Beste brettspill uten brett for barn og familier

Det er ikke alltid lett å finne et brettspill som hele familien vil ha glede av. Og noen mennesker stønner rett og slett av ideen om et brettspill der spillerne bare flytter bønder rundt en labyrint mot et unnvikende mål. Jeg kaller disse spillene 'ikke-brettspill', og de er kjempefine valg for barn og familier som vil spille spill, men trenger noe mer unikt enn brikker og Candy Land for å inspirere dem.

En liste over ikke-spill for barn

Vi eier alle disse ikke-spillene ( bortsett fra en, som vi har spilt andre steder ) Jeg anbefaler dem på det varmeste basert på vår erfaring spille spill . Mange av dem er veldig populære spill med lang track record, og de fleste har også vunnet priser, så de lager flotte gaver . Jeg er sikker på at andre familier vil elske disse ikke-brettspillene! (Merk: Spillbilder og tittelkoblinger er tilknyttede lenker.)
Roller Coaster Challenge Logic & Building Game . ThinkFun sendte oss dette spillet for å prøve og sønnene mine elsket det. Ved å bruke utfordringskort engasjerer spillerne sine logiske ferdigheter for å fullføre en berg og dalbane. Det er først og fremst designet som et enkelt spillerspill, men vi likte å spille det som en familie, bytte på og hjelpe hverandre. Dette er et utmerket valg hvis du leter etter et spill som bygger på S.T.E.M. ferdigheter, spesielt ingeniørfag og design.


Forbidden Island. Barna mine elsker dette spillet for dets unike utfordringer. Jeg elsker det fordi det er et samarbeidsspill, slik at alle øver på å jobbe sammen for et felles mål. Spillerne jobber som et team for å fange de fire skattene og unnslippe øya før den synker. Island-kort er ordnet i et rutenett, og bønder beveger seg fra fliser til fliser og utfører handlinger som å stenge øya mot flom, avdekke ledetråder og redde andre spillere. Ikke gå glipp av ledsagende spill, Forbidden Desert og Forbidden Sky !


Sumoku. Sumoku er det du får når du slår sammen sudoku, et kryssord, Qwirkle, Scrabble og aritmetikk. Ja jeg vet. Den beskrivelsen høres AWESOME ut, ikke sant? Instruksjonene inkluderer fem forskjellige versjoner, slik at du ikke kjeder deg. Spillere lager rader med tall der summen utgjør et multiplum av nøkkelen, bestemt ved begynnelsen av spillet. Spillerne bytter deretter på radene på en måte som ligner på Scrabble.

Se flere av våre favoritt matte spill for barn .


Qwirkle . Qwirkle ser litt ut som et kryss mellom domino og Scrabble, men reglene er ganske forskjellige. Spillerne bytter på å prøve å lage 'qwirkles', sekvenser av seks fliser som alle deler minst ett attributt - farge eller form. Du vinner poeng underveis basert på plasseringen av flisene dine. Dette er et av de mest populære familiespillene noensinne og har vunnet flere priser, inkludert Mensa Select Award. Det var også vårt månedens spill !

betydningen av 144


Utsette. Dette morsomme balanseringsspillet er veldig spennende! Spillerne bytter på å prøve å legge til pinner på en pidestall uten å velte strukturen! Dette spillet er utmerket for å bygge konsentrasjonsevner og krever mye tålmodighet. Hvis du liker Jenga, er Suspend et morsomt alternativ.


Spot det. Dette veldig populært spill av visuell oppfatning er flott å ha for hånden når du er på farten. Det er flere varianter slik at spillere ikke kjeder seg og barn i alle aldre kan delta. Spillerne løper for å være den første personen som får øye på hvilke kort som har samme objekt. Det høres enkelt ut, men det er ikke så lett som det ser ut! Ettersom dette spillet har økt i popularitet, lagde skaperne ut nye temaversjoner, så det er noe for alle. Spot It er også et utmerket reisespill .


Dizios har en Mensa Select Award ( noe som betyr at du kan føle deg super smart mens du spiller den ) og er en fantastisk ny vri på domino. Spillerne jobber med strategiferdigheter og tenker fremover noen få trinn for hvordan de vil lage mønstre med de svimlende fargerike fliser.


Dobbel lukker. Dette kan spilles med flere spillere eller som kabal. Det er faktisk ganske vanedannende! Spillerne må kaste terningene for å vende ned tallene i 'superboksen'. Men hvis de ikke strategisk velger hvilke tall som skal vendes, kan de bli stengt ute! Det er en utmerket måte å lære hvordan forskjellige kombinasjoner av tall kan legges til for å produsere den samme summen. Det lærer også logisk og strategisk tenkning.


Rummikub. Dette spillet har vært en stor hit i hjemmet vårt. Det er faktisk en av favorittene mine hele tiden. Som i det klassiske Rummy-kortspillet, gjenstanden til Rummikub er å bruke opp 'hånden' ( i dette tilfellet fliser i stedet for kort ) ved å lage nummererte løp og sett. Spillere kan strategisk omorganisere flisene som allerede er ute på bordet for å spille flisene i hånden. Den første spilleren som bruker flisene sine, vinner runden og samler poeng basert på flisene som er igjen i de andre spillernes hender.


Yamslam er en morsom vri på Yahtzee, men etter min mening mye mindre skjerpende og mye bedre for barn. Spillerne får tre forsøk i et forsøk på å rulle en poenghånd. I stedet for å holde styr på en poengsum, samler spillerne sjetonger. Det er et av mine yngste barns favorittspill!

Sjekk også disse single player logikk spill !

Fantastiske enkeltspillerspill som barna vil elske.