolvårige syklus. For det første har hvert dyresymbol som representerer hvert år sine egenskaper og personligheter som det deler med personen som er født i året. Så hvis dyret er det kraftig og utadvendt eller sjenert og kjærlig, vil personen dele disse egenskapene. Denne typen kunnskap gir sau og ape elskere en bedre forståelse av seg selv og deres unike egenskaper til deres tegn.

Imidlertid kunnskap om dyrekretsen handler mer enn bare om individet. Skiltene kan også brukes til å bestemme sau og ape kinesisk kompatibilitet . Selv om det er forskjellige typer kompatibilitet å vurdere, brukes den kinesiske dyrekretsen ofte for kjærlighetskompatibilitet. Matchmakers og lignende ser på tegnene til to personer for å se om de er kompatible med et kjærlighetsforhold som vil føre til en lykkelig og vellykket ekteskap .

Noen mennesker blir forelsket og støtter hverandre uten problemer, mens andre må finne ut den beste måten de kan samarbeide når konflikter oppstår. Hva om et sau ønsker å få kontakt med en ape? Har de den beste typen kjærlighetskompatibilitet?

Får og apekompatibilitet: Fødselsår

Kinesisk stjernetegn Zodiac Position De siste årene
Sau 8th 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027
Ape 9th 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

Får Zodiac kompatibilitetstrekk

Sau kommer over som veldig sjenert og reservert, men du er en veldig snill og kjærlig person . Du tar vare på familie og venner fordi du vil være sikker på at de er lykkelige. De vet at du alltid mener godt fordi du er ekte og ærlig om hva du gjør. Noen ganger blir skiltet ditt referert til som Geit eller Ram, som ofte er forbundet med sta. Du har virkelig den egenskapen om deg.

15 november stjernetegn

Enten du er trygg på at du har rett eller har en sterk mening om at du ikke har til hensikt å endre, ellers har du en tendens til å holde følelsene dine for deg selv. Dette kan være et problem i sau-ape-ekteskap når du tapper følelsene dine over en lang periode. Du er intuitiv om andres følelser, og de er ofte komfortable nok til å dele problemene sine med en ærlig og lojal venn som deg selv.

Romantikk er noe du ønsker i en forholdet mellom sauer og aper, og du er sikker på å gi kjærlighet til partneren din. Etter hvert vil du også starte en familie og oppdra dem i trygt og trygt hjem du skaper for dem .

Monkey Zodiac kompatibilitetstrekk

Monkey er et positivt, morsomt individ som ofte har et smil om munnen og mange måter å få folk til å le. Så mye av en joker du kan være, noen ganger er det vanskelig for folk å se den andre siden av deg som er seriøs og smart. Du er en ivrig lærer og vil dele din kunnskap med andre.

Noen ganger kan fakta som er for gode til å være sanne, overses hvis de tror du prøver å trekke raskt på dem. Du har alt du trenger å lykkes i livet : sjarm, personlighet, intelligens og en sterk arbeidsmoral. Ikke bare leter du etter sau og apekjærlighet, men du leter etter en bestemt type person som kan ta i hjernen din så vel som hjerterommene. De må være i stand til å takle alt du kan skille ut i mange år fremover.

Får og apekompatibilitet: Forhold

Selv om personlighetene dine er motsetninger, sau-ape dating kan fremdeles finne en balanse for å støtte forholdet deres. Når det er kjærlighet, kan du få det til å ordne seg for dere begge.

Får med ape-kompatibilitet: positive egenskaper

Sosial kompatibilitet

Får og ape horoskop kanskje ikke møttes under de fleste omstendigheter på grunn av din forskjellige sosiale preferanser . Sau vil heller tilbringe tid hjemme i hjemmet eller sammen med en liten vennegjeng.

Vennskapskompatibilitet

Monkey ser alltid ut til å være ute et sted med mange venner eller bekjente. Likevel, når sau-apeelskere koble til, beholder du partnerens interesse med dine kreative ideer og fantasifulle ønsker. Det er så mye du vil gjøre som et par. Sau vet hvordan du kan lokke partneren din med aktiviteter som passer deres energinivå eller seksuelle behov.

Ekteskapskompatibilitet

Sau nyter hjemmets komfort, mens Monkey liker spenningen ved å være rundt andre mennesker. Sau kan gi Monkey en følelse av stabilitet ved å skape et hjem som er imøtekommende og tiltalende. Du kan også gi dem en følelse av at de hører hjemme der og har den kjærligheten og oppmuntringen de ønsker regelmessig. Du vil gi dem den oppmerksomheten de vil ha, men i en annen setting.

I saueape kjærlighetsaffære , Monkey gir en følelse av moro og optimisme som sauer noen ganger kan mangle. Dette kan øke deres lykke og til og med øke humøret i lengre perioder. Dette kan forsvinne sauer så mye ut av hjemmet og gi dem støtte til å nyte tiden med Monkey og mange andre.

Får og apekompatibilitet: negative egenskaper

Kommunikasjonskompatibilitet

Sau har ro og komfort, men det holder ikke på Monkey hjemme. De har energien til å dra hit, dit og overalt. Ikke bare det, men det er ikke lett for å holde følge med Monkey på stedene de går og i samtalene de har. Det er ikke det at sau mangler intelligens eller relevans , men når de vil diskutere Monkeys ting, vil partneren deres vise hvor mye de vet. Det kan være et utilsiktet nedleggelse.

Økonomisk kompatibilitet

I sau og ape ekteskap kompatibilitet, må noen ta ansvar eller lage et budsjett. Så mye som Sau ønsker sikkerhet i livet ditt, er du ikke den eneste som kan skade din økonomiske sikkerhet. Monkey liker å ta risiko på midlene dine med håp og drømmer om rask formue.

Sau er sta, men det er også Monkey. Når det er krangel, er det sannsynlig at sau vil gå bort og internalisere problemene dine eller reagere på partneren din i en passiv-aggressiv måte . Monkey vil ha kontroll fordi du tror at du har rett eller vet mer om det du snakker om. Sau kan være stille og noen ganger liker det når Monkey tar ansvar, men ikke når de ikke kan si sitt. Uten toveis sau med ape kommunikasjon eller evnen til å finne et kompromiss på samme nivå, vil forholdet oppløses.

Sammendrag: Kompatibilitet med sauer og aper

Fårape-kompatibilitet elskere har potensial til å være et flott par fordi dere begge er morsomme og kreative. Dere vil ha lykke for hverandre, og dere vil prøve å få det til. Ikke bare gjør du det nyt komfortsonene dine , men du er også åpen for mulighetene som kan utvide horisonten din og skape en ny forbindelse. Som en sau og ape par, du må jobbe med stabilitet for Sheeps langsiktige og følelsesmessige støtte. Når du kan jobbe som et team, kan du oppnå lykke for dere selv i årene som kommer.

Les også: Sauekjærlighetskompatibilitet med 12 stjernetegn

1. Sau- og rottekompatibilitet

to. Får og oksekompatibilitet

3. Får og tiger kompatibilitet

Fire. Får og kanin kompatibilitet

5. Får og drage kompatibilitet

6. Får og slangekompatibilitet

7. Fåre- og hestekompatibilitet

8. Får og får kompatibilitet

9. Får og apekompatibilitet

10. Får og hane kompatibilitet

elleve. Får og hundes kompatibilitet

12. Får og gris kompatibilitet

Del Med Vennene Dine: