Finn Ut Antall Engel

Clock Solitaire Card Game: Holder barna opptatt!

Enkeltspill er en av de beste måtene å holde barna opptatt og hjernen engasjert! Etter at barna dine er oppbrukt i å spille tradisjonell kortspill, lær dem å spille Clock Solitaire, noen ganger kjent som Clock Patience.Hvordan spille kortspill

Clock Solitaire er et enkelt kortspill med en person der kortene er ordnet i dannelsen av tallene på et urskive, derav navnet 'Clock'. Det er utfordrende å vinne, men likevel fristende å spille om og om igjen, bare for å se om dette gang vil du endelig slå spillet!

Hvordan spille Clock Solitaire

Mål: å fullføre alle fire-of-a-kind sett før du avslører den endelige kongen

Hva trenger du:

45 engel nummer betydning

En entusiastisk spiller

Ett kort med 52 kort, jokere fjernet.kompatibilitet med gemini av steinbukken

Hvis du er dum som familien vår, vil du ha en rekke sprø dekk å velge mellom. Thor eller skumle haier? Fugler eller Charles Dickens? Du heter det, vi har et kort kort som det liker. Ha.

Stabler med spillkort

Hvordan spille Clock Solitaire

 1. Avtale

  Del ut hele dekk, med forsiden ned, i tretten like store bunker. Hver haug vil ha fire kort. 2. Ordne kortene

  Sett ut 12 stabler i en sirkel som i et urskive. Plasser den 13. stabelen i midten.
  Merk at hver haug tilsvarer et tall på et urskive, med 12 øverst. Hvert tallkort tilsvarer det angitte nummeret ( 2 klokka 2 osv. ). Ansiktskortene er som følger: Jack = 11, Queen = 12, King = 13. Alle kortene vender opp i en sirkel

 3. Åpne Move

  Snu det øverste kortet på det 13. ( midten ) stakk.

 4. Neste steg

  Plasser kortet du nettopp avslørte, med forsiden opp, under haugen som tilsvarer det på urskiven. Slå deretter på toppkortet at bunke.
  For eksempel, hvis det første kortet som er avslørt er et tre, legger du det med forsiden opp under 3-bunken og snur det øverste kortet på 3-bunken. På bildet nedenfor blir kortet avslørt som en 7. 5. Fortsett spillet

  Fortsett på samme måte. På bildene nedenfor ser du at:
  7 går med forsiden opp under 7 på klokken, det øverste kortet blir avslørt som et ess. Esset går med forsiden opp under 1 på klokken, det øverste kortet til 1 ( ess ) haug avsløres å være en 2. De 2 går med forsiden opp under 2 på klokken, det øverste kortet blir avslørt som en 6 og så videre.

  13 okt dyrekretsen
 6. Vinne eller tape

  Hvis spilleren lykkes med å fullføre alle de 12 fire-of-a-kind-settene før kongesettet er fullført, vinner hun. Hvis de fire kongene blir avslørt først, taper han.

 7. Merk:

  Hvis det siste kortet med forsiden ned i en bunke tilhører den samme bunken, ( for eksempel en 4 klokka fire ) du er ikke ute. Bare fortsett å spille ved å flytte til neste tilgjengelige nummer med urviseren i sirkelen.

Flere kabal spill:

Del Med Vennene Dine: