Bøker som smil: Les disse neste hvis du elsker Raina Telgemeier

Raina Telgemeier er en av de mest populære grafiske romanforfatter-illustratørene. Leserne elsker bøkene hennes, og bibliotekarene forteller meg at de får forespørsler om bøker som Smil hele tiden! Enten du vil ha flere grafiske romaner som Smil , Tarm , og Drama eller ønsker å inspirere barna til å lese ikke-grafiske romaner i mellomklassen, vil denne boklisten hjelpe deg med å gi gode historier i hendene på unge lesere i alderen 8-13!Grafiske romaner og bøker som Smile

Jeg har delt denne boklisten i to deler med fem bokvalg hver. Velg først fra et utvalg av grafiske romaner som Smil . For det andre, finn noen gode ikke-grafiske romaner i mellomklassen for fans av Raina Telgemeier.

(Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker som tjener provisjon.)

Grafiske romaner som smil

Alle

All’s Faire på ungdomsskolen

av Victoria Jamieson

Amazon | Indiebound

16. mars stjernetegn

Imogene (Impy) Vegas foreldre jobber på renessanse faire, og Impy hjelper til som en vikar. Selv om hun passer rett inn på messen, føler hun seg malplassert ved å navigere i farene i sjette klasse. Impy gjør feil som fremmedgjør jevnaldrende og får henne til å tvile på seg selv. Hun jobber imidlertid hardt og lærer å ta bedre valg.
Vær forberedt på grafiske romanbøker som smil

Vær forberedt

av Vera Brosgol

Amazon | Indiebound

Jeg syntes denne grafiske romanen, basert på forfatterens barndomsopplevelser, var så morsom. Vera ønsker å passe inn i resten av vennene sine, men synes det er vanskelig når hennes russisk-innvandrerfamilie ikke kan følge med Joneses. Hun har imidlertid store forhåpninger om en ny russisk sommerleir. Etter en humpete start, er Vera i stand til å utnytte sine interesser, identitet og intelligens for å berge sommerleiropplevelsen.
Stargazing grafisk roman som smil

Stjernekikking

av Jen Wang

Amazon | Indiebound

Dette var en så fin historie. Christines mor inviterer en enslig forelder og datteren hennes, Moon, til å bo på deres pensjonat. Christine og Moon kunne ikke være mer motsatt på utsiden, men lærer at de har mer til felles enn de trodde. Snart deler Moon en hemmelighet med Christine, en hemmelighet som viser seg å ikke være det noen forventer.
New Kid bokomslag

New Kid

av Jerry Craft

Amazon | Indiebound

Etter at jeg tok med meg denne boken fra biblioteket, elsket sønnen min den og leste den ti ganger på rad! Jeg er ikke overrasket fordi etter at jeg leste den, skjønte jeg hvor nyansert denne historien er! Kunstelskende Jordan navigerer på en ny skole som en av de få fargede barna i sin syvende klasse. Crafts historie gir mye å oppdage, selv etter flere avlesninger.


Dette var Our Pact grafiske roman

Dette var vår pakt

av Ryan Andrews

anti-bias bøker for førskolebarn

Amazon | Indiebound

Ben og vennene hans har inngått en pakt. I år, etter at lanternene på høstfestivalen er satt i drift i elven, vil de følge lanternene for å se hvor de går. De vil finne ut om legenden som sier at de blir til stjerner, er sann. Ungene faller imidlertid ut av pakten en etter en til bare Ben og Nathaniel er igjen. De fortsetter imidlertid, og det de oppdager og møter er virkelig magisk.


Romaner å lese etter smil

Kjære Sweet Pea

Kjære Sweet Pea

av Julie Murphy

Amazon | Indiebound

Sweet Peas skilte foreldre bor vegg i vegg med hverandre i et forsøk på å være foreldre til datteren sin. Mens Sweet Peas vennskap gjennomgår en overgang, ber en nabo henne om å ta vare på e-posten sin. Naboen er rådgivende spaltist og Sweet Pea kan ikke motstå å svare på noen av brevene. Forståelig nok, blir hun litt sur! Morsomt og hjertevarmende.


Roll with It-bok som Smile

Rull med det

av Jamie Sumner

Amazon | Indiebound

Ellie elsker å bake! Hennes cerebral parese betyr at moren hennes er litt overbeskyttende, og at hun må bruke mer tid enn hun vil med leger. Ellies bestefar har Alzheimers sykdom, og derfor flytter Ellie og moren sammen med besteforeldrene for å hjelpe. Å starte en ny skole betyr at Ellie endelig finner noen gode venner og føler at hun passer inn et sted. Rull med det er en fantastisk bok som tar opp så mange temaer, men med god humor og sympatiske karakterer.


Stanley vil sannsynligvis være bra

Stanley vil sannsynligvis være bra

av Sally J. Pla

Amazon | Indiebound

Jeg fikk meg til å fnise ganske mye mens jeg leste denne boka. Stanley Fortinbras ( elsker det navnet! ) sliter med angst og sensorisk behandlingsforstyrrelse. Han besvimer til og med noen ganger - så pinlig! Imidlertid elsker han tegneseriet trivia og presser tilbake mot bekymringene for å delta i en gigantisk skattejakt med tegneserier og trivia med sin sære nye nabo. Trivia Quest tar paret over hele byen, og Stanley jobber hardt for å overvinne vanskelighetene med å vinne dagen.

nummer 922

Den første regelen om punk

Den første regelen om punk

av Celia C. Pérez

Amazon | Indiebound

Jeg valgte Pérez ’bok for barn som vil ha bøker som Smil ikke bare fordi det er en særdeles god historie, men fordi formatet - teksten blandet med collageillustrasjoner og utdrag fra Malus zines - vil appellere til barn som elsker grafiske romaner. Malú er punk gjennom og gjennom, men moren hennes og skoleadministrasjonen forstår ikke punk er ikke en dårlig ting. Så Malú legger ut for å overbevise dem!


Pie in the Sky-boken av Remy Lai

Pai i himmelen

av Remi Lai

Amazon | Indiebound

Lais roman om en gutt som utvandrer til Australia med sin mor og yngre bror, vil berøre hjertet ditt og kile det morsomme beinet ditt. Vevd inn i fortellingen er tegneserier som avslører 11 år gamle Jingwens emosjonelle opplevelser mens han kjemper med å lære et nytt språk og navigere i en ukjent kultur. Jingwen lider av sorg over å miste faren sin og takler å bake kaker med lillebroren. En fantastisk bok.


Flere bøker som Smil å sjekke ut:

Del Med Vennene Dine: