Libra Father Traits: Personalities and Karakteristics of Libra Fathers

Vekten som en far Personlighetstrekk

Libra Father Karakteristikker

Vektens faregenskaper og personlighetstrekk

InnholdVekten far liker å ha omtrent alt i livet sitt i balansere , men han er ikke redd for å vise barna sine mer enn den gjennomsnittlige mengden kjærlighet. De Vekten menn er sannsynligvis barnets første beste venn, så vel som noen å gi visdom og veiledning når barnet deres blir eldre. De tar vare på menn og fantastiske fedre.

Energisk og leken

Pund menn kan være vokst opp på utsiden, men de er fremdeles barn i seg selv. De innrømmer kanskje ikke det, men de elsker ofte å leke med leker selv når de er voksne. De har aktiv fantasi, så de elsker å leke med leker med barna sine.

De Vekten fedre har også all energien til å holde tritt med barna sine mesteparten av tiden. Disse mennene har ikke noe imot leke ute eller spille brettspill med barna sine. Dette kan også bidra til å gi mamma litt tid til seg selv i ny og ne.

Forståelse og snill

Vekter menn er veldig sosiale, og de lærer hvordan de kan bli gode formidlere etter hvert som tiden går. Innen de er fedre, vet de hvordan de skal snakke med omtrent alle, inkludert deres små barn. De sørger for å snakke med barna sine som de er ekte folk , ikke bare små barn.

De sørger for å ta hensyn til alt det barnet deres sier, uansett hvor trivielt det ser ut til noen andre. De Vekten far er en høyere forståelse mann, så han vil helt sikkert lytte til barnets problemer og hjelpe dem på den måten han kan.Rettferdig men ikke Stern

Selv de beste barna får seg i trøbbel noen ganger, og dette er noe som Vekten far har kommet til å akseptere. Når barnet hans får problemer, er det ikke sannsynlig at han roper på dem eller straffer dem med en gang. Han vil først snakke med barnet sitt slik at han kan full forståelse situasjonen.

Først når Vekten far vet hva som skjer, vil han sannsynligvis ta litt tid å komme med en straff som er rettferdig, eller til og med litt slapp. Vekter menn liker ikke å straffe barna sine, så de vil sannsynligvis ikke gjøre noe for gal . De er rettferdige menn, og de liker å holde seg slik, spesielt når det gjelder barna deres.

La det være

Når det gjelder foreldre, er Vekten mann tar en slags laissez-faire type tilnærming. Selvfølgelig er han ikke en som lar barna løpe vilt, men han liker å gi dem mer frihet enn mange foreldre til andre tegn ville være ubehagelig med.kompatibilitet med løve og skytter

De Vekten far føles som om barna hans burde vite at de kan uttrykke seg på hvilken måte de vil. Han vil støtte alle avgjørelsene deres, selv om han ikke er helt komfortabel med ideen selv. Han føler som frihet er en viktig ting for selv barn å ha, i det minste på et eller annet nivå.

Balanse er nøkkelen

Vekter menn har en tendens til å føre en veldig balansert livsstil, og de vil sannsynligvis lære barna sine å gjøre det samme, enten med vilje eller ved et uhell.

De Vekten far er sannsynlig å gå foran med et godt eksempel når det gjelder denne delen av hans personlighet. Siden han også vil at barna skal være fri til å være seg selv, vil han ikke prøve å tvinge dem til balanse, men han vil anbefale det.Libra Father-Child (Son / Daughter) Kompatibilitet:

Vågen far Væren sønn datter

Vekten på pappa er rolig og glad og mest av alt hensynsfull mot Væren barn.

Vekten far Tyren sønn / datter

De Tyren barnet er fullt av dårlig humør , men Vekten pappa er full av optimisme og prøver å få det beste ut av barnet sitt.

Vekten far Gemini sønn / datter

De Vekten far og Tvillingene barnet forstår hverandre perfekt derav deres fantastisk forhold .

Vekten far Kreft sønn / datter

De Vekten far hjelper Kreft barnet ser på livet konstruktivt og ikke negativt.

Vekten pappa Leo sønn / datter

Fedrene satte familien først, derav rikelig kjærlighet og omsorg for Leo barn.

Vekten pappa Jomfru sønn / datter

De Vekten far bruker pengene sine for å behage hans Jomfruen barnet positivt.

Vekten pappa Vekten sønn / datter

Vekten barnet er nysgjerrig , og Libra-faren er klar til å diskutere nye ideer han eller hun har.

8 november tegn

Vekten pappa Skorpionen sønn / datter

De Vekten far er omsorgsfull behandler dermed Skorpionen barn som en likemann.

Vekten pappa Skytten sønn / datter

Det er ikke noe større vennskap enn det Vekten far og hans barn på grunn av fantastisk kjemi de har.

Vekten pappa Steinbukken sønn / datter

Disse to er begge kjærlige, omsorgsfulle og lykkelige.

Vekten far Vannmannen sønn / datter

Disse to har sjelden problemer fordi de skjuler følelsene sine for mye, men de vet hvordan de skal løse problemer sammen .

Vekten pappa Fiskene sønn / datter

Vekten på Libra elsker barnet sitt for mye til at noe dårlig kan skje med ham eller henne.

Libra Father Traits: Konklusjon

Vekten fedre gjør sitt beste for å holde selv foreldre stil så balansert som mulig. De Vekten far kan ikke være perfekt far , men han sover godt om natten, vel vitende om at han har gjort alt han kan for å lage sin barn glade . Perfeksjon er ikke ekte, men å ha en flott Libra-far er en fantastisk realitet for mange heldige barn.

Les også: Zodiac Father Personality

Væren Far

Tyren far

Tvillingefaren

Kreftfar

Leo far

Jomfruen

10 april tegn

Vekten Far

Skorpionen far

Skyttens far

Steinbukken far

Vannmannen far

Fiskene far

Del Med Vennene Dine: