Drømmeordbok C (14): Drømmetolkning av symboler som begynner med C

Drømmeanalyse av C-ord: Side 14 - Fetter til gal

Dream Dictionary of C ord - Side 14

Betydningen av drømmer: Ord som begynner med C

InnholdC Side 1 | C Side 2 | C Side 3

C Side 4 | C Side 5 | C Side 6

C Side 7 | C Side 8 | C Side 9

C Side 10 | C Side 11 | C Side 12

C Side 13 | C Side 14 | C Side 15

C Side 16

Fetter

Å se en av kusinene dine i drømmen din representerer følelsene du har for kusinen din, men knyttet til din hverdag. Egenskapene kusinen din har, kan være egenskaper du vil ha. Hvis du ikke liker fetteren din, kan denne drømmen frykte å ta på seg egenskapene deres.

Denne drømmen kan også vise at du snart vil bli skuffet over familiens oppførsel. Du blir sannsynligvis flau av dem på et gruppearrangement.

bøker med høy kontrast for babyer

Dekke

Å se at noe har et deksel over det i en drøm kan vise at du gjør alt du kan for å beskytte deg selv. Dette kan vise at du vanligvis føler deg sårbar eller sjenert i det våkne livet ditt. Du er ikke klar til å slippe folk inn i livet ditt på dette tidspunktet.

Denne drømmen kan også være å prøve å fortelle deg at du ikke skal dømme en bok etter omslaget. Prøv å være fordomsfri til tider. Å gjøre dette vil åpne livet ditt for flotte nye opplevelser i stedet for å unngå noe og gå glipp av bare fordi du ikke forstår eller liker det.

Å se på hva omslaget var på kan også gi deg ekstra drømmesymbolikk.

Ku

Kyr blir generelt sett på som et godt tegn. Å se en ku i drømmen din spår velstående tider som kommer. Hvis du fortsetter det harde arbeidet, er du sikker på at du blir belønnet.

Se Dyr* for videre drømmesymbolikk.

Feiging

Hvis du oppfører deg feig, eller hvis noen andre i drømmen din er det, kan dette bety at du er nervøs for å oppføre deg som deg selv offentlig. Det kan være deler av deg som du bare viser privat eller med folk du stoler på. Å begrense hvordan du viser deg selv til mennesker og å begrense menneskene du viser deg selv din utvikling .

Cowboy

Cowboyen kan representere mange tradisjonelle maskuline personlighetstrekk som styrke, besluttsomhet, raseri, kraft og motstandskraft. Å se cowboyen i drømmen din kan bidra til å påpeke dine maskuline trekk.

Kollega

Å se dine medarbeidere i en drøm kan representere forholdet til dem og din arbeidsplass i ditt våkne liv. Dette kan vise at du har ambisjon om å dele og sannsynligvis vil gå videre i karrieren din. Slik du samhandle med kollegene dine vil gi dette drømmesymbolet mye mer verdi enn bare menneskene i drømmen.

Å drømme om at du trener en kollega kan foreslå at du føler deg bestemt for større og bedre ting. Du er klar til å komme videre i karrieren din, men du kan ikke ha kunnskap. Prøv å tenke på en ny måte å bli lagt merke til siden denne drømmen antyder at du sitter fast på gamle måter.

Cowrie skjell

Å drømme om å ha på seg cowrie-skjell antyder at du har følt deg avslappet i det siste. Du går med strømmen, for å si det sånn. Fortsett å gjøre hva du gjør, og du er sikker på at du vil opprettholde det gode humøret ditt.

Cowrie-skjellene kan også være representative for mange feminine trekk. Dette kan være et symbolsk element for fruktbarhet, letthet og moderskap. Dette kan bety at du tenker på å bli mor eller et tegn som det nå vil være en god tid å bli mor .

Kubbe

Å plukke kuglips i drømmen anses generelt å være et dårlig tegn. Dette antyder at det vil være forstyrrelser i ditt sosiale liv. Hvis du tenker på å ta på deg en romantisk partner, ikke gjør det. Dette er en dårlig tid for selv gamle forhold, men spesielt nye forhold.

Se Blomster * for videre drømmesymbolikk.

Coxcomb

Å drømme om et coxcomb kan antyde at du ikke utfordrer deg selv nok. Hjernen din blir lei av seg selv. Nå er det en god tid å prøve nye ting for å prøve å utfordre deg selv. Å trene tankene dine er like viktig som trener kroppen din .

Se Blomster * for videre drømmesymbolikk.

prærieulv

Å se en coyote i drømmen din betyr at du er i ferd med å la deg lure i ditt våkne liv. Det er best å se opp for folk som kan prøve å lure deg på en eller annen måte. Hold vakta oppe rundt fremmede.

Se Dyr* for videre drømmesymbolikk.

HLR

Å drømme om at du gir noen HLR antyder at det er en intern kamp som raser i din. Det vil hjelpe hvis du raskt finner en måte å løse problemet før det gjør vondt - følelsesmessig eller fysisk. Prøv å tenke på kreative løsninger på problemet ditt, da dette vil hjelpe deg mest.

Å drømme om at noen gir deg HLR antyder at du er trøtt. Du trenger hjelp til fullfør målene dine . Ikke vær redd for å be om hjelp, så vil du være sikker på å motta den.

Krabbe

Å se en krabbe i en drøm kan tyde på at du er for beskyttende eller defensiv i ditt våkne liv. Dette kan føre til at folk holder seg borte fra deg og forstyrrer ditt sosiale liv. Hvis du fortsetter å oppføre deg slik du gjør, kan du ha uflaks når det gjelder forhold.

Hvis en krabbe klemmer deg i en drøm, kan dette vise at du må endre måter umiddelbart. Din isolasjon og overbeskyttelse er allerede i ferd med å invadere din livsstil. Hvis du ikke endrer deg nå, er du sikker på at du blir tynget over lengre tid enn å endre veiene raskt.

Dette kan vise at den sosiale situasjonen din vil bli komplisert på en eller annen måte om ikke du endrer deg. Det er best å unngå folk som irriterer deg, da de vil gjøre denne overgangen raskere for deg. Å prøve å forbedre holdningen din kan forsinke eller forhindre dette.

Å se en krabbe i drømmen din kan også være et ordspill på ordet krabbe. Dette kan være et subtilt tegn som du bør lette litt på forbedre din sosiale situasjon .

Se Dyr* for videre symbolikk.

104 betydning

Sprekk

Å drømme om å se en sprekk i noe viser at det er sprekker i logikken din. Det er noe feil i tankegangen din. Dette kan ha å gjøre med subjektiv tenking når du skal tenke logisk. Når det gjelder viktige beslutninger, prøv å gå etter logikken din i stedet for følelsene dine.

Denne drømmen kan også vise at du tror at det er en feil i måten du viser deg frem for andre mennesker. Dette kan håndtere din personlighet eller ditt utseende. Dette er et tydelig tegn på at tillitsnivået ditt er lavt. Prøv å forbedre deg selv eller bli mer karismatisk for å fikse dette.

Å slå opp hva sprekken var i kan også gi videre drømmesymbolikk .

Crackers

Å se eller spise kjeks antyder at du bare er fokusert på dine grunnleggende behov. Du kan hjelpe til med å ta vare på andre innimellom, men bortsett fra det, liker du å leve et enkelt liv. Hvis dette ikke høres ut som deg, kan begrepet alternativt bety at livet ditt føles som om det blir blid. Det ville hjelpe hvis du hadde noe å krydre det.

Dette kan også være en representasjon av hva som skjer i verden rundt deg. Kanskje du mistenker noen, og du prøver å få dem til å knekke slik at de vil fortelle deg en hemmelighet.

Vugge

Å drømme om å se et spedbarn i en vugge er et godt tegn mesteparten av tiden. Hvis babyen er lykkelig, kan dette forutsi at livet ditt blir gledelig og velstående .

Hvis du trenger å vippe babyen i vuggen, kan dette sees på som et dårlig tegn. Dette kan forutsi sykdommer eller noe annet som er ubehagelig for familien din. Dette kan ikke unngås, men det kan lindres etter at det har skjedd.

Se Baby* for videre drømmesymbolikk.

Lag

Å lage håndverk i drømmene dine antyder at du er en ressurssterk person. Du vet hvordan du skal klare deg med det du har, og du vet sannsynligvis hvordan du får mer av det du trenger når du trenger det.

Dette kan også være et ordspill på ordet listig, noe som kan antyde at du er en listig og hemmelighetsfull person .

Krampe

Å drømme om at du har krampe i drømmen din antyder at du overarbeider deg selv. Du må avta litt og la deg slappe av slik at du ikke anstrenger deg.

Der du har krampe, kan det også gi ekstra drømmesymbolikk.

Se Kropp* for ekstra drømmesymbolikk.

Tranebær

Å drømme om at du spiser tyttebær antyder at du føler deg sunn. Dette kan også forutsi at du vil leve et langt liv eller ha gode interaksjoner med familiemedlemmene dine snart.

Se Bær * for videre drømmesymbolikk.

Kran(Fugl)

En kran er et symbol på fokus, styrke og lang levetid. Å se en i drømmen din kan generelt sees på som et godt tegn på grunn av dens symbolske egenskaper.

Å se en kran i en drøm kan vise at noe vil endre seg i livet ditt. Dette kan være et symbol på velstand, forutsi at ting vil endre på en god måte for deg. Dette vil sannsynligvis ha med formuen din eller jobben din å gjøre.

Se Fugl* for videre drømmesymbolikk.

Kran(Mekanisk)

Å se en mekanisk kran i drømmen din representerer noen følelser du kan ha i ditt våkne liv, eller det kan være en spådom. Hvis du går gjennom en vanskelig tid eller sliter med å ta en viktig beslutning, er dette bare en representasjon av dine følelser. Hvis dette ikke høres ut som deg, kan denne drømmen være en spådom om at en stor forandring vil komme inn i livet ditt. Dette kan eller ikke være en god eller dårlig ting. Se i drømmen din etter andre begreper som kan gi ytterligere symbolsk betydning for drømmen din.

karpe

En crape er et tynt stykke stoff som kan synes å etterligne silke. Det er ofte en mørk farge. Fargen på crape i drømmen din kan også gi ekstra drømmesymbolikk.

Dette drømmeskiltet er nesten alltid et sorgstegn . Å se crape hengende i en døråpning antyder at noen i nærheten av deg vil bli syk, komme i en ulykke eller til og med dø. Hvis du ser noen som har på seg noe laget av crepe-stoff, kan dette forutsi at personen i drømmen din, eller hvem de kan representere, vil være den som kommer i trøbbel.

Kasse

Å se til og med en enkel kasse i drømmen din kan ha en fin betydning. Dette kan tyde på at holdningen din har vært god i det siste. Hvis du holder på med det, er det sikkert gode ting som kommer til deg. Suksess ligger i å vente i fremtiden din hvis du holder på med de gode livsvalgene.

Krater

Å se et krater i en drøm er en måte å tenke deg på et følelsesmessig sår som ennå ikke har grodd. Du prøver fortsatt å takle minner om en smertefull hendelse , og dette er ditt sinns måte å visualisere dette i en drøm.

Hvis krateret har flytende lava rundt seg, er dette et tydelig tegn på at smerten du føler er fra et tidligere forhold som ikke gikk. Du kan fortsatt føle deg for denne personen, men du vet ikke om det er riktig tidspunkt å være sammen med dem eller ikke. Å slå opp andre begreper fra drømmen din kan være i stand til å gi ledetråder til dette spørsmålet.

steinbukken stigende mann

Languster / kreps

Å se eller spise en languster i en drøm er et dårlig tegn. Dette viser at litt sorg eller uflaks vil falle inn i livet ditt. Det er best å se deg selv for å være sikker på at du holder deg beskyttet.

Se Dyr* for videre drømmesymbolikk.

Gjennomgå

Å se en baby krype er et tegn på utvikling og læring av nye ting . Dette kan tyde på at du er på vei til å gjøre deg selv til en bedre person på en eller annen måte, eller dette kan være et tegn på at du bør begynne å prøve å forbedre deg selv på en eller annen måte. Dette kan enten være fysisk eller mentalt.

Å drømme om at du kryper som voksen antyder at du har gått glipp av en viktig mulighet som kunne ha brakt deg lenger i livet. Fordi du ga den opp, har du kommet bak og sliter ikke (i det minste mer enn du ville ha vært) på grunn av det.

Hvis krypingen er smertefull i drømmen din, antyder dette at du har gjort noe pinlig i det siste. Du kan fortsatt føle smerten ved ydmykelsen din. Dette vil gå over tid.

Se Baby* hvis det gjelder drømmen din.

Gjennomsøkingsplass

Å gå inn i et kryperom i drømmen din kan sees på som et forslag om at du må se nærmere på en situasjon. Det kan være mer med et problem enn det som bare er på overflaten.

Dette kan også tyde på at underbevisstheten din prøver å fortelle deg noe du har problemer med å realisere. Se nærmere på drømmene dine for å finne betydninger som kan hjelpe deg tolke hva du tenker på prøver å fortelle deg det.

Fargestifter

Å se eller bruke fargestifter i drømmen din er tankene dine å lage en forbindelse mellom livsfasen du er i nå og barndommen din. Vanligvis, med disse drømmene, er det en vanlig mening at du er lei av voksnes ansvar; du vil lene deg tilbake og slappe av en liten stund. På den annen side kan dette representere gamle barndomsminner som en gang ga deg glede.

Dette kan være et tegn på at du trenger å tenke mer kreativt om verden rundt deg. Du må kanskje begynne å tenke utenfor linjene for å fullføre bildet.

gal

Å drømme om at du har blitt gal kan foreslå at du ikke kan skille følelsene dine fra fakta og logikk. Dette kan tyde på at du ikke vet hvordan du skal uttrykke dine følelser riktig. Det kan komme til å være en eller annen ekstrem følelsesmessig skala når du prøver å gjøre det. Du vil sannsynligvis bli mer i fred med deg selv når du lærer å uttrykke deg på en sunn måte som andre kan forstå.

Å møte en gal person i drømmen din antyder at du har frykt for det ukjente. Du kan være redd for å bli konfrontert med nye ideer som strider mot din tro. Dette kan være et tegn på at du må være mer fordomsfri , selv om du ikke trenger å bli lettere påvirket.

Del Med Vennene Dine: