Finn Ut Antall Engel

Grafiske romaner for nybegynnere - Barnehage til og med 3. klasse

Grafiske romaner er et utmerket alternativ til standard enkle leserbøker. Vennligst ikke vike unna grafisk roman for begynnende lesere. Barn som lærer å lese må ha så mange muligheter som mulig for å finne bøker de kan koble seg til - og som følgelig vil gjøre dem til glupske lesere. Dette er ikke bare de vanlige 'tegneseriene', de er fantastiske enkle lesere også.God begynnelse grafiske romaner for barn som lærer å lese

Jeg synes det er utfordrende å lage lister for denne aldersgruppen fordi det kan være et stort utvalg av lesenivåer når barna lærer å lese. Jeg opplevde dette selv. En av sønnene mine leste kapittelbøker i en alder av 4 år, den andre ble bare flytende leser rundt 7-årsdagen hans. På grunn av dette er det jeg har gjort, samlet grafiske romaner som dekker en rekke nivåer for denne aldersgruppen, men sørget for at innholdet er passende for alderen selv for en 5-åring som allerede er flytende leser. (Merk: bokomslag og titler er tilknyttede lenker.)


En tur til bunnen av verden av Frank Viva. Vivas egen opplevelse av å reise til Antarktis inspirerte historien om en mus og hans eier. Dialogen blir fortalt i tegneseriebobler, med musen som gjentar det kjente refresten: 'Kan vi reise hjem nå?' På reisen møter duoen pingviner, svømmer i et varmt vann ( ja, den eksisterer virkelig! ), få ​​øye på en orka ... med andre ord de har så god tid at når det er på tide å spørre, spør musen: 'Kan vi gå tilbake dit snart?'

TOON Bøker:

Du kan virkelig ikke gå galt med noen av TOON-bøkene. De er merket med forskjellige lese- og interessenivåer. Hvis grafiske romaner motiverer begynnerleserne, vil du gjøre det bra å ta med deg bunker med TOON-bøker til barnet ditt. Jeg har aldri lest en jeg ikke likte, og noen av mine personlige favoritter inkluderer følgende:
Liten robot av Ben Hatke. Hatke skrev den populære Zita i verdensrommet serier, og denne nesten ordløse grafiske romanen er like fantastisk. En ung jente finner en robot, og når hun aktiverer ham, blir han vennen hennes. Når noen større roboter kommer for å mobbe dem og ta bort sin nye venn, stiger jenta til anledningen og beskytter vennen sin gjennom utholdenhet. Helt fantastisk og en bok det er verdt å ta seg tid med.

MERK: Liten robot og Ugly ( se nedenfor ) kan være nesten ordløs, men det er store fordeler ved begynnende lesere å lese ordløse bøker. Jeg har diskutert dette i tidligere innlegg, 'Ved å lese [ordløse bøker] syntetiserer barna tekst, historie, illustrasjoner og forstår at ord formidler patos, klimaks og dénouement. Dette er avgjørende for leseforståelsen. '

det hvite huset fargeleggingssider


Ugly ( serie ) av Andy Runton. Jeg fikk først vite om Owly for noen år siden på Free Comic Book Day. Så oppdaget jeg noen få bøker i biblioteket og hentet dem hjem. Owly er ganske søt, faktisk. Owly er en søt, snill ugle, og alle historiene jeg har lest fokuserer på vennskap og å hjelpe andre.
Søvnløs ridder av James Sturm, Alexis Frederick-Frost og Andrew Arnold. En sære ridder og hans trofaste hest, Edward drar på campingtur. Ridderen trenger bamsen sin for å sove, men problemer begynner når han ikke finner bamsen sin, at han er sikker på at han pakket! Jeg syntes dette var en fantastisk sjarmerende historie. Det er en del av en serie 'Adventures in Cartooning', som inkluderer flere grafiske romaner for begynnende lesere.


Hilda og trollet ( Hildafolk-serien ) av Luke Pearson. Jeg elsker Hilda og hennes folkloristiske verden, men da har jeg en forkjærlighet for noe eksternt skandinavisk, og Hilda bor i et desidert magisk nordlandskap. Hilda er en nysgjerrig, praktisk og spunky blåhåret jente. I denne første boka setter Hilda i gang med å tegne og kommer over et fjelltroll, men det er bare begynnelsen på eventyret hennes.


Hamster og ost ( serie ) av Colleen AF Venable, og Stephanie Yue er en grafisk roman-serie om 'verdens fluffiest detective'. I den første boken, Sasspants, er PI (G) fast bestemt på å løse mysteriet om den manglende sandwichen, og går så langt som å sette en felle ved å skjule en skilpadde som en sandwich for å røyke ut tyven. Karakterene i dyrebutikken er veldig underholdende og ganske morsom.
Binky Space Cat (serie) av Ashley Spiers. Binky er en huskatt som drømmer om å raketter ut i verdensrommet og kjempe mot romvesener. For Binky betyr dette selvfølgelig å gå utenfor, kjempe mot insekter og andre narrestreker. En dag finner han søknad til Felines of the Universe Ready for Space Travel, og hans reise begynner. Jeg elsker dødbokshumoren til denne boken.


The Flying Beaver Brothers ( serie ) av Maxwell Eaton III. Dette er en quirky grafisk roman for begynnende lesere, som du kanskje har funnet ut av tittelen. Ace and Bub og Flying Beaver Brothers, men de er også ganske forskjellige, noe som gir noen morsomme situasjoner. Ess er eventyrlystne, Bub foretrekker å lur. Men de er begge enige om at det er av største betydning å redde øya via en surfekonkurranse.


Mr. Pants (serie) av Scott Mccormick og R. H. Lazzell. Min 7 år gamle elsker Mr. Pants. Jeg hører ham ofte fnise mens han leser den, og han venter på neste bok i serien. Mr. Pants er en merkelig katt som driver med noen standard hijinks, og humoren er ikke akkurat høy, men det er ikke noe upassende med teksten og heh, barnet mitt leser - så få disse fra biblioteket.


Piper og Bah (serie) av James Burks. Burks skrev også Bird and Squirrel, som jeg tidligere og hjertelig har anbefalt. Dette er oppført av forlaget som en bildebok, men jeg tror formatet vil gjøre det tiltalende for barn som liker grafiske romaner. Pip roboten og Bah geiten er venner, men de har ganske forskjellige agendaer. Bah liker ikke trøbbelene som Beep uunngåelig fører ham inn i. Denne gangen finner Beep en sokk og er fast bestemt på å finne sin match. Søket tar dem med på et virvelvindeventyr. Jeg vil ikke gi bort slutten, men den er ganske herlig.


Bean Dog and Nugget ( serie ) av Charise Mericle Harper. Dette er en flott serie med begynnende grafiske romaner for tidlige lesere. Bean Dog og hans venn, Nugget, mister en ball i en busk. De bruker litt tid på å diskutere hvordan de vil hente det. Det er mange tullete vitser, og de er ganske klønete, men fortsatt morsomme for barn som begynner å lese.


Sticky Burr ( serie ) av John Lechner. Jeg trodde aldri jeg skulle anbefale en bok om å ta burr. Likevel, her er jeg. Sticky Burr bor i skogen med venner som Mossy Burr og en nemesis som heter Scurvy Burr. Sticky Burr blir en usannsynlig helt, redder drage-fly-prinsesser og redder landsbyen sin fra hunder. Rart, men morsomt.


The Great Pet Escape av Victoria Jamieson. Jamieson er forfatteren av den populære Roller Girl . Dette er den første boka i en ny serie, Kjæledyr på løst. Et klassedyr, GW hamsteren, har samlet nok rusk i klasserommet til å lage en maskin som lar ham unnslippe buret sitt. Han satser på å frigjøre de andre klassen kjæledyr der kaos og hijinks følger. 3. klassingen min elsket denne!


Kung Pow kylling (serie) strekker linjen mellom grafisk roman og kapittelbok. Min da 6 år gamle ELSKET denne serien og krevde at jeg skulle sjekke dem alle ut av biblioteket. En ung kylling får superkrefter når han ved et uhell faller ned i et mystisk kar i onkelens laboratorium i hjembyen Fowladelphia. I dette første eventyret må han og sidemannen finne ut hva som får lokalbefolkningen til å miste fjærene. Dumt og morsomt.

Grafiske romanboklister:

  • Grafiske romaner for begynnende lesere ( du leser det! )
  • Grafiske romaner for barn klasse 3-5 ( og opp )
  • Grafiske romaner, trinn 4-8

Flere bøker for tidlige lesere:

  • Enkle leserbøker som faktisk er enkle
  • Enkle lesere som ikke vil få deg til å stikke øynene ut
  • Ulike lette lesere
  • Klassiske enkle leserbøker

Grafiske romaner for begynnende lesere

Del Med Vennene Dine:

laget spill å spille inne