Finn Ut Antall Engel

De 29 beste concealerne i 2020, ifølge anmeldelser

Tusenvis av femstjerners rangeringer kan ikke ta feil. 29 beste concealere i 2020 for akne med mørke sirkler under øynene

Med tillatelse fra merker

For noe så grunnleggende kan det å finne den beste concealeren ofte føles som å registrere seg for hver datingapp på en gang: overveldende. Men det er derfor du må elske online anmeldelser. Folk får egentlig begeistret for produktene som har endret rutinene, noe som spesielt er tilfelle med concealer. En flott en kan få det til å se ut som om du har sovet åtte timer (da du bare fikk fire), falsk, feilfri hud (når du nettopp har fått en ny menstruasjon), og til og med erstatte behovet for å bruke foundation når du tror du kan. ikke gå uten (du kan).

Likevel kan det være en irriterende (og utmattende) øvelse å sikte seg gjennom endeløse kommentarer for å begrense det enorme bassenget av kjøttfargede pinner, potter og rør. Så vi gjorde det tunge løftet for deg og komprimerte hundrevis av alternativer i denne listen over de beste concealerne. Rull videre for å finne hvilke kjøpere har vurdert å være den beste concealeren for underøyne, mørke ringer, akne og arr – inkludert fire vinnere fra Glamour Skjønnhetspriser. (Ikke glem å studere tipsene våre for hvordan du bruker concealer på riktig måte. Det gjør virkelig en forskjell.)

Alle produktene på Glamour er uavhengig valgt av våre redaktører. Men når du kjøper noe gjennom våre forhandlerkoblinger, kan vi tjene en tilknyttet provisjon.

Del Med Vennene Dine: