Finn Ut Antall Engel

Turkey Spirit Animal: Meaning and Symbolism of the Turkey Totem

Hva betyr Tyrkia i en drøm?

The Turkey Spirit Animal

The Turkey Spirit Animal - En komplett guide

Innhold

Hva betyr Tyrkias åndyr?

Turkey Spirit Animal - i lengst tid er kalkunfuglen et symbol på takksigelse. Blant de innfødte i Nord-Amerika, det symboliserte overflod . Nordamerikanerne relatert også til Tyrkias dyr til fruktbarhet. Under seremonier som hadde til hensikt å feire rikdom og produktivitet, ble kalkunfuglen enten slaktet eller tilbudt som gaver.

Til tross for endringene i stammene, brukte dagens befolkning fortsatt dette dyret for en åndelig forbindelse for å symbolisere et forhold til naturen. Noen bekkestammer utfører kalkundansen under Brann festivaler.

Tyrkia Dyrebeskrivelse

Tyrkia tilhører familien Phasianidae. Disse fuglene er blant de mest utbredte fuglene i deres rekkevidde. I motsetning til andre fugler er hannene større og mer fargerike sammenlignet med kvinner. I Mexico holdes disse fuglene innenlands, enten til mat eller til kulturelle formål .

To teorier prøver å forklare opprinnelsen til navnet ‘Turkey.’ I den første teorien forvekslet amerikanerne kalkunen med perlehønsen, en import fra Tyrkia derav navnet kalkun. Den andre teorien knytter kalkunfuglen til Tyrkias kjøpmenn fra Midtøsten.

Turkey Spirit AnimalDen åndelige betydningen av kalkuner

Som mange dyr er Tyrkia en åndelig budbringer som hjelper oss i vår vekst . Tanken om at kalkunfuglen har ‘medisin’ som gir åndelig helbredelse, er vanskelig å forstå, siden dette ikke er vanlig vestlig medisin. Tyrkiafuglen gir medisiner som hjelper til med å løse fysiske problemer som kommer fra religiøse forhold.

I Boston, når kalkunene krysser veien din, anses det å være en velsignelse. Selv om disse dyrene ikke er intelligente, er de et tegn på takksigelse i samfunnet. Kalkunfuglen er dypt knyttet til høstens høst. I mange takkseremonier er det normalt å ha et Tyrkia midt i leteseremonier.

Tyrkia-dyret som et symbol på jordens mor og åndelighet

Den røde watten i pannen til en mannlig kalkun er som et tredje øye og et sentrum for intuisjoner med opprinnelse. I følge historier fra Nord-Amerika hjalp Tyrkia til med å skape verden. Det hjalp også mennesker i bekjempelse av onde ånder .

The Turkey Animal Totem symboliserer også viktigheten for et samfunn å ta hensyn til forberedelser og næring i det daglige menneskeliv. Det er på grunn av de mange egenskapene som er portrettert av dette dyret, som sammenfaller med høstsesongen.

Tyrkia-dyret som et symbol på takknemlighet

Disse dyrene minner mennesket om å alltid sette pris på hver dag. Det minner oss om hvordan et menneske skal fremstille sin styrke ettersom de forblir ærlige med seg selv. Kalkunen åndedyr understreker behovet for å se utover våre personlige behov for at vi skal opprettholde et bærekraftig forhold til Moder Natur og menneskene rundt oss.

Tyrkia som et symbol på skiftende værforhold

Tyrkias åndyr symboliserte ofte en skiftende værforhold når det ble forvirret og opphisset. Mange eldgamle samfunn brukte Tyrkias oppførsel for å forutsi fremtidige endringer i værforholdene. Dessuten symboliserte Tyrkia menneskets tilfredshet med livet; Tyrkia understreker viktigheten av å skifte fokus fra formuessamling til lever et hederlig liv .

Tyrkia som et symbol på forfengelighet, selvtiltalelse og maskulinitet

De ville mannlige kalkunene viser ofte disse egenskapene i et forsøk på å fange hunnene. Disse dyrene viser sin praktfulle fjærdrakt - disse kjennetegnene ved overdreven tillit som sammenfaller med arroganse. Kalkunåndsdyret viste menneskers bevissthet, offer og gavmildhet.

Tyrkia som et symbol på veiledning

Mennesker med kalkun som totemdyr er de største mentorene. Når du kjeder deg eller er stresset over noe i livet. De beste menneskene som får deg til å føle deg bedre er kalkunåndsfolket. De har muligheten til å endre din tristhet til lykke .

Tyrkia som et symbol på støy

Er du den tause personen som alltid er så stille? Kalkunen er det perfekte dyret å søke råd. Den sladder kan høres på lang avstand. Dette åndedyret lærer deg å aldri vike unna å høre dine synspunkter. Det er viktig å dele informasjon med andre og gir veiledning i samfunnet.

Tyrkia som et symbol på mangel på utholdenhet

Kalkunens manglende evne til å fly langdistanse er dens største svakhet. Dens evne til å bruke energien godt på bakken kompenserer for denne svakheten. Dette åndedyret lærer oss at når du er sliten, ikke la din mangel på utholdenhet hold deg tilbake, i stedet sett deg sammen og Begynn å jobbe .

24. juni stjernetegn

SAMMENDRAG: Tyrkisk dyretotem

De kalkunånd står som en påminnelse om at mennesker alltid skal opprettholde en harmonisk forhold med miljøet. Det tar sikte på å vise balansen mellom å gi og motta i vårt daglige liv.

Les også:

Innfødt amerikansk dyrekrets og astrologi

Spirit Animal Meanings

Otter Spirit Animal

Wolf Spirit Animal

Falcon Spirit Animal

Beaver Spirit Animal

Deer Spirit Animal

Woodpecker Spirit Animal

Laks Spirit Spirit Animal

Bear Spirit Animal

Raven Spirit Animal

Snake Spirit Animal

Ugle åndedyr

Goose Spirit Animal

Del Med Vennene Dine: