Kjære valentinekort fargeleggingsside

Dagens tillegg til vårt fargesider er en du vil legge til bokmerker. Denne valentinekortfargeleggingssiden fra barnebokillustratøren, Melanie Hope Greenberg, eliminerer behovet for kort som er kjøpt i butikken. (Hurra!) I tillegg kan barnet ditt velge å fargelegge kortene selv eller dele dem ut slik det er for mottakeren å fargelegge.Gratis, utskrivbare Valentine-kort, fargeleggingsside for barn.

Barn kan skrive en kort melding og signere navnet sitt på det tomme rommet, eller til og med legge ved en liten godbit hvis det er din slags ting.

LAST NED OG SKRIV UT - -> (Ved å klikke på følgende lenke godtar du vilkårene for bruk. * Se nedenfor) Valentine Cards Coloring Page

IDEER:

fiske med spillekort
  • Gå ut som klasseromsvalentiner.
  • Fest som kort til en gave.
  • Mødre og pappaer: disse vil også gjøre gode matbokser!
  • Brukes som merkelapper til festposer.
  • Bruk som bokmerker.

FLERE UTSKRIFTLIGE VALENTINKORT:301 nummer

Se alle Melanys fargeleggingssider:

Gratis fargesider for barn

Møt illustratøren:Melanie Hope Greenberg er en prisvinnende forfatter og illustratør av mer enn 15 barnebøker. Hennes blide, livlige illustrasjoner finnes i bøker som God morgen, digger, nede i undergrunnen og En by er, en diktbok av Norman Rosten, dikterpristageren i Brooklyn. Hennes veldig populære Havfruer på parade ble valgt som Bank Street Best Book, og for Texas Reading Club og PBS Kids Summer Reading Lists.

Melanie besøker også skoler til snakk om prosessen med å lage en bok . Lær mer om henne internasjonalt anerkjent kunstverk på hennes offisielle nettside .

Melanie signerer alle eksemplarer av bøkene hennes som er kjøpt gjennom henne Link til Amazon-leverandør . { Du kan også c slikke på et omslag nedenfor og bla gjennom tredjepartsleverandørene for å finne Melanys leverandørlink . Merk: b også dekker er tilknyttede lenker. )* Servicevilkår: Denne fargeleggingssiden brukes med tillatelse fra Melanie Hope Greenberg og er KUN for ikke-kommersiell bruk. Mange skriver ut så mange eksemplarer du vil til personlig bruk, bibliotek eller klasserom. Hvis du vil dele denne fargeleggingssiden, MÅ du lenke til denne bloggsiden. Det er uttrykkelig forbudt å koble direkte til fargeleggingssiden pdf-fil.

Del Med Vennene Dine:

3535 nummer