Finn Ut Antall Engel

Golfkortspill: Enkelt og morsomt familiespill

Besteforeldrene mine mente at det å eie et kort med standard spillkort ville friste eieren til et liv med syndig spill. Du bør absolutt begynne å be for meg fordi jeg eier omtrent et dusin kortstokker. Disse kortene er nyttige når barnet mitt ber om at vi skal spille hans favoritt nye kortspill, GOLF, 200 ganger på rad. Vi ELSKER lett kortspill!

Golf-kortspillet, også kjent som Nine Holes, eller Crazy Nines, eller noen ganger Six Card Golf er en stor hit i huset vårt, og så langt har familien vår motstått bøylene til major vice, og jeg gjetter at din vil også - uansett hvor mange kortstokker du eier.

Hvordan spille ni-hulls golfkortspill for familiemoroJeg har sett flere varianter av dette spillet, og jeg vil først dele instruksjonene vi har brukt. Denne variasjonen er perfekt for to spillere og en kortstokk. Jeg har sett regler for golfkortspill som krever to kortstokker, men vi har bare brukt en, og det fungerer helt fint. (Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

Til å begynne: skaffe deg en kortstokk med standard spillkort .

Golfkortspillregler

Objektiv: for å tjene lavest poengsum

Hva trenger du:

2 entusiastiske spillere

1 52 kortstokk, pluss Jokers

Papir og blyant for å holde poengsummen ( valgfri )

Bruksanvisning:

Del 9 kort til hver spiller. Plasser den gjenværende bunken midt på bordet, snu toppkortet og legg med forsiden opp for å starte kasseringsbunken.

Spillerne ordner sine ni kort, med forsiden ned, i et 3 × 3-rutenett. Velg tre kort, og snu dem, med forsiden opp.

Åpning av golfkortspill

Åpningsoppsett for spiller en.

Hvis en spiller vender om to kort av samme verdi ( for eksempel to tiere ), kan han flytte ett slik at begge kortene er i samme rad eller kolonne for å sikte mot en trippel ( forklart nedenfor ).

I Golf-kortspillet, som i vanlig golf, sikter spillerne til å ha kortene med lavest poengsum i sine ni kortoppsett. På sin tur trekker spilleren enten det øverste kortet i kastbunken eller det øverste kortet i aksjebunken. Hvis han velger kasseringsbunken, må han bytte ut ett av sine ni kort med kortet og legge det avviste kortet på kasseringsbunken. Hvis han trekker fra lagerbunken, kan han enten bytte ut ett av kortene sine eller plassere kortet på toppen av kasseringsbunken.

Første trekk i spillet

Spilleren tegnet en 6 og erstattet dronningen. Dronningen blir kastet.

På sine svinger kan spillerne erstatte enten et forsiden opp eller et kort med forsiden ned. Hvis du bytter ut et kort med forsiden ned, blir kortet nå plassert med forsiden opp.

fortsatte spillet

Spilleren har byttet ut 8 med en 3, og etter å ha tegnet en konge, byttet hun ut et kort med forsiden ned, som viste seg å være en 10. De 10 kastes og kongen holder seg med forsiden opp.

engel nummer 40

Runden avsluttes når en spiller har alle de ni kortene med forsiden opp. Deretter får hver spiller trekke ett kort til i tur og orden før de teller poeng.

Normalt spill er ni runder. På slutten av ni runder blir den kumulative poengsummen oppnådd, og spilleren med lavest poengsum vinner.

Sluttresultatet av spillet med alle kortene vendt opp

Basert på verdiene nedenfor er den endelige poengsummen for hånden over 1 + 0 + 3 + 1 + 6 + 0 + 0 = 11. Det endelige nullpunktet er fordi de tre 4-ene er en trippel, så i stedet for 12 poeng, de tre 4-tallet totalt 0.

Verdikort for golfkortspill:

  • Ess: 1
  • 2-10: pålydende
  • Jack and Queen: 10
  • King: 0
  • Joker: -2
  • Trippel: Hvis en spiller har tre kort med samme ansikt ( f.eks. tre 2s, tre Q s) på rad eller i en kolonne, så er summen for alle tre kort null.

Merknader:

Du kan gå tom for kort før en spiller har snudd kortene sine helt. Ikke noe problem! Det avslutter runden, og alle avslører kortene sine og tar opp poengene.

Du kan bytte ut et kort så mange ganger du vil.

Vi har spilt med tre spillere og en kortstokk. Kortstokken går uunngåelig ut før noen spiller har snudd kortene sine helt. Dette er greit for oss, men alternativt kan du velge å spille med to kortstokker.

For fire eller flere spillere, bruk to kortstokker.

Golf eller Nine Holes kortspill kan også spilles med seks kort per spiller i stedet for ni. I dette tilfellet ordner spillerne to rader med tre kort med forsiden ned og snur de to midterste kortene med forsiden opp i begynnelsen av spillet. I stedet for å sikte på en trippel, to matchende kort ( en i øverste rad og en i nederste rad, samme kolonne ) vil tjene 0 poeng.

En enkelt runde går raskt. Mesteparten av tiden spiller vi ganske enkelt runde for runde i stedet for å spille alle de ni hullene.

Flere kortspill med en standard kortstokk vi elsker:

Del Med Vennene Dine: