Den ultimate samlingen av gaveguider for barn

Så du må finne noen gode gaver til barn? Du har kommet til rett sted. Vi har spesielt kuratert over et dusin unike gaveguider for barn, slik at du kan finne den rette gave til dine små. Men dette er ikke vanlige gaveguider!Gaveguider for barn som støtter kreativitet og innovasjon

3434 nummer

Nei herre, elementene på disse listene er håndplukket for å fremme nysgjerrighet, skjermfri moro, hjerneutvikling og gledelig underholdning. Dette er ikke dine typiske pedagogiske gaver til barn. Det blir ingen bursdag eller julestønning eller stønn igjen! Så uansett om du leter etter en bursdagsgave til en førskolebarn eller en kreativ gave til din tunge mellom, finner du den i en av gaveveiledningene nedenfor!

Liste over gaveguider for spill for alle aldre og interesser

Spill Gaveguider

Guide til de beste prisvinnende spillene etter alder. Når du leter etter et nytt spill, er mottakerens alder viktig! Denne gaveguiden for spill inkluderer det perfekte valget for alle aldersbarn, fra småbarn til tweens.

En liste over våre favorittspill å gi i gaver . På denne listen finner du de beste spillene for førskolebarn, familiekortspill, strategi- og logikkspill og informative triviaspill. Dette er spillene vi har gitt om og om igjen, og har vist seg å være universelle vinnende gifs!

Single Player Logic Games . Dette kan være vår mest populære gaveveiledning! Og med rette. Hvem vil ikke gi barnet sitt et underholdende, skjermfritt, hjerneforsterkende leketøy som også holder barna opptatt og stille i en periode ( tør jeg si timer ... )?

Strømper Stuffer Games . Ikke bare til julestrømper! Denne gaveveiledningen er komplett med unike, bærbare spill: terningspill, kortspill og mer som barna vil elske.

Lag ditt eget brettspillgavesett . Har du noen gang vurdert å gi barnet ditt alt de trenger for å finne på sitt eget spill? Velg mellom disse forsyningene for å pleie barnets kreativitet, så planlegger du snart de beste familiespillene noensinne, og støtter også barnets innovative ånd.

Ikke-brettspill for familier . Ikke alle brettspill bruker et faktisk, sammenleggbart brett! Prøv et av disse publikum-behagelige spillene som familier med barn i alle aldre vil glede seg over.

De beste pedagogiske gaveguider som ikke er

STEM og andre hjerneforbedrende gaver til barn

Kreative STEM-gaver til dine barn. Gaver som fremmer vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk, hjelper deg med å bygge hjernen til dine barn og utstyre dem med ferdighetene de trenger for å lykkes, uansett hvilket felt de kommer inn senere i livet. Denne guiden har fantasifulle byggeleker, spill og mer.

Hjerneforsterkende gaver til 3-5-åringer. Slutt å samle leker som barna kjeder seg om to dager. Disse tidløse gavene vil nytes av førskolebarnene dine hele året og vil vokse med dem.

Match et STEM-leketøy og en STEM-bok! En av mine favorittmåter å sette sammen en spesiell og unik gave til et barn er å velge en inspirerende bildebok og deretter finne et koordinerende leketøy eller aktivitet. Denne listen gir deg de ti beste STEM-bildebøkene med et matchende leketøysutvalg. Leseferdigheter og strategisk tenkning i en pakke! Hva kan være bedre?

Matematikkgaver for barn . Matematikk er gøy! Disse spillene, lekene og bøkene tar hjemmeleksene ut av matematikken og bygger barna kritisk tallsans gjennom lek. Du vil bli overrasket over hvor mye barna dine elsker disse ideene.

Star Wars-gaver som forbedrer læringen . Det er så mange Star Wars-lisensierte produkter på markedet, hvordan skiller du hveten fra agnet og gir den unge Star Wars-fanen noe de vil elske, men vil fortsatt tilfredsstille ditt ønske om å gi dem en pedagogisk gave? Prøv et av disse Star Wars-lekene som også forbedrer læringen. Barnets ferdigheter i ferd med lese-, logikk- og naturvitenskap vil takke deg!

Gaver til aspirerende kodere og ingeniører . Å lære å kode trenger ikke å foregå utelukkende på en skjerm, og det er lettere å bygge kunnskap for barn å lære koding enn du tror! Selv førskolebarn kan komme inn på handlingen med disse kodingsgavene.

Kreative gaver for tweens. Tweens er vanskelig å handle for! Denne eklektiske ideesamlingen fremmer kreativitet og tenkeferdigheter. Det er noe for enhver smak!

Gaver som fremmer leseferdighet og lesing

Bøker og literacy Gaver for barn

Spill og leker som oppmuntrer til lesing . Vi valgte disse gavene spesielt for å appellere til motvillige lesere. Disse spillene og lekene bygger ferdigheter som leseforståelse, gjenkjenning av synsord og økende ordforråd. Best av alt, de er morsomme, så til og med barnet ditt som sliter med leseferdigheter vil nå en av disse morsomme pedagogiske gavene.

Beste billedbøker å gi i gaver . Du vil gi et barn en spesiell bildebok, men er bekymret for å velge en bok de ikke allerede eier. Denne listen gir deg gode alternativer for småbarn gjennom tweens. Gi en historie av høy kvalitet som fortsatt er utenfor banket banen.

Picture Book Gift Guide av interesse. Beste bildebøker for alle aldre. Er barnet ditt interessert i dinosaurer, prinsesser, historie eller noe helt annet? Denne bokgaveguiden har titler organisert etter tema og interesse, så om barnet ditt vil ha noe morsomt å lese eller en bok for å inspirere deres indre superhelt, vi har dekket deg!

Tidlig kapittel bok gave guide av interesse . Disse bøkene og seriene er rettet mot nylig uavhengige kapittelboklesere i alderen 6-10. I likhet med gavebok over bildebøker ovenfor, inneholder listen bøker organisert om en rekke emner.

Mellomklasse bokgaveguide av interesse . Denne listen er rettet mot 8-13 åringer. Fantasi, detektivromaner, eventyr, du heter det!

3232 nummer

Bok- og leketøykombinasjoner for 5-7-åringer . Vi hånd utvalgte inspirerende leker for å matche en spesiell kuratert bokliste, slik at du kan gi den ultimate kombinasjonen av leseferdighet og moro til ethvert barn på listen din. Enten barnet ditt er en fremtidig detektiv, en kunstnerisk håndverker, en geografisk whiz eller en oppfinner, har vi det perfekte bok- og leketøysgavesettet for dem.

Bok- og lekekombinasjoner for førskolebarn . Disse bok- og leketøysettene er designet for å vekke fantasien til førskolebarnene dine. Etter å ha lest en av disse herlige bildebøkene, vil barnet ditt i førskolealderen ønske å utforske, lage og leke. Og vi vet alle at den beste læringen skjer gjennom lek, så hva venter du på!

YA Books Gaveveiledning. Tenåringer er kjent vanskelig å handle for. Denne listen over YA-bøker inneholder minst to bokforslag for en rekke forskjellige sjangre. Vi valgte bøker basert på temaer med høy interesse, førsteklasses skriving og en den unnvikende spenningsfaktoren.

Ultimate liste over gaveguider for barn

Del Med Vennene Dine: