Kreative STEM-gaver til produsentbarn

Som foreldre leter jeg alltid etter gaver som barna mine vil elske men vil engasjere og utfordre deres naturlige nysgjerrighet rundt måten ting fungerer på, samt å være leker som har utholdenhet, som de kan leke med om og om igjen. Leker og spill som fremmer S.T.E.M. (Science Technology Engineering and Math) læring er et godt sted å starte.STEM læringsgaver til barn. Leker og spill som fremmer nysgjerrighet og oppfinnelse.

18 april stjernetegn

Jeg har valgt elementene nedenfor basert på vår erfaring med produktene eller fordi de har fått øye på meg, og jeg har lagt dem til på ønskelisten vår. Dette er en utfyllende liste til min STEM leketøy og bok kombinasjon gave guide så vel som min Matematikkgaver som barna faktisk vil elske , så jeg har mange flere ideer til deg på disse gaveveiledningene.

Merk: produktlenker og bilder er tilknyttede lenker.


Gir! Gir! Gir! . Mange av elementene på denne listen er for barn i alderen i grunnskolen og tweens, så la meg begynne med et fantastisk valg for førskolebarn oppe. Girene passer sammen på så mange måter, noe som gir barna en tidlig start med å konstruere med et morsomt alternativ til Standard blokker .


Code Master Programming Logic Game . ThinkFun er et av favorittmerkene mine for spill. Jeg har omtalt mange av spillene deres, for eksempel Gravity Maze som månedens spill, og deres single player Rush Hour-logikkspill er min # 1 gaveanbefaling til barn. ThinkFun sendte oss Code Master for å prøve og barna mine ELSKET det. En enkelt spiller som bruker programmeringslogikk for å lage en sekvens av hendelser som lar dem navigere på et kart på jakt etter krystaller. Det er 10 kart med 60 nivåer. Det anbefales fra 8 år og oppover. Min nesten 7 år gamle har blitt litt besatt av det, men han trenger at jeg sitter sammen med ham og gir ham mye veiledning. Min 10-åring spiller enkelt av seg selv. Jeg elsker hvor stor utfordring spillet er, samtidig som det er hyggelig.


Komponere deg selv musikk kortspill . Dette er et virkelig unikt spill, og du trenger ikke å forstå musikk for å kunne spille! Konseptet er så enkelt, og likevel er mulighetene uendelige. Det er et sett med 60 gjennomsiktige kort, hver med en 4-takt sekvens som kan leses bakover og fremover, høyre side opp og opp ned. Ved hjelp av et eksklusivt nettsted lager barna musikalske komposisjoner ved å skrive inn kortnummer. Å komponere deg selv er ikke bare bra for etablerte musikkfans, men en fantastisk måte for barn som ikke nødvendigvis er musikalske savanter å lære om rytme og melodi.


ThinkFun Maker Studio - Gears Building Kit , ThinkFun Maker Studio - Byggesett for vinsjer , og ThinkFun Maker Studio - Propellers byggesett . Disse tekniske settene er så kule. Hvert sett inneholder alle delene barna trenger for å lage flere prosjekter. Hvert prosjekt kommer også med en teknisk utfordring slik at barna kan teste ut konsepter som friksjon, dreiemoment og fremdrift. I tillegg er små ingeniører velkommen til å bruke sin egen fantasi til å eksperimentere og bygge sine egne design. De tre forskjellige settene kan kombineres for enda mer moro.


Snap Circuits SC-300 Electronics Discovery Kit . Vi har et Snap Circuits-sett, og det har tjent oss veldig bra. Det er en av de mest populære open-end science engineering-lekene på markedet. Det er et bestselgende leketøy år etter år og har vunnet en rekke priser Snap Circuits Extreme Student Electronics Training Program sett er for tiden et stort kupp sammenlignet med å kjøpe alle de andre settene, og lar barnet ditt bygge over 175 forskjellige eksperimenter


Klutz LEGO Chain Reations Craft Kit er et superkult sett der barna bruker LEGO til å konstruere dingser og maskiner som setter i gang kjedereaksjoner. Vi har flere Klutz-bøker, og de har alle ekstremt klare instruksjoner, som er GODE for barn som kan bli frustrerte i byggeprosessen.


Slott Logix . Vi har hatt dette spillet i mange år nå. Det er 48 byggeutfordringer fra nybegynner til ekspert. Hver utfordring er en invitasjon til å bygge et slott i henhold til et bilde, ved hjelp av fire blokker og tre stolper. Men vær forsiktig, det er ikke alltid så enkelt som det ser ut. Dette spillet bruker romlig resonnement, logikk og barna mine har til og med brukt brikkene i late spill.


LEGO Master Builder Academy . I tilfelle du hadde hodet i sanden som jeg, er du kanskje ikke kjent med alle de oppfinnsomme LEGO-settene som går utover grunnleggende bygning. Jeg liker spesielt Master Builder Academy-prosjektene og LEGO Technic byggesett der barna inkorporerer LEGO Technic Power Funksjonstilbehør inn i prosjektene sine.


littleBits Electronics Premium Kit har vunnet massevis av priser for sin innovative måte å oppmuntre produsenter til å lage, oppfinne og finne på nytt, og konstruere fantasifulle enheter. Selv om småbiter inneholder instruksjoner for hundrevis av oppfinnelser, er det ingenting å stoppe ( og alt for å oppmuntre ) barna å bygge sine egne.


De fleste av de ovennevnte artiklene er ment for enkeltbrukere, men hvis du er ute etter et familiespill, prøv Ravensburger Make ‘N’ Break - Family Game . Spillere bruker visuell oppfatning, romlig resonnement for å bygge strukturer når de løper mot klokken.

Chibitronics
Chibitronics Chibi Lights Circuit Stickers STEM Starter Kit . Hvis barna dine ikke har noen nye kretseksperimenter, er dette et flott sted å starte. Det gledet meg da Chibitronics sendte startpakken til å eksperimentere med. Settet lar barna eksperimentere med kretser uten mange ledninger. Settet inneholder batterier, kobberbånd, peeling og stick LED-kretser og en bærbar PC for å la barna lage åpne design. Nettstedet Chibitronics har mange ideer om utvidelser for å holde barna oppfunnet.

Teknologi vil redde oss tørste planter Matematikkgaver til barn

DIY Gadgets fra Tech vil redde oss. Det jeg liker med DIY-settene fra Tech Will Save Us, er de omfattende ressursene de tilbyr på deres nettside for å ta flikk med settene sine til neste nivå. Du kan lese mine anmeldelser av deres DIY Gamer Kit og Elektrodeig . De har en rekke interessante sett, skjønt - som dette DIY Synthesizer og en soldrevet fuktdetektor for din lille vitenskapelige gartner!


Sengetidsmatematikk: En morsom unnskyldning for å holde deg sent . Jeg vedder på at du aldri trodde du ville ha et barn som ville bruke matematikk som en unnskyldning for å holde deg oppe sent! Vel, det gjorde jeg heller ikke! Denne boka inneholder gåter, gåter, problemer som er barnevennlige. Det beste er at hvert problem er delt inn i tre forskjellige utfordringsnivåer, slik at barn i alle aldre og ferdighetsnivåer kan holde seg oppe sent med matte! Jeg tør deg å la denne boka hjelpe deg og barna dine med å elske matematikk!

Flere gaveguider her:

praktiske livsaktiviteter for småbarn

Star Wars-gaver som fremmer læring. Bøker, spill, kunst og håndverk for barn

STEM-gaver til barn med bøker å matche. Flott pedagogisk gaveide.

Del Med Vennene Dine: