Finn Ut Antall Engel

Taurus and Gemini Compatibility: Love, Life, Trust and Sex Compatibility

Er Taurus og Gemini kjærlighet kompatible?

Taurus og Gemini Compatibility Love

Taurus and Gemini Compatibility: Introduction

Innhold

Kommer sammen av en innfødt av Taurus og Gemini kompatibilitet i et kjærlighetsforhold vil være en av de mest dynamiske. Det er slik at du synes det er veldig enkelt for deg å komme overens med kjæresten din, Tvillingene . I tillegg til denne, Tyren Tvillingekompatibilitet begge har mange ting å lære av hverandre. For at dere begge skal ha et langsiktig forhold til hverandre, må dere begge lære å forstå hverandre.

I Taurus Gemini forhold , elskere må gjøre noen justeringer i et bud for dere begge effektivt samarbeide som en. Bortsett fra dette, har kjæresten din en tendens til å ha et dobbelt sinn om ting rundt deg. Faktisk synes du det er veldig vanskelig å forholde seg til kjæresten din på grunn av de to sinnene den har. I tillegg til dette, kan du lykkes med å gi trygghet og intimitet til kjæresten din, men dette ville ikke være nok på grunn av de to sinnene det har.Tyren og tvillingene: Kjærlighet og emosjonell kompatibilitet

De Taurus Gemini-kompatibilitet affære kommer til å bli veldig fantastisk og dynamisk. Horoskopet ditt viser at dere begge har en tendens til å være veldig intelligente, men det ser ut til at Gemini er mer intelligent enn deg. Du pleier å være praktisk med din tilnærming til livet, i motsetning til den intelligente og urealistiske tilnærmingen til kjæresten din.

Emosjonell kompatibilitet

I tillegg til dette, kan kjæresten din se deg som en veldig kjedelig person mens du ser kjæresten din som et individ som mangler veldig. Disse synspunktene kan få deg til å falle fra hverandre og muligens engasjere hverandre i et argument. I tillegg til denne, Taurus og Gemini soulmates har en tendens til å lære mange ting av hverandre. Alt du trenger å gjøre er å forstå og stole på deg selv.

Tyren og tvillingene: Livskompatibilitet

Mesteparten av tiden prøver kjæresten din, Gemini, ofte alt mulig for å legge til moro og spenning i livet ditt. Du, derimot, hjelper Gemini med å finne sin kule ved å bli dypt involvert i livet. Du pleier å verdsette ideene dine og stå på bakken mens kjæresten din verner om hans / hennes ideer. Dermed involverer kompatibilitetsforholdet personer med forskjellige synspunkter.

Stol på kompatibilitet mellom Taurus og Gemini

Tillit er kritisk i Taurus Gemini-kompatibilitet forhold. Til tross for at det er viktig, er kjæresten din ikke pålitelig i det hele tatt. Han / han prøver ofte å få deg til å tro at hans / hennes løgner om ting. Mesteparten av tiden velger kjæresten din ofte delta i utroskap for egen regning. Faktisk ser det ut til at du har en tendens til å bli bundet til ham / henne på grunn av din lojalitet og pålitelighet. Du må starte Taurus Gemini forhold på et sannferdig grunnlag for at du skal forhindre et rystende forhold.

Det er ganske sannsynlig at nivået på engasjement i din Taurus Gemini-kompatibilitet forholdet har en tendens til å krasje på grunn av tillitsproblemer. Når det gjelder å gi unnskyldninger, er kjæresten din en av de beste da han / hun kan gi deg hundrevis av unnskyldninger for å unnslippe. Tilliten til dette forholdet er langt under gjennomsnittet.

Tyren med Gemini-kommunikasjonskompatibilitet

Kommunikasjon er avgjørende for en Tyren med Gemini-forholdet å blomstre. Uten det kan det hende at et forhold ikke trives godt. Det uttales at hvis dere begge nekte å kommunisere i dette forholdet har du en tendens til å ha et dårligere forhold som kan falle ut. Du har en sterk forbindelse med kjæresten din som et resultat av at du går foran den i astrologisk forstand. Uten ditt dyrekretssymbol ville det ikke være noen tvillinger.

Taurus og Gemini kompatibilitet

I tillegg til dette er det greit for kjæresten din å våge seg inn i en langvarig diskusjon. Maten til Gemini er faktisk kommunikasjon, og han føler alltid kjærligheten du har med forbindelsen. Kjæresten din glemmer ofte å spise eller sove mesteparten av tiden på grunn av de spennende tingene han ikke vil gå glipp av. Du gjør vanligvis vondt mest av tiden av denne kjæresten din, da han / hun ikke pleier å fortelle deg det før du drar.

Taurus og Gemini’s kjærlighetspar har to forskjellige interesser, noe som gjør det litt vanskelig for deg å ha en lignende ting å snakke om. Faktisk er ingen av dere kule med ord som dere begge mangler mildhet , og det krever i diskusjonen. Kjæresten din har en tendens til å finne det litt tregt å åpne for deg.

Seksuell kompatibilitet: Tyren og tvillingene

Du er en veldig sensuell kjæreste som alltid ønsker dyp fysisk berøring med mildhet. Du er alltid klar til å gå nedover banen med noen som kan vite hvordan du kan tilfredsstille din orgasme. Mesteparten av tiden velger du å tilfredsstille deg selv på grunn av din elskers manglende evne til å tilfredsstille deg i en Taurus Gemini-kamp.

Intimitet Kompatibilitet mellom Taurus og Gemini

Din kjæreste ser ut til å være et individ som trenger intellektuell stimulering som han / hun synes det er veldig vanskelig å tilbringe mye tid med deg . Som oftest synes du det er veldig vanskelig å takle kjæresten din, ettersom du tror at han / hun ikke elsker deg. Før kjæresten din tillater deg å berøre ham / henne, må du ha bevist for ham / henne at du elsker og verner ham / henne.

Tvillingene elsker å gå ut for å flørte rundt mens han / hun lar sin kjæreste lide for å ikke bli berørt. I tillegg til dette, elsker du å ta vare på kjæresten din, siden du ofte velger å kose og gi ham / henne den følelsesmessige omsorgen som trengs. Meste parten av tiden, Taurus og Gemini ekteskap har en tendens til å ha mange problemer med sexlivet ditt som et resultat av irritasjon eller kjedsomhetens kjærlighet.

Planetary Rulers: Taurus and Gemini

Forholdet ditt til en tvilling er styrt av Venus og Merkur. Venus styrer det som et resultat av bursdagen din, som styres av planeten. På den annen side fungerer kvikksølv som hersker over din elskers hersker. Venus vil lage et forhold full av kjærlighet . Samtidig vil kvikksølv hjelpe med kommunikasjon i forholdet. Begge vil sørge for at forholdet går bra, ettersom Gemini vil være drivstoff for kjærlighet til kommunikasjon .

Det faktum at kvikksølv har både maskulin og feminin energi gjør kjæresten din litt mer uavhengig. I tillegg til dette er han i stand til å stå på føttene som et resultat av energien. Tvillingenes uavhengighet kan imidlertid forårsake et problem fordi du leter etter et individ som er veldig pålitelig og sensuell. Mesteparten av tiden tar du ofte kjærlighetens raske vittighet som en trussel mot deg.

Tvillingen Tyren

Forholdselementer for Taurus og Gemini

Elementet kjent for Taurus og Gemini forelsket er kombinasjonen av jord og luft . På grunn av dyrekretssymbolet ditt er du et jordtegn som er veldig praktisk og aktivt. På den annen side har kjæresten din et luftskilt. Dette gjør ham / henne intelligent og fri. De Taurus Gemini vennskap kan forårsake problemer og kan føre til suksess. Alt avhenger av forståelsesnivået mellom dere begge.

Mesteparten av tiden spør du deg alltid om hvordan du kan lykkes i livet mens kjæresten din er borte. I tillegg til dette, har du en tendens til å være for besittende for din elskers smak. Faktisk er han / hun også litt for løsrevet for at du skal takle. Taurus Gemini-kompatibilitet elskere har en tendens til å ha problemer innen utroskap da kjæresten din flørter mye. Alt du trenger å forstå er at til tross for det faktum at kjæresten din flørter, verner han / hun forholdet.

Taurus and Gemini Compatibility: Total Rating

De Taurus og Gemini kompatibilitetsvurdering er bare 23% . Dette betyr at du ikke har en lys fremtid sammen. Kompatibilitetsvurderingen viser at dere begge har en tendens til å falle ut hvis man ikke er forsiktig. Du må forstå hverandre og prøve å dele din felles interesse (som ikke eksisterer). I tilfelle mangel på felles interesse, må du bruke mildhet til å smelte hjertet hans. Kompatibilitetsgraden din er mindre enn 30%, og den viser at alt kan gå galt når som helst. Alt du bare trenger å gjøre er å være forberedt.

Taurus and Gemini Love Kompatibilitetsvurdering 23%

Sammendrag: Taurus and Gemini Compatibility

De gode, dårlige og stygge sidene - Mye bør ikke forventes fra Taurus with Gemini-kompatibilitetsforholdet. Dette er fordi det ikke gir et stort løfte om å lykkes . Det kan imidlertid være heldig hvis du kan holde ut og være iherdig med kjærligheten din til kjæresten din tror at du elsker ham / henne. Men når blir det? Du kan også fortsette med måten du gjør uten å endre for at dere begge skal kjenne hverandre godt. Mesteparten av tiden er du mer trygg som et resultat av forholdet ditt til Gemini.

Les også: Taurus Love Compatibility with 12 Star Signs

1. Tyren og Væren

to. Tyren og Tyren

3. Tyren og Tvillingene

Fire. Tyren og kreft

5. Tyren og Leo

6. Tyren og Jomfruen

7. Tyren og Vekten

8. Tyren og skorpionen

9. Tyren og Skytten

10. Tyren og Steinbukken

elleve. Tyren og Vannmannen

12. Tyren og Fiskene

Del Med Vennene Dine: