Finn Ut Antall Engel

Beste dyre-tema tidlige kapittelbøker for barn

Jeg er så spent på dette Tidlige kapittelbøker for barn boklisteserie! Jeg er håp om at det vil være til stor nytte for foreldre med barn i alderen 6-10. Noen av bøkene er imidlertid gode for 5-åringer, som også er tidlige lesere.

Tidlige kapittelbøker om dyr for barn i alderen 6-10

Tidlige kapittelbøker om dyr

Hvis barnet ditt er klar for en 'tidlig kapittelbok', vil han ha blitt uteksaminert enkel leser delen av biblioteket, men er å finne typiske kapittelbøker i middelklassen for vanskelig for uavhengig lesing.jeg har også en liste med tips for å finne tidlige kapittelbøker og. Hvis du er ny på denne bloggen, finner du også listen min over 50+ kapittelbøker å lese høyt for førskolebarn veldig nyttig for dette lesenivået. Mange av disse bøkene er passende her, men jeg unngår for mye duplisering mellom listene.

Følgende tidlige kapittelbøker har enten dyr som hovedfortellende karakterer, eller har et sterkt dyretema. (Merk: Boktitler er tilknyttede lenker.)


Kaptein Pug (serie) av Laura James, illustrert av Églantine Ceulemans. En quirky og humoristisk serie om en mops som bor sammen med den sjarmerende Lady Miranda. Paret er på båteventyr, men stakkars kaptein Pug liker ikke vannet, og foretrekker mye en velsmakende syltetærte. Pug går seg vill under eventyret, klekker ut en plan som skal bli funnet, men må overvinne frykten for at planen skal fungere.

12 nov dyrekretsen


The Adventures of Sophie the Mouse (serie) av Poppy Green, illustrert av Jennifer A. Bell. En veldig søt og sunn tidlig kapitels bokserie om en vennlig mus som bor og går på skole i Silverlake Forest.


Seng og kjeks av Joan Carris, illustrert av Noah Z. Jones. Bestefar Bender er en veterinær med et pensjonat fullt av elskelige, herlige og velmenende dyr. Hijinks følger. Sterkt anbefalt.


The Bad Guys (serie) av Aaron Blabey. (Grafisk roman, kapittelbok hybrid) Jeg leste den første boka i serien høyt og min 8 år gamle og jeg kunne ikke slutte å le! Han slukte deretter de neste to bøkene alene. Mr. Wolf er på oppdrag for å endre omdømme og overbeviser sine reprobater, Snake, Piranha og Shark om å bli med ham i Good Guys Club. Deres første oppdrag er å frigjøre 200 hunder fra Maximum Security City Dog Pound! Helt morsom og ekstremt dumt på den aller beste måten.


8 klasse kjæledyr + 1 ekorn ÷ 1 hund = kaos av Vivian Velde, illustrert av Steve Björkman.
Historien begynner når en hund jager et ekorn inn i en nærliggende barneskole. Ekornet løper fra klasserom til klasserom og etterlater kaos i kjølvannet. Hvert kapittel blir fortalt i første person av de forskjellige klassedyrene som bor i klasserommene. Kjæledyrene spenner fra hamstere til slanger, fisker til fugler, og det er ekstremt underholdende å si deres forskjellige perspektiver på ruckus. Det er nå en oppfølger! Ekorn i huset .


Down Girl og Sit (serie) av Lucy Nolan. Jeg syntes denne serien, fortalt fra hundens synspunkt (hun synes hun heter 'down girl' siden hun hører det fra mesteren sin så ofte), var ganske morsom. Vil du introdusere barnet ditt for begrepet 'dramatisk ironi' (dvs. når leseren vet mer enn hovedpersonen)? Start med denne serien.


Trøbbelet med kyllinger: A J.J. Tully Mystery (serie) av Doreen Cronin, illustrert av Kevin Cornell. Denne serien, inspirert av hardkokte detektivromaner, er perfekt for barn som elsker tunge i kinnhumor og mysterier. J. J. Tully er en pensjonert søke- og redningshund, men når to heldige kyllinger lover ham en osteburger i retur for hans hjelp til å finne de savnede søsknene, kan han ikke motstå. Sørg for å lese spinoff-bøkene som er sentrert rundt kyllingene: Kyllingtroppen .

MER: Tidlige kapittelboksmysterier


Spunky Tells All av Ann Cameron, illustrert av Lauren Castillo. En virkelig herlig historie. Spunky overveier menneskets evige mysterier, som hvorfor de ikke vet noe om 'Smellody' og hvordan sletting er den viktigste delen av leksene. Men når familien får et nytt kjæledyr, danner Spunky et uvanlig vennskap. Inkluderer illustrasjoner av fantastiske Lauren Castillo.


Bunjitsu Bunny av John Himmelman er sammensatt av korte vignetter om Isabel ( 'Bunjitsu-kaninen ) og vennene hennes ( som også studerer kampsport ). Hver smarte og morsomme vignett formidler en zen-lignende leksjon uten å være i det hele tatt forkynnende. Min daværende 6-åring var veldig interessert i tankene om kamper og slåssing ( Ja jeg vet! ) så han ville selvfølgelig at jeg skulle lese en bok der den første handlingssekvensen involverte hodet som stakk en dør ( de kommer faktisk ikke så langt ... ) men jeg var veldig fornøyd med de 'snike' leksjonene i ikke-vold, vennskap, medfølelse og selvdisiplin!


Alle potene på dekk (serie) (Grafisk roman, kapittelbok hybrid) av Jessica Young, illustrert av James Burks. Jeg var litt skeptisk til denne serien, men 7-åringen min lo hodet av seg, så jeg tok den opp og syntes ordspillet var ganske humoristisk. Jeg er en stor fan av ordspill som et litterært apparat; Jeg tror det gir barna en større forståelse av ordforråd. Haggis scottie-hunden spiller den rette mannen til Tanks fraværende sinn, og sammen setter de seil på en imaginær satsing. Denne serien, som er en grafisk romanhybrid, er et godt valg for motvillige lesere.


Bad Kitty får et bad av Nick Bruel. Dette er en populær serie, og jeg trodde aldri at jeg skulle like den før jeg faktisk leste den og lo ganske mange ganger. Det høstet all slags ros fra fagfolk. Det er tungt på illustrasjonene, noe som gjør det til et godt valg for motvillige lesere, og inneholder mange fakta som er vevd inn i teksten, som vil appellere til sakprosaelskere.


Lulu og Brontosaurus av Judith Viorst. Quirky er navnet på spillet for disse to bøkene om en gimme-gimme-gimmie-jente som lærer noen verdifulle leksjoner om å dele og sette andre foran seg selv. Viorst’s (forfatter av Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day ) morsom tekst er ledsaget av flotte illustrasjoner av Lane Smith. Disse bøkene gjør også kjempefint høytlesning, spesielt hvis du - som meg - er opptatt av dramatikk.

bøker for treåringer

MER: Tidlig kapittel bokserie med jenteprotagonister


Kyllingtroppen av Doreen Cronin, illustrert av Kevin Cornell. En morsom serie om Dirt, Sugar, Poppy og Sweetie, kyllinger med varierende grad av intelligens som løser bakgårdskriminaliteter som uunngåelig involverer ekornpopulasjonen.


Stikkelsbærpark og hovedplanen av Cynthia Rylant, illustrert av Arthur Howard. Dette er en ledsagerbok til det fantastiske Stikkelsbærpark roman, men skrevet for yngre lesere. Vi elsket begge bøkene. I denne tittelen forbyder den fargerike rollebesetningen tegn under en tørke og kommer med en plan som involverer en katt, en possum, en vaskebjørn, 200 ugler og 20 pakker tyggegummi.


Eventyrene til Henry Whiskers (serie) av Gigi Priebe, illustrert av Daniel Duncan. Whiskers-musefamilien bor under The Queen’s Dollhouse i Windsor Castle. Når dukkehuset gjennomgår renovering, forsvinner søsteren til Henry, og Henry er på eventyr for å finne henne!

MER: Adventure Early Chapter Books


Maybelle i suppen (serie). Jeg skjønner at du tror du aldri kunne elske en bok ( mye mindre en serie ) om en kakerlakk. Men jeg tør deg ta utfordringen. Maybelle og hennes komiske avhengighet av god mat vil vinne deg ( og barna dine ) over.


Lulu og anda i parken (serie) av Hilary McKay, illustrert av Priscilla Lamont. Jeg elsket virkelig denne søte og morsomme historien om Lulu, en dyreelsker som ikke klarer å legge igjen et forlatt andegg i parken, og skjuler det under genseren og bringer det til skolen.


Duck for a Day av Meg McKinlay, illustrert av Leila Rudge. Jeg anbefaler denne ekstra herlige historien på det sterkeste. To klassekamerater, Abby og Noah, kjemper om muligheten til å ta vare på klassedyret: en and som heter Max med noen vanlige krav.


Hvordan redder du halen *: * hvis du er en rotte som er nappet av katter som virkelig liker historier om magiske skjeer, ulver med snute-vorter, store, hårete skorsteintroll. . . og informasjonskapsler også av Mary Hanson, illustrert av John Hendrix. Hvordan er det for en boktittel? Castle-dwelling, bok-og-cookie-elskende Bob the Rat frigjør seg fra alle slags problemer med sitt talent for å fortelle ødelagte eventyr.


Dog Diaries: Secret Writings of the WOOF Society av Betsy Byers, Betsy Duffey og Laurie Myers illustrert av Erik Brooks. En årbok av Bank Street. En mangfoldig gruppe hunder fra hele kloden samles sammen og praktiserer sine ferdigheter med å fortelle hunden. Eller hvis du foretrekker katter, kan du prøve ledsagerboka, Cat Diaries: Secret Writings of the MEOW Society . (Tips: Byers er en utmerket kilde for tidlige kapittelbøker.)


Fyrfamilien (serie) av Cynthia Rylant, illustrert av Preston McDaniels. Rylants språkbruk i denne sjarmerende serien harker rygg mot rygg til klassisk barnelitteratur ( tenk: Beatrix Potter og Kenneth Grahame) og når historiene slutter, er du sikker på at du føler deg koselig og trygg.


Elg og Hildy (serie) av Stephanie Greene, illustrert av Joe Mathieu. En elg og gris kan virke som et uvanlig par bestevenner, men disse humoristiske historiene vil holde barna dine i denne tidlige kapittelboken.


Sokker . Sokker forteller sin egen historie om livet etter at en ny baby kommer inn i hans tidligere stille hjem. Det er vanskelig å gå galt med Beverly Cleary. Hundevifter kan hente en kopi av Ribsy . Vi elsket også lydboken!

422 betydning


Etter bestefar av Rosemary Wells, illustrert av Christopher Denise. En rørende historie om en jentemus som mister bestefaren og reisen mot å takle fraværet.

Flere tidlige kapittelboklister:

Tidlige kapittelbøker for å matche hvert barns interesse (gaveveiledning)

Lekende tidlige kapittelbøker om sport

Tidlige kapittelbøker om venner og familier

Eller se alle mine tidlige kapittel boklister her.

Del Med Vennene Dine: