The Littlest Bean Counter: Preschool Math Activity

Dette var så enkelt matematisk telleide å sette sammen og sønnen min elsket det absolutt. Kanskje mer enn han skulle ha for en 3 åring! Jeg elsker at det også fungerte hans fine motoriske ferdigheter. Å plukke opp små bønner kan være vanskelig å jobbe!Antall tellingaktivitet for førskolebarnKiddo er helt besatt av tall og telling. Jeg vet faktisk ikke hva den gjennomsnittlige 3-åringens kunnskap om tall er, men Kiddo kan lett telle i hundrevis. Hvordan det skjedde, hvem vet; Jeg husker ikke aktivt å lære bort tallene, men jeg må ha det på en eller annen måte.

stigende tegn jomfru

Først tegnet vi seks sirkler. Jeg brydde meg ikke om de var perfekte eller i en rett linje eller noe av det. Den viktige delen er å komme til tellingsdelen så raskt som mulig. Jeg spurte Kiddo om noen tall, og han valgte 1-6 ( han er veldig organisert ). Da forklarte jeg at Kiddo kunne sette samme antall bønner i sirkelen som tallet. Han ble ekstremt spent på denne ideen. Kunne. Ikke. Vente.

Etter at han var ferdig, tegnet jeg flere sirkler og oppfordret Kiddo til å velge forskjellige tall. Vi har gjort et lignende teller med pom poms aktivitet. Eller hvis barnet ditt er det klar til å telle for 100, kan du prøve en lignende aktivitet med popcorn .

Du kan enkelt endre dette for å lære begrepene mindre og mer eller enkelt tillegg. Vi holdt fast ved enkel telling for dagen.

Del Med Vennene Dine:

404 engel nummer betydning