Finn Ut Antall Engel

Science Fiction bildebøker for barn

Mens barna hører på disse science fiction-bildebøkene, vil de reise til langt unna galakser, forestille seg hva som skjer når romvesener kommer til jorden, eller utforske skjæringspunktet mellom virkelighet og fiksjon. Hva kvalifiserer som en science fiction bildebok? Jeg bestemte meg for at det måtte være mer enn bare fantasi, med fantasifulle skapninger eller magiske prestasjoner. Sci-fi-bildebøkene på denne listen inkluderer roboter, fantastisk romforskning, fremmede skapninger og vitenskap med et eget sinn.27 engelnummer

Science fiction bildebøker for barn

Hvis barna dine har holdt på med sakprosa-bøker om rom, kan du enkelt sette inn litt fiksjon i lesediet med sci-fi! Sørg også for å ta en titt på våre valg av skjønnlitterære bøker om månen . Hvis du har eldre barn, vil de elske disse middelklasse science fiction bøker for barn (Merk: bokomslag og titler er tilknyttede lenker)

Science Fiction bildebøker


Leker i verdensrommet av Mini Grey En gruppe leker blir forlatt over natten i bakgården ( høres kjente foreldre ut? ) og for å fordrive tiden begynner Wonderdoll å veve en fortelling om 'Hoctopize', en fremmed som har mistet sitt spesielle leketøy, 'Cuddles', og som deretter stråler lekene opp på romfartøyet sitt. Da Wonderdolls historie tar opp hovedaksjonen i boken, tilbyr leketøyvennene hennes sin morsomme kommentar i sidefeltet. Denne typen historie-innenfor-en-historie-eller-er-det-egentlig-? er bare min kopp te og observante barn vil kunne se skjæringspunktet mellom sannhet og fiksjon.


Baloney (Henry P.) av Jon Scieszka. Sønnen min elsker ordspill. Han rimer alltid på ord og gjør opp tull, så denne boka holdt en spesiell appel for ham. Henry P. Baloney må forklare læreren sin hvorfor han er sen ( men igjen ) til skolen. Forklaringen hans høres ut som et autentisk, men likevel fantastisk sci-fi-eventyr med mange rare ord som 'twrf' og 'uyarak'. Det viser seg at dette ikke er sammensatte ord, men ord fra 20 forskjellige språk. Jeg fikk ikke med meg det før slutten av boka, så guttene og jeg fikk en god latter. Heldigvis er det en ordliste!


29. juni 1999 av David Weisner. Du kan tenke på science fiction-billedbøker som foregår i fremtiden, men her er en eksplosjon fra fortiden. I 1999 lanserer Holly Evans vegetabilske frøplanter til himmelen via værballonger for å observere effekten av utenomjordiske forhold på deres utvikling. Når gigantiske grønnsaker begynner å falle til jorden, antar alle at det er Hollys prosjekt. Holly vet noe annet, men vrien på slutten avslører den 'vitenskapelige' sannheten.
Aliens Love Underpants av Claire Freedman. Jeg vet ikke om barna dine, men guttene mine elsker en bok som involverer underbuksehumor. Det viser seg at det ikke er noen underbukser i rommet ( lite kjent faktum ) og så må romvesenene gjøre spesielle turer til jorden for undies av alle slag, form, farger og størrelser. Hva kan være bedre enn underwear-elskende romvesener? Hvorfor undertøy-elskende romvesener som rimer, selvfølgelig! Hvorfor ikke unne deg noen fniser? Ikke alle bildebøker trenger å være dype ( takk Gud ).


Interstellar Askepott av Deborah Underwood er et morsomt verdensrom som tar på seg det klassiske eventyret med en vri. Askepott fikser raketter og hjelper prinsen ut av syltetøy når romfartøyet hans har mekaniske problemer.


Harry og Horsie av Katie Van Camp. Harry kan ikke sove når Super-Duper Bubble Blooper ligger fristende på hyllen! Med leketøyet sitt, Horsie, får han det ned og begynner å fylle rommet sitt med bobler. Dette er imidlertid ingen vanlige bobler, og de omslutter lekene hans, inkludert - gispe! - Horsie, og begynn å flyte ut i verdensrommet! Det er ingenting for Harry å gjøre enn å jage etter boblene, og så løper han langs Saturns ringer, svever seg gjennom Melkeveien og sveiper rundt satellitter! Min daværende 4 år gamle ELSKER denne boken og fant oppfølgeren, CookieBot!, ( der Harrys kjeks stjeler robot går ut av kontroll ) for å være like underholdende.engel nummer 142


Det er ingenting å gjøre på Mars av Chris Gall. Etter at Davey og familien flyttet til Mars, begynner han å klage på kjedsomhet. Foreldrene hans instruerer ham om å bare gå ut og leke. Så Davey og hans robothund, Polaris, går ut på scooteren sin, møter romvesener, bygger et fort og graver etter skatter. Jeg likte veldig godt at denne boka vevde mye sakprosainformasjon om forholdene på Mars til en science fiction-bildebok.


Jord til klump av Pam Smallcomb. I stedet for å få en pennevenn fra, si ..., Frankrike, får helten vår en fra planeten Quazar. For å vise sin misnøye begynner han å sende sin nye korrespondent en serie uvanlige pakker - fra skitne sokker til storesøster ( virker logisk ). Til gjengjeld sender Clunk sine egne gaver. De er litt, unike, men gutten finner at han savner dem når de stopper. Jeg elsker den tørre, tung-i-kinn-humoren til denne boken, pluss de morsomme illustrasjonene. En sjarmerende og skånsom science fiction-historie for barn.


Å nei !: Eller hvordan mitt vitenskapsprosjekt ødela verden av Mac Barnett har blitt en av klassisk science fiction bildebøker for barn gjennom tidene. Hvis barnet ditt er en spirende forsker eller elsker å finne på ting, vil han eller hun glede seg over kaoset som oppstår når et vitenskapsmessig prosjekt viser seg litt også god. Illustrasjonene som skildrer den episke kampen om kontroll fremkaller japanske B-filmer og superhelt tegneserier. Morsomt, smart og engasjerende er sci-fi på sitt beste, og det er bare jentas vitenskapelige geni som kan redde dagen. Husk å lese hva som skjer videre i Å nei! Ikke igjen !: (Eller hvordan jeg bygde en tidsmaskin for å lagre historien) (eller minst min historiekarakter) .
Zathura av Chris Van Allsburg. Dette er en slags oppfølger til Chris Van Allsburgs mesterlige Jumanji . Ved slutten av Jumanji to gutter stikker av med et brettspill og inn Zathura endelig spiller de det, og det viser seg å ta dem med på et surrealistisk, galaktisk eventyr som krever at guttene skal overvinne søskenrivaliteten. jeg tenker Jumanji er den overlegne boka, men guttene mine fant ut Zathura å være stor, spennende moro.


Company's Coming av Arthur Yorinks. Når romvesener lander i forsteder, er det viktig å huske manerer! Det er også bra å ha spaghetti og kjøttboller for hånden og ikke være for forhastet med å ringe FBI. Historien har en fin melding om å avstå fra å fordømme andre. Husk å lese oppfølgeren, Company's Going .

Flere boklister å elske:

Del Med Vennene Dine: