Finn Ut Antall Engel

Over a Dozen Flotte lydbøker for barn

Selv om vi leser MYE , bortsett fra sporadisk lydbildebok, har vi ikke brukt mye tid på å lytte til lydbøker.Inntil i sommer.

Liste over gode lydbøker for barn

En sommer tok vi en tur til Jersey-kysten, og siden det ikke var noe tog, så jeg på 2 timer på bussen. Normalt leser jeg høyt når barna mine blir ekorn, men jeg får reisesyke i biler og busser, så jeg mistenker at lydbøker kan være svaret på å hindre barna i å gjøre meg gal. Lydbøkene for barna jeg valgte, fungerte glimrende, og jeg kunne høre barna fnise mens jeg la meg tilbake og likte naturen.

Da vi kom tilbake fra ferien, oppdaget jeg at barna mine var hekta på lydbøker, og vi begynte å lytte til dem hjemme. Jeg elsker at lydbøker kan tilfredsstille barnas behov for å høre historier gjentatte ganger uten at jeg trenger å lese boken annonse.

Hvis du er ny i lydbøker, har Amy of Sunlit Pages noe stjernetips for å hjelpe barna dine å elske lydbøker .*67 betydning

Alle disse lydbøkene for barn passer for barn fra 5 år og oppover ( etter min mening ). Merk: bokomslag og titler er tilknyttede lenker.

Flotte lydbøker for barn


En bjørn kalt Paddington var en nylig lest høyt av oss. Stephen Fry forteller begge lydbøkene, men bare Mer om Paddington var tilgjengelig for nedlasting gjennom biblioteket vårt. Fry er en fantastisk forteller og treffer akkurat den rette tonen for Paddingtons herlige eventyr.


Kenny & the Dragon . Den spektakulære Alan Cummings forteller DiTerlizzis tilpasning av Kenneth Grahames klassiske historie, Den motvillige dragen . New Kid ba om mye avklaring om ordforrådet i denne, men han lyttet til det tre ganger, så det var definitivt en hit.
Leker går ut er en av mine favoritter av alle kapittelbøker å lese høyt. Jeg nevner det hele tiden! (Se: liste over høytlesede kapittelbøker for 4-6 åringer ) Det er tre bøker i Leker serie, men bare en lydbok. Forhåpentligvis vil det bli rettet snart!


Mr. Poppers pingviner . Min 5-åring har hørt på denne historien minst et dusin ganger.


Dere vet alle det Min fars drage er min veldig favoritt første kapittel-bok høytleset for små barn . Hvis du følger meg på Facebook, vet du også at min 5 år gamle FORTSATT ber om det, selv om jeg har lest alle tre bøkene mer enn 5 ganger. Nå som han kan lytte til lydboken, frigjør det meg til å glede meg over andre høytlesede!
Sjokoladetouchen . Sønnen min lyttet bare til denne historien gjennom hodetelefonene, så jeg hørte aldri fortelleren, men han lo høyt mange ganger. Han var kjent med historien, både fordi barnehagelærerne hans leste boka for klassen, og fordi vi leste den hjemme.

Jeg kommer til å introdusere de neste titlene, men kommer med den dristige påstanden om at du kan ikke gå galt med noe skrevet av Beverly Cleary . Sønnen min har hørt i opprykk hele sommeren til Clearys bøker. Han får rett og slett ikke nok. Jeg endelig sjekket ut hele Henry Huggins-samlingen og Ramona-samlingen, slik at han hadde alle bøkene på en gang.


Neil Patrick Harris forteller alle romanene i Henry Huggins lydsamling . Jeg elsker alle stemmene han gir barna på Klickitat Street, spesielt Ramona!


Ramona Quimby Audio Collection er fortalt av Stockard Channing. Jeg har bare lest en, Beezus og Ramona , høyt og jeg hadde kanskje brukt de neste ukene på å lese alle Ramona-bøkene fra begynnelse til slutt hadde ikke det vært for denne flotte samlingen.


Beverly Cleary Audio Collection består av forfatterens mindre kjente, men ikke mindre underholdende, bøker. Settet inneholder en rekke fortellere.

94 engelnummer


Ralph S. Muses lydsamling inkluderer alle tre bøkene i serien som begynner med Musen og motorsykkelen .


Magic Tree House . Jeg er ikke den største fanen av å lese Magic Tree House bøker høyt. Jeg leste en bazillion av dem med min eldste sønn, og jeg vil ikke gjenta prosessen. Jeg har gått videre. Takk og lov for lydbøkene. Min 5-åring har begynt å be dem, og så har jeg lastet dem ned fra biblioteket. Jeg skal ikke lese dem på nytt takk. Jeg oppfordrer deg til å gjøre det samme.


jeg ringer Stink: The Incredible Shrinking Kid wild card på denne listen. Det er litt av en tilfeldig anbefaling, og jeg lastet den ned på et innfall fordi min eldre sønn elsket å lese disse tidlige kapittelbøkene da han var yngre. (Se vår liste over tidlige kapittels bokserier om gutter ) Nancy Cartwright er en veldig underholdende forteller, og nå kan min yngste sønn høre på bøkene han liker å bla i fra bokhyllen vår.

Hvordan lytte til lydbøker:

Audible.com fra Amazon . Audible har det største, mest pålitelige utvalget av lydbøker for barn og voksne. Du kan prøve det gratis i 30 dager.

Epic! bøker app . Jeg har skrevet mye om denne appen , som har e-bøker, lese-for-meg-bøker og lydbøker. Du kan prøve det gratis i 30 dager .

Biblioteket ditt! Bruk Overdrive- eller Hoopla-appen, eller sjekk ut CDene.

Vil du ha flere lydbøker? Sjekk ut listen min over lydbøker for familieturer .

Flotte lydbøker barna vil elske - og voksne også.

hva betyr 110

Del Med Vennene Dine: